نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام خدمت استاد بزرگ و استاد سجادی فر عزیز و دوستان گرامی محمد رضا تکلو هستم24سالمه از همدان.من تقریبا از سال98وارد بازار مالی شدم ازبورس شروع کردم بعد که فهمیدم علاقه زیادی به بازار مالی دارم بعد از تحقیق واردبازار کریپتو شدم بازار کریپتو اون زمان خیلی ترند شده بود و همه استاد نما ها وعده یک شبه پولدار شدن میدادن منم مثل خیلیهای دیگه فریبشون رو خوردم و با اموزش های اشتباه وارد بازار شدم. 
هیچ زمان فراموش نمی کنم با معامله اول داخل فیوچرز100دلار سود گرفتم برای من اون زمان خیلی زیاد بود معامله دوم من دقیقا با ریزش اول بیت به سمت30هزار یکی شد و من پوزیشن بای داشتم به امید برگشت قیمت باهاش اومدم پایین تا2000دلارم رفت بعد اون همش با پکیج دور خودم میچرخیدم واز بازار دورتر میشدم دیگه نا امید شده بودم که تقریبا سه ماه پیش با استاد سجادی فر عزیز اشنا شدم اولش گفتم من که این همه اموزش رو دیدم بزار برم ببینم چی میشه وارد جلسات هفتگی شدم واستاد سجادی فر که برنامه و نقشه راه انجمن رو که گفتن خیلی عالقه مند شدم.
من تا به االان همچین چیزی ندیدم واقعا این انجمن میتونه ی انقلاب تو معامله گری ایران باشه اونم با همچین استاد بزرگی استاد ارمان عزیز
به نظرم اینو همه دوستان دیگه فهمیدن که استاد ارمان و استاد سجادی فر عزیز چقدرنسبت به ما احساس مسئولیت میکنن و من از طرف خودم وهمه دوستان از این دو بزرگوار تشکر می کنم

+حسی که در کنارخانواده smcfxداری؟
حس اینکه در کنار خانواده خودم درحال تلاش برای رسیدن به هدفی خاص هستیم همینطور که گفتم یکی از مزیت های انجمن این
هست که ما همیشه با هم درتعامل هستیم من به شخصه این رو در هیچ اموزشی ندیدم

+ تجربهای که از آموزش ها به دست آوردی؟
 اینکه بازار فارکس یکچیزی فرا تر از خط روند و نقاط حمایت و مقاومت و اندیکاتور هست ما نیاز به یک دید فراسبک داریم تا بتونیم در
بازار به موفقیت برسیم

+از1تا5به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهایمیدی؟
5

+اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از1تا5چه نمره ای میدی؟
5

+فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن3ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
من تمام تلاش خودم رو میکنم که اول خودم مفاهیم رو درک کنم وبعد در انجمن به دوستان برای درک مفاهیم کمک کنم این مسئولیت من
هست و اینکه ستاره به من اضافه بشه رو استاد ارمان بهتر از هر کسی دیگه میدونه و من دخالت نمی کنم 

بزرگترین هدفت که تا اخر امسال درکنار این خانواده مطمئنی بهش میرسی؟
بزرگ ترین هدف من رسیدن به سود مستمر هستش که امیدوارم با کمک استاد بزرگ و دوستان گرامی و استاد سجادی فر بهش برسم Heart
  پاسخ

سلام و عرض ادب به خانواده خوب smfx امیدوارم حال همه دوستانم خوب باشه

من کوروش صادقی هستم 29 سالمه و اردیبهشت امسال دقیقا میشه سه سال که در بازار های مالی هستم . خیلی سعی میکنم مخنصر تجربیاتمو بگم . سه سال پیش به 
پیشنهاد برادرم دوره های یکی از پکیج فروش هارو دیدم و سه ماه شبانه روز وقت گذاشتم تا یادبگیرم و بعد با اعتماد به نفس زیاد وارد بازار کریپتو شدم . به خاطر ذات بازار کریپتو
که نوسان زیاد داره سودهای خوبی هم بدست اوردم ولی اصولی نبودن و برایند این سه سال فعالیتم منفی هست . موقعی که ایران بودم کارمند بودم و بلافاصله بعد گرفتن حقوقم همشو تتر میخریدم و ترید میکردم ولی اصلا نتونستم از کنار ترید چیزی به زندگیم اضافه کنم . تو این سه سال خیلی خودمو اذیت کردم ولی بینهایت عاشق ترید کردن
هستم و همه تایم ازادمو در حال دیدن محتوای اموزشی مختلف یا تحلیل چارت هستم . خیلی اتفاقی با انجمن smcfx در فضای مجازی اشنا شدم و تصمیم گرفتم اسمارت مانی 
رو یادبگیرم . رک میگم که ابتدا امیدی نداشتم به اینکه این انجمن منو از سطح الانم به صد برسونه ولی بعد دیدن 20 جلسه اول اموزش مقدماتی واسم مثل روز روشن شد که
 فن بیان استاد ارمان مثل بقیه پکیج فروشا نیست . اونا فقط انگار دارن کنفرانس میدن یه چیزیو که خوندن و حتی خودشونم بلد نیستن .مهمترین نکته این بود که استاد سجادیفر بهم گفتن که همیشه هرسوالی داشته باشم میتونم از شخص خودشون بپرسم و رفع اشکال میشم

حسی که در کنار خانواده smcfx داری ؟ خانوادمون به شدت وایب مثبتی داره و همه اهداف مشترک داریم و ازینکه عضو این خانواده پرتلاش هستم خوشحالم . 

تجربه ای که از اموزش ها بدست اوردی ؟ من کلا این مدلیم که هیچوقت به یک سورس اکتفا نمیکنم . الانم خیلی ویدیوهای اموزشی مختلف هم در زمینه اسمارت مانی و هم در زمینه القا نقدینگی دیدم ولی واقعا اعتراف میکنم نوع بیان استاد ارمان و نوع مفاهیمی که میگن واقعا قابل مقایسه نیست با بقیه . من سرجلسه fvg هم به دوستان گفتم سرکلاس عمرا بتونن یک اموزش پیدا کنن چه اموزش فارسی یا انگلیسی که همین fvg رو اینجوری توضیح بده . حالا القا نقدینگی و بقیه مفاهیم که پیچیده تره و جای خود داره

به سیستم اموزشی و محتوای اموزشی بین 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ به محتوای اموزشی قطعا 5 میدم ولی به سیستم اموزشی با احترام 4 چون خیلی روند اموزش کنده

به تیم منتورینگ اقای سجادیفر بین 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ با توجه به تجربه کمی که در این خانواده دارم نمیتونم خیلی تخصصی نظر بدم ولی تا همین لحظه نمره 5

بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار خانواده که مطمینی بهش میرسی ؟ من هدفم اینه تا اخر تابستون چالش ftmo رو با موفقیت پشت سر بزارم
  پاسخ

با سلام وخسته نباشید من محمدرضا نهالی هستم(mohammadrezafx63) 40  ساله از تبریز و از سال 98 با بازارهای مالی اشنا شدم وتا دلتون بخواد معامله کردم پول زیادی از دست دادم ولی هیچ وقت ناامید نشدم 
شاید یکم طولانی باشه ولی حتما بخونین شاید مشگل شما هم باشه

اولا از اقای سجادی فر و استاد ارمان عزیز از بابت زحماتی که برای ما میکشند نهایت تشکر را دارم .میخواستم داستان خودم رو برای شما بگم شاید نکات ارزنده ای باشه که بقیه دوستان هم استفاده کنن. 
داستان من از اونجا شروع شد که من با یه نفر از اشنایان در یک کار دیگه شریک شدم ومتاسفانه دوتا اپارتمان رو در اثر این شراکت تو سال 93 از دست دادم وبعد از این قضیه من دیگه کلا زمین گیر شدم و به خاطر این که مجرد هستم گفتم خدا بزرگه ومتاسفانه تا 5 سال نتونستم خودمو پیدا کنم وتو این 5 سال هیچ کاری نکردم واز اندک سرمایه ای که برام مونده بود زندگیمو گذروندم  تا این که یکی از دوستان بورس رو تو سال 98 به من معرقی کرد ومنم خیلی از بورس خوشم اومد و دیدم با یه گوشی میتونم پول در بیارم .

واون زمان چون شاخص صعودی بود هرچی میخریدی سود میکردی ومن یه خصلتی دارم تا ته چیزی رو در نیارم ول کن ماجرا نیستم به همین خاطر رفتم و توکلاس ثبت نام کردم و شروع کردم به یادگیری تحلیل تکنیکال 

متاسفانه اون زمان اینیستا پر شده بود از افراد مختلف و من هم خیلی دوره ها رو خریدم و ادامه دادم واین متاسفانه باعث شد بسیاری از مردم بدون هیچ دانشی وارد بورس شوند و متضرر شوند ومن 80 میلیون وارد بورس کردم وتونستم شانسی اونو 200 تومن کنم و تو خیلی از کانالها شنیدم که شاخص قراره سال 99 بیاد پایین واینجا بود که طمع یقه ی منو گرفت وگفتم نه وبا حرف یکی از این کانالها کل پولمو یه جا بدون خرید پله ی از بازار زرد یه سهمی رو یه جا خریدم .

ودرست از همون جا که تو سقف خریدم و درست 2 روز بعد هر روز صف فروش بود شاید باور نکنین 15 روز صف فروش میشد یه روز 3 درصد میخورد و دوباره 10 روز صف...

هر روز به خودم لعنت میفرستادم که این چه کاری بود من کردم خلاصه تو یکی از کانالها با فارکس اشنا شدم ونگو این طرف داره به جای خرید و فروش قمار یاده من میده قسمت باینری اپشن که کلا عین قماره خلاصه بعد چند مدت بازار بورس یکم خوب شد ومن تونستم تقریبا 80 میلیون خودمو بیرون بکشم و هر دوروز یکبار 5میلیون حسابم تو باینری اپشن رو شارژ میکردم پولمو می باختم.

انقدر ادامه دادم تا یه روز متوجه شدم 10 میلیونم مونده به خودم گفتم اینم بدردم نمی خوره نگو با یه ادم اشتباهی اشنا شدم.
بعد با یه نفر اشنا شدم که بازار رمز ارزها رو اموزش میداد اون موقع تو باینسس ثبت نام کردم و 3 میلیون شارژ کردم و ada داشت سقف تاریخیشو  که 2 دلار بود ومیزد ومن یه لحظه دیدم حجم از پایین خیلی داره میره بالا و با اهرم 100 یه بای زدم(بازم طمع ) و پولم در عرض 2 دقیق شد 17 میلیون و معامله رو بستم وبه خوم گفتم 15 میلیونشو برمیدارم خرج میکنم 2 میلیونشو نگه میدارم.
پولو برداشتم وزدم به حسابم اون موقع با وب مانی پول میزدیم .
 فرداش که من اون پول گنده رو دیده بودم شروع کردم با اهرم 100 دوباره معامله و یه 3 میلیون دوباره گرفتم وانقدر ادامه دادم که حسابم کال شده به خودم گفتم 15 تومنو برمیگردونم 30 تومنش میکنم (دوباره طمع )
15 تومنو برگردوندم و تو یه ساعت کلش رفت.
 بعضی از وسایلم رو فروختم ودوباره از دست دادم.پول قرض کردم باختم .ماشین اتومات رو فروختم کوچکترش کردم دوباره فروختم کوچکترش کردم کار تا جایی پیش رفت که حتی دوچرخه ام رو هم فروختم  تو لوپ تکراری افتاده بودم .
خلاصه سرتونو درد نیارم خودمو سه ماه تنبیه کردم اولا که پولی واسم نمونده بود ودوما گفتم تا ایراد کارمو پیدا نکنم دیگه دست به سیاه و سفید نمیزنم 
تو این سه ماه یه دفتر خریدم وفکر کردم نوشتم فکر کردم نوشتم تا ببینم علت این همه مشل چیه؟
1.بدون تجربه وارد یه کاری شدن
2. امید به یک شبه پولدار شدن 
3.طمع بیش از حد قانع نبودن به سود های کوچک (که اینو ریشه یابی کردم برمیگرده به روان ما که از بچگی از باخت میترسیم و این در ما نهادیده شده. وترس از دست دادنها چه سودش چه زیانش)
کنترل نکردن احساسات :من بعد چند سال به این نکته رسیدم که در سود و ضرر نباید ناراحت و خوشحال بشیم.
4. نگفتن سود وضررها به دیگران . مگه وقتی که یه سوپر مارکت مثلا تو یه بیسکویت 5 هزار تومن سود میکنه داد وهوار میکشه و به همه میگه که من 5 هزار تومن سود کردم (یکم بهش فکر کنین)
5. قبول کردن این مارکت. ما اینجا سود شانسی نداریم ولی تا دلتون بخوادضرر شانسی داریم

6.نداشتن مدیریت سرمایه. هر کسی یه ظرف ذهنی داره شاید یه نفر از 1000 دلارش 300 دلارشو از دست بده ناراحت نشه ولی یه نفر شاید 20 دلار از هزار دلارش بره روانش بهم بریزه وکنترلشو از دست بده به همین خاطر باید حد سود و حد ضرر روزانه وهفتگی و ماهانه داشته باشیم.وظرفیت ذهنی مون رو مشخص کنیم
7.موقع معامله کردن اگه دیدین من درونیتون به جای شما نشسته وداره از قوانین سر پیچی میکنه خواهش میکنم لپ تاپنونو ببندین وتا 24 ساعت برنگردین این تجربه چند ساله من هست 
8. بعد از ضرر ویا سود کردن بعد از اتمام کار هی نیایین با گوشی قیمت رو چک کنین این باعث میشه دوباره برین پشت سیستم و پول از دست بدین
9. اینو یادتون باشه ما تو این بازار هیچ رییسی نداریم که بالا سرمون باشه و موقع خطا گوشزد که و ما رو تنبیه کنه واین باعث میشه که خیلی راحت مثل اب خوردن از قوانین خودمون سر پیچی کنیم 
10. پلن مکتوب معاملاتی داشته باشین
11. در صورت تخطی از قوانین برای خودتون تنبیه در نظر بگیرین من خودم 4 بار تو این چند سال موهای خودمو از ته تراشیدم واین برای من بدترین تنبیه هست چون به شدت از مو نداشتن بدم میاد
12. همیشه برای قبل و بعد معامله خود سناریو اماده داشته باشین مثلا معامله تو سود رفت این کارو میکنم تو ضرر این کارو میکنم
13. همیشه تو ضررها عجول باشین نه توی سودها
14. قرار نیس بعد باز کردن معامله زود برین توی سود و دقیقا بعد از باز کردن معامله قراره مارکت میکر روان شما رو بهم بریزه و این باعث میشه وقتی معاملتون رفت توی سود زود ببندین وبگین اخیش راحت شدم ودرست بعد از بستم معامله قراره بره و تارگت های شما تاچ بشه اینو تازه یاد رفتم 
15.از جابجایی حد ضرر به شدت خوداری کنین مگر در جهت سود (تریل کردن )
16.به معاملات خود پایبند باشین و از استاپ خوردن نترسین همه سود مارکت برای مانیست 
17.وقتی سود کردین خوشحال نشین این وظیفه شماست همان طور که استاپ خوردن جزِءی از بازاره
18. به دنبال انتقام از بازار نباشین حس انتقام زمانی ایجاد میشه که شما به حد ضرر خود پایبند نباشین وضرر زیادی متحمل بشین و بخواهین با اهرم بالا زود جبران کنین
19. همیشه اینو بیاد داشته باشین که طرف مقابل ما کیا هستن همون  5 درصدی ها هستن که سود مستمر میکنن پس بدونین با کیا دارین معامله میکنین

یه چیز کوچک درمورد روانشناسی بهتون بگم در اخر میگم از کجا یاد گرفتم می دونین تغییر چرا سخته ؟چون وقتی ما کاری رو بیشتر تکرار میکنیم بدن ما بهتر از ذهنمون اونو یاد میگیره و برای هر کاری یه عواطفی وجود داره وبرای این که عاطفه ای شکل بگیره تو بدن یه ماده شیمیایی تو مغز ترشح میشه وبدن به این مواد شیمیایی معتاد میشه و بدن دوس داره با شناخته ها زندگی کنه  ودلش همون مواد شیمیایی مغز رو میخواد چون بهش عادت کرده یعنی با چیزهایی که که خیلی دیده و میشناسه و وقتی که شما می خواهین تغییر کنین و کاری میکنین که بدنتون اون کار رو نمیشناسه در واقع دارین اون مواد شیمیایی رو تغییر میدین و بدن رو با ناشناخته ها روبرو میکنین وبدن چون دلش هموم مواد شیمیایی همیشگی رو میخواد پس ذهن شما اون حرف ها میاد که میگه از فردا شروع کن . تو نمینونی .تو به پدرت رفتی .تو تو بچگی باهات بد رفتاری شده تو مدرسه .واز اینجور حرفها چون بدن میخواد دوباره به شناخته هاش برگرده مثل ورزش شما میخوای ورزش رو شروع کنی چون بدن دوست نداره به اون چیزهایی که عادت کرده رو از دست بده شما رو با اون حرف ها وادار میکنه که اون کار رو نکنین .راهکار: شما باید از بدنتون بزرگتر بشبن وبا انجام کارهای جدید و مستمر به بدنتون بفهمونین که اون ذهن نیست و شما ذهن هستین و بدنتون رو رام کنین 
مجموعه ریوایرد دکتر جو دیسپنزا  پول ندید دوبله شدش تو یوتیوب و تلگرام هست کافیه سرچ کنین 

در اخر خیلی خیلی معذرت میخوام که وقتتونوگرفتم امید وارم در این خانواد بزرگ وجدید همه در کنار هم در زیر سایه  اساتید بزرگوارمون توی زندگیمون موفق و سربلند باشیم
به امید دیدار
  پاسخ

با عرض سلام و ادب
محمد عباسی هستم32 ساله از شیراز کارشناسی رشته عمران آشنایی من از سال ۱۳۹۹ با خرید ارز ترون با معرفی یکی از دوستان که ۲میلیون مبلغ خرید شده رو وارد یک برنامه به نام بانک آف ترون میکردیم( پانزی) و سود روز شماری رو به من پرداخت می‌کرد تا اینکه در عرض ۴۵روز سرمایه من از ۲میلیون به ۱۸ میلیون رسید...و حس طمع و بلند پروازی من اعداد خیلی بزرگتر رو به من نشان میداد و اجازه برداشت رو به من نمی‌داد تا اینکه یک روز یکی از دوستان که من با گوشی کار می‌کردم و گفت روال این کار رو بلدی و شروع کرد به توضیح دادن که این یک استخر هست و شما میتوانید هرمیزان وارد کنید ولی اندازه یک شیر تعیین شده میتوانید برداشت کنید در زمان های مشخص و اون روز دقیقا روز آخر بود که استخر داشت به پایان می‌رسید و من تونستم فقط پول خودم رو با کمی ضرر برداشت بزنم. بعد از اون با کریپتو آشنا شدم که سود هایی میکردم ولی به خاطر نداشتن علم حتی جرات برداشت سودهای که میکردم رو هم نداشتم ..با خرید چند پکیج بدون پشتیبانی دست از پا دراز تر فقط گمراه تر شدم (حتی برای حساب کردن حد ریسک پیشنهاد ماشین حساب های سایت های مشخص رو میدادن )
در صورتی آموزش ندیدین در بازار فارکس شما تحمل ضرر رو دارین ولی سود رو نه...
چگونه؟
به این شکل که وقتی میرین توی ضرر هی به خودتون میگن الان برمیگرده ...یکم دیگه بر میگرده ...که اگه استاپ نداشته باشین تموم کارتون ...اگه استاپ بزارین با حس انتقام خودتون رو کال می‌کنند
ولی مواقعی که میرید توی سود با یه سود ناچیز که می‌ترسید از دستش بدین بیرون میرید و روانتون باز هم به هم میریزه که کاش بیشتر می موندم
در آخر اینو خاستم بگم که اگه نقطه ورود و خروج نداشته باشین اصلا وارد نشیم سنگین تره
توی همین سه جمله دوستان باید درک کنیم که روان مون رو باید خیلی روش کار کنیم ...من بعد از گذشت این چند سال شاید به درآمد ثابتی نرسیدم ولی به شخصی تبدیل شدم که هر چیزی نمیتونه منو به هم بریزه و امیدوارم همگی بتونید به این درک برسید چون یه دنیای ناب دیگه هست
ولی همیشه معتقد هستم خدا بهترین ها رو سر راه من قرار میده وخانواده smcfx میتونه یکی از اون راه ها باشه
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  

…مثل یک چراغ دستی هست در تاریکی که میتونه من رو به هدفم برسونه……انشالله که من هم بتونم چراغی باشم برای بقیه افراد…………………………… . . .

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)

چیزهایی که در این خانواده یاد گرفتم خیلی متفاوت تر از پکیج هایی هست که در بازار و در اینستا
اساتیغی به اسم اساتید میفروشند ……………………………………………… . . . .

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)

۵ چون خودم به شخصه تا چند بار اموزش ها رو بعد از کلاس انلاین میبینم بعد تمرین ها رو چک میکنم که خیلی ها اشتباهاتی دارند و خیلی از دوستان هم کامل انجام میدن ...همین در گیری ذهنی سر اشتباه و درست باعث میشه عمیق تر درک بشه……………………………………… . . . .

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)

چون اول راهیم خوبه میتونه بهتر باشه ۴ میدم چون جای بهتر شدن رو داره…………………………………………… . . . . .

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)

با امید به خدا با توجه به درک خودمون ولی فک کنم بعداز پایان درک درست و کنترل روان مون
بعد از گذشت این دوماه بتونم وارد بشم ………………………………….. . . . . . 

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)

هدف من کسب درامد دلاری برای برای کمک به خودم و خانوادم و اطرافیانمان هست باتوجه با اولویت که نوشتم ……………………………….. . . . . .
  پاسخ

با درود به همه دوستان و خانوادهsmcfxو تشکر از از استاد ارمان که با صبر و ارامش خاصشون وسبک اموزشیشون هم بازار رو به ما اموزش میدن هم پیشرفت در رفتارهاو منشمونو و تشکر از علی اقا سجادی فر که با صحبتحاشون انرژی لازم رو برای ادامه راه به ما میدن.

من سعید دهقانی هستم اهل شیراز 40 ساله از سال 97 وارد بازار بورس شدم و سال 98 وارد بازار کریپتو واموزشهای زیادی دیدم ولی بی فایده و همه منجر به ضرر و زده شدن از بازارهای مالی که حدود یک سال کلا بازار رو گذاشتم کنار تا به دعوت یکی از دوستان با فارکس اشنا شدم ولی اینبار با چشم باز و بعد کلی تحقیق و پیشنهادهای فروش پکیج از طرف به اصطلاح اساتید با پیج علی اقا اشنا شدم حدود یکماه داخل پیجشون جستجو میکردم واحساس کردم حرفاشون از دل میاد به قول بازاریا دلال تور صحبت نمیکردن وهمیشه خودم تو ذهنم یک همچین فضای اموزشی مثل دانشگاه رو تصور میکردم که خوشبختانه پیداش کردم واحساس میکنم که ما خوانوادهsmcfx خیلی باید خدا نگاهمون کرده باشه که الان اینجا تو این محیط سالم داریم اموزش میبینیم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  حسم رو تومتن بالا نوشتم واحساس میکنم که دیدم رو به زندگی و روش زندگی کردن داره تغییر مثبت میده

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)دیدم به بازار مالی کلا تغیر کرده وفهمیدم این بازار دریایی هست که تا نتونی ماهیگیری بیاموزی نمیتونی صیدی داشته باشی وفقط وقت و انرژیتو حدر میدی

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)با افتخار 5

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)4-منتورینگ علی اقا واقعا بی نظیر هست البته که من حق به ایشون میدم که به تمام تمرینات نمیتونن پاسخ بدن وتصیح کنن ولی خوب دوستانی هستن در انجمن که این لطف رو انجام میدن بدون منت.که در اینده فکر کنم اتفاقای خیلی قشنگی میوفته با برنامه ریزی علی اقا

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)من و فکر کنم من وخیلی از دوستان داریم سعی میکنیم به اون نقطه برسیم با تمام مشکلات و دقدقه های زندگیمون من تمام انرژیمو گذاشتم برای اموزش وزمان رسیدن به این هدف(سه ستاره شدن و شرکت در لایو)زمانی گرفتن سود از بازار زمانی لذت بخشه که من درکی از بازا داشته باشم وبدونم چرا از این پوزیشن سود گرفتم .ولی هدفمو گذاشتم برای شهریور ماه با قدرت

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)درک وتحلیل درست بازار .تغیر نگرشم به زندگی . تقویت مکانیزم موفقیتم پیش به سوی هدفم که رسیدن به سود مستمر است

کارتان را انجام دهید توانایی انجامش بدنبال ان می اید
  پاسخ

سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید محترم

بنده حامد هاشم آبادی 37 ساله از تهران هستم.رشته تحصیلیم نرم افزار بوده و در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم. کلا از ابتدا به کارمندی علاقه ای نداشتم و مشغول کاسبی شدم.

خلاصه ای از زندگیه تریدری‌من:

سال 97 با بازار کریپتو آشناشدم و پیگیر آموزش هایی در این مارکت شدم. کم کم با یکی از اساتید که کاملا روی بازار فارکس تمرکز دارن آشنا شدم و به واسطه اینکه توانایی برنامه نویسی دارم پیشنهاد ساخت یه ربات معامله گر رو دادن و شروع کردیم. برنامه نویسی به زبان MQL رو یادگرفتم و 2 سال روی ربات کار می کردیم تا دیدم اصلا این مارکت جای این حرفها و توهمات نیست و حتما حسابی که این ربات روش ران بشه از بین میره. احساسم بهم میگفت که این یه کلاهبرداریه که این ربات رو به خلق الله بفروشیم. منم کشیدم کنار.
جریان یادگیری سبک های مختلف شروع شد. متاسفانه یه تصمیم اشتباه گرفتم و 4 سال از شغل مغازه داری فاصله گرفتم تا تمرکز بالایی روی آموزش ها بزارم. ولی خیلی سریع ترسها و نگرانی ها سروکلشون پیدا شد و واقعا 4 سال سختی گذروندم. خیلی سخت. (شما که این متن رو می خونی، خواهشا زیرپله خودت رو خراب نکن تا حرفه ای نشدی).

ناخداگاه انسان ها در برخی موارد اونها در ظاهر به سمت پیشرفت سوق میده ولی در پس ماجرا و ضمیرناخداگاه داره انسان رو به سمت از دست دادن می بره.

سبک پرایس اکشن کلاسیک (توسط آقای پورصمدی) رو آموزش دیدم و بعد از چندین ماه تمرین دیدم واقعا جوابگو نیست. رفتم سراغ ICT، بعدش RTM و مقاله های آقای IF و آقای همتی. اینجا یه خورده بازار قابل فهم شد ولی بازم معلوم بود که این همه پیچیدگی واقعا عادی نیست و از حوصله من خارج بود.
ولی با توجه به تجربه هایی که پیدا کرده بودم دیگه مطمئن بودم که این بازار جواب میده ولی باید چشم ها را شست، جور دیگر باید دید.
خدارو شکر از همون اول با خودم بسته بودم که اگه اصولی توی حساب دمو سودآور شدم حساب ریل باز کنم و به همین خاطر پول زیادی وارد مارکت نکردم. البته دو بار حساب کال کردم.
به قول جناب مولانا:
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر          آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر    رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

دیگه رها کردم گفتم خدایا دستات رو برسون. من رو با افرادی آشنا کن که تربدر سوده باشن نه شومن اینستاگرام.
خلاصه که به لطف الله مهربان با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم و امیدوارم که خدا عمری بده تا در کنار استاد آرمان بزرگ و استاد سجادی فر عزیز شاگردی کنم و از تجربیات و علم این عزیزان در راستای ارتقا معرفت و دانش خودم بهره ببرم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
احساس خیلی خوبی دارم و دارم صبوری کردن و آرام بودن رو در کنار آموزش دیدن لایه به لایه دنبال می کنم و فکر می کنم تنها راه رسیدن به موفقیت برای من همینه. اینکه یه استاد و یک انسان بزرگ سر راه آدم قرار بگیره خیلی فرصت بزرگیه به شرطی که گوشی دست آدم باشه. رشد فردی و شخصیتی توی این سن برای من الویت بالایی داره و خداروشکر که اساتید انجمن نخبگان برای این مسائل هم پلن دارن.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
همیشه احساس می کردم یه اتفاقاتی پشت پرده هست که بازار رو رهبری می کنه ولی از اون بی خیرم و استاد آرمان دریچه پاسخ به همه این سوالات رو به روی من باز کردند.

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
من به سیستم آموزشی نمره 5 رو میدم.

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
قطعا نمره 5 رو میدم. علی جان خیلی به شاگرده لطف دارن و پشتیبانی فوق العادس.

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
والا من به توهم 6ماه میلیاردر شدن وارد مارکت شدم الان 4 سال گذشته . پس ترجیح میدم اصلا تایمی مشخص نکنم.

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
قطعا از نظر شخصیتی رشد خوبی خواهم کرد و صد در صد تریدر سوده مستمر خواهم شد انشالله.

سپاس از وقتی که گذاشتی دوست عزیزم
  پاسخ

سلام و عرض ادب خدمت خانواده بزرگ smcfx

جا داره یک خسته نباشید ویژه به تمامی عزیزان فعال خانواده بگم و تشکر ویژه ای از استاد آرمان عزیز و علی آقای گرامی داشته باشم.

من امیر حکم آبادی هستم . 19 ساله از شهر مشهد البته حدود 6 ماه هست که به علت شروع دانشگاه به تهران اومدم و مشغول تحصیل در رشته مدیریت در دانشگاه تهران هستم.

خلاصه ای از زندگی تریدری

حدود سه سال و نیم پیش با تریدر و حوزه ارز های دیجیتال از طریق مربی تیمم آشنا شدم.
تقریبا از سنی(حدود 16 سالگی) این حوزه رو شروع کردم که خیلی از همسن های من هیچگونه دغدغه ای نداشتن و اصلا درکی از چنین موضوعاتی نداشتن.

حدود 4 ماه آموزش ابتدایی ارز های دیجیتال رو دیدم که با ابتدایی ترین مفاهیم آشنا بشم ،بعد گذشت 4 ماه یکسری آموزش های سطح بالاتر دیدم که الان میفهمم هیچ گونه منطقی پشت اون آموزش ها نبوده.

خلاصه بعد از گذشت 6 ماه پول کمی رو وارد بازار کردم ، حدود سه ماه داشتم  سود خوبی میگرفتم که یهو تو یک شب کال مارجین شدم و تمامش رفت.
خیلی برام سخت بود که تو اون سن یک مقدار پولی که داشتم رو همش رو به باد دادم فشار روانی واقعا زیادی روم بود ولی بهترین تجربه زندگیم بود چیزی بود که بواسطه اون من بزرگ شدم و خیلی خوشحالم بخاطر اون اتفاق.

6 ماه بعد از کال مارجین شدم دوباره یه پولی جفت و جور کردم اما قبلش با خودم عهد بستم که این بار ریسک کار رو کم کنم و با یه مدیریت سرمایه درست حسابی و یک سبک درست معاملاتی وارد بازار شم نشستم به آموزش دیدن دوره عرضه و تقاضا . بعد تایمی که دوره رو تموم کردم پولی که داشتم رو وارد بازار کردم.
این دفعه چون مدیریت سرمایم درست تر از دفعه قبل بود تونستم حدود یک سال ترید کنم و راضی بودم که بعدش دوباره کال شدم.
این بار دیگه فشار روانی خیلی زیادتر از قبل بود ولی بازم پا پس نکشیدم چون خودمو قبول داشتم.

چن وقتی تریدر نمیکردم کلا ولی ناامید هم نبودم ازش تا اینکه سال کنکورم رسید و به علت فشار خونواده و علاقه ای که خودم داشتم شروع کردم به درس و از نتیجش راضی بودم به هدفم رسیدم.

اومدم دانشگاه و برا خودم تارگت گذاشتم که طول دوره کارشناسی ترید رو بفهمم(خیلی چرایی تو ذهنم ایجاد شده بود)

تا اینکه از طریق اینستاگرام با پیج علی آقا آشنا شدم 

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
حس عمیق امیدواری رو دارم و تازه دارم میفهمم و به چرایی هام میرسم.
واقعا از صمیم قلب خوشحالم که الان عضوی از خونواده بزرگ SMCFX هستم

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
بزرگ ترین تجربه ای که کسب کردم صبر بود و درک ماهیت اصلی بازار.

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا 5

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
کمتر از 5 نمیتونم بدم همه چی عالیه.

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
راستش تاریخ نمیتونم تعیین کنم ولی هدف خودم تا پایان امسال هست ولی چون معنی صبر رو از اینجا یاد گرفتم برام زمان مهم نیست درک مهمه.

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
شرکت در لایو ترید و بعدش طبق منشور انجمن رسیدن به سود مستمر.
زمان بیشتر برای تلاش بیشتر
  پاسخ

به نام خدا محمد جواد حیدری هستم 19 از بوشهر من 2 ساله که در بازار فعالیت دارم و شروع مسیرم برمیگرده به عید 2 سال پیش که تو اکسپور یهو یک مدرس شهرمون فالوم کرد و همون موقع ها تو فکر بازار مالی بودم یه فلش بک میزنم به 1 سال قبل از شروع مسیرم من گیم نت راه انداخته بودم و حداقل درامد 2 تا 3 کارمند و در میاوردم (پدرم کارمنده) ادم بسیار برونگرا شادی بودم و خیلی رفیق و دوست خلاصه ادم دورم بود اما انگار خدا گلچین خودشو میزاره تو این مسیر و وقتی تو این هدف افتادم خدا همشونو ازم دور کرد اونایی تو حاشیه بودن زندگی سالمی نداشتن و شروع شد دوران افسردگی روزی ساعت ها پشت چارت مینشستم زنگم میزدن ولی جواب هیچکسو نمیدادم دیوونه اینکار شده بودم زندگیم شده بود تنها چیزی که شادم میکرد نشستن پشت چارت بود انقدر داغون شده بودم که هروز فکر این میکردم این زندگی ارزششو نداره و امیدی نداشتم و شده بودم درونگرا تو جمع مینشستم احساس تنهایی میکردم خلاصه اموزش هایی زیادی دیدم استاد های مختلف سال اول ترید با بدبختی 1000 تا که تو کریپتو از بین بردم 1000 تا هم سال دوم تو پراپ از گرفتن حساب های مختلف درسته الان به درامد نرسیدم اما ترید و بازار های مالی نظم دیسیپلین حداقل رسوندن ورزش . خواب مناسب. تغذیع مناسب. مطالعه. ذهنیت اینکه همیشه بهترین دیروز خودم باشم و اینکه سخت بود بنویسم اینجا تجربیاتمو ولی چون خانواده ایم گفتم همچی رو داشتم تموم میکردم تا 2 و 3 ماه پیش میخواستم بزارم کنار و انگار خدا گوشمو گرفت و بلندم کرد گذاشت تو مسیر انجمن و الحمدلله الان تو مسیر درستیم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس عالی که مثل موتور جت در بهبود عملکردمون

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
صبر و تلاش مستمر عاامل موفقیتمون

3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5 من تو منتور های زیادی بودم اما اینجا تکترینه
  پاسخ

الهی خلق تو شکر نعمتهای تو کنند و من شکرتو (نعمت بودن توست )
عرض سلام ادب خدمت اساتید محترم و دوستان عزیز
منّت خدای را عزّ و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت
 در ابتدا تشکر زیاد دارم از جناب آقای سجادیفر که محبت کردند و این بخش رو برای انجمن فراهم کردند تا همه امکان اشتراک گذاری تجربیاتشون رو داشته باشند وقتی وارد بخش شدم و تجربیات دوستان رو دیدم فهمیدم من هیچ تحربه ای ندارم که گرانبها تر باشه ولی با این حال با خودم گفتم ممکنه یک جمله  من هم بتونه به کسی کمکی کنه.
من محمد مهدی شعبانی هستم متاهل دارای دو فرزند و زمینه اصلی فعالیتم کامپیوتر و اینترنت بوده  .  از سال 1395 جسته و گریخنه در بازار فارکس بدون اموزش ی کارهایی میکردم ولی از سال 1398 اموزشهای زیادی چه آنلاین و چه اینترنتی و همچنین دوره های زیادی خریداری کردم و تا جایی پیش رفتم که دوره های خارجی رو می نشستم و به انواع روشها ترجمه میکردم ، کتاب های مرتبط و مقاله میخوندم اندیکاتور ها و اوسیلاتورهای مختلف و حتی ربات ترید رو تست کردم و چندین بار پولم از دست رفت  و در حال حاضر دو سال و نیم هست که کامل همه چیزم رو کنار گذاشتم و روی فارکس متمرکزم بگذریم علت اصلی اینکه این آموزشها نمیتونست من رو کامل کنه یا ساده تر بگم درک نمیکردم این بود که درصد بازده ای کمی داشت و دیگه اینکه اکثرشون یا دیدگاه مکانیکی زیادی داشت (مثلا اگر اینجای بازار این شکلی شد وارد معامله شو و... ) یا مدرس نمیتونست اموزش رو خوب انتقال بده و یا خود مدرس هم اصل موضوع رو درک نکرده بود و بر اساس تجربه کار میکرد و هزار دلیل دیگه که از همه مهمتر برای من این بود که بازار رو درک نمیکردم  .
نتیجه تجربیات 5 ساله من :
دنبال درک حرکت بازار باشیم و با ذهنی قدرتمند و قوی کارمون رو انجام بدیم
فارکس جایی ست که به درامد رسیدن در اون مستلزم خودسازی و خودآگاهی و کمال در غیر اینصورت اگر هر چیزی یاد بگیریم و به درامد هم برسیم باز هم مکانیکی یاد گرفتیم و بدون درک .
از یک شبه پولدار شدن دوری کنیم چون فارکس جایی فراتر از این چیزاست و باید بفهمیش.
نود درصد دوره های موجود در بازار و فضای مجازی جنبه کسب درامد فروش پکیج رو دارن .
با عرض پوزش از اساتید واقعی اکثریت استاد نماها و پکیج فروشهای  موجود در ایران خودشون هم نمیدونن چه خیانتی به مردم کشورشون میکنند چون بنده  و خیلی از دوستان هم خسارات زیادی از اونها دیدیم .  
نتیچه کلی اینکه فهمیدم باید در جایی آموزش ببینم که اون مجموعه بتونه تمام شرایط رو  داشته باشه و در زمینه های اصلی از جمله ذهن سازی و خود سازی و همچنین درک کامل حرکات بازار  چه از دید مکانیکی و همچنین تحلیلی فرا تر به من کمک کنه .
کلا هم تمام زمانم را در روز متمرکز روی بازار و تدریسهای استاد و تمرینات دوستان عزیز انجمن قرار دادم و هیچ کار دیگری انجام نمیدم تا رسیدن به هدف.

1-حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
بزرگترین و بهترین حسی که جدای از اینکه یک خانواده در رسیدن به هدف کمک میکنه اینه که این انجمن با داشتن استاد بزرگی چون استاد ارمان که با اشراف کامل بر مفاهیم اموزش رو به صورت کامل انتقال میدند (حق مطلب رو ادا میکنند) که بنده توی هیچ کدوم از دوره هایی که تا به حال دیدم نداشتم و داشتن منتوری قوی و با دیدگاه باز و آینده نگر (جناب علی اقای سجادی فر) قطعا مسیر رو درست پیدا کردم .
2-تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
اگر منظور از سوال اموزشهای قبلی باشه که در کل کنارشون گذاشتم و در بالا تجربیات مثبتش رو بیان کردم و اگر هم اموزشهای انجمن ملاک سوال باشه درک بنده نسبت به بازار  بسیار بالا رفته و خوشحالم که تازه دارم با توجه به اینکه استاد فرمودند تا اینجا 15 درصد گفته شده با این دید باز بازار رو میفهمم.
3-از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا 5
4-اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
اگر دیدگاه بزرگی که من درک کردم از  از تشکیل این انجمن از اقای علی سجادیفر نبود این مجموعه هم نبود و ما هم اینجا نبودیم 5
5-فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
در ابتدا دیدگاه فعلی من از اتاق لایو یادگیری عملی صحیح از روی دست اساتید ارزشمند است چون تا چیزی که تدریس و تمرین شده بصورت لایو و عملی نبینیم تکمیل نمیشه  و در مرحله دوم با توجه به شرایط فعلی خودم و با توجه به زمانی که در روز بصورت فول تایم کامل برای درک بازار و اموزشها و انجمن قرار دادم امیدوارم و ایمان دارم به زودی و در اوایل صف .
6-بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
قبلا شاید هدفم شخصی بود ولی الان هدفم به درامد ثابت رسیدن خودم جهت رفاه خانواده خودم و رسیدن به درجه منتورینگ برای کمک به هموطن های عزیزم و رشد سریع و پر قدرت بچه های انجمن در کنار هم و با هم .
من رو ببخشید که زیاده گویی کردم.
Heart Heartه امید موفقیت و پیروزی همه بچه های انجمن) Heart Heart
دقت کنم : اشتباه کردن طبیعی است ، ولی در اشتباه ماندن قابل بخشش نیست .
  پاسخ

سلام و درور برخانواده smcfx
قبل از هر صحبتی تشکر میکنم بابت آموزش های استاد آرمان عزیز و اقای سجادی فر
خیلی ممنونم از خداوند متعال که این انجمن را سر راه من قرار داد
بنده پویا حسن زاده ساکن تهران هستم و 22ساله
دانشجوی رشته مهندسی برق قدرت هستم
4سال داخل بازار های مالی فعالیت دارم
اولین باری که وارد بازار شدم با ارز های دیجیتال شروع کردم و اول کار حسابم رو 10ملیون شارژ کردم در ارز چند روز حساب بهرقم 50ملیون رسید و خیلی حس خوبی بود
ولی در عین ناباوری کل 50ملیون رو در کمتر از 1ساعت از دست دادم
و بعد این ماجرا شروع کردم به اموزش دیدن
اولین اموزشم تحلیل تکنیکال بود
که واقعا اموزش به درد نخوری بود
و بعد این اموزش سراغ پرایس اکشن رفتم ولی با اون دیدگاهم یکم تغیر کرد
و اگر بااین سبک 100 دلار سود میکردم
90 دلار هم ضرر میکردم
و برایندم 10 دلار بود

و بعد سراغ یکی دیگر از اساتید رفتم و ایشون سبکشون سبک تلفیقی بود برگرفته از چند سبک
و بعد کلی هزینه و زمان وارد بازار شدم
برایندم مثبت تر شد ولی چیزی که میخواستم نشد
مثلا این سری 100دلار سود میکردم
این بار 70دلار ضرر میکردم

برایندم شد 30دلار
و بعد سراغ سبک ایچیموکو رفتم و سراغ کسی که من از چند نفر شنیده بودم واقعا کارشون خوبه و هزینه سنگینی بابتش دادم
و میتونم بگم یکم امیدم بیشتر شد بعد دوره برایندم بهتر شده بود ولی بازم چیزی که میخواستم نشده بود این سری به طور مثال مثلا برایندم شد 40 دلار

و چند وقت اینکار رو انجام میدادم و بر ایندمم مثبت بود ولی بازم راضی نبودم

این حس نارضایتی برام خیلی بد بود به چیزی که میخواستم نمیرسیدم

و اخر شب بود یک ترید داشتم و با سود اون رو بستم و داخل اینستا دنبال چیز های بیشتر برای یادگیری میگشتم که با جناب اقای سجادی فر بزرگ اشنا شدم و از سبک تریدشون خوشم اومد و سخنانشون واقعا گران بها بود واقعا عالی بود
و بعد گوش کردن به صحبت ایشون اونجا متوجه شدم اگر قرار باشه به اون چیزی که میخوام برسم باید در دوره ایشون شرکت کنم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)

میتونم به جرعت بگم این حسی که دارم رو هیچوقت نداشتم و همه چیز رو ممنون خداوند متعال هستم
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
دیدگاهم نسبت به بازار واقعا تغیرکرد و همه چیز شفاف تره
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)

5
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)

به امید خدا انشالاه شهریور ماه
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)

صد درصد
…………………………………………….. . . . . .
  پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست