نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام به خانواده عزیزم من پیمان رحیمی هستم 38 سال از مشهد.امیدوارم تجربه من ب دردتون بخوره.من از سال 93 توسط برادر خانومم با فارکس اشنا شدم تو این چند سال کلی دوره دیدم کلی رو اندیکاتور کار کردم حتی برادر خانوم من با یکی از دوستاشون که قبل از من شروع کرده بودند و سودهای خوبی گرفته بودند از بازار شروع ب نوشتن ربات کردند به جرات میتونم بگم بالای 500-600 تا ربات با ایده های مختلف نوشتند بعضی ها جواب نمیداد بعضی ها ی مدت خوب بود بد از 1-2 ماه حساب و کال میکرد .بعد از چند سال کار روی اندیکاتور دیدم هیچی نداره جواب نمیده تازه فهمیده بودم بعضی هاشون ری پینت دارن و رفتم رو الگوها خودتون الان بهتر میدونیند یا از بازار جا میموندی یا استاپ میخوردی ی درصد کمی سود میکردی اما با ریسک ب ریوارد کم.ی مدت فاصله گرفتم به خاطر تنبلی خودم یا اینکه کسی هست پیگیره موفق بشه ب منم میگه که برادر خانوم من هم دارایی شو از دست داد ولی کماکان پیگیر بود و من و در جریان میزاشت.باز دوباره شروع کردم با اسمارت مانی و اموزشهایی که میدیدم میگفتم به به برم بلزلر و جارو کنم اما بازم هیچ.سالیان سال دنبال مهاجرت بودم و هستم و دوست داشتم شغل من هم همراهم باشه دیدم فارکس با روحیات من خیلی سازگاره و به همین دلیل همیشه پیگیر بودم گاهی دور میشدم ولی دوباره شروع میکردم.من تو هواپیمایی ماهان با سمت خوب مشغول به کار بودم اما دیگه از کار کردن برای مردم خسته شدم دوست داشتم همیشه واسه خودم کار کنم همیشه سعی میکردم و میکنم به انسان ها و حیوانات کمک کنم ولی از اونجایی که هیچ وقت سرم و جلوی زور خم نکردم باعث درگیری من با نفرات بالا دستیم شد و بعد از دوسال به کمک غریبه و اشنا انقدر محیط کار و برای من سخت کردند و در کنار مشکلات زندگی دچار فروپاشی روانی شدم و دیدم واقعا از بین دارم میرم و با تمام همت از کارم استعفا دادم و با پس انداز کمی ک داشتم و دنبال ارامش بودم دست دو تا فرشته  که همدم و مونس تنهایی های من هستندکه عکس پروفایلم هستند امدم تو روستا زندگی میکنم تو ارامش مطلق دایره ارتباط مو کم کردم ب غیر از خانواده 3-4 تا دوست خوب کس دیگه در ارتباط نبودم و تو همین موقع که تا الان باهاش درگیرم دچار فروپاشی روانی و عاطفی دوم شدم و باعث میشه یعضی مواقع کم کار بشم ویا تنبلی میکنم اما دارم روی خودم کار میکنم.تو بازار کریپتو از اول زیاد اعتقاد نداشتم چون قابل دستکاری بود فقط در حد سرمایه گذاری وارد شدم که اونم تو سقف خریدم Big Grin .بعد از شکست اخر در حال اسکرول کردم اینستا بودم که یکی از پست های علی اقا رودیدم و نمیدونم چرا ولی صحبت ها ب دلم نشست و حس مثبت گرفتم حتی تو کانال دنیای اموزش سرچ کردم چیز منفی در موردشون پیدا نکردم و وقتی دیدم که یک تیم هستند و یک خانواده خیلی بیشتر مشتاق شدم و سریعا عضو شدم.دوره اخر ک دیدم خیلی شبیه به مطالب استاد ارمان بود ولی کلی جاها گیر داشت که متوجه نمیشدم اما تو همین جلسات کم استاد ارمان به جرات دو برابر کل اموزش هایی که دیدم دید منو باز تر کردن.از اینستا ممنونم که منو با علی اقا اشنا کرد و باعث شدند من با استاد ارمان و خانواده جدید اشنا بشم.در اخر زندگی یک لحظه واسه کسی صبر نمیکنه باید همیشه تلاش کرد.
صبر /مدیریت سرمایه/اپدیت کردن خودم /چیزهایی هست که من تا الان یاد گرفتم.ببخشید که طولانی شد به هر حال خانواده جدید من هستید و یکم درد و دل و تجربیات و باهاتون ب اشتراک گذاشتم.
. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
هر هفته منتظر یکشنبه بشه و شروع کلاس و این یعنی خانوادهsmcfxیک نقطه امن و ارام بخشه برای من
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
منشور خانواده مهمترین تجربه چ در فارکس چ در زندگی
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5 به خاطر اینکه تا ب حال هیچ دوره ای ندیدم که اینطوری اموزش بدند ب صورت لایو و محیط سایت و ب اشتراک گذاشتن تمرینات با دوستان و رفع اشکالات
خیلی از دوره ها که میدیدم میگفتم این اخرشه دیگه ولی تو لایو بازار میدیدم کارایی نداره.شاید الان هم زود باشه واسه تصمیم قطعی به این دوره ولی تا الان کلی ذهن من باز شده و اینکه تا اخر مباحث قطعا چیزهای زیادی یاد میگیرم.اما تا الان قطعا 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
کسی که با وجود دغدغه های زندگی خودش سعی به کمک به دیگران داره و همیشه پاسخگو هستند کس دیگه ای ندیدم مث ایشون باشن همه ی دوره ظبط کردن و میفروشن.قطعا 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
از جایی که ادم پر رویی هستم تو کم نیاوردن و تلاش کردن مطمینم که جز نفرات اول خواهم بود و سعیمو میکنم که باشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)

رسیدن  ب سود مستمر درصدش مهم نیست اما در کنار خانواده نخبگان و کمک کردن به دیگران که اون ها هم رشد کنن.رشد خانواده رشد منم هست
  پاسخ

به نام خدا
با عرض سلام و وقت بخیر
من سجاد سیاری 27 ساله از تبریز هستم و میتونم گفت اولین سبکی که آموزش دیدم مثل اکثر بچه ها سبک پرایس اکشن بود که چندتا دوره دیدم که میشه گفت دوره های خوبی بودن ولی هرکدوم به نحوی کامل نبودن. بعد از اون درگیری درس و دانشگاه باعث شد از این محیط یکم دور بشم تا اینکه یک سال پیش به صورت جدی شروع کردم و دوره های اسمارت مانی و معامله گری مختلفی دیدم که میشه گفت ابتدای کار نتیجه هم میگرفتم ولی خب بعد از مدت کوتاهی یا حساب کال میشد یا اکانت پراپ خریداری شده از دست میرفت. الان چن وقتی میشه که با به وسیله آقای سجادی فر با خانواده SMCFX آشنا شدم و در عین حال که سربازم ولی آموزش هارو دنبال میکنم و در حد توان تمرینات رو انجام میدم چون به آینده این مسیر اطمینان دارم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
همان طور که از اسمش پیداست، SMCFX واقعا حس یک خانواده ای رو بهم میده که همه برای پیشرفت و موفقیت به اینجا اومدن و توو این مسیر زیر نظر یک استاد یزرگ به همدیگه کمک میکنن.
………………………………………………… . . .
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)
تجربه ای که تا به اینجا به دست آوردم این بوده که روی تمامی مطالب هرچند کوچیک به صورت کامل ریز بشم و دقیق مفهوم مطالب رو درک کنم و به صورت منظم و دسته بندی شده مطالب رو یاد بگیرم و ازشون استفاده کنم. برای استفاده از مطالب گفته نشده عجله نکنم و صبر کنم تا زمان مناسب برای یادگیری و استفاده مطالب از راه برسه.
……………………………………………… . . . .
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
با اینکه من برخی مطالب رو قبلا هم یاد گرفته بودم ولی نحوه آموزش و دید من در این سیستم به طور کامل با گذشته فرق کرده و به نظرم بهترین سیستم آموزشی بوده که تا به اینجا در اون شرکت کرده ام.(5)
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
یکی از اصلی ترین دلایل من برای پیوستن به این خانواده نحوه منتورینگ علی آقا بود که داخل کلیپ های ایشون دیده بودم و اینکه چگونه حواسشون به تک تک شاگرداشون هست. الان که عضو این خانواده شدم میبینم که علاوه بر تدریس و رفع اشکال بخش مهمی مثل تمرین های منتخب هم هست که همه این ها نشان از منتورینگ خوب و کامل تیم آقای سجادی فر داره.(5)
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
برای خودم خیلی مهمه که هرچه سریعتر وارد  لایو ترید بشم، نه برای ترید بلکه برای تمرین صبر و روانشناسی بازار کنار علی آقای عزیز. چون از نظر من آموزش و یادگیری و تمرین یک طرف ماجراست و اینکه بتونیم اون مطالب رو توو لایو مارکت پیاده کنیم بخش اصلی ماجراست. البته من به علت مشکل سربازی که دارم نمیتونم وقت زیادی برای انجام تمرین ها بزارم ولی از کوچکترین فرصت هام استفاده میکنم تا از مطالب عقب نمونم و تمرین هارو ارسال کنم تا به لطف خدا صلاح دید اساتید محترم بتونم وارد مرحله لایو ترید همراه با اساتید و دوستان گرامی بشم.
…………………………………………….. . . . . . 

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
بزرگ ترین هدف من تبدیل شدن به یک تریدر سودده هستش چون از پشت چارت نشستن لذت میبرم و موقعی که پشت چارتم هیچ دلیل و بهونه ای نمیتونه منو از کارم منحرف و از پشت چارت دوره کنه.
...Be Consistent
No Risk / No Story
  پاسخ

با درود به دوستان عزیزم در خانواده محترم انجمن نخبگان . عمدا کلمه ترید رو ننوشتم که نخبه بودن دوستان عزیزم رو علاوه بر ترید در زمینه های بسیاری من جمله اخلاق باورمندم . درود بیکران هم نصیب علی آقای عزیز و استاد آرمان دوست داشتنی میدارم چرا که وجود این دو بزرگوار فراهم کردن چنین انجمنی را ممکن نموده است. آرزومندم در این مسیر مهم هر روز از روز پیش تواناتر و ثابت قدم تر باشند.
تجربیات و شرح حال دوستان عزیزم رو مطالعه کردم و قطعا به وسعت دیدم افزود. بر خودم لازم دیدم که چند جمله ای چشم ها و گوش های دوستان نازنینم را با حدیث نفس درونی ام شریک کنم شاید از منظر فکر و اندیشه خودشان برداشتی مناسب حال خویش غنیمت بدارند. چرا که وجود شریف مسیر شناخت و طریقت حضرت مولانا فرموده است : هرکسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من
گرانسنگ ترین درسی که تا کنون که چهل سال درازای عمر به این حقیر آموخته شاید این باشد که تنها راه نجات و سعادت آدمی در این است که بر خود پیروز گردد . بر خواهش نفس راحت طلب اگر ظفر بیابیم قدرت قدم گذاشتن در راه های تازه و فرا رسیدن روزهای روشن را کسب می کنیم و در این جدال سخت با هیولای درون تنها هستیم و این نبردی است که حتی پدر و مادرمان هم یارای استمداد ما را ندارند. خصوصا در مسیر پرپیچ و خم و تاریک معامله گری که اگر یکه و تنها پیروز این جنگ درونی نباشیم ، هیچ سیستم و هیچ انجمنی برایمان سودمند نخواهد بود. به نظر این کمترین مهم کسب این برتری بر ذهن و نفس خودمان است تا بتوانیم از وجود و معلومات دوستان ارزنده ای نظیر بانیان گرانقدر این انجمن بهره مند گردیم. سخن را با گوهری از استاد سخن سعدی به پایان میبرم
چون مرغ به طعم دانه در دام چون گرگ به بوی دنبه در بند افتادم و مصلحت چنین بود بی بند نگیرد آدمی پند مستوجب این و بیش از اینم باشد که چو مردم خردمند بنشینم و صبر پیش گیرم دنباله کار خویش گیرم
1.. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس افتخار و بالندگی
تکرار و تمرین کلید پیروزی است
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
قطعا زمانبره ولی شاید حدود 5 ماه
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
آماده کردن ذهن و باورها و عادت ها برای کسب آمادگی جهت انسان بهتری شدن
  پاسخ

سلام
من سید هادی سجادی 30 ساله دانش آموخته کارشناسی روانشناسی از استان قم هستم
سه سالی هست با بازارهای مالی آشنا شدم/
تریدرو با فیوچرز باینسس و ترید بدون استاپ - مارتینگل کردن شناختم .
سبک هایی چون کلاسیک _ آلبروکس - آلفانسو -الیوت و درنهایت RTM و ICT و ترکیب الیوت و RTM  و حدود شش ماه خود اسمارت مانی مکانیکی رو مسلط شدم ، خیلی تایم و زمان زیادی برای آموزش گذاشتم درنهایت همه این آموزش و سبک هایی که ذکر شد منجر به نابودی مطلق سرمایه و وقت من شد .
تمامی این سبک ها درصددن که بازار رو با الگو و اشکال هندسی تحلیل و درک کنن ، و زمانی که بازار برخلاف انتظار و تحلیلشون عمل میکنه کلی تبصره و شیفت تایم فریم و  ... میاد وسط تا درنهایت توجیهی داشته باشن که چرا سوپرایز شدن ،
به طور کاملا تصادفی با پیج آقای سجادی فر آشنا شدم و ویدیوهارو دیدم ،خیلی ناامیدانه و خسته وارد انجمن شدم ، 
دقیقا روز تولدم 27 اسفند من وارد انجمن شدم و این رو موهبت و هدیه ای از طرف خدا دونستم/
پس از جلسه سوم بود که متوجه شدم این انجمن ، ته ته اون چیزیه که من دنبالشم ، 
هضم و درک مطالب استاد خیلی برام غیرقابل باور بود ، افشای رفتارهای بی رحمانه بازارساز (اسمارت مانی) ، تا اینکه توی چارت زمانی که خودم این رفتارها و جذب نقدینگی هارو دیدم به یقین و باور رسیدم که این سه سال جزئی از نقدینگی بودم .
ازینکه استاد آرمان با این حجم از تسلط و مهارت و فرهیختگی انقدر ساده و بی آلایش درکنار مان تمرینات مارو بررسی میکنن و کامنت میدن خیلی برام قابل افتخاره .بزرگترین افتخار من اینه که یکی از شاگردهای ایشونم و به لطف بیان و قدرت تسلطشون با قاطعیت میتونم بگم که از تمامی دوستانی که همدوره ای من هستن درک تحلیلی بالاتری دارم/چون تک تک کلمات استاد رو با جان و دل میشنوم و قدر میدونم و حتی تجربه کردم با ضرر .
به نظر من این انجمن میتونه خونه آخر و پایان آموزش های هر فردی باشه که مثل من چندین سال دور خودش چرخیده و بازنده مطلق بوده /چون اینجا شما فراسبک رو یاد میگیری
سبکی که فرای همه سبک هاست و بازار رو قرار نیست با اشکال و الگوهای هندسی درک کنی ، بازار رو قراره از دلیل و انگیزه  و چرایی حرکت قیمت درک کنی/اینجا قراره بفهمی روند و  QM و خیلی از الگوها و ساختارهای حتی سبک های جدید مثل RTM و ICT همش توهمه ، 
اینجا درنهایت میفهمی که خیلی از سبک هارو خود بازارساز به وجود اورده و اونا میخان که تو اینجوری تحلیل و فکر کنی چون به نقدینگی های شما نیاز داره
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ 
اجساس میکنم خیلی بزرگ شدم ، شخصیتی و چارتی ، و یکی از افرادی که با این انجمن به سود مستمر میرسه قطعا منم .
ژورنال های گذشته خودم رو بررسی کردم فهمیدم تو این سه سال جزئی از نقدینگی بودم ، شکار و طعمه خوبی برای بازار بودم ، بالاتر ازین تجربه؟؟
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
چون خودم روانشناسی خوندم کاملا درک میکنم که با چه هوشمندی این سیستم آموزشی طراحی شده و اجرایی میشه
بالاترین نمره
نمره 3
برای من رقابت و ستاره گرفتن جذابتی نداره / همین که بتونم با دانش و درک و تجربم عزیزانی رو راهنمایی کنم و کمکشون کنم خیلی ارزشمندتر و حال خوب کن تره ، اینکه همه بتونیم باهم پیشرفت کنیم و کسی جانمونه خیلی قشنگ تره .اگه هدفم ستاره بود قطعا الان دوستاره میبودم .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
یبار استاد رو از نزدیک ببینم ، برام از سختی این همه سال بگن ، اینکه از کجا شروع کردن ، چیا کشیدن چیا شنیدن ، چی شد که به این درک از بازار رسیدن ، چیا خوندن ، چیا دیدن، از سبک زندگیشون به عنوان یه تریدر ، 
تو اون جلسه یه لیستی از کتاب و منابع و توصیه و حرفای ارزشمند بهم بگن من ازین توصیه ها و تجربیاتشون استفاده کنم .
اتاق لایو ترید و ستاره دار شدن خیلی جذابه ،ولی گوهر اصلی جای دیگست .
سود مستمر رو در آخر همه تجربه میکنیم ، ولی تجربیات استاد به صورت VIP شاید نصیب هرکسی نشه .
تریدر موفق کسی است که یاد گرفته مکث کند و سوال بپرسد
تریدر حرفه ای نمیگذارد ذهن ناخودآگاه ، سریع فرمان معاملاتش را به تنهایی در دست بگیرد
( استاد آرمان بزرگ )
  پاسخ

به نام خدا
-------------------------
علی نوری هستم 22 ساله از سمنان هم دانشجوم هم کار میکنم .   تقریبا 2 سالی هست که با بازار های مالی آشنا شدم و بهش علاقه پیدا کردم  توی این 2 سال آموزش های  پرایس اکشن دیدم  .. ترید زیادی توی این مدت انجام ندادم جز با اکانت پراب و اکانت های دمو ...
-----------

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)

خوداروشکر میکنم که با اقا علی سجادیفر آشنا شدم و انجمن نخبگان ترید رو انتخواب کردم ..... بشدت حس امید به یادگیری درست از استاد آرمان عزیز و فوقالعاده انجمن مثل یه خونه میمونه که حس امنیت رو بهم منتقل میکنه و استرس هیچی رو ندارم ..

بشدت دیدم نسبت به کل بازار و چارت و حرکات بازار عوض شد ذهنیتی که داشتم کاملا اشتباه بود الان حرکات بازار برام مفهوم تر با فهمیدن فراکتالی بودن بازار ذهن هوشمند تری نسبت به چارت پیدا کردم

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)

نمره 5 رو میدم بشدت با نحوه تدریس استاد عزیزمون علاقه دارم چون بحث ذهن رو در اول جلسات باز میکنن بعد میرن به ادامه آموزش ها هر موقع منتظر جلسه جدیدم تا استاد در مورد ذهن صحبت کنن چون بشدت دلنشین حرفاشون و بار ها من مزوز میکنم صحبتاشونو

4. اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)

نمره 5 به اقا علی میدم چون بشدت دلسوز  بچه هاست و دلی به ماها کمک میکنه برای ما از وقت با ارزشی که داره میزاره

من اصلا عجله ای ندارم برای پیوسن به لایو ترید ها چون اولی من فقط میخوام ذهنم قوی بشه . فهم و درکم بیشتر بشه نسبت به بازار  تا اینکه سریع وارد کسب سود از این بازار باشم سود و ضرر بازار همیشه هست این ما ادم هایم که مریم و میایم و من میخوام یاد بگیرم اول چطوری بمونم تو این بازار بعد به سود فکر کنم

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)

هدفی که دارم دوس دارم تا اخر امسال جزو یکی از بچه های پرتلاش توی یاد گیری و فهم از این سبک باشم
همیشه اونجوری که فکر میکنی نیست 
  پاسخ

سلام و عرض ادب خدمت هم انجمنی های عزیز
پیام فلاح هستم 32 ساله .من یه کارمندم و 10  سال هست ک شغل پرستاری رو شروع کردم ولی فقط ی زندگی شکست خورده موند روی دستم
من سال گذشته یه کار آزاد کافی شاپ راه انداختم که متاسفانه توی این شغل موفق نبودم و حتی ماشینمم فروختم که بتونم سر پا بشم ولی بازم باختم
با یه حساب سرانگشتی یک میلیارد و نیم پولم رفت
بگذریم....مهم آینده است ...مهم ینه که در ادامه چه هدفی دارم..مهم این که با این انجمن آشنا شدم و قراره لول آپ بشم...من از حرفای استاد آرمان الهام گرفتم و تا حدود زیادی تونستم خودمو تغییر بدم ...شاید باورتون نشه ولی من پدر یه دختر 5 ساله هستم که قراره کلی عشق و حال کنیم از این ببعد زندگی... در ضمن حین اون کافی شاپ از همسرم هم جدا شدم و ضربه روحی هم خوردم ...ولی تونستم جمع کنم خودمو ...
خلاصه اینکه بازار بیرون بهم وفا نکرد ولی میدونم با استاد آرمان و علی آقای عزیز قدم تو راه قشنگی گذاشتم و میدونم ک میتونم انجامش بدم
من از 10 ماه قبل با بازار فارکس آشنا شدم بواسطه یه بنده خدایی و اونجا هم کال مارجین شدم Cool  ولی خب خودمو نباختم و دوباره تلاش کردم و مطالعه کردم تا اینکه با انجمن از تقریبا دو هفته قبل آشنا شدم و این قول به خودم دادم که این دیگه خود خود خود جنسه Cool Cool 
من که هر روز تقریبا صدای استاد آرمان رو گوش میدم و اکثر اطلاعات دقیق و بنیادی رو ز ایشان یاد گرفتم ولی هنوز اول راهم و کلی راه نرفته دارم که میخوام تیک های تارگت های خودم کنار این انجمن و اساتید بزرگ بزنم و حتی یک ذره هم شک ندارم که میتونم انجامش بدم

. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  عمیقا خوشحالم و ای کاش زودتر با این انجمن اشنا شده بودم

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)تا قبل از این انجمن فقط یک سری الگوهارو استادنماها آموزش میدادن که بدرد جرز لای دیوار هم حتی نمیخوردن ولی واقعا از اولین روزی ک اسپات پلیر نصب کردم به صدای استاد آرمان اعتیاد پیدا کردم و هر روز حداقل یک قسمت از آموز های جذابشومیبینم و هر رو هم تمرین میکنم و ترید نزدن و صبر کردن هم یاد گرفتم و همچنین اصل داستان اینجا بود که اون صحبت های استاد در مورد مدیریت ذهن رو که شنیدم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و دارم هر روز و هنوز روی این مساله کار میکنم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی
 عالی5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)حرف نداره علی آقای گل 5
…………………………………………… . . . . .
دیگه نهایتا تا اول ماه بعد احتمالا بتونم برسونم خودمو چون دهن خودمو سرویس کردم و انقدر انرژی گذاشتم که ذهنم کامل خالی باشه وقتی دارم روش کار میکنم
خیلی واقعا سخته برام با این قاطعیت بگم ولی من اینو باور کردم که سخت تر از چیزی ک انسان تجربه میکنه فقط چیزیه که خودش با دستای خودش میسازه حالا اگه خیلی هم مهم باشه که باید تبدیل بشه به عادت و باور ذهن Heart
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)خب مطمئن بخوام بگم حداقلش اینه که لول آپ میشم قطعا هدف مالی رو میرسم بهش
  پاسخ

با سلام و عرض ادب خدمت خانواده عزیزم

من رضا کاظمی 43 ساله متولد و ساکن تهران هستم

آشنایی من با بحث ترید با بورس ایران و سرمایه گذاری در آن از سال 97 شروع شد بعد از حدود یک سال متوجه شدم که در بورس ایران فقط رانت هست که جواب میدهد در نتیجه به

بازار فارکس کوچ کردم.یک دوره کامل تحلیل تکنیکال گذراندم از این رو کامل که شامل همه سبک ها بود حتی هارمونیک و الیوت (به شخصه هیچ وقت با البوت و هارمونیک ارتباط منطقی

پیدا نکردم).

بعد از این دوره یک دوره smc رایگان در یوتوب دیدم این دوره دارای گروه و پشتیبانی دیسکورد بود که متاسفانه من به آخرهای فعالیت دیسکورد رسیدم و تا آموزش ها پایان یافت دیسکورد

هم تحریم شد و تعطیل( اینجا باید بدون ذکر نام حتما تشکری بکنم از ایشون که بدون چشم داشت واقعا زحمت کشیدن و وقت گذاشتن)

بعد از این دوره اولین بار بود که به سود دهی رسیدم اما به دلیل حذف شدن پشتیبانی هنوز سوالات زیادی در مارکت ایجاد میشد که برام مبهم بود و بی پاسخ میماند

به دلیل این موضوع وین ریت پایین داشتم(البته اکثر smc ها وین ریت پایین دارند) ولی ریوارد به ریسک های جذابی میگرفتم که باعث میشد که بالانس حساب مثبت باشه

با این حال وین ریت پایین و استاپ پشت هم زیاد باعث شد که از نظر روانی ادامه کار سخت باشه به اضافه اینکه شخصیت من جوری هست که همیشه در همه چیز به دنبال یک چرا

هستم مثلا در smc  همیشه نادیده گرفته شدن OB ها برام یک چرا بود.

بعد از مدتی با جناب سجادی فر آشنا شدم  در تست شرکت کردم  و با دیدن قسمت مبانی بسیاری از سوال های من برطرف شد. فهمیدم که جای درستی را انتخاب کردم

از این بابت بسیار خوشحال هستم Heart

موردی را باید و باید تاکید کنم  دوره آموزشی با این کیفیت و با همچین انجمن قوی حداقل 50 میلیون تومان در جاهای دیگر قیمت دارد دوستان حتما و حتما بسیار از این لطفی که به همه شده نهایت استفاده را ببریم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟

دقیقا درون یک خانواده قوی و حرفه ای برای رسیدن به هدف مشترک

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟

آموزش ها واقعا لایه لایه و مباحث عمیق هستند.استاد بسیار به مباحث تسلط بالایی دارند و قدرت انتقال مطالب هم عالی هست

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟

5

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟

5

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟

آخر مرداد

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟

چند پله ارتقا در تمامی جوانب زندگی به خصوص ترید  و  خارج شدن از دسته افرادی که  لیکوییدیتی هستند
  پاسخ

با عرض سلام و احترام خدمت دوستان انجمن و استاد آرمان گرانقدر و علی آقای عزیز دل..

بنده احسان فرزان مهر 36 ساله متولد شهرستان گنبد کاوس .ساکن گرگان . تحصیلات بنده لیسانس علوم دامی و از اونجایی که علاقه کمی به رشته تحصیلیم داشتم و فوت پدرم وارد بازار بیمه شدم و تقریبا دوسال آخر دانشجویی در رشت مشغول کار و بازاریابی بیمه شدم و بعد از اتمام دانشگاه ازدواج و نمایندگی جنرال خودمون رو استارت زدیم و اوایل همزمان دست و پا شکسته پیمانکاری ساختمان و مشاور املاک هم فعالیت داشتم.و این اواخر بدنبال شغلی بودم که از هیاهوی بازار آشفته و به قولی کاسبی سنتی بدور باشم.تقریبا 2 سالو خورده ای هست صرف علاقه ای که از طریق فعالیت دوستان وارد بازارهای مالی شدم و شروع کارم با کریپتو و بازار اسپات وتحلیل کلاسیک بود و تا قبل از ورود به انجمن هیچ آشناییتی نسبت به فارکس نداشتم.اوایل کار با شخصی که اسم پیجشون الدورادو بود شروع کردم و شبانه تمرین میکردم و هرچه یاد میگرفتم سریع معامله میزدم چونکه ساختمان سازی داشتم و به قولی میخواستم یکسری مخارج رو از این طریق تامین و جبران کنم و تا حدودی موفق بودم چون شخص محتاطی هستم وارد هر معامله ای نمیشدم و ناگفته نماند که از بعضی مواقع از کانال سیگنال رایگان یه بنده خدایی هم استفاده میکردم.تا اینکه وسوسه شدم وارد معاملات فیوچرز بشم که همزمان شد با شروع مشکلات شخصی که باعث فروپاشی مالی و خونوادگی که تمامی زحمات 12 ساله بنده شد و شروع کردن از صفر مطلق..و کنار گذاشتن ترید..

پیرو صحبتهای استاد آرمان عزیزم که فرمودند که اولویت رو در زندگی اول خودمون قرار بدیم رو میخوام بگم که واقعا صحبت ارزنده ای است و قابل تامل فراوان..چونکه متاسفانه یا خوشبختانه باخت مالی بنده در زندگی مشترک بود و هیچ کدوم از داراییها و اندوخته هام رو برای شخص خودم نمیخواستم و شخص مشترک زندگیم و دیگران رو اولویتم بود و سر آخر هم پودر شد ..و تجربه ای با بهای سنگینی شد که باعث شد بفهمم تا وقتیکه برای وجود و خواسته های خودمون(حتی وقتی که باید برای خودمون صرف کنیم) ارزش قایل نشیم هیچ چیزی جز حسرت نصیبمان نخواهد شد.. 

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  خدارو هرروز شکر میکنم که با انجمن و علی آقای عزیزم آشنا شدم که باعث شدن با استاد آرمان و تمامی عزیزانی که با نهایت تلاش بدنبال اهداف بزرگی هستند آشنا بشم.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)اوایل حضورم برای بنده که حالت تکنیکالی(مکانیکی) و ترکیب اندیکاتورهای مختلف کار میکردم و چارت رو بدون ابزار دیدن برام سخت بود ولی الان افتخار میکنم که شاگرد استاد آرمان عزیز و عضو انجمن هستم.
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)  5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)  انشالله تا اتمام کلاسهای انجمن
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) طبیعتا رسیدن به سود مستمر هم بنده و هم دوستان انجمن( به کمک هم و باهم)

<< میان استخوانهای خورد شده ایم , اما امید تقلا میکند برای روییدن >>
  پاسخ

همیشه میگفتم چرا بازار های مالی هیچ آموزشکده معتبری نداره و چرا هر کی هر جور دلش میخاد آموزش میده 
تا اینکه اینجا رو پیدا کردم > یک دانشگاه واقعی که 3 مطلب مهم 1. ستاپ معاملاتی 2. مدیریت سرمایه و3. روانشناسی رو به صورت کاملا حرفه ای و حساب شده و دوره ای برگزار میکند . 

خداوند پشت و یاورشان باد . 

با تشکر
  پاسخ

سلام
ابوالفضل پورکریمی هستم
حدود 6 سالی هست که ترید میکنم و از آموزش های پکیج های زیادی استفاده کردم و خلا صه بگم اگر برای من نون نداشت حداقا برای برخی نون داشته

مشکل اصلی بنده همان سود مستمر هستش و مدیریت ذهن 
چون بدترین حالت اتفاق معاملاتی من گرفتن یک سود خوب یا یک موج کامل که احساس بینقصی معامله یا سیستم معاملاتیم بهم دست میده و تا کل سود و گاهی تا بخشی از حساب رو از دست ندم بیخیال نمیشم
به نظر من از سود کردن هم باید ترسید

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ به نظر سیستم طرح ریزی شده جای امید واری داره
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟تازه شروع کردم از آموزش ها استفاده کنم ولی راهبرد فکری کامل و صحیصی داره و مشخص حفظیات نیست درک شده توسط مدرس محترم مجموعه
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟4 یا 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 4
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ قول میدم یک تا دو ماه
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ اولین 100 هزارتا یا حداقل 50 تا
  پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست