موضوعها: 35
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: alisj
با سلام و ارادت
در این بخش به صورت عمومی تمام احساس شما به خانواده smcfx و انجمن نخبگان ترید به اشتراک گذاشته میشود
تاکنون هر تجربه ای که داشته اید را به صورت متن زیر نوشته و برای ما ارسال کنید
نکته 1: این پست را ریپلای نزنید و پست جدید بگذارید.
نکته 2: حتما در متن ارسالیتون ، سوالات زیر را کپی کنید و جوابش را زیرش بنویسید.
نکته 3: این تاپیک به صورت عمومی برای همه ی افراد به اشتراک گذاشته میشود
متن نمونه (خلاصه ای از زندگیه تریدریتون) :
من محمد محمدی هستم 35 ساله از تهران 4 سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و . . .) بودم ، سردرگم تا با جمع بندی آموزش ها شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم تا زمانی که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم . . . . . .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
تمرکز روی هدف . . . .
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
Amir , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , saman , مرتضی عظیمی , Naser , mohsen.d , AMIRHOKMABADI , amir.fx.84 , amir.fx.84 , محمد قاسم کریمی , محمد قاسم کریمی , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , reza kazemi , امیر فرشاد , alialavipour , ابراهیم اردبیلی , مرتضی قلیچی , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , اسماعیل اسماعیل زاده , Farid , احسان محمدی , هانیه , هانیه , شاهین , علی نوری , mehdi.sh , mehdi.sh , mostafa , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , مجید هوشمند , Amir.s , Amir.s , sajjadhimself , محمد جوادی , محمد جوادی , hadisajjadi , M.sharifi , Kiyan , Kiyan , ebrahim , Amir Hosein , علی قاهری , vahid , ایمان ساقی , ایمان ساقی , عبدالرضا سِرپوشان , عبدالرضا سِرپوشان , محمد مهدی آل سعدی , محمد مهدی آل سعدی , Mahdi Sadat , علیرضا مراقی , علیرضا مراقی , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , vahidmp , vahidmp , elahe , elahe , رضا عسکری , رضا عسکری , میثم دارابی , میثم دارابی , milad , saeed kotali , rashidi , rashidi , hossein parastar , davoodjamshidi , Shiva Yousefian , Shiva Yousefian , علی جعفری پور , علی جعفری پور , بابک اقابابایی , mostafa tarsaiy , amirhosseinkhazaei , amirhosseinkhazaei , مهدی حسینی , مهدی حسینی , Mahdigholami72 , mohamad nemati , mohamad nemati , Hadi jahanbakhsh , هادی , هادی , javad.hoseinii , javad.hoseinii , ehsan1387 , ehsan1387 , علی احمدی , علی احمدی , Mohsen.dehnavi , dashali , dashali , reza.bavandpor , Mustafa , Mustafa , Amin_khazaee , alishadmani , dariush , dariush , Mohammad sadeghi , Mohammad sadeghi , Alihoseinabadi , Hosein Rahnama , M.vahdani_fx , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , Vahideh raisi , Vahideh raisi , Alireza Asadollahy , Alireza Asadollahy , Mohamad_Emami , Mohamad_Emami , Amirchegini , Amirchegini , matindaryaei , matindaryaei , Majidsalehi , Majidsalehi , Muzafari , Muzafari , mohamad najafi , mohamad najafi , Mohammad.Farsi , Mohammad.Farsi , farshadnaderi , farshadnaderi , Arminallah , Arminallah , danialsalehi , danialsalehi , AbbasRahimi , AbbasRahimi , Raha , Elyas125 , Elyas125
موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z088
عرض ادب و احترام خدمت خانواده جذاب و شریف smcfx
من محمدرضا ذوالفقاری هستم و هیچ تجربه ایی تو بازارای مالی ندارم و حتی ساده ترین مبانی هم باهاش اشناییت نداشتم
خیلی خرسند و خوش شانسم که با چنین خانواده ایی که یک استاد با دیدگاه متفاوت و فکورانه نسبت به بازار داره اشنا شدم و به دور از هر گونه معلطه یا اغراقی ازینکه کنار تک تک دوستانی که داخل این خانواده در حال یادگیری هستن احساس خوبی دارم و گرما و صمیمت خاصی جریان داره.
متاسفانه فعالیت زیادی نداشتم داخل انجمن که توجیه ندارم براش و اینکه بگم مشکل اسپات پلیر داشتم اصلا وارد نیست وقتی تمرینا و زحمتای بقیه دوستان داخل انجمن رو میبینم و حتی اون زمانی رو که استاد برای بررسی تمرینا میذارن و پگیری های اقای سجادیفر خودم خجالت میکشم و حس بد میگیرم و ازین اهمال کاری خودم در برابر تلاش بقیه شرمگین میشم که تلاشم کم بوده.
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری) حس بشدت خوب بابت اینکه مثل یه کسی که شنا کردن بلد نیست و میخواد وارد اقیانوسی بشه دلش قرص و محکم و خیالش راحت ازینکه یه استاد خوب و کلی افراد دیگه هستن که میتونن کمکش کنن
- 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری) تنها تجربه بشدت جذابی که برام خیلیم زیبا بود تعهد همه این خانواده نسبت به کاراشون جوریکه استاد نسبت به کار خود در برابر ما و بقیه اعضا در برابر اموزشا و اقای سجادیفر نسبت به منتورینگشون که واقعا مثل کوچ ماهر حواسش هست و این تعهد همه بشدت جذابه و خودمم باید ضمیمه هدفم بکنم
- 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری) 5
- 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری) 5
- 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری اگه تعهد داشته باشم و منظم تمرین کنم فکر کنم یک سال بعد
- 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری) پیدا کردن نظم و تهعد نسبت به خودم در برابر هدفی که دارم و البته در حالت ایده ال وارد شدن به اتاق لایو ترید
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , محمدرضا , محمدرضا , Amir.s , AMIRHOKMABADI , AMIRHOKMABADI , payman rahimi , payman rahimi , khodadad , khodadad , amir.fx.84 , amir.fx.84 , mohsen.d , محمد قاسم کریمی , احسان فرزان مهر , محمد طراوتی آرام , محمد طراوتی آرام , reza kazemi , reza kazemi , Kiumars_asghari , Kiumars_asghari , mostafa , mostafa , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , علی جعفری پور , علی جعفری پور , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , NavidNtwo , Amir , Dinizadeh , hamed_hashemabadi , خانم احمدی , alialavipour , alialavipour , Naser , Naser , مرتضی قلیچی , مرتضی قلیچی , ابراهیم اردبیلی , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , اسماعیل اسماعیل زاده , mohamad , Saeid dehghani , Saeid dehghani , mohammadrezafx63 , mehdi.sh , هانیه , هانیه , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , مجید هوشمند , مجید هوشمند , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , علی اکبر ساقی , hadisajjadi , hadisajjadi , Amin , Amir Hosein , saman , saman , yahya , yahya , Masoud , Masoud , mostafa1000k , mostafa1000k , عبدالرضا سِرپوشان , عبدالرضا سِرپوشان , Mahdi Sadat , payam , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , elahe , elahe , Mansour , Mansour , میثم دارابی , rashidi , davoodjamshidi , davoodjamshidi , Mohammad sadeghi , بابک اقابابایی , mostafa tarsaiy , مهدی حسینی , hossein parastar , mehdi60819 , mehdi60819 , حبیب ابراهیمی , روحالله , Hadi jahanbakhsh , Asgharkazemi , Asgharkazemi , mohamad.kh , mohamad.kh , علی احمدی , علی احمدی , HamoonAskariNasab , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , Mohammad1982 , Mohammad1982 , aligholami , ehsan. , سعید پورمحمد , سعید پورمحمد , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , یاسمن حیدری , Amin Rahmani , Amin Rahmani , mahmouddavoodi , mahmouddavoodi , Mohamad_Emami , Mohamad_Emami , Abol1382 , Abol1382 , علی نوری , علی نوری , matindaryaei , matindaryaei , Alireza Jamshidi , Alireza Jamshidi , Mohammad.Farsi , Mohammad.Farsi , farshadnaderi , farshadnaderi , Behnam1273 , Behnam1273 , 09303868189 , 09303868189 , Raha
موضوعها: 0
اعتبار:
1
میزان اخطار:
کد کاربری: z052
2024/04/19، 03:44 PM
(آخرین ویرایش: 2024/04/20، 01:50 PM، توسط omid shokri.)
به نام خدای بی همتا
بنده امید شکری هستم 38 سال سن دارم، از استان البرز
حدود 4 سال هست که در بازار مالی فعالیت دارم و طی این مدت سود آور نبودم، و از خدای بزرگم ممنونم که من رو مورد لطف خودش قرار داد و با سبک خاصی از نگرش نسبت به این بازار آشنا شدم. متدهای مختلفی رو تجربه کردم که همگی همراه با سردرگمی در مورد نگرش به بازار بودم و همیشه باگ هایی تو آموزش ها دیده میشد که من رو به مقصد نرسوند.
1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
به لطف خدا و دانش اساتید مهم ترین حسی که در حال حاضر دارم احساس اطمینان و آرامش هست که به آینده دارم.
2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
مهم ترین تجربه رسیدن به این دیدگاه بود که بازار در جهت ورود و خروج معامله گران دارای پلن های سیستماتیک است که برای رهایی از این دام باید دیدگاهی فرای تصور عموم داشت.
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
با دانش کمی که دارم بالاتربن نمره
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
بالاترین نمره
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
به امید خدا و دانش اساتید و تلاش خودم انشالله مرداد ماه
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
رسیدن به درآمدی که جبران همه ناکامی ها و عقب افتادگی ها بشه، اگر بخوام عدد بنویسم، 1500 دلار در ماه
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , amir.fx.84 , amir.fx.84 , Kiumars_asghari , mostafa , mostafa , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , علی جعفری پور , علی جعفری پور , reza kazemi , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , NavidNtwo , Amir , Amir , hamed_hashemabadi , خانم احمدی , خانم احمدی , alialavipour , alialavipour , Naser , Naser , مرتضی قلیچی , ابراهیم اردبیلی , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , mohamad , Saeid dehghani , Saeid dehghani , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , mehdi.sh , هانیه , هانیه , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , مجید هوشمند , مجید هوشمند , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , علی اکبر ساقی , hadisajjadi , hadisajjadi , M.sharifi , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Amir Hosein , Shiva Yousefian , Shiva Yousefian , saman , saman , Masoud , hossien.as , محمد جوادی , niloofarjmz , niloofarjmz , Alirezamz1111 , Alirezamz1111 , یوسف حریمی , یوسف حریمی , kamran , kamran , ایمان ساقی , ایمان ساقی , Mahdi , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , payam , payam , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , elahe , آزاده , رضا عسکری , رضا عسکری , Mansour , rashidi , Saeed Kashkooli , Saeed Kashkooli , davoodjamshidi , behnam_akbarian , behnam_akbarian , Mohammad sadeghi , Mohammad sadeghi , samikhah , samikhah , بابک اقابابایی , بابک اقابابایی , mostafa tarsaiy , mostafa tarsaiy , مرتضی , mahziarr , مهدی حسینی , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , حبیب ابراهیمی , روحالله , Hadi jahanbakhsh , Mohammad71 , Mohammad71 , Asgharkazemi , Asgharkazemi , sara_md , sara_md , alivafaiifard , HamoonAskariNasab , HamoonAskariNasab , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , Mohammad1982 , Mohammad1982 , aligholami , Hosein Rahnama , Hosein Rahnama , M.vahdani_fx , سعید پورمحمد , سعید پورمحمد , leila rostami , Navid , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , vahidmp , vahidmp , یاسمن حیدری , یاسمن حیدری , mahmouddavoodi , mahmouddavoodi , Abolfazl.f.b , Abolfazl.f.b , Mohamad_Emami , Javad kamizi , Javad kamizi , Abol1382 , Abol1382 , علی نوری , علی نوری , Siyamanddarvishii , Siyamanddarvishii , F.Arasteh , F.Arasteh , matindaryaei , matindaryaei , Muzafari , Alireza Jamshidi , Alireza Jamshidi , mohamad najafi , mohamad najafi , M.rezaie , M.rezaie , amir.sah12 , amir.sah12 , farshadnaderi , saeedzi , saeedzi , M.fouladgar , M.fouladgar , alivalipour , alivalipour , danialsalehi , danialsalehi , HajHamid , HajHamid , zolfaqari.me , zolfaqari.me , kaka2010 , kaka2010 , AMIR_KHAN , AMIR_KHAN , sara_gh , sara_gh , Raha , kian , kian
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z027
. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
……حس خیلی خوب مثل یک خانواده به انجمن دارم ولی این چند وقت پیش یه مشکلی داشتم که به لطف خدا و صدای گرم استاد ارمان عزیز و علی اقا که مثل برادرم دوستشون دارم بهم دل گرمی میدادچون دیگه استادی که به این دلسوزی و ریز بین دیگه پیدا نمیشه این حس قلبی من هست ..…………………………………………… . . .
……اموزشها عالی؟؟ دیگه حتی معلم خصوصی تو خود خونه هم…نمیتونه به این زیبای مطالب رو بیا کند ..وقت بستگی به خودمون داره با تمرین های که استاد میدهد پیشرفت کنیم .مثلا خود من به خاطر یه سری از مشکلات چند هفته ای نميتونستم زیاد تمرین کنم پس مشکل منم نه استاد؟؟؟؟
……………………………………… . . . .
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
……………………………………………… . . .همون ۵ میدم ارزش محتوای آموزشی بسیار با ارزش و اهمیت هست باید گفت عالی
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)…تمام منتورینگ ها بخصوص علی اقا گل مثل برادر بزرگ بچه های انجمن هست همون 5وباید گفت خسته نباشی ………………………………… . . . . .
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
……من هنوز اول راه هستم بحث یاد گیری هست نه عجله برای لایو ترد تا هر زمان که استاد قبولم کند حتی دوسال هم بشه من چیزی های یاد میگیرم که دیگر هیچ جا نیست ؟؟؟……………………………………….. . . . . .
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
……تمرکز روی هدف که دارم که یاد گیری و ………………………………… . . . .
تمرکز روی هدف
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , amir.fx.84 , amir.fx.84 , Kiumars_asghari , Kiumars_asghari , mostafa , mostafa , علی جعفری پور , علی جعفری پور , reza kazemi , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , NavidNtwo , Amir , خانم احمدی , alialavipour , alialavipour , Naser , ابراهیم اردبیلی , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , اسماعیل اسماعیل زاده , Saeid dehghani , Saeid dehghani , mohammadrezafx63 , هانیه , هانیه , mehdi.sh , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , مجید هوشمند , Amir.s , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , hadisajjadi , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Amir Hosein , saman , saman , ایمان ساقی , ایمان ساقی , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , elahe , رضا عسکری , رضا عسکری , Mansour , rashidi , davoodjamshidi , davoodjamshidi , بابک اقابابایی , mostafa tarsaiy , mostafa tarsaiy , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , Hadi jahanbakhsh , Hadi jahanbakhsh , Asgharkazemi , Asgharkazemi , danialsobhani , HamoonAskariNasab , HamoonAskariNasab , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , aligholami , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , vahidmp , vahidmp , یاسمن حیدری , یاسمن حیدری , Mohamad_Emami , علی نوری , علی نوری , matindaryaei , matindaryaei , mohamad najafi , mohamad najafi , farshadnaderi , farshadnaderi , Raha , Raha
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z086
فرزین صادقی هستم. از 2014.10 با بازارهای مالی از طریق یکی از دوستانم اشنا شدم. اوایل فکر میکردم فارکس هم مثل همون گلدکوئست و ... قضیه بازاریابی و زیرمجموعه گیری هرمی و ... هست و اصلا سمتش نمیامدم و مقاومت میکردم. بعدا دیدم نه واقعا علم اقتصاد هست و کلی برنامه نویسی و محیطهای پیشرفته فعال هست کم کم جذبش شدم. که اوایل یک سیگنال کپی ترید از اون سیگنال های Mql5.com گرفتم روی یک اکانت 300 دلاری که طرف ضرر زد شد 180 دلار و بعد از اون دیگه سعی کردم خودم ترید یاد بگیرم. که یک سال 2015 انواع دروسی که وجود داشت از سایت babypips.com شروع کردم . بعد رسیدم به ایچیموکو . بعد از اون هارمونیک و الیوت و بعد هم پرایس اکشن آقای خاکستر تیرکس... که فقط دوره اولیه قدیمی ایشون را دیدم و دوره 98 شون را فرصت نکردم ببینم. از 2016 هم دیگه همزمان با سایر کارهایی که داشتم ترید هم میزدم.
از 2017 با کریپتو اشنا شدم زمانی که بایننس تازه افتتاح شده بود از اولین مشتریان بایننس بودم که اون موقع اکثر ایرانی ها توی شرکت بیترکس و بیتمکس بودن. با یک سری از مشتری هام که یک شرکت نرم افزاری بودن گروهی ترید میزدیم که حدود 20 بیتکوین سرمایشون بود ( اون موقع بیتکوین حدود 4000 دلار بود ) اما یک روز ترامپ امد و س. پ . اه را بلک لیست اعلام کرد و یک مرتبه بیترکس که تا پیش از این شعار میداد که کریپتو کشور نداره و برای مقابله با بانک ها و قدرتنمایی دولت ها اختراع شده و ... سرمایه 3000 ایرانی از جمله اون دوستان من را بلاک کرد. که بعد بیتکوین از 4000 رفت تا 19700 و بعد باز ریخت و بعد 2 3 سال بعد کلی دردسر زمانی که دیگه بیتکوین ریزش کرده بود شرکت بیترکس سرمایه ها را با فشار جمعی ایرانیان مقیم خارج بالاخره آزاد کردند اما دیگه رشد بیتکوین از دست رفته بود.
خلاصه انواع و اقسام پامپ و دامپ های این مارکت، ورشکست شدن بروکرهایی مثل الپری uk سر یک خبر سوییس فرانک ژانویه 2016، دامپ ناگهانی دلار ین توسط روبات ها در ژانویه و کریسمس و نیمه شبی که ولوم مارکت کم بود و غیب شدن بروکرها مثل rvdmarket و moga و fortfs و ... غیب شدن صرافی های کریپتویی . هک ولت ها و کلاه برداری های فیشینگ و ... این کار را تجربه کرده ام.
اخیرا هم که آموزش های ترید و استادهایی که معلوم نیست دانش و تحصیلاتشون چی هست رایج شده و اصلا یک استیتمنت از تریدهاشون ارائه نمیکنند که مشخص بشه خودشون درامدشون از تریدهست یا صرفا مثل مایکل ict درامدشون از پکیج فروشی و اموزش هست.
خود من هم از تقریبا 98 به صورت فول تایم ترید میزنم که فارکس و کریپتو کار میکنم اصلا سمت باینری اپشن و فیوچرز نمیرم که از نظرم کاملا قمارگونه هست و سیستم طراحی شده تا سرمایه ملت را از دستشون در بیارند. خود همین کمیسیون و سواپ شبانه و سواپ 3 روزه و واید کردن اسپرید و ... در فارکس هم اندازه کافی شانس برد تریدر را از 50 - 50 کمتر میکند و ترکیبش با زمان انقضا در باینری آپشن واقعا خودکشی هست. همچنین برنامه نویسی Mql4 برای متاتریدر انجام میدهم و شرکت ISP که داشتم و خدمات اینترنت پرسرعت در تهران از سال 88 ارائه میکردیم را تعطیل کردم راحت شدم. ( اون موقع هنوز این شرکت های بزرگ مثل ایرانسل و های وب و رایتل و ... با سرمایه های تبلیغاتی عظیم نبودند ) چندین اندیکاتورم در مارکت سایت mql5.com وجود داره و چندین سایت خارجی در مورد محصولاتم حتی مقاله نوشته اند. مثلا یک اندیکاتور مکدی برای متاتریدر 5 به صورت اپن سورس نوشته ام که خیلی طرفدار پیدا کرده و کلی دانلود از کلی کشور داشته. یا اندیکاتوری نوشته ام که با استفاده از قوانین الیوت موج ها را انتخاب میکند و با استفاده از فیبو تارگت های خوبی بدست میاورد که واقعا تارگت ها نقطه زنی واکنش میدهند.
دلیل شرکت من در این آموزش این هست که در چندسال اخیر این قضیه استاپ هانت توسط روبات ها حتی در تایم فریم های پایین مثلا m1 و ... خیلی بیشتر داره رخ میده. و
استاپ دوطرف را خیلی هوشمندانه تر میزنند. دوست دارم در این اموزش این سایت شرکت کنم تا این قضیه القاها و جمع کردن نقدینگی و ... را بهتر یادبگیرم. اموزش های رایگانی که در اینترنت برای این قضیه قبلا پیدا کردم اکثرا ناقص بودند 3 4 تاشون را دیده ام و در نهایت روش کاربردی که بشه برای ترید روزانه با اطمینان خاطر خوبی استفاده کرد فعلا پیدا نکردم.
1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
- اینکه اعضا فعال و پیگیر اموزش هستند و تمرین های خوبی دارند ارسال میکنند و خود منتورها هم افراد با دانش و پری هستند دلگرم کننده هست.
- دیدگاه عمیق و کاملی نسبت به نقدینگی ها ارائه شده است.
به سیستم اموزشی 3 و به محتوای اموزشی 5 .
از نظر من استفاده از فروم و محیطهای تحت وب برای اموزش قدیمی شده مثل کاری هست که جناب خاکستر برای اون 3000 4000 پرسش و پاسخش انجام میداد. مثلا ارسال عکس در اینجا باید اول عکس در کامپیوتر ذخیره بشه بعد الصاق بشه اما در یک محیطی مثل تلگرام خیلی راحت از clipboard کامپیوتر copy/paste میشه و سریع فایل ارسال میشه. یا مثلا جستجوی مطالب و پاسخگویی به یک مورد و ... در تلگرام خیلی سریعتر از فروم انجام میشه. به هر حال مدیران محترم این دوره این روش را انتخاب کرده اند.
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
با تشکر از زحمات جناب سجادیفر 4
انشالله هرچه زودتر این اتفاق رخ بده ولی با سرعت این اموزش ها فکر نمیکنم قبل تابستان این دسترسی برای کاربران این دوره مهیا بشه.
اینکه بتوانم به این سبک القای نقدینگی مسلط بشم و دید بهتری نسبت به مارکت پیدا کنم که بتوانم در آینده در تریدها هم راندمان بهتری داشته باشم.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , Kiumars_asghari , Kiumars_asghari , mostafa , mostafa , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , علی جعفری پور , علی جعفری پور , reza kazemi , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , NavidNtwo , NavidNtwo , Amir , Amir , خانم احمدی , خانم احمدی , alialavipour , alialavipour , Naser , Naser , مرتضی قلیچی , مرتضی قلیچی , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , mohamad , Saeid dehghani , Saeid dehghani , amir.fx.84 , amir.fx.84 , هانیه , هانیه , mehdi.sh , meisamkh , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , علی نوری , hadisajjadi , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Amir Hosein , Amir Hosein , saman , saman , ایمان ساقی , ایمان ساقی , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , elahe , Reza Rezaei , Reza Rezaei , Mansour , Mansour , rashidi , rashidi , davoodjamshidi , davoodjamshidi , بابک اقابابایی , mostafa tarsaiy , mostafa tarsaiy , Alirezamz1111 , Alirezamz1111 , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , Hadi jahanbakhsh , Hadi jahanbakhsh , Asgharkazemi , Asgharkazemi , mohamad.kh , mohamad.kh , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , aligholami , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , vahidmp , vahidmp , Mohamad_Emami , Hesam2024 , Hesam2024 , F.Arasteh , F.Arasteh , farshadnaderi , farshadnaderi , Amirhossein0011 , Amirhossein0011
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z029
با سلام خدمت خانواده بزرگ انجمن و همچنین عرض خسته نباشید خدمت استاد ارمان و استاد سجادی فر عزیز
بنده امیر نوری هستم 18ساله از تهران راستش من تجربه ای در این بازار ندارم و اشناییتم با این بازار هم از طریق کانال سیگنال و پکیج بود و شروع خوبی نداشتم اما کم کم علاقه پیدا کردم به این بازار تا زمانی که با پیج استاد سجادی فر عزیز اشنا شدم و تونستم این توهماتی که افراد سیگنال فروش و پکیج فروش تو سر ما کردنو کنار بزارم و اصولی این مسیر و شروع کنم.
1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟من این انجمن رو برای خودم یک معجزه میدونم چون باعث شد بیفتم تو مسیر درست چون انقدر تو اینستاگرام اساتید سیگنال فروش زیاد شدن و محتوای توهم امیز میزارن ادم به خطا میره و این که خیلی خوشحالم با استاد سجادی فر عزیز اشنا شدم و من مبتدی دارم از تجربه افراد دیگر استفاده میکنم.
………………………………………………… . . .
2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟تجربه ای که من بدست اوردم استاد ارمان عزیز انقدر مطالب را ساده بیان میکنن که من مبتدی هم تا به این جای کار نسبت به ظرفیت خودم تا یه حدی درکی نسبت به این بازار پیدا کردم و واقعا دارم از مسیر اموزش نهایت استفاده میکنم و همچنین دوستان انجمن که ایرادات میگیرن و از تجربه دیگران هم استفاده میکنم.
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟5
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟5 بده تا الان اگر ایراداتی بوده در تمریناتم همگی جواب داده شده و برطرف شده
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟برای این سوال بستگی به ظرفیت و تلاش خودم داره و تمام تلاشم رو میکنم تا به زودی این اتفاق بیفته.
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ بزرگترین هدف من امسال دقیقا یادگیری و اموزش اصولی تریده که قراره امسال با اغضای عزیز انجمن همگی باهم بهش برسیم.
تمرکز روی هدف . . . .
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , Kiumars_asghari , Kiumars_asghari , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , علی جعفری پور , reza kazemi , reza kazemi , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , NavidNtwo , NavidNtwo , Amir , Amir , خانم احمدی , خانم احمدی , hamed_hashemabadi , alialavipour , alialavipour , Naser , Naser , مرتضی قلیچی , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , Saeid dehghani , Saeid dehghani , هانیه , هانیه , mehdi.sh , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , Amir.s , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , علی اکبر ساقی , علی اکبر ساقی , علی نوری , علی نوری , یوسف حریمی , یوسف حریمی , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , mohsen.d , mohsen.d , Amir Hosein , saman , saman , محمد شعیب نیکنام , Masoud , ایمان ساقی , ایمان ساقی , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , Reza Rezaei , Reza Rezaei , Mansour , rashidi , rashidi , Saeed Kashkooli , Saeed Kashkooli , Mohammad sadeghi , بابک اقابابایی , بابک اقابابایی , mostafa tarsaiy , mostafa tarsaiy , Alirezamz1111 , مهدی حسینی , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , حبیب ابراهیمی , Hadi jahanbakhsh , alivafaiifard , alivafaiifard , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , aligholami , aligholami , سعید پورمحمد , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , vahidmp , vahidmp , یاسمن حیدری , Abol1382 , Abol1382 , M.rezaie , M.rezaie , farshadnaderi , farshadnaderi , Raha , Raha
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z146
سلام ارادت
من محمد شعیب نیکنام هستم 23 ساله از هرات افغانستان. در اول معذرت خواهی میکنم بابت طرز گفتار در نویشتاری من چون من زیاد اشنایی با طرز گفتار و نویشتاری شما عزیزان که در قلب ما جایی دارین را ندارم.
من محصل رشته اقتصاد و مدیریت یکی از دانشگاه های افغانستان ترم هفتم هستم و مدت 10 ماه است که داخل این بازار جدید ارز دیجیتال امدم خوب در اول اموزش های که دیدم و تجربیاتی کردم به شما خوبان به اشتراک مگذارم.
اموزش ها من:-
دوره ابتدائی : استاد معین صادیقی ( 2 ماه )
دوره ابتدائی و تیکنیکال : استاد گلشاهیان ( 3 ماه )
دوره پییشرفته پرایس اکشن : استاد محمد علی پور صمدی ( 3 ماه )
دوره تکمیلی پرایس اکشن کامل : استاد محمد علی پور صمدی ( 15 روز )
تجربیات من :-
بد از این که دوره معین صادیقی تمام شد من با یک دوست خیلی خوبم که با هم داخل این کار امدیم نام خوبش ( احمد فیصل ) رفتیم هر کدام ما یک حساب 200$ ریل باز کردیم در اول خیلی خوب بود گاه روز ها فاید گاه روز ها ضرر ولی برایند ما مثبت بود. در این وسط یک کار های هم کردیم ما
همیشه کتاب روانشاسی میخاندیم و به تیک تاک ها که در مورد ترید و بازار های مالی بود توجه زیادی میکردیم  ولی در واقعیت ما به مغز خود دوپامین مصنوعی ترش میکردیم چون تیک تاک ها رویا های که به ما نشان میداد تصویر میکردیم  و وقت ترید با حجم بالا وارد میشدیم بدون در نظر گرفتن مدیرست سرمایه  خوب مشکلات ماه روز به روز بیشتر میشود حاله مشکلات ما چی بود
1 :- استرس خیلی بالا در حدی فشار بالا میزد که ذهن ما دیگه کار نمیکرد.
اینو باور کنین هر بی قانونی که ادم در هر کاری انجام بده. بد ترین درد در تمام حس . استرس . عمل کرد . حتی در کنترل ذهن ایجاد میشه.
2 :- بوجود امدن بی کنترلی حس ها و رفتار های ذهنی مثله ( عصبانیت و بی احساسی در مقابل دیگران و بد تر از همه درگیر خود با خود ذهن با افکار ....)
خوب ادا مه بحث من توانستم اون 200$ رو 390$ کنم و دوستم 200$ رو 900$ واقعن حیجان داشت معدزت عزیزان منو خیلی خنده میگیره به اون کار های ما  ولی وای وای فقط در 5 دقیقه حساب های ما دو نفر چی شد  ماله من 51 دالر مانده همه ضرر اونم که معامله خو بستم و دوستم کال مارجین
اینجا بود که ما ذهنیت ما باز شد بر خلاف تصویر دیگران ما ادامه دادیم
امید ما و زحمت ما بیشتر شد و کوشش بیشتر کردیم و با هم ماندیم
روی خود کوشش کردیم زحمت بیشتر وقت بیشتر در صورت ما کارمند هم هستیم و مسئولیت های زیادی هم داریم . بد از اون پرایس اکشن شروع کردیم خیلی دلچسپ و خوب بود ولی چیزیی که ما دوست داشتیم درک بازار بود نه سود بازار.
جای که قرار داریم روزی است که پرایس اکشن تمام کردیم و روی همه اخبار و روی همه درس ها تمرین انجام دادیم و فکر میکردیم بهترین سبک است.
تا این که با اقای خوش زبان و خیلی با ادب و خوش رفتار ( سجادی فرد ) آشنا شدم.
دیگه ازین به بد دیگه همه جریان عالی بود و همه شما در جریان زحمت های استاد گل و آقای سجادی فرد هستیم.
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟
حس بالا تر از هر چیزی یک تیم یک مربی یکی که کمک مییکنه یکی که واقعن یک علم کامل اموزش میدن و کمک میکنند به یک جای از اون آروز ها خود برسی
- 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
تجربه های خوبی بود و در اماده هم است چون وقتی بازار یک حرکت انجام ممیده میفهمیم که دلییل این حرکت چیست و چرا این حرکت شد ( دیگر سبک ها این درک را ندارن)
- 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟
بهترین هستین چون قانون کار کردن فهم اون کار است و شما به ما کمک فهم این کارو میکنیم من ( 5 )
- 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟
واقعن دست خوش به همه اشخاص و تمرین ها اهمیت میدین و از همه مهم تر سر قانون خود حاکم هستین ( 5 )
- 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
خوب من هیچ وقتی دل به چیز های که شاید یک روز نباشه دل نمی بندم استاد عزیز من دست بوس اونا هستم خوب شاید من نباشم در لایو استاد ولی من به یاد گیری و گوشش خودم و کمک همیشه گی استاد نیاز دارم منظورم این است که آموزش کامل یک عمر استراحت
ولی بی صبرانه منتظورم که به لایو استاد عزیز راه پیدا کنم و از تجربیات زیادی که استاد جان دارن به شدت بالا استفاده کنم من در جایه گاه استاد 5 ستاره بشم 3 ستاره کم است
- 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟
از همه شما خاننده های عزیز معذرت خواهی میکنم اهدافم فقط در بین من و دوستم است انشاالله قول میدم که به اون اهداف برسم و خود شما ببینین که اهداف ما دو نفر چقدر بزرگ و زیبا است.
سخن آخر :-
این راه در بیشتر کشور ها خیلی آسان پیشر میره حتی کشور خوب ایران ولی ما افغانی ها در بد ترین شرایط هستیم شما فکر کنین فقط یک ارز دیجیال خرید و فروش کنی فقط یک بار 6 ماه زندانی باشی و جریمه جانی و مالی داشته باشی.
از شما عزیزان خواهانم که زحمت و وقت و ذهن و عمر خو پا راهی که شروع کردین بگذارین هیچ وقتیی پشمان نمیشین اونی که پشیمان میشه افکار و رفتار و ادم های بد زندگی شما هستن.
دعا میکنم که یک روز ما هم دوره ای های مهربان از نزدیک و با یک جشن بزرگ خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش بگذاریم و همه ما موففق و در کنار استادان و اشخاصی که در این راه زحمت میکشن خوش و صحمند زندگی خوبی سپری کنیم .
تشکر از شما که وقت گذاشتین و تشکر از استاد عزیز
با احترام : داداش کوچک شما نیکنام
این دنیا ارزش ناراحتی نداره خوش باش
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , amir.fx.84 , amir.fx.84 , Kiumars_asghari , mostafa , mostafa , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , علی جعفری پور , علی جعفری پور , Bahman abdolahi , reza kazemi , reza kazemi , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , NavidNtwo , NavidNtwo , Amir , Amir , Dinizadeh , خانم احمدی , hamed_hashemabadi , Naser , Naser , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , مرتضی قلیچی , امیرحسین ساقی , امیرحسین ساقی , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , Saeid dehghani , هانیه , mehdi.sh , mehdi.sh , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , Amir.s , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , sajjadhimself , علی اکبر ساقی , علی اکبر ساقی , احمد فیصل توانا , علی نوری , علی نوری , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , mohsen.d , Amir Hosein , Amir Hosein , saman , saman , yahya , Masoud , M. J. H , M. J. H , mohamad.takalu79 , mohamad.takalu79 , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , آزاده , Reza Rezaei , Reza Rezaei , Mansour , siavashmf72 , میثم دارابی , rashidi , Saeed Kashkooli , Saeed Kashkooli , davoodjamshidi , Mohammad sadeghi , Mohammad sadeghi , samikhah , samikhah , بابک اقابابایی , بابک اقابابایی , amirhosseinkhazaei , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , علی احمدی , علی احمدی , حبیب ابراهیمی , Hadi jahanbakhsh , Hadi jahanbakhsh , Hooman.2424 , mahdavimanesh , mohamad.kh , mohamad.kh , danialsobhani , danialsobhani , alivafaiifard , reza.bavandpor , مظفرشاه احمدی , Amin_khazaee , Amin_khazaee , Mohammad1982 , Mohammad1982 , aligholami , aligholami , سعید پورمحمد , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , vahidmp , vahidmp , یاسمن حیدری , یاسمن حیدری , Muzafari , Muzafari , Mohamad_Emami , Mohamad_Emami , hosein habibitabar , farshadnaderi , farshadnaderi , ehsanafzali , ehsanafzali , ramezani saman , ramezani saman , Raha , Raha
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z240
سلام عرض ادب خدمت همه دوستان
خیلی خوشحال هستم که سال 1403 رو برای بزرگترین هدفم قدم برداشتم
بنده کیومرث اصغری هستم 34 ساله متاهل از کرج ، لیسانس برق قدرت ( رتبه الف دانشگاه ) . جز نفرات برتر الکترونیک کشور بودم تا سال 98 . بعد از سال 98 وارد بازار مالی شدم و تماما از الکترونیک بدلیل وجود سرب در قلع و مواد آلاینده دوری کردم.
منم مثل خیلی از دوستان شروع کردم به آموزش پرایس اکشن در بازار کریپتو . در بازار دوج کوین پولم 16 برابر شد و بعد از آن تقریبا تمام پولم رفت دلیلشم همه دوستان میدونن اگر بودن آن زمان .
به زور 2000 دلار تو حسابم موند که باهاش بیت کوین اسکلپ کنم که ترس تا الان نذاشت کار کنم . سال 99 رفتم بازار فارکس و آموزش آر تی ام ، اسمارت مانی پایه ، آی سی تی ، اعداد ستاره شناسی گنزیلا .
ولی تازه رسیدم به نتیجه که سه اهرم دارد بازار تکنیکال ، مدیریت سرمایه و ذهنیت
ذهنیت اصل ماجرا بود و من تماما ترس
تصمیم گرفتم با توجه به مطالب صفحات مجازی برم سمت ربات های ترید که توش احساسات درگیر نباشه . ولی نتیجه عکس داد ربات مارتینگل بود و تماما پول من کال مارجین شد .
بعد از ربات رفتم سراغ پراپ و خدارو شکر تونستم پاس کنم ولی ترس و ذهنیت همچنان گریبان گیر بنده هست و انشالله استاد آرمان و علی آقا سجادی فر با آموزش ها و تدابیری که در پیش گرفتند این مشکل هم رفع میشود.
شدیدا در حال آموزش هستم و در 17 روز بالای 34 ساعت در انجمن و بالای 100 ساعت در پشت سیستم فعالیت داشتم .
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
حس دوستی در مرحله اول ، یک نکته ای که از استاد آرمان بنده گرفتم با توجه به دوره های فارسی و انگلیسی که شرکت کردم . در جواب سوالات دوستان تعللی نمیکنن یا نتونن جواب بدن . بهترین نکته برای بنده تسلط کامل بر روی سوالات دوستان دارند. نه اینکه ما سوال بپرسیم تازه ایشون مطالعه کنند و جواب بدهند و این نشان از پر بودن استاد در زمینه بازار های مالی هست و این خیلی منو خوشحال میکنه ، شاید بعضی دوستان درک نکن ولی کسانی که دوره های متعدد رفتند منظور بنده رو متوجه میشوند.
- 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
برای کسانی که آموزش قدیمی دارند اصلی ترین کار خالی کردن فنجون هست که سخت ترین کاره بنظرم ، ولی نمیدونم چطور استاد مجاب میکنن که این آموزش رو گوش کن تمرین کن بقیه رو فراموش کن . و جالب ترین نکته آموزش برای من ماشینی توضیح نمیدون . این سقف شکست پس روند صعودی شد نداریم . درک کن این شکست چه اتفاقی در بازار افتاد ؟؟ خوب الان به کدوم جهت میره این خیلی جالبه
- 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
قطعا 5
نمره بنده 5 هست و در صورتی که در مرحله ای از انجمن گیری بین دوستان پیش بیاد یا به نوعی در حل یک مشکل تمرینی بمانیم آقای سجادی فر سریع بع داد دوستان میرسند و ممنونم از ایشان
بنظرم جز اولین افرادی باشم که در انجمن 3 ستاره حضور دارند . با توجه به سخت کوشی عجیبی که دارم برای این دوره قبلا اصلا سخت کوشی نداشتم مثل الان چون رفرنس یا استادان خودشون ضعف داشتند نمیشد تمام توان را گذاشت برای تمرین . من تمرین میکنم زمان دست ما نیست هر وقت استاد صلاح بدونن . با اینکه 5 ساله دور خودم میچرخم ولی زمان نمیدم .
شما در دانشگاه هم دقت کنین استاد یکی بود ولی یکی حذف میکرد ، یکی 20 میشد و یکی 10 . هدف همه دوستان و بنده در این دانشگاه شریف ترید بقول دوستان این است که بتونم فارغ التحصیل بشم و نفر برتر در این دانشگاه بودن برای من مهم نیست مهم بر آینده که بالاخره به یک پله بالاتر و سود مستمر برسم.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , amir.fx.84 , amir.fx.84 , farzin , farzin , علی جعفری پور , Bahman abdolahi , reza kazemi , reza kazemi , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , Amir , Amir , خانم احمدی , hamed_hashemabadi , Naser , Naser , مرتضی قلیچی , ابراهیم اردبیلی , mostafa , mostafa , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , NavidNtwo , NavidNtwo , Saeid dehghani , هانیه , mehdi.sh , mehdi.sh , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , Amir.s , احسان محمدی , علی اکبر ساقی , علی نوری , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , mohsen.d , Amir Hosein , Amir Hosein , saman , saman , yahya , yahya , محمد شعیب نیکنام , Masoud , hossien.as , hossien.as , kamran , kamran , mohamad.takalu79 , mohamad.takalu79 , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , آزاده , آزاده , Reza Rezaei , Reza Rezaei , Mansour , Mansour , میثم دارابی , rashidi , rashidi , davoodjamshidi , alireza.asadi , alireza.asadi , Mohammad sadeghi , Mohammad sadeghi , samikhah , samikhah , mostafa tarsaiy , Alirezamz1111 , Alirezamz1111 , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , Hadi jahanbakhsh , Hooman.2424 , Hooman.2424 , Mohsen mohammadi , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , Mohammad1982 , Mohammad1982 , سعید پورمحمد , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , Amirsh , Amirsh , vahidmp , F.Arasteh , Masoud.GH , Masoud.GH , M.rezaie , M.rezaie , farshadnaderi , farshadnaderi , M.fouladgar , M.fouladgar , danialsalehi , danialsalehi , ramezani saman , ramezani saman , kaka2010 , kaka2010 , Raha , Raha
موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z061
سلام به همراهان و همیاران عزیز خودم. من شهداد قراگوزلو هستم 37 سال سن بنده هست و ساکن استان البرز هستم.والا نوشتن این متن برای من انقدر سخت هست که منو یاد تک تک روزای سختی میندازه که تو این 6 سال تجربه تردیری به من گذشت.من 5 سال در بازار کریپتو بودم و الان تقریبا 1 سال میشه در بازار فارکس فعالیت دارم.آموزشهای متعددی دیدم از جمله پرایس اکشن استاد پور صمدی عزیز.من با سرمایه 4 هزار دلاری وارد بازار شدم که در اصل وام ازدواج بنده هستش. اول
ایل کار در 1 ماه 50 درصد حساب خودم رشد دادم و به 6 هزار دلار درآمد رسیدم و تمام وجودم پر از انرژی شور و شوق بود و اینکه ذهنم هر لحظه به تمام خواسته ها و نداشته هام مشغول بود که دیگه دوران خوشبختی شروع شده و زندگی زیبایی که قولشو به همسرم دادم به واقعیت نزدیک شده. اولین کاری که کردم 500 دلار از حساب برداشت کردم با ذوق و شوق زیاد پیش همسرم رفتم رفتیم رستوران و کلی خرید براش کردم. شایاد باورتون نشه ولی الان که دارم این متن مینویسم اشک از چشمام سرازیر شده.ماه دوم معاملات من شروع شد و در هفته اول هزار دلار ضرر کردم شبا خواب نداشتم حس انتقام من از بازار شروع شد و ضرر پشت ضرر تا این همه سود از بین رفت و حتی سمایه اولیه من به 2هزار دلار رسید.دیگه نمیتونستم ترید کنم ترس همه وجودمو گرفته بود تا اینکه با استاد عزیزمون آقای سجادی فر آشنا شدم وارد انجمن شدم.به جرآت میگم که این تمام دعاهای همسر عزیزم بود که منو با این انجمن اشنا کرد.امیدوار شاگرد لایق و قدر دانی باشم.راستی استیتمنت معاملاتیم پیوست این متن گذاشتم که مو به موی حرفامو درونش ببینید.
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
من احساس میکنم واقعا در انجمن که هستم انگار در خانه خودم در کنار ارزشمند ترین نفرات زندگیم هستم که میتونم ازشون انرژی و الگو بگیرم برای ادامه زندگی
- 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
تجربه آموزشهای گذشته برای من تا حدودی خوب بود ولی منجر به سود دهی مداوم نبود اما آموزش های استاد آرمان به قدری زیباست و کامل که رفته رفته تمام اون نقاط تاریک معامله گریم داره پاک میشه و همچیز شفاف و ممنون استاد آرمان و استاد سجادی فر عزیز هستم
- 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
امتیاز کامل میدم چون هیچ قسمت مبهمی و باز برای من نداشته و تماماً درکش میکنم
- 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
نمره کامل چون هربار پیامی یا سوالی پرسیدم در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ داده شده ممنونم
- 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
با آموزشهایی که من تو این مدت دیدم احساس میکنم اتاق لایو ترید یه مکان مقدس هستش و قبل از ورود باید دل و ذهن کاملا پاک و خالی کرد تا وحی انجام بشه منظورم این هست که تمام اطلاعات قبلی باید از ذهن پاک بشه و فقط تمرکز روی اجرای آموزش های استاد آرمان باشه تا در لایو ترید حضور داشت و فکر میکنم برای من تا قبل تابستان مقدور نباشه
- 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
بزرگترین هدف من خوشحال کردن همسرم هستش و رسیدن به درامد روزی 100 دلار هستش
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , علی جعفری پور , amir.fx.84 , Kiumars_asghari , reza kazemi , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , Amir , Amir , خانم احمدی , hamed_hashemabadi , hamed_hashemabadi , Naser , Naser , مرتضی قلیچی , مرتضی قلیچی , ابراهیم اردبیلی , mostafa , امیرحسین ساقی , امیرحسین ساقی , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , NavidNtwo , Saeid dehghani , هانیه , mehdi.sh , niloofarjmz , niloofarjmz , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , tara.ab , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , علی اکبر ساقی , علی نوری , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , mohsen.d , mohsen.d , Amir Hosein , Amir Hosein , saman , saman , محمد شعیب نیکنام , محمد شعیب نیکنام , Masoud , kamran , kamran , mohamad.takalu79 , mohamad.takalu79 , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , Reza Rezaei , Reza Rezaei , Mansour , میثم دارابی , rashidi , rashidi , davoodjamshidi , davoodjamshidi , alireza.asadi , Mohammad sadeghi , Mohammad sadeghi , samikhah , mostafa tarsaiy , mostafa tarsaiy , Alirezamz1111 , amirhosseinkhazaei , amirhosseinkhazaei , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , Hadi jahanbakhsh , Hadi jahanbakhsh , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , محمد آزاد شهرکی , سعید پورمحمد , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , vahidmp , vahidmp , F.Arasteh , F.Arasteh , alivalipour , alivalipour , Masoud.GH , Masoud.GH , M.rezaie , M.rezaie , farshadnaderi , farshadnaderi , M.fouladgar , M.fouladgar , danialsalehi , danialsalehi , ramezani saman , ramezani saman , kaka2010 , kaka2010 , Raha , Raha
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z043
سلام به همه اعضای محترم خانواد smcfx
دوست دارم قبل اینکه شروع کنم از اقای سجادی فر بزرگوار تشکر کنم بایت اینکه برای من کار خیلی بزرگی رو انجام داده و همیشه مدیون لطف ایشون هستم.
من علیرضا حشمتی ساکن شهریار 24 ساله کارشناس امور قراردادها هستم.من از دو دنیای متفاوت حقوق و اقتصاد اهداف خودم رو مشخص کردم . و با علاقه در این مسیر تلاش خواهم کرد.
(1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
اکثریت در دوران مدرسه با کلاس درس ریاضی احساس خوبی نداشتیم همه ما منتظر زنگ ورزش بودیم مخصوصا اگر ورزش در روز پنجشنبه زنگ آخر میشود که بهترین خوشی دنیا بود برامون ..
میخوام اینو بگم که من smcfx رو در روز یکشنبه همون روز پنجشنبه که بهم قرار کلی خوش بگذره میدونم ولی با این تفاوت که استاد ارجمند ما استاد آرمان عزیز حواسش به تمام افرادی که قرار
ورزش بکنند هست.من وقتی وارد این خانواده میشم حسی دارم که قابل وصف نیست ولی شاید تونسته باشم حال خودم رو نسبت به این خانواده با این تشبیه دوران طفولیت منتقل کرده باشم.
همه ی ما از یک نشدن و نرسیدن دور هم جمع شدیم ما از نظر بنده میتونیم این افعال منفی رو تبدیل به انرژی مثبت کنیم تا اینجا هم با انتخاب این خانواده که بیایم و اینجا رو بسازیم و ادامه مسیر رو بریم انجامش دادیم.)
من خودم از سال 98 با اقای رمزعلی شروع کردم و نتیجه مناسبی حاصل نشد بعد رفتم کار غیرمنطقی انجام دادم بدون دانش رمزارز خریدم و متاسفانه با ضرر مواجه شد چند ماهی کار نکردم و دوباره با دوره های اقای مایکل البروکس لنس ایف میانته شروع کردم روزانه من 8 ساعت اموزش میدیدم و الباقی روز رو درس کار و... می گذشت من از سال 98 تا الان از مارکت سودی نگرفتم.
اما سرمایه دوستان خودم رو از 20 دلار چندبار به 500--800 دلار رسوندم.
اما به جایی رسیدم که خسته شده بودم از این نشدن من از بدترین شرایط روحی که مارکت برام ساخت یا شاید خودم مقصر بودم از اون حال با دیدن صدای اروم اقای سجادی فر و سخنان متین ایشون وارد این خانواده شدم. من قبل ورود با اقای سجادی فر توی اون حالت بدی که داشتم صحبت کردم یک جمله بهم گفت و همیشه در ذهنم جای خواهد داشت اینکه:برای موفقیت و رسید ن به هدف با قدم های کوچک میتونی قدم بزرگ برداری.
اینم اضافه کنم که در حوزه قراردادهوشمند هم در حال نگارش مقاله هستم و در اینده برای خانواده عزیز خودم به اشتراک خواهم گذاشت و البته اجازه شو از اقای سجادی فر گرفتم.
2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ کاربردی تر به چارت نگاه کنم
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟ نمره 5
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟5
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟ 6ماه یا یکسال.من برای درک مارکت اومدم اگر درک نکنم سه ستاره هم بشم به نظرم درست نیست وارد بشم.
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ این هدف بخشی ش مالی است--اما دوست دارم با اقای سجادی فر در امور انجمن فعالیت کنم تا این خانواده بزرگتر بشه.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , amir.fx.84 , amir.fx.84 , farzin , farzin , علی جعفری پور , Kiumars_asghari , Kiumars_asghari , reza kazemi , مرتضی عظیمی , مرتضی عظیمی , Amir , Amir , خانم احمدی , خانم احمدی , Naser , Naser , مرتضی قلیچی , مرتضی قلیچی , ابراهیم اردبیلی , mostafa , mostafa , وحید سپهسالار , سعدون دستوانه , اسماعیل اسماعیل زاده , اسماعیل اسماعیل زاده , Saeid dehghani , Saeid dehghani , هانیه , mehdi.sh , mehdi.sh , وحید اکبری , وحید اکبری , tara.ab , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , علی اکبر ساقی , NavidNtwo , NavidNtwo , علی نوری , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , mohsen.d , mohsen.d , Amir Hosein , saman , saman , hossien.as , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , mohammad , Reza Rezaei , Reza Rezaei , Mansour , میثم دارابی , rashidi , rashidi , davoodjamshidi , payam , payam , samikhah , mostafa tarsaiy , Alirezamz1111 , Alirezamz1111 , amirhosseinkhazaei , amirhosseinkhazaei , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , Hadi jahanbakhsh , reza.bavandpor , Amin_khazaee , Amin_khazaee , سعید پورمحمد , محمدرضاگودینی , محمدرضاگودینی , vahidmp , vahidmp , farshadnaderi , farshadnaderi , mohamad najafi , mohamad najafi , Raha , Raha
|