موضوعها: 0
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z495
سلام ارادتمند تمام دوستان و اساتید محترم
ابوالفضل بهادری هستم حدود 3 ساله ترید میکنم و تمام این ۳ سال یک طرف این ۲ ماهی که عضو انجمن شده ام یک طرف . درحال یادگیری هستم و به لطف جناب آرمان و سجادی فر عزیز امروز ۲ ستاره شدم و ازین بابت خیلی خوشحالم . تشکر میکنم .
برای دوستانی که عضو انجمن نیستن و در حال تحقیق هستن و این متن رو میخونن مینویسم . اگر شما فرد با اراده ای باشید و علاقه به ترید داشته باشید اینجا اخرین ایستگاه در حوزه ی فارکس برای شما هست. همه ی ما که اینجا هستیم تا چند ماه قبل درگیر استادنماها بودیم و فقط زمان از دست دادیم . اما در این چند ماه نگرش من و ما کاملا تعغییر کرده و خیلی راحت تر تحلیل میکنم .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
نسبت به ۲ ماه گذشته که تردید داشتم الان ایمان دارم که در کنار اساتید و اعضای چند ستاره تعغییرات عظیمی در راه است
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
بزرگترین تجربه باز شدن دیدم از لحظه ای که پای سیستم میشینم و تحلیل میکنم و ترید *تمرینی* میکنم . کاملا دیدگاهم عوض شده اما همجنان نیاز به کمک دوستان و اساتید دارم. انسان آرامتری شدم. منظم تر شدم. امیدم به آینده خیلی بیشتر شده
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
صد در صد ۵
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
بی تعارف ۵
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
امیدوارم بزودی نهایت ۱ ماه اینده با تمرین بیشتر و مشارکت در تمرین دوستان و بحث و تبادل اطلاعات با دوستان بزودی این اتفاق بیفته
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
اولین هدفم ماندن در این بازار است. بقا در این بازار اولین هدفم هست. دومین هدفم درامدزایی ازین بازار . سوم با مقداری پول به ایران برگردم . برای مادرم یه خونه بخرم و برای خودم ماشین . خانواده ی من برام اولویت دارن و هر قدمی که برمیدارم به هدف آسون تر شدن زندگی اونهاست و خوشحال کردنشون. ممنون بابت این فضا این انجمن که تدارک دیدید و ما رو همراهی میکنین . ارداتمند شما
بهادری
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
میثم دارابی , میثم دارابی , وحید اکبری , مهدی حسینی , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , حبیب ابراهیمی , mahdavimanesh , mahdavimanesh , علی علیشیر , علی علیشیر , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z172
سلام عرض شد
بنده سید امید موسوی یار هستم و سه ساله که شروع کردم به اموزش ترید و ترید کردن اوایل خیلی تحقیق کردم و اون زمان به این نتیجه رسیدم که توی بازار کریپتو شروع کنم خوب دوتا استاد بودن که باهاشون شروع کردم به اموزش دیدن وبعد از شش ماه به هدف نرسیدم و وقتی به پشتیبانها پیام میدادم جوابی نمیدادن و من هر روز ضرر میکردم بازار بهت یه حس برد رو میده مثل هفته اولی که روزی صد دلار بهم داد ولی بدش همش رو ازم تو یه روز گرفت و بدشم که یه پکیج میگذاشتن که میگفتن پکیج قبلیش رو کامل کرده و با اون تریدر حرفه ای میشیم خوب دوباره هزینه کردم و پکیج جدیدشون رو خریدم و دوباره تمرین و تکرار کردم و در نهایت نا امید شدم و بدشم وارد فارکس شدم اونجا هم استادهایی بودن که حالا میفهمم اونها استاد نما بودن نه یه استاد واقعی حدود یک سال و نیم هم تو فارکس کار کردم و 50تومن هزینه کلاسهام شد و بدش 150تومن هم ضرر کردم و کاملا ورشکست شدم هزار دلار دیگه پول قرض کردم و یادمه اخرین تریدی که کردم روی داوجونز بود من هزار دلار داشتم و چون با یک حجم اشتباه وارد شدم با چندکنل 5 دقیقه ای وارد 300دلار ضرر شدم یادمه اینقدر ترسیده بودم که پاهام میلرزید و نمیفهمیدم باید چیکار کنم بهر شکل در نهایت با 150دلار ضرر خارج شدم این معامله شد اخرین معامله من و یک سال از ترید دور شدم ولی همیشه این حس رو داشتم که من زاده شدم برای اینکه ترید کنم میدونید چرا چون من فقط زمانی خیلی خوشحال بودم که داشتم چارت رو میدیدم و و زمان از دستم در میرفت پس عاشقش بودم و بین 20تا شغلی که انجام دادم هیچکدومشون رو به اندازه ترید دوست نداشتم و لذت نمیبردم بعد از اون تو اینستا استاد سجادی رو پیدا کردم و از اونجایی که خیلی از استادنماها رو دیده بودم تشخیص میدادم کی داره دروغ میگه و کی راست و احساس کردم این شخصیت ( استاد علی سجادی فر)داره راه درست ترید رو جلو میبره پس شروع کردم صحبت کردن باهاشون و خوب وارد مجموعه انجمن نخبگان ترید شدم و این شد بزرگترین تجربه عمرم .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ خوب نمیتونم حسم رو بگم ولی خیلی خوشحالم خیلی و احساس میکنم بلاخره بعد اینهمه بالا پایین جایگاه درست خودم رو پیدا کردم و یک خانواده ای پیدا کردم که بدون هیچ چشم داشتی تو مسیر موفقیت بهم کمک میکنن
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ باید بگم که این اموزشها رو هیچ کجای دنیا پیدا نمیکنید یادمه اولین باری که من تو یه مساله گیج شدم تو گوگل سرچ کردم ولی هیچ منبعی وجود نداشت و واقعا ممنونم از استاد عزیزمون
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادی فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
نمیدونم چقدر وقت دیگه طول میکشه ولی مطمعنم استاد هر موقع صلاح ببینن قطعا اتاق رو برامون باز میکنن و من باید فقط تمرین کنم تا درک صحیحی از موضوع های گفته شده برسم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ تریدر شدن یعنی انجام مستمر سود از بازار مطمعنم به این هدف خواهم رسید و به انجمن خودم کمک میکنم تا بزرگتر و بهتر بشه
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
میثم دارابی , میثم دارابی , وحید اکبری , وحید اکبری , مهدی حسینی , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , AmirBarry , AmirBarry , mahdavimanesh , علی علیشیر , علی علیشیر , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z105
درود من علیرضا سعیدی هستم 35 ساله 4 ساله مداوم تجربه بازار مالی و دارم و ۴ باٰر با اساتید ترید آ«وزش دیدم از جمله ۳ ماه هفته ای یک بار حضوری میرفتم شیراز برا آموزش ولی نهایتا ۱ ماه سود اور بود بعد تمام استراتژی که یاد گرفتم برعکس بازار انجام میداد خدا رو شکر همشون price action بود اسمارت مانی اولین بار با انجمن نخبگان ترید شروع کردم نتیجش خیلی عالی بود امیدوارم همه این حس رضایت و خوشحالی و تجربه کنن
حس خیلی قشنگیه که تو یه خانواده همه با کمک هم بیشرفت میکنن کسی اینجا عقب نمیافته
به جرات میتونم بگه تو ایران و چیزهایی که من تجربه کردم شما ۱ آموزشها خیلی قوی در حین بیچیدگی خیلی آسون
قطعا ۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
آقای سجادیفر زندگی منو عوض کرد قطعا بیشتر از ۵
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
یکی از قویترین ها تو لایو ترید و زمان خیلی بیشتر تو انجمن کمک به بقیه برای رسیدن به تیک خوردن هدف هاشون
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
Masoud , میثم دارابی , میثم دارابی , وحید اکبری , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , حبیب ابراهیمی , حبیب ابراهیمی , mahdavimanesh , mahdavimanesh , بنیامین , بنیامین , Amin_khazaee , Amin_khazaee , F.Arasteh , F.Arasteh
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z568
درود خدمت اعضای خانواده بزرگم و استاد آرمان وعلی آقا گل
بنده سال ۹۸ با بازارهای مالی آشنا شدم
تو این چند سال به خاطر اشتباهات زیاد خیلی ضرر کردم
از زمانی که با انجمن آشنا شدم جدای پیشرفت در زمینه ترید ویادگیری اصل وجود بازار خیلی روحیه خوبی گرفتم از مطالبی که در انجمن و جلسه ها گفته میشه و میتونم بگم از یه آدم نا امید و مایوس تبدیل به یک آدم امید وار و کنجکاو شدم
از شما خانواده بزرگ ممنونم که در کنار من هستید
امیدوارم به هم بهترینها رو رقم بزنیم به قول علی آقا
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
وحید اکبری , وحید اکبری , مهدی حسینی , hossein parastar , میثم دارابی , میثم دارابی , حبیب ابراهیمی , حبیب ابراهیمی , mehdi majidi , mahdavimanesh , mahdavimanesh , علی علیشیر , علی علیشیر , بنیامین , بنیامین , Amin_khazaee , Amin_khazaee
موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z477
با سلام احترام سعید هستم مدت 2.5 سال هست که با بازارهای مالی اشنا شدم و دوره های مختلفی را گذراندم و چندین بار پکیج و دوره های به اصطلاح استاتید را گذراندم ولی دریغ از اینکه یه نفر یا دوره ای بتونه به من کمک واقعی در جهت آموزش درست و ریشه ای داشته باشد و بی جهت فقط زمان و پولمون به هدر رفت و دیگر هیچ تا زمانی که انگار خداوند انجمن نخبگان ترید را سر راه من قرار داد و موجب تحول من در امر یادگیری و آموزش صحیح با روش فرا سبک ترید شد که توسط استاد آرمان عزیز به ما ارائه میشود که واقعا ایشان فوق العاده هستند هم از نظر دانش ترید و روانشناسی و در کل به نظر من یک معلم واقعی هستند و همچنین موسس این انجمن علی آقای سجادی فر که یک انسان واقعی و با بینش عالی و نگرش زیبایی به زندگی و یک منتور واقعی هستند.
1-حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
بسیار بسیار خوشحالم چون به معنای واقعی مثل یک اعضای خانواده بهم کمک میکنیم و دلسوزانه به سوالات دیگران جواب میدهند.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
به نظرم که دوره های زیادی دیدم در این انجمن فرای همه سبک ها اموزش میبینیم که باعث میشود به سبک یا شیوه خاصی متکی نباشیم چون ماهیت اصلی بازار را در این انجمن اموزش میبینیم و در واقع درک حرکت بازار را متوجه میشویم که چرا و به چه دلیل قیمت از یک نقطه به نقطه ای دیگر حرکت میکند و این میتواند بسیار زیبا باشد وقتی بازار را بفهمید.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
بدونه تردید 5 چون ریشه و چرایی جرکت قیمت را میفهمیم.
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
حقیقتا جزئ 5 نمیشه کمتر نمره داد چون ایشان مثل یک برادر دقیقا مثل اعضای یک خوانواده به ما کمک میکند و پیگیری مستمر انجام میدهد .
5-بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
مهمترین هدف من لول اپ شدن در حد خودم و رسیدن به سود مستمر که یقین دارم در این خانواده به آن میرسم همانطور که در این حدود سه ماه بسیار زیاد رشد کردم و از این مسیر لذت میبرم.
بسیار سپاسگذارم از استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر که باعث تغیرات زیادی در زنگی من شدند.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
وحید اکبری , وحید اکبری , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , میثم دارابی , میثم دارابی , حبیب ابراهیمی , حبیب ابراهیمی , mehdi majidi , mahdavimanesh , mahdavimanesh , علی علیشیر , علی علیشیر , مرتضی قلیچی , بنیامین , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z516
سلام بر خانواده بزرگم من امیرحسین خزائی 19 ساله از شهرستان ملارد استان تهران هستم بنده یه مقداری از خودم میگم و بعد نظرمو در مورد انجمن می نویسم
تقریبا 17 سالم بود و تو یکی از روز ها که داشتم از مدرسه میومدم خونه به کلم زد تا برم به مغازه مکانیکی دایی هام اونجا بعد یکم بگو بخند دایی گفت بیا این فلش رو بگیر تا باهم بزنیم تو کار کریپتو کارنسی از یه طرف دیگه هم به کلمون زده بود تا دستگاه ماینر بگیریم و بریم شهرستون تا اونجا مشغول مایین کردن بشیم چون اوجا هم جاش خوبه هم بفکره برق و صدا و خنک سازی هم افتاده بودیم که بزننیم تو کارش
ولی به لطف خدا نشد که بشه و من اون فیلم هم که تو فلش بود یه مقداری از خط روند و ایچیموکو دیدم ولی باز خدا رو شکر هیچی نفهمیدم و صرفا یه اگاهی به من داد
زمان کنکورم تو سن 18 سالگی رسید یه بار رد شدم و بار بعدی هم که با جدیت تام نشستم به خوندن درس و تست و ازمون و اینها اد موقع کنکور که خواستم برم کارتم از طرف اموزش و پرورش اماده نشده و به گفته خودشون ثبت نامت انجام نشده ولی من هم ثبت نام کردم و هم پپول دادم بابتش و بعدش هم ک این خبر رو به خانواده ام دادم یه دعوا لفظی صورت گرفت و من فقط سکوت کردم این اولین شکست تحمیل شده به من بود
بعد از اون یک ماه گذشت که با انجمن اشنا شدم
حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (حسی که من به این انجمن دار اینکه افراد ضعیفی هستن مثل خودم وافراد قوی ت هستن که من رو هدایت کنند و نگرشم به زندگی خیلی باحال تر و اگاهانه تر شد و الان هم به لطف استاد سجادیفر و استاد ارمان هم ورزش میکنم و ارتباطاتم با خانواده او بهتر شده و هم کتاب میخونم)
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (تجربه ای از اموزش ها و پکیج های قبلی ندارم چون نخریدرمشون و تجربه ای که از این انجمن دارم وقرار بیشتر تجربه کسب کنم )(اجباری)
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(5)
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (5 حتی با علی اقا در مورد بحث احساسی هم تا کوچک ترین بحث های تکنیکالی صحبت میکنم )
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (تلاشم رو میکنم واینکه من 2 ماه که 2 ستاره شدم یعنی برج 7 و بر اساس روند کاریم احتمالان تا برج 11 یا 12)
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اسودمستمر وگرفتن وسلیه برای مادر و پدرم و خواهر عزیزم)
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
وحید اکبری , وحید اکبری , مهدی حسینی , مهدی حسینی , رضوان غازیانی , رضوان غازیانی , حبیب ابراهیمی , حبیب ابراهیمی , Mohammad71 , mehdi majidi , mahdavimanesh , mahdavimanesh , علی علیشیر , علی علیشیر , بنیامین , بنیامین , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z308
به نام خدا
عرض سلام خسته نباشید خدمت خانواده عزیز مهدی حسینی هستم ۲۲ ساله از تهران اصالتا افغانستانی هستم ایران به دنیا اومدم. ۳ سالی میشه با بازار های مالی اشنا شدم در شروع اول با بازار من گیر پامپ دامپی ها افتادم و نصف سرمایه ام در ۲۰ ثانیه رفتش خیلی از دوره هارو نگاه کردم اخرین دوره ای هم که دیدم در مورد نقدینگی بودش کمی با نقدینگی و سشن ها اشنا بودم ولی اون دوره مثل قطره ای در مقابل دریا هستش نسبت به این انجمن و سیستم قدرتمندی که واقعا من هر روز میفهمم که چقدر سطحی نگر هستم و هیچی نمیدونم .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ واقعا همیشه خدارو شکر میکنم بابت حضورم در این انجمن حسم اینه که این انجمن واقعا جواب میده استاد عزیز فکر همچی رو کرده و اگر نتیجه ای نگیرم کم کاری خودم بوده اوایل همش با خودم میگفتم که اینجا هم مثل بقیه جاها هستش تا بتونم برای کم کاری هام مقصر پیدا کنم ولی به مرور فهمیدم مسئولیتش با خودمه و باید با خودم صادق باشم، جدا از مبحث ترید من رابطه ام با خودم بهتر شده
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ مباحث تحلیلی مکانیکی و روانشناسی به حدی قوی بودش که فکر کنم تا اخر عمر باید اموزش ببینم، نگرشم نسبت به ترید خیلی فرق کرده مخصوصا اون جمله ای که معامله ای که میکنی باید جوری صدتو بزاری که انگار اخرین معامله تو هستش این جمله هر معامله رو برای من ارزشمند کرده البته معامله ای نمیکنم وسطای اموزش ها هستم
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟قطعا ۵ ،دوره های خیلی زیادی شرکت نکردم ولی انجمن برای من جایی هستش که دارم زندگی کردن هم یاد میگیرم جدا از مبحث ترید که مثلش پیدا نمیشه در این انجمن
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ ۵ علی اقا لطف بزرگی میکنن همیشه جواب پیام های بنده رو چه در تلگرام چه در اینستاگرام میدن عزیزانی هم که در انجمن فعال هستن واقعا از همگی ممنونم که همیشه با بهترین لحن و بهترین پاسخ جواب بنده رو دادن بهترینارو براتون ارزومندم
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ به نظرم هر موقع که سیر تکامل انجام بشه به نظر حدود ۲ ۳ ماه دیگه
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ بزرگترین هدفم بتونم به سود مستمر برسم و کم کم به اون منطقه امن ۳۰ ۴۰ درصد در ماه ولی هدفی که مطمئنم تا اخر امسال میرسم سطحی که بتونم معامله بکنم و حسابم مثبت باشه در اخر ماه
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
وحید اکبری , وحید اکبری , hossein parastar , yahya , yahya , میثم دارابی , حبیب ابراهیمی , حبیب ابراهیمی , علی احمدی , علی احمدی , mehdi majidi , mahdavimanesh , mahdavimanesh , علی علیشیر , علی علیشیر , بنیامین , Amin_khazaee , Amin_khazaee
موضوعها: 2
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری:
با سلام و عرض ادب
من محمد علی ساغری هستم 33 ساله از شاهرود 4 سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و . . .) بودم ، سردرگم تا با جمع بندی آموزش ها شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم تا زمانی که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم.
استاد آرمان بزرگ و جناب استاد سجادی فر عزیز رو از تمام لحاظی که مربوط به کار ترید هست بسیار پر بار و کامل دیدم و در ادامه تشکیل چنین دانشگاهی و با این سطح که مسیر رو برای رسیدن به سود مستمر که هدف همه ماست هموار میکنه.
استاد آرمان بسیار مسلط به مفاهیم و آموزش ها هستند و بیان زیبایی دارند.
1 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
نمره 4 به سیستم و نمره 5 به محتوای آموزشی نمره 5
2 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
نمره 5
3 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
تا دو ماه دیگه
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
سود مستمر و پاس کردن پراپ
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
حبیب ابراهیمی , مهدی حسینی , mehdi majidi , mahdavimanesh , mahdavimanesh , علی علیشیر , علی علیشیر , بنیامین , بنیامین , Amin_khazaee , Amin_khazaee
موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z761
با عرض سلام و خسته نباشید
من اشکان مرادی هستم 30 ساله ازکرج حدود یک سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو و فارکس دارم درگیر آموزشهای زیادی بودم از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی rtm و . . .) بودم ، به دلیل سخت توضیح دادن خیلی از استاد ها و بیشتر انها به کلیات بازار ها توجه میکردن و نکات مهم را در اموزش ها نمیگفتند دچار شک در ترید و پوزیشن های که میتوانستم انجام دهم میشدم به خاطر توضیحات خوبی که در قسمت مقدماتی گقتع شد تصمیم گرفتم ادامه اموزش ها را بدهم
حسی خوبی دارم به خاطر این که دارم با افراد با تجربه ای کار میکنم و اموزش میبینم که دیدگاه خوبی نصبت به بازار دارن
تجربه من این بوده که تا الان اشتباه داشتم به بازار و نحوه رفتار قیمت داشته ام را اصلاح کرده ام
قطعا 5
قطعا 5
کمتر از شش ماه
درک کردنبهتر بازار و فهمیدن بازرا برای این که تا ایجا خیلی سر در گم بوده ام و اصلا دوست ندارم اینجوری در بازار باشم
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
حبیب ابراهیمی , حبیب ابراهیمی , مهدی حسینی , mehdi majidi , mahdavimanesh , mahdavimanesh , علی علیشیر , علی علیشیر , بنیامین , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z686
سلام من داود شمس هستم 52سال سن دارم نزدیک 4 ساله ک تو این بازار فعال هستم تو این بازار خیلی به درو دیوار خوردم تو این بازار ضررک کردم بیشتر از سئدش بود
الان بیشتر از دو ماه هست ک هیچ معامله ای باز نکردم از اموزش ها خیلی راضی هستم
…ارامش دارم……………………………………………… . . .
…این که هرچی از قیل بلد بودم همش توهم بود…………………………………………… . . . .
…5…………………………………………… . . . .
…5 چون واقان من چند دفعه مراحمشون شدم خیلی با احترام وبرادری ج دادن………………………………………… . . . . .
نمیدونم ولی سعی میکنم ک روبه جلو حکت داشته باشم وخیلی خوشحال میشم ک این اتفاق برام بیفته…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) انشاا.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
حبیب ابراهیمی , حبیب ابراهیمی , مهدی حسینی , مهدی حسینی , mehdi majidi , mahdavimanesh , mahdavimanesh , علی علیشیر , علی علیشیر , Alifi , مرتضی قلیچی , بنیامین , بنیامین , Amin_khazaee , Amin_khazaee , Asgharkazemi , Asgharkazemi , Kiumars_asghari , Kiumars_asghari , F.Arasteh , F.Arasteh
|