نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
من پویا یوسفیان هستم. ۳۴ سالمه از تهران. مهندسی صنایع خوندم و در حال حاضر کارمند بانک هستم. از سال ۹۷ با بورس آشنا شدم و توی همون دوره بورس با واژه فارکس آشنا شدم. بعد از اینکه درباره فارکس تحقیق کردم فهمیدم عجب دنیاییه و در مقایسه با بورس ایران فوق‌العاده جذاب‌تره. به همین دلیل قبل از ورود به بورس باهاش خداحافظی کردم و رفتم سمت آموزش‌های فارکس. اول با سبک تکنیکال کلاسیک شروع کردم بعد الیوت. وقتی جواب نگرفتم رفتم سمت کریپتو. تو بازار کریپتو با اینوست روی بیتکوین سود حدودا ده برابری گرفتم و برام فوق‌العاده بود. خواستم برم سمت ترید تو کریپتو دیدم دردسر خیلی داره و مجددا با سبک پرایس اکشن لنس بگز به فارکس برگشتم و در این حین اینوست روی ارزهای برتر کریپتو رو هم ادامه دادم. با پرایس اکشن سودهای جزیی می‌گرفتم ولی ضرر هم می‌کردم و تو بهترین حالت اگر یک ماه زیان نمی‌دادم سر به سر می‌شدم و سود آنچنانی نداشت برام. تو همین موقع‌های بود که با پیج آقای سجادی‌فر آشنا شدم و تیکه‌هایی از لایو تریدشون رو که تو پیج می‌ذاشت می‌دیدم. اولش خیلی بدبین بودم و فکر می‌کردم مثل بقیه پکیج فروش‌ها لایو تریداشون واقعی نیست و روی ریپلای بازاره ( علی آقا منو ببخش  Big Grin) اما بعد یه مدت همزمان با لایو ایشون توی اینستاگرام بازار هم چک می‌کردم و می‌دیدم نه واقعا ایشون لایو ترید می‌کنن و مثل اینکه قضیه جدیه. بیشتر راجع به پیج کنجکاو شدم و دیدم علی آقای سجادی‌فر با اینکه سودهای خوبی از بازار می‌گیره اما حتی یک نمونه شوآف تو پیجشون نداره و مثل پکیج فروشا نمیاد با کت و شلوار از مرسدس بنز پیاده بشه و بگه بیاید پکیج منو بخرید. خلاصه این شد که فهمیدم آقای سجادی‌فر واقعا تریدر هست و اگر قرار باشه من روزی تریدر بشم تنها جایی که می‌تونه منو به این آرزو برسونه فقط و فقط این انجمن هست.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ یادمه روزایی که مدرسه می‌رفتم تو دوران دبیرستان روزای یکشنبه ورزش داشتیم. انقدر عاشق فوتبال بودم که کل هفته رو به عشق یکشنبه‌ها و زنگ ورزش می‌رفتم مدرسه و اگه یه هفته یکشنبه تعطیل بود اون هفته مثل جهنم برام می‌گذشت. الان هم دقیقا همون حس رو دارم. کل هفته رو به عشق یکشنبه‌ها و آموزش‌های جدید می‌رم سرکار و روز یکشنبه بهترین روز هفته من هست و لحظه شماری می‌کنم برای جلسه بعدی انجمن.
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ با دیدن قسمت‌های اول آموزش حسم این بود که استاد آرمان یه پتک برداشته و میکوبه به دیوار افکار و اعتقادات من نسبت به بازار. در واقع تو چهار جلسه ابتدای آموزش‌ها هر چی تو این پنج شش سال از بازار یاد گرفته بودم تخریب شد و از نو داره ساخته می‌شه. با این تجربه‌ای که به دست آوردم الان دیگه تو زندگی به هیچی با دید صد در صد و قاطعانه نگاه نمی‌کنم
……………………………………………… . . . .
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ ۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟  با این صبر و حوصله‌ای که قای سجادی‌فر در مواجه شدن با بچه‌ها داره دلم می‌خواد بیشتر از پنج نمره بدم
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ به نظرم بعد از تکمیل آموزش‌ها و چند ماه تمرین تو لایو بازار می‌تونم به دیدی برسم که استاد اجازه ورود به لایو ترید رو به من بده. یعنی حدودا اواسط زمستون ۱۴۰۳
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ به مرحله‌ای برسم که بتونم سوددهی مستمر و معقول رو از بازار داشته باشم
  پاسخ

سلام الیاس هستم 27 سالمه از مشهد . از سال 97 تقریبا توسط یکی از دوستان که به من پیشنهاد داد یک ازر دیجیتالی رو بخرم و بعد از اینکه رشد کرد بفروشم و منم هم چون هیچ اطلاعی نداشتم مبلغ کمی خریدم و بعد از 4/5 ماه رشد خوبی کرد و فروختم خیلی بهم مزه داد و با خودم گفتم این چه حرفه ای است که یاد بگیرم و بتونم به عنوان یک شغل انجامش بدم و خلاص بشم از کاری که آب و هوا . بازار خرید . نوسانات دلار . حمایت کردن  یا نکردن بخش های خصوصی دولت . و از این جور داستان ها خلاص بشم ( کار کشاورزی) این شد که شروع کردم به تحقیق کردن و با بازار فارکس آشنا شدم تقریبا سال 98 بود دوره هایی رو شروع کردم در یوتیوب به دیدن دوره های کلاسیک - عرضه تقاضا - اسمارت مانی -RTM - و این اخری هم NDS که درک خوبی نسبت به دوره های قبلی به من داد ولی خیلی خیلی گنگ بود برام حس کردم وسط یک اقیانوسی افتادم و نمیدونم میخوام کدوم طرف برم چارت رو که باز میکردم ده مدل تحلیل میکردم و هیچ فایده ای نداشت تصمیم گرفتم یک حساب ریل باز کنم و یک استراژی برای خودم با هرآنچه که میدونم بنویسم و شروع کنم به معامله کردن با همان استراژی مکتوب خوب نتیجه ای جز ضرر و یا هرچی که از مارکت میگرفتم رو پس میدادم نداشت تنها چیزی که بهم یاد داد این بود که خفن ترین استراژی هم داشته باشی 1 دلار هم سود نمیتونی بگیری وقتی ذهنت رو نشناسی وقتی درکی از مدیریت سرمایه نداشه باشی وقتی هنوز سعی میکنی بازار رو صد در صد پیش بینی کنی وقتی فکر کنی همه چیز منطقه ورده خلاصه که بیشتر از قبل گیج شدم و واقعا نمیدونستم دیگه باید چیکار کنم 

تا اینکه خیلی اتقاقی در اینستا با جناب آقای  سجادی فر عزیز آشنا شدم حرف هایی که میزدن رو بیشترشو بهش رسیده بودم مثل باقی افرادی که راجب ترید در اینستا صحبت میکنن خیال بافی نبود واقعیت هارو داشتن میگفتن از نا امیدیم کم شد انگار که یک نشونه بود با خودم گفتم نمیتونه اتفاقی باشه  این شد که وارد انجمن شدم 

الان با انگیزه و مسمم تر از هر دوران دیگه ای هستم چون دیدم اینجا صرف یک  دوره آموزشی منطقه ورود یا فلان الگو و بحث های تماما مکانیکی خشک رو یاد بگیریم و بریم توی لایو مارکت پیاده کنیم و نتیجه ای نگیریم و فکر کنیم که مشگل از این سیستم ورود این استراتژی و... بوده  دیدم بحث ها جدا از سیستم مکانیکی  که خوب لازمه هر سبکی است در مورد ذهن کتاب هایی که معرفی شد در مورد عدم قطعیت و واقیت هایی که در این بازار هست در مورد ساختن شخصیت تریدر به جای اموزش یک نقطه ورود و خیلی چیز های خوب دیگه که واقعا لازمه این حرفه است مطرح میشه

99.9 درصد الان مطمعن هستم که جای درستی هستم و نشانه ها اتفاقی نبوده و این مدت که از این شاخه به اون شاخه  پریدم منو برای رسیدن به این نقطه آماده کرده بود پس حسرتی از گذشته وجود نداره و تمام تلاشم رو میکنم که با ایمان به خدایی که من رو در این مسیر قرار داده به هدفم برسم

1- حسی که در کنار   SMCFX  خانواده  داری؟
احساس میکنم جای درستی وارد شدم و تمام تلاشم رو میکنم که در کنار خانواده شاگردی باشم که باعث افتخارتون بشم

2-تجربه ای که از آموزش ها بدست آوردی ؟ 
خیلی از مواردی که پایه و اساس این مارکت بود رو شناختم و متوجه شدم که واقعا استراژی معاملاتی چیست و خیلی مسیر داره برام واضح تر میشه 

3- از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره ای میدی؟
5

4- اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادی فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟
4

5- فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
همه تلاشم رو میکنم تا درک درستی از مارکت بدست بیارم با آموزش ها استاد و بتونم موثر باشم در انجن و امیدوارم تا 3 ماه دیگه بتونم به این نتیجه برسم

6- بزرگ ترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمعنی بهش میرسی؟
تجربه سود مستمر تجربه یک شخصیت منظم و موثر
  پاسخ

عرض سلام وخسته نباشید خدمت استاد ارمان و علی اقای عزیز و خانواده عزیز smcfx
من مسعود نادری هستم۳۴ سال دارم ساکن تهران
من خودم به شخصه حتی یه ساعت هم سابقه بازار مالی نداشتم واین انجمن برای من اولین بار واولین سابقه برای منه. اینجاست که واقعا وقتی چیزی رو از خدا میخام بهترین رو برام خلق میکنه. اول باری که پست اینستاگرام علی اقا رو دیدم یه جوری شیفته اون اخلاق گرمش شدم شاید ناخداگاه بود و
شاید باورتون نشه ولی من به دنبال در امد زیادی نبودم ولی بیشتر دنبال تغییر هستم.از اونجایی که وارد این انجمن شدم متوجه شدم یه جایی که میشه هم تغییر کرد وهم درامد کسب کرد البته هنوز نمیدونم این تغییر به چه شکلی هست ولی من مطمعن هستم این مسیر با تلاش من خودشو بهم نشون میده خداوند بهترین ها رو برای هر انسان رقم خواهد زد فقط کافیه بستر رو فراهم کنید
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)

بیشترین احساس عشقی که بهم دست میده اینه که علی اقای سجادی فر وقتی میخان به بچه ها امید بدن واقعا مثل اون پدر ومادری که فقط فقط فقط دلش میخاد فرزندش رشد کنه وبه درامد برسه داره تموم زندگیشو برامون میزاره .حتی شاید بیشتر از ما اینو بخواد واین یعنی عشق

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
حقیقتا من قبل از این که اموزشی ببینم پیش خودم میگفتم چند تا کندل که چیزی واسه اموزش نداره این کنل ها فقط بالا پایین میشن ولی وقتی وارد شدم متوجه شدم کار به این اسونی هایی که فکر میکردم نیست.تلاش تلاش تلاش تنها کاریه من میتونم انجام بدم

3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
البته که استاد ارمان یکی از بهترین هاست۴

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
البته چون این اولین تجربه اموزشی من هست وقبلا من اموزش های دیگر استاد ها رو ندیدم من زیاد نمیتونم در این مورد نظری بدم ولی خوب یه انتقاد یا پیشنهاد کوچیکی نسبت به این سیستم دارم که اگر میشد بستری هماهنگ شود که دوستان حظوری همدیگر رو ببینندالبته که بهتر میشد ولی البته برای کسایی که موافقند.یا حتی قسمتی از نرم افزار رو به کسایی که مایلند خودشون باهم ملاقات کنند درخواستی قرار داده بشه خیلی بهتر بود.نظر من نمره 4

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری
حقیقتا زیاد به اتاق لایو ترید علاقه ای ندارم فقط استرس این رو دارم اموزش های اینده اتاق لایو ترید رو میتونم انجام بدم یا نه چون تا حالا حتی یه دونه معامله هم باز نکردم.شاید چون نمیدونم چطور باید وارد بشیم ومعامله ای باز کنیم استرس دارم.ولی حالا ششماه اینده هم شد مشکلی ندارم.

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
…………………………………………….
بیشتر هدفم روی اینه که اول در زندگی تغییری ایجاد کنم وبتونم این تغییر رو به عزیزترین کسانم انتقال بدم چون تا وقتی انسان تغییر نکنه نمیتونه به درامد بالا برسه پس هدف تغییر خود تغییر زندگی وتغییر افراد نزدیک خود است.انشاالله با تلاش زیاد وصبر بیشتر تغییر حاصل خواهد شد.
.در انتها دوست دارم از علی اقا و استاد ارمان تشکر کنم بابت همه ی زحماتی که میکشید ومیدونم اینکه علی اقا چقدر میخاد که ما رشد کنیم وبه سود مکرر برسیم بهترین جبران برای این عزیزان تلاش خوود بچه های اعضای گروه بی تفاوت نبودن اعضای گروه است .سپاسگذارم وقول میدم که زحمات شما بی نتیجه نماند استاد عزیز
  پاسخ

با سلام خدمت همه عزیزانی که وقت میذارن متن بنده را میخوانند.
بنده احسان فارابی 29 سالمه اصالتا کورد هستم سال گذشته برج 10 با بازار های مالی اشنا شدم همیشه علاقه داشتم به بازار های مالی ولی هیچوقت شرایطش برام مهیا نبوده که متاسفانه یا خوشبختانه با استادی توی انیستاگرام اشنا شدم که همیشه قبل صحبت هاش 3 بار میگفت الهی به امید تو همین جمله باعث شد که من توهم این بهم دست بده این اقا انسان خوبی هستش اما هر روز از چیزای که توی ترید به دست اورده بود به اشتراک میذاشت هیچوقت پکیجی که به بنده داده بود را بدرستی پشتیبانی نکرد من هم سر خود بعد از یه ماه تمرین سبک پرایس اکشن یک هفته دمو تمرین کردم و وارد حساب ریل شدم اولین پوزیشن 20$ دومین 180$ سومی به توهم پولدار شدن یه شبه 3 تا پوزیشن 1ونیم لاتی بای گرفتم برعکس شد مجدد 3 لات سل گرفتم برای جبران و نهایتن 2500 دلار باخت دادم توی چند دقیقه من شرایط زندگیم بسیار دشوار هستش خرج زندگی اجاره مغازه اجاره خونه توان اشتباه پدر و برادر را دادن و هزار تا مشکل دیگه تنها دلیلی که باعث ارامشم میشه امید های بود که جناب سجادیفر بهم دادن الان به زندگی معمولیم برگشتم و میدونم و میشه که من یه تریدر موفق بشم... ممنون که وقت گذاشتین درپناه حق
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
حس خوبی دارم که یه روزی دوستان موفقی کنار هم بشیم من فعالتی ندارم کنار خانواده بزرگم چون واقعا ن زمان این اجازه رو بهم میده نه اینکه شخصیتم جوریه توی جمع نمیتونم باشم خیلی کم میتونم دوس دارم باشم اما نمیتونم
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
بسیار عالی همیشه فک میکردم بازار یه دلیلی برای حرکت داره که هیجا یاد نگرفتم مفهوم بازار را اما توی این اموزش ها به دلیلش کم کم پی بردم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5 اما کاش بعد دوره یه گروه تلگرامی هم داشتیم با دوستان دیدگاه های معاملاتی را به اشتراک میذاشتیم
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
کفر نباشه خدای روی زمینم اقا علی اقای سجادیفر هستن فقط خودم میدونم اوایل که وارد انجمن شدم چقدر با دلو جون به حرفام گوش میداد
در بد ترین شرایط زندگیم با جملاتش دستمو گرفتن.
ایناهم به کنار همیشه پاسخگو اعضای انجمن درهر شرایط هستن
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
من نیازی به اتاق لایو ترید ندارم من خودم در کنار اساتید بزرگ(استاد ارمان و استاد سجادیفر) بهترین تریدر میشم
اتاق لایو ترید فقط واسه من یک معنی میده یاد بگیرم تا چه زمانی بمونم توی پوزیشنم یاد بگیرم چه زمانی مدیریتش کنم وگرنه با اموزش های عالی فک نکم کسی بمونه که نقطه ورود یاد نگیره.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
تریدری با سود مستمر که خانوادم را از فقر نجات دهم دل پدرمادر و همسرم را شاد کنم
و بتونم با سودم مسیری برای اینده برادرم و فرزندم مهیا کنم...

پاسخ

من محمد نعمتی 25 ساله از تهران 7 سال تجربه ترید در بازار های مالی از جمله کریپتو و فارکس دارم.

آموزش ها و کورس های بسیار زیادی از جمله پرایس اکشن و اسمارت مانی و ایچیموکو .... را مشاهده کردم و سپس شروع به ترید کردم چند باری سود کردم ولی متاسفانه نتونستم به هدفی که گرفتن سود مستمر از بازار هست برسم تا زمانیکه با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم و واقعا متوجه تفاوت در این دوره نسبت به کورس های قبلی که با هزینه های بسیار بالایی تهیه کردم و وقتم رو صرفشون کرده بودم شدم و واقعا مسیر من رو در این شغل عوض کرد و به سمتی که دوست داشتم هدایت شدم و قطعا با جرعت میتونم بگم این آموزش ها با دوره های مختلفی که دیدم کاملا یک سر و گردن بالاتر و بهتر هست مخصوصا اینکه فصایی برا تبادل تمارین و رفع اشکال در انجمن وجود دارد از همینجا از اساتید خودم کمال تشکر را دارم.

1. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
واقعا از صمیم قلب میگم هممون تبدیل به یک خانواده بزرگ شدیم و واقعا عین خانواده در کنار همیم برای رشد و پیشرفت

2.تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
تفاوت در نوع دیدگاه و دیدگاه بسیار عالی و جامع نسبت به حرکات قیمت و بازار

از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
بی شک 5

4.اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
بدون تردید و هیچ گونه اغراقی 5

5.فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
تمام تلاشم رو میکنم و خواهم کرد که به این مهم دست پیدا کنم و قطعا خیلی سخته

6.بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
ایشالا هدفی که دارم براش میجنگم و تمام وقت و هزینه و جوونیم و سلامتیم رو پاش گذاشتم یعنی گرفتن سود مستمر از بازار Heart Heart
  پاسخ

با عرض سلام ادب و احترام به تمامی کسانی که این پست رو میخونن
این متن رو مینویسم به یادگار برای تمام کسانی که شاید من رو می‌شناسن تا اگر تحقیقی در مورد این انجمن خواستن بهشون گوش زد کنم 
اینجانب بنیامین رحیمی شاندیز با سابقه ۳ سال در ترید ۲ سال ارز دیجیتال و یک سال فارکس 
آشنایی من از زمانی شروع شد که چندتا از دوستام از خرید شیبا سود خوبی کرده بودن من هم شروع کردم به آموزش دیدن که چطوری بتونم خرید و فروش کنم از اونجایی که دیر دست به کار شده بودم دنبال ارزهایی که صفر زیاد داشتن و با خودم میگفتم این اگه یک تومن بشه دیگه همه چیز حله 
چند وقتی گذشت دیدم خبری نشد بعضی ها صفر شدن بعضی ها یکم تو سود رفتن ولی به اون چیزی که مد نظرم بود نمی‌رسید و همش تو اینترنت دنبال تحلیل از این و اون بودم که چی بخرم کی بفروشم دیدم اینم فایده نداره تصمیم گرفتم خودم بتونم تحلیل کنم که محتاج کسی نباشم شروع کردم به آموزش دیدن انواع و اقسام اندیکاتورها رو زیر و رو کردم دیدم همیشه جواب نمیده توی چارت شاید در گذشته خوب جواب بده چون جایی رو نگاه میکردم که خوب سود داده بودن ولی در لایو بازار میدیدم تند تند استاپ میخورم اولین  دوره پولی پرایس اکشن رو دیدم وقتی روی چارت که اجرا میکردم یه حسی بهم میگفت این اون چیزی نیست که بشه ازش به سود مستمر رسید استاد میومد با یه فیبو نقاط بازار رو میگفت قافل از اینکه پشت اون فیبو ۷ سال تجربه خوابیده و بصورت تجربی میدونست که روی کدوم موج باید از فیبو استفاده کرد ولی نمیتونست بگه موجی که فیبو باید قرار بگیره چه خصوصیاتی باید داشته باشه بلاخره بعد از هر آموزش همچنان دنبال یک تیکه پازل گم شده تو سایت ها و اینستاگرام میگشتم احساس می‌کردم این آموزش‌ها یه چیزی کم داره و استادها یا از عمد نمیگن یا واقعا بلد نیستن خلاصه بعد از ۴ دوره آموزش یک حسی بهم میگفت اسمارت مانی از همه این سبک ها بیشتر به حرکات بازار شبیه دیگه دلسرد شده بودم شب ها تا دیر وقت دنبال چیزی میگشتم که تا حالا کسی نگفته بود چون میدونستم مشکل از آموزش ناقصه تا یه شب بطور اتفاقی داخل اینستا چشمم خورد به پست آقای سجادی فر حرفاشون خیلی به دلم نشست دیدم چیزهایی رو عنوان میکنن که دقیقا مشکل من بودن تو این سالها از اونجایی که زیاد پول به دوره داده بودم دست و دلم نمی‌رفت با خودم میگفتم اینم یکی مثل بقیه اس فقط یک سری فایل ظبط شده ارسال میکنن و پشتبانی هم درست و حسابی جواب نمیدن ولی یه حسی از ته دل میگفت این میتونه مسیر زندگیتو عوض کنه با اینکه بد بین شده بودم به آموزش های مجازی ولی با خودم گفتم این آخرین دوره ای هست که بابتش پول میدم که الحمدالله همینطور هم شد الان ۵ ماهه عضو انجمن شدم از اون روز تا الان حتی یک فایل آموزشی اضافه از یوتوب یا اینستا ندیدم واقعا به طور قطع میتونم بگم کامل ترین آموزشی که دیدم همین بوده  به تمامی کسانی که منو می‌شناسن یا دارن این متنو میخونن میگم من سه سال زیر و روی همه چیزو گشتم چیزی جز این پیدا نکردم الان هم که شما اومدی داری این پست رو میخونی معلومه هنوز دنبال اون چیزی هستی که احساس میکنی بهت نگفتن دقیقا جای ۵ ماه پیش من هستی تا دیر نشده شروع کن اینجا بهترین جا هستش برای شروع کاش من ۳ سال پیش یک نفر این انجمن رو بهم معرفی کرده بود

. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
واقعا همه دارن کمک میکنن اعضایی که دیر تر موضوعات جا میوفته رو بهم برسونن جایی ندیدم همچین همکاری رو و همش به خاطر استاد سجادی فر عزیز هست 
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
دیدم نسبت به بازار ۱۸۰ درجه عوض شده
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 
۵
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
دارم تمام تلاشمو انجام میدم ولی من به خاطر لایو ترید اینجا نیستم میخوام خودم لایوترید بزارم لایو ترید مال کسانی هست که خودشون نمیتونن به سود مستمر برسن ولی من با این آموزش‌ها احتیاجی به لایو ترید نمیبینم 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
سود مستمر
  پاسخ

عرض ادب خدمت خانواده  smcfx
من امیرحسین ابراهیمی 24 ساله از کرمان / 4 ساله با بازار اشنا هستم و دوره های مختلفی شرکت کردم سبک های کندل استیک اندیکاتورهای الیوت ، فیبوناچی ، چنگال قاشق و .. هرچی که فکر کنی  Big Grin برای شروع بازار نیاز به سرمایه داشتم از اونجایی قراره از همون اول روی پای خودمون باشیم رفتم داخل صنعت به مدت دوسال خیلی سخت کار خودمو شروع کردم (کارخانه بوتیا کرمان)  / تمام هدفم از کار در اونجا رسیدن به سرمایه کافی برای شروع بازار بود / عید 1403 تصمیم گرفتم که دیگ کارخونه نرم و بشینم برای هدفای خودم تلاش کنم / روزای اول 1403دوباره برگشتم سمت فیلم های اموزشی که داشتم / 4 ام فروردین بود که با علی اقا سجادی فر آشنا شدم و همون روز در دوره شرکت کردم / 5 جلسه از دوره برگزار شده بود که از اشتیاق زیاد همون روز نگاهشون کردم / بعد 5 جلسه تمام چیزایی که یاد داشتم نقض و رد شد و فهمیدم اصلا موضوع چیز دیگه ایه / با ادامه دادن دوره به یک درک دیگ از بازار رسیدم و روز به روز به اینکه تلاشام نتیجه بده امیدوار تر شدم / از نظر من شرکت در این دوره بهترین اتفاقی که بعد از اونهمه سختی و تلاش در بهترین زمان برای من اتفاق افتاد که در کنار استاد های بزرگی مثل شما خانواده عزیز رشد کنم 
به امید روزای بهتر Heart
Æ
  پاسخ

عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیزم ،تک تک کسایی که دارن این پست رو میخونند،امیدوارم حال همگی خوب باشه
خداقوت میگم به کادر حرفه ای خانواده بزرگ انجمن نخبگان ترید و همچنین استاد بزرگم استاد آرمان و استاد سجادی فر عزیز  
همیشه گفتم و خواهم گفت که این جمع و این انجمن قابل قیمت گذاری نیست و همیشه دستبوس استاد آرمان و جناب سجادی فر هستم و خواهم بود
من علی فیروزی هستم ساکن اصفهان ۲۹سالمه ،متاهلم و یه دختر کوچولو ناز هم دارم،یادمه زمانی که از طریق یکی از دوستام فهمیدم ک ترید چیه خیلی هیجان داشتم و از طریق همون دوستم یه دوره ای ک دیده بود رو دیدم ک پرایس اکشن کلاسیک بود(خط روند،الگوها،و...)،تمرین کردم و دیدم وااای پسر عجب چیزیه بعد از چندماه شروع کردم ریل ترید زدن که یک حساب ۱۰۰۰دلاری رو از دست دادم و اینم بگم اولش یک سودم گرفتم حدود پونصد دلار اما همه رو به باد دادم ،یکم گیج و افسرده شدم مجدد شروع کردم آموزش دیدن و تحقیق کردن انواع دوره های کلاسیک رو دیدم،متوجه شدم توی بک بازار داستان با ریل خیلی فرق داره و در واقع ریوارد خیلی کمی داره سبک کلاسیک و استاپ های بزرگی داره و من منطقی نمیدونستم اینو و با خودم میگفتم آخه مگه میشه بازار بر اساس چهار تا خط حرکت کنه پس چرا یکی نمیشینه یه برنامه ران کنه مهندسی کل بازار رو رنده کنه خلاصه دنبال دلیل واقعی حرکت قیمت بودم تا با سبک اسمارت مانی آشنا شدم و چون تازه کلی پول به باد داده بودم دنبال یه آموزش رایگان بودم پس منتور شیپ ۲۰۱۶ مایکل رو شروع کردم به دیدن اولش کلی جالب بود برام و فکر میکردم دیگه خدای بازارم و الان دیگه میفهمم دلیل حرکت بازار چیه و...ولی در ادامه خیلی گیج شدم و مطالب کمی نا مفهوم بود
تمرین کردم وقت گذاشتم و دیدم یه جاهایی جواب میده و منطقی هم هست دلایلش اما اینبار وین ریت پایینی داشتم و کلا سردرگم بودم و زیاد استاپ میخوردم و همون معاملاتی هم ک قرار بود سود بده وسط کار میبستم و یا وارد نمیشدم چون ترسیده بودم از این همه استاپ خوردن و در ادامه با یک دوره اسمارت مانی آشنا شدم توی اینستاگرام مثل اکثر ما که توی اینستاگرام هزاران استاد رو میبینیم اما در واقعیت...توی دوره شرکت کردم و یکم دیدم بهتر شد اما بازهم انگار یه چیزی کم بود باز هم تمرین کردم تمرین کردم و یکمی اوضاع بهتر شد،دوره حضوری همون شخص رو شرکت کردم بلکه فرجی بشه و هزار دلار هزینش رو دادم ،شاید بگم در حد ده درصد مطالب جدید و بهتر یاد گرفتم برگشتم تمرین کردم دیدم بد نیست دوباره شروع کردم ریل کار کردن که بازهم هزار دلار شارژ کردم و بعد از کمی سود و ضرر همه رو به باد دادم و در نتیجه فهمیدم صرف یاد گرفتن چندتا ستاپ معاملاتی بدون درک مفهوم حرکت قیمت و تک بعدی بودن توی مارکت هیچ نتیجه ای نداره این روند تا الان برای من چهارسال طول کشیده و تا قبل از آشنایی با انجمن هم کم و بیش باز تمرین میکردم تا اتفاقی با پیج جناب سجادی فر آشناشدم و رفتم ویدیوهای مقدماتی ک رایگان بود یعنی مبانی معامله گری رو دیدم و در جلسه های اول این ویدیوها چیزهایی گفته شد که من تا به حال حتی نشنیده بودم و یا بعد از چند سال آموزش ندیده بودم کسی بگه و خودم بعد از کلی سختی تا حدودی متوجه شده بودم بعضی مواردش رو،اونجا بود ک فهمیدم احتمالا این داستان با بقیه فرق داشته باشه و در ادامه با تست ارزیابی و دوجلسه مشاوره با جناب سجادی فر ثبت نام کردم و نتیجه رو بگم خدمتتون
 ۱. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ 
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟

همه ی اینها رو گفتم تا برسم به اینجا،من تا به حال نه دیدم و نه شنیدم که استادی چنین دانشی در مورد بازارهای مالی داشته باشه ،این انجمن فراتر از تصور هرکسی هست آموزش های فوق العاده استاد آرمان بزرگ در بستری ک جناب سجادی فر زحمت کشیدن و فراهم کردن یعنی انجمن بزرگ نخبگان ترید،رفقا خلاصه میگم نه چنین آموزش هایی جایی هست و نه چنین منتورهایی و نه چنین فضای آموزشی
من شخصا تصورشم نمیکردم که اینقدر آموزش ها با نظم و با برنامه پیش بره و اینجوری در مورد همه چیز فکر شده باشه و براش برنامه ریزی شده باشه و همه چی به هم متصل بشه و اینقدر روان و واضح بشه ،حتی تک تک کلماتی که استاد آرمان و جناب سجادی فر به کار میبرن کاملا انتخابی و با هدف خاصی هست
مبلغ مالی نمیشه برای این همه تلاش و زحمت و علم در نظر گرفت فقط میگم خدا خیلی منو دوست داشته که الان توی این انجمنم اون هم در چنین فضای دوستانه و آموزشی 
دوستان اینم بگم ما یه خانواده واقعی هستیم من پدرم به تازگی به رحمت خدا رفته و صادقانه میگم استاد آرمان مثل پدر دلسوز ،استاد سجادی فر مثل برادری مهربون و فداکار و تک تک بچه های انجمن خانواده ما هستند من برخوردی از این جمع دیدم که از خیلی از آشنا ها و اطرافیان شاید ندیدم و تا الانی ک دارم این پست رو مینویسم از نظر علم ترید کن فیکون شدم و این تازه اول راهه،حتی از نظر شخصیتی و اخلاقی خیلی صبور تر آروم تر  بی حاشیه تر منظم تر هدفمندتر با توکل تر مهربون تر و درکل لول آپ شدم و این لول آپ قطعا برای من انتهایی نداره
در پناه خدا
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
قطعا بهترین سیستمی بوده که تا به حال دیدم من ۴.۵ میدم اون نیم هم چون میدونم قطعا علی آقا همه چی رو همیشه بهتر و بهتر خواهد کرد
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ من به تیم منتورینگ نمره ۵ رو بدون ذره ای اغراق میدم چون در انواع فروم ها و کانال ها و محیط های آموزشی بودم و دیدم نحوه ی پاسخگویی و منتورینگشون رو
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ 
من فکر میکنم به محض اینکه استاد اجازه دسترسی به اتاق لایو ترید رو بدن من سه ستاره میشم و تمام تلاشمم قطعا میکنم بیشتر از همیشه ک این اتفاق بیفته
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ پنج ستاره شدن توی انجمن بزرگمون و کمک به بقیه دوستان که به این جایگاه برسن و رسیدن به سود مستمر از ترید و تیک زدن دفترچه اهدافم از کوچیک به بزرگ در ادامه Heart
  پاسخ

با سلام درود به همه
حسین سرچاهی هستم متولد72 ساکن مشهد  شدیدن کجنکاوم . عموم مشاغل فنی هم مهارت دارم فعلا هم نجاری میکنم  یعنی کلا زود یاد میگیرم . وضع  مال توپی نداریم بچه پایین هستیم .
 سه چهار سال پیش به امید پولدار شدن و یا حداقل سرمایه گزاری با سود مشتی با بازار کریپتو اشنا شدم  بعد بلوکه کردن مقداری از سرمایه1800 دلار و به توصیه دیگران خرید چیزایی ک نمیدونمستم چیه  اشنا شدن با بازار شروع شد و با کاهش قیمتها پول من بیشتر کم میشد . تصمیم گرفتم یکم اطلاعاتمو بیشتر کنم و نهایت سرچ کردم  و بیشتر گیج میشدم از قوانین یا الگو ها یا تکنیک هایی ک مثلا اساس بازار برمبنایی اونا بود ازونجا ک هلدر یا اینوست کرده بودم  میرفت بلا میفروختم میومد پایین تعداد بیشتری میخریدم . خلاصه یه دوره کوتاهی خوب عمل کردم  تا این ک کلا بازار کریبتو به نزول متوالی دو سه ساله رفت و فقط اب شدن و نابود شدن اون سرمایه رو نگاه کردم.البته به دید یه شغل بهش نگاه نمیکردم
بعد دوسالی دیدم برادرم داخل اتاق های معاملاتی تلگرام  تایم خبر معامله میکنه استراتژی هیم این بود  که یک نفر سل بگیره یکی بای  و خلاصه برایند یک ماه  شانسی مثبت شد
یجورایی چاشنی خور شدم  بخصوص که با سود خودش تو بازار بودم . و معاملات اهرمی روی طلا خیلی جذاب تر بود برام  از اسپات ارز دیجیتال
بعد امدم تایم های ک حتی خبرم نبود معامله کردم  اطلاعات ناقص 3سال قبلم ک داشتم  چنتا خط خطوط میکشیدم شانسی گاهی جواب میداد گاهی نه  حجم اظاف میکردم میانگین میزدمم حتی یک شب تا حدود 40 تومن برای یک معامله به مارجینم اظافه کردم حاظر نبودم  من برنده بازنده برم کنار و زیان کنم  و البته در نهایت همش صفر شد
  خلاصه خیلی داغون بودم Big Grin

بعد مدتی گزشت تصمیم گرفتم مهارتمو بالاتر ببرم یسری اندیکاتور هایی هم تست زدم { مثل ایچیمکو  و rsi} کلیپهای نگا کردم که مثلا یارو میگفت این صد درصد سود میده و جوابه چشم بسته   و   بازهم نشد و من کجکاو  سردرگم زیان دیده مونده بودم وسط  
نگفته نماند این گروهای و کانالهای  سیگنال و هم تست کردم حتی اول مدتی چک میکردم برایندشون مثبت باشه  همین ک منم میزدم استاپ میشد  Big Grin Big Grin Big Grin{ گاهی چند روز استاپ}
کنال و اینیستایی اشخاصی دنبال میکردم ک سود مستمری دارن دیدم یکیشون به شکل بینظیری سود میکنه طوری ک موجودیش گاهی تا شب ده برابر میشد  فکر کردم راه حلم کسب مهارت اون شخص هست و بعد جور کردن هزینه اموزشش  یک هفته ای رفتم اونجا و .........فهمیدم کلا کار علمی مفیدی یاد نگرفتم    سود های اون شخص هم فقط بخاطر تجربه زیاد خودش و رفتار شناسی بازار  ک خودش میفهمید و سرمایه مفتی بود ک از ثبت نام کارآموزان میاد سمتش. جز چند قلق ساده چیری به ما اموزش نداده و این غیییر مفید بودن تو 90درصد افرادی ک بهش مراجعه کرده بودن دیده میشد

خلاصه تتمه اون ارز دیجیتالهای 3 سال قبل بعد اموزش این اقا و تمرین کردن به باد رفت Sad

من بودم یک جیب خالی  و کلی زیان  اموزشهای بدون کاربرد فکر کردم حتمن باید خودم روشی رو کشف کنم { از ترکیب روشا و اندیکاتورا ووو } یه مدتی هم سردرگم این جریان بودم

دیگه نمیشد روی سرمایه و زمانم ریسک کنم
 دو گزینه تو ذهنم مونده بود 1 عضو این اتاق های لایو ترید بشم و با کسی ک بلده کاره منم معامله کنم  2 اموزش فقط جایی برم ک تو معامله کردن منو همراهی کنه تا کم کم مثل یک بچه شروع به راه رفتن کنم. تا استوار بشم 

چشم خود به کلیپ اقا سجادیفر ک با بچهای انجمن تو لایو ترید هستیموو.... گفتم ای جان منم یه ثبت نام ساده میکنم نهایت و با اینا همرااه میشم
دیدم خبری ازون چیزی ک فکر میکردم نیست بلکه اول باید اموزش ببینی و لایو تریید برای سطوح بالاس  سیستم اموزشش پرسیدم  دیدم همون منتوری  و همراهی فوت کوزه گریه ک من میخام هست و لایو تریدم  هم  تازه داشت ............................................

5ماه نیم حدودن گزشته از زمان ورودم به انجمن تو ارسال تمارین یکم تنبلی کردم اما انجام دادم  ذهنم بشدت بازشده  حتی به اتاق لایو تریدم فکر نمیکنم {به موقش اتفاق میفته}  انجمن برام یه فضا بینظیر هست جلسات هفتگی استاد ارمان مثل یک بمب انرژی عمل میکنه و میدونم اینجا به مقصد میرسم اگر خودمم بخام و تلاش کنم.....حتی اگر اگر اگر تریدر نشم انجمن یک باشگاه انسان سازی بوده  و بسیار ارزشمند هست برام  و میخام خودمو داخلش رشد بدم.

حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟  خیلی خوشحالم عضوی از این خانواده هستم Heart
  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5 به نظرم استاد ارمان پیامبر فارکسه . ایمان بیاورید Big Grin Big Grin
 اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5 علی اقا بشدت وقت میزارن برای انجمن و دلسوز بچها هستن
 فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
هرزمان ک خودم به سطح بالاتری از درک بازار برسم  زمانی شاید 2 الی 3ماه 
                                                              بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
                                                                     یک تریدر موفق و رشد شخصیتی 

در پایان از علی اقا و استاد ارمان بینهایت سپاس گزارم  Heart
این من کیست
  پاسخ

به نام خدایی که هرچه دارم از اوست Heart
سلام خدمت استاد ارمان عزیز و استاد سجادیفر گرامی Heart
بنده وحید اکبری 30 ساله از مشهد.. یک سال تجربه در بازار فارکس رو دارم و طی این یک سال همش ضرر داشتم و خیلی اموزش دیدم و کلی پکیج دیدم و با سبک های مختلفی اشنا شدم ولی هیچ کدوم به من سودی نداد یا اگه میداد سری ازم میگرفت بازار..من چون دوره زیاد دیدم فکرمیکردم دیگه الان تریدر شدم چون خیلی وقت گذاشتم واسه دوره ها تا وقتی که من با استاد سجادیفر عزیز اشنا شدم و افتخار دادن که منم شاگرد ایشون و استاد ارمان عزیز بشم.و وقتی وارد این دانشگاه بزرگ شدم تازه فهمیدم که من هیچی بلد نبودم.....
الان خداروشکر میکنم که این خانواده بزرگو سر راهه من قرار داد و واقعا من به شخصه از استاد ارمان بزرگ و استاد سجادیفر عزیز با تمام وجود تشکر میکنم Heart

(1) حسی که در کنار خانواده smcfx دراری؟؟
فقط اینو میتونم بگم که واقعا خدا منو دوست داشته که الان اینجا هستم و بابت این هر روز شکرگذار خدا هستم.

(2)تجربه ای که از اموزش ها به دست اوردی؟؟
هنوز اموزش ها تکمیل نشده ولی اینو میتونم بگم که کلی دیده منو باز کردن استاد عزیزمون و واقعا ممنون داره ایشون هستم.

(3)اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم اموزشی و محتوای اموزشی نمره بدی چه نمره ای میدی؟  (5)

(4)اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟  (5)

(5)فکرمیکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
من تمام تلاشمو میکنم به امید خدا تا شهریور ماه.

(6)بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کناره این خانواده که مطمینی بهش میرسی؟
دوست دارم یه تریدر حرفه بشم و مثل استادم درک خوبی پیدا کنم از بازار.
  پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست