نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
درود به همه

من فرشاد هستم. 43 ساله از رشت. لیسانس مهندسی صنایع، فوق لیسانس مهندسی عمران و مدرک بین المللی مدریت پروژه حرفه ای (PMP) از انجمن مدیریت پروژه آمریکا دارم. حدود بیست سال، شغل بنده برنامه ریزی و مدیریت در پروژه های نفت و گاز (احداث پالایشگاه و پتروشیمی و ...) بوده. از سال 92 با بازارهای مالی آشنا شدم نه برای معامله گری بلکه برای بحث سرمایه گذاری (که در بورس انجام دادم بصورت خیلی کم) ولی همیشه در مورد اینکه کسانی معامله گر در بازارهای مالی هستند و این موضوع یک شغل هست کنجکاو بودم.
از سال 1401 با بازار فارکس آشنا شدم و از اون موقع تصمیم گرفتم در بازارهای مالی صرفا به دید سرمایه گذار نباشم و بدلیل ماهیت فارکس که عملا معامله گری و ترید هست به این نیاز رسیدم که باید آموزش ببینم. در این مسیر حدود سه ساله که جدی تر برای آموزش انواع و اقسام پکیج و دوره های پولی و رایگان و انواع متن و کتاب و جزوه از سبکهای مختلف را خوندم ولی هر بار که وارد معامله شدم دیدم که یکجای کار مشکل داره و من نمیتونم درست ترید کنم. 
در این مسیر با استادی آشنا شدم که نوع نگرشش به بازار تقریبا با نگرش استاد آرمان و جناب سجادی فر شباهت مختصری داشت و دریچه جدیدی از نگاه به مارکت را برایم شفاف کرد ولی باز هم مشکل در معامله کردن برایم وجود داشت و انگار حلقه مفقوده ای وجود داشت. افکارم به من میگفت یک چیزی وجود دارد که در چارت نیست و فراتر از استراتژی و سبک معاملاتی است، تا اینکه حدود دو ماه قبل از طریق لایوهای اینستاگرام با آقای سجادی فر آشنا شدم و بعد از مقداری پیگیری فعالیتها و نوع نگاه ایشون به بحث ترید در سایت انجمن، دوره رایگان مقدماتی و سمینارهای آموزشی منتخب رو دیدم و متوجه شدم اون حلقه مفقوده بحث تغییر ذهن و سایر ابعاد معامله گری غیر از بحث مکانیکی و استراتژی است. اگر بخواهم مثال بزنم مثل کامپیوتری که اگر استراتژی و سبک و ستاپ معاملاتی رو سخت افزار اون در نظر بگیری تا نرم افزار که همون بحثهای ذهنی و روانی هست در کنارش نباشه این کامپیوتر (مبحث معامله گری) اصلا کار نخواهد کرد.
افتخار دارم که الان یک هفته هست که عضو رسمی انجمن شده ام و امیدوارم بتونم در این مسیر با کمک عزیزان انجمن و تلاش خودم موفق بشوم. برای اینکه متوجه بشوید تفاوت این انجمن با بقیه دوره ها و پکیجها و ... چیست باید قبلا درد آموزشها و نگرشهای بیفایده را چشیده باشید تا به درک درست از آموزه های این انجمن برسید. بقول معروف "باید دورهاتون رو تو بازار زده باشید و برسید به این انجمن و ارزشش رو متوجه بشوید". این موضوع رو از کسی میشنوید که خیلی سرگردانی کشیده در این مسیر. 
مخلصیم

1 .

حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ حس حضور در یک جمع جدی و با انگیزه برای ایجاد تغییرات صحیح در تمام ابعاد شخصیتی و نگرشی زندگی برای ایجاد یک پکیج کامل در جهت هدف که تریدر شدن اصولی است.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه) باید آموزشهای دیگری را دیده باشید تا تفاوت آموزشهای انجمن و سطح آن را درک کنید. برای بنده اینگونه بود که وقتی آموزشهای انجمن در پارت اول در فصل اول را دیدم متوجه شدم که تابحال چقدر وقت و انرژی تلف کرده ام از طرفی مایه افسوس بابت عمر و انرژی هدر رفته و از سویی خوشحالی برای رسیدن منبع اصولی آموزش
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ کلا به زمانش فکر نمیکنم و به کیفیت بیشتر در حال حاضر فکر میکنم. اینکه هفته دیگه در لایو ترید باشم ولی با کیفیت کم، تا اینکه سال دیگر در لایو ترید باشم ولی باکیفیت بالا خیلی از نظر بنده متفاوت هست. موضوع به نظرم کیفیت هست و نه صرفا زمان حضور
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ با توجه به قوانین دست و پاگیر پراپها برای پاس کردن چالش، فکر میکنم پاس کردن 5 حساب پراپ اون هم پشت سر هم (که نشون بده واقعا پاس کردنهای قبلی شانسی نبوده) فکر کنم امتحان خوبی برای سنجش تریدر قانونمند بودن باشه. میخوام تا پایان سال 5 پراپ پشت سر هم پاس کنم نه بخاطر جنبه مالی، برای محک زدن حرفه ای خودم. قطعا باید قبل از این موضوع آموزشهای انجمن رو کامل کرده و از اساتید تاییدیه های لازم رو گرفته باشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
(2024/04/17، 01:16 PM)alisj نوشته است:
با سلام و ارادت

(خلاصه ای از زندگیه تریدری‌تون)

بنده بسیاری از سبکها را تجربه کردم و آن چیزی که از ترید توقع داشتم پیدا نمیکردم 
تا وقتی که سبک معاملاتی استاد سجادیفر من را اغنا کرد و گویا گمشده ام را پیدا کردم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx دارید  ؟
حس آرامش و در مسیر درست قرار گرفتن
………………………………………………… . . .
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ 
بسیار عمیق و متفاوت حقیقتا نایاب است
……………………………………………… . . . .
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 
5
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ 
حدااکثر 2 ماه
…………………………………………….. . . . . . 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
سود مستمر
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
سلام و روز بخیر
من سعید بهرامی هستم و ساکن تهران ۴۳ سال دارم مهندس عمران هستم و مدیر پروژه یک شرکت ساختمانی و خیلی خدا را شکر میکنم که توانستم با این انجمن آشنا بشم (چون اصلا اینستا ندارم همون اول نصب کردم خوشم نیومد دیگه نصب نکردم) از طریق یوتیوب با آقای سجادی فر و انجمن نخبگان ترید آشنا شدم ( توی اینتوم ) نظراتی که راجع به ایشون بودم را خواندم و دیدم کسانی که نظر مثبت داده بودند خیلی منطقی و با اخلاق اظهار نظر کرده بودند و نظرات منفی پر بود از بی اخلاقی برای همین کنجکاو شدم و دنبالش را گرفتم.
من از سال ۸۲ وقتی سال دوم دانشگاه بودم از طریق یکی از همکلاسیها با فارکس آشنا شدم . اون زمان دو تا گزینه بود یکی گلد کوئست و دیگری فارکس با توجه به سابقه ذهنی ام از پنتاگونا ( قدیمی ها یادشون هست یه چیزی مثل گلد کوئست بود که پدرم خریده بود) رفتم سمت فارکس یک کامپیوتر قسطی خریده بودیم و کارهای تایپی و برنامه نویسی و اکثرا بازی و فیلم می‌دیدیم با برادرم نشستیم دو ماه دمو کار کردیم و به خیال خودمون استاد شدیم با خط روند و بولینگر باند شانسی ترید میزدیم و درست در می‌آمد .
با کلی گرفتاری ( دو تامون دانشجو بودیم) ۱۵۰ دلار جور کردیم دادیم به همکلاسیم برامون اکانت ریل باز کرد بعدش کابوس شروع شد ترید زدیم یکدفعه ۵ دلار تو همان باز کردن رفتیم تو منفی نگو سوآپ و کمیسیون هم داره بازار وسط ترید یکدفعه اینترنت قطع میشد ( دایال آپ بود دیگه) وسط ترید یهو حجم اینترنت تمام می‌شد و ما تابریم کارت اینترنت بخریم برگردیم می‌دیدیم که تریدی که باز کردیم و استاپ و تی پی هنوز نداشتیم براش رفته تو ضرر شروع کردیم به هج کردن البته بدون اینکه بلد باشیم اصلا هم چیه تا آخرش صفر شدیم. خلاصه وقتتان را نگیرم سال ۹۳ وارد بورس شدم و ۹۶ هم به خاطر خرید خانه کلا خارج شدم هر کی به من می‌گفت فارکس میگفتم کلاه برداریه تا سال ۱۴۰۲ که دوباره از طریق یکی از دوستان دوباره به خاطر کنجکاوی وارد فارکس شدم البته دیگه به روز و با گوشی مثلا خیلی حرفه ای شروع کردم پشت فرمان نصفه شب در حال کار ترید میزدم عین برق گرفته ها خطرناکش این بود که سود هم میکردم ولی تقریبا استرس داشت نابودم می‌کرد بعد بابت درگیری کاری زیاد و کارهای شب عید تریدهام را نمیتونستم مدیریت کنم و یکدفعه در عرض یک هفته کال شدم به خاطر عدم مدیریت سرمایه و ذهن البته مبلغش ۵۰۰ دلار بیشتر نبود که رسیده بود به ۱۱۰۰ تا ولی باز هم روان و آرامشم به هم ریخته بود .
سال ۱۴۰۳ رفتم سراغ کریپتو با ۲۰۰ دلار که اون هم خیلی زود کال شد البته با رفتن سراغ کانال سیگنال .
شش ماه کلا سمت ترید نیومدم ولی از اونجایی که خیلی برام سنگین شده بود از آذر ۴۰۳ شروع کردم به قول دوستان دوره دیدن البته دوره های رایگان دو سه بار حسابم را شارژ کردم ولی هر بار با چند دلار ضرر دوباره حسابم را برداشت میکردم تا نتونم دوباره ترید کنم چون حس میکردم برام زوده .رفتم سمت یادگیری ربات نویسی و در دوره جنگ نشستم دوره های اف ایکس دریمای آقای حسین شعبانی را دیدم نزدیک ۹۰ تا ربات آزمایشی نوشتم ولی باز نتیجه نگرفتم البته یکی را نوشتم و تا حدی جواب داد ولی از وقتی اومدم تو انجمن دیگه سمتش نرفتم میدونید برای چی از وقتی آموزش‌ها را شروع کردم دود از کله ام بلند شده انگار تمام قفلهایی که تو ذهنم بود با درک اولیه ای که گرفتم باز شده ربات مکانیکی که تو بک تست ۳ سال به سود عالی می‌رسید در عرض یک ماه نابود میشد و من نمیفهمیدم چرا .
چیزهایی که استاد می گفت و میگه را می‌شنوم نفس کشیدن یادم میره و وقتی حس خفگی بهم دست میده یادم میفته نفس بکشم نه اساتید به تعریفهای من احتیاج دارند و نه من به تعریف کردن از اونها من خودم را یک شاگرد میدونم و دارم سعی میکنم حق شاگردی را به جا بیارم و حالا حالا ها باید یاد بگیرم .
مسلما اولش به دنبال پول در آوردن از این بازار عضو شدم ولی الان در کنارش میخواهم یاد بگیرم که چطور میشه یک انسان تا این حد بتواند به این عمق از درک در تمام مسائل ( نه فقط ترید) برسد و ریشه ای تمام جزئیات را تحلیل و بعد دوباره یکپارچه بیان و آماده به دیگران ارائه بده که قابل درک هم باشه اون هم برای کسانی که شاید به این مسائل فکر هم نکرده باشند . و....
دوست دارم توی این انجمن چیزهایی که حداقل تا الان باید درک میکردم و نکردم را یاد بگیرم و برای خودم و حداقل اطرافیانم بهترین باشم.
۱. حسم از کنار شما بودن فقط خوشحالیه از اینکه بعد از این همه مدت حداقل تونستم جمعی را پیداکنم که حس میکنم واقعا می‌توانند خانواده دوم من باشند( اخه توضيحات خیلی طولانی داره)
۲.تجربه ام از آموزش‌ها قابل توصیف نیست اولش غافلگیری بعد از بیست و دو سال بعدش سوت کشیدن مغز بعدش بهت و حیرت بعد سردرگمی و حالا ولع شدید برای ادامه مسیر و یادگیری بیشتر
۳.برای نمره دادن به آموزشها یک سوال از شما میپرسم قیمت الماس دریای نور چند است

۴.برای نمره دادن به تیم منتورینگ استاد سجادی فر پنج به توان بی نهایت
۵.برای پاسخ دادن به سه ستاره شدن با توجه به شناخت از سماجت خودم در انجام کاری که تصمیم میگیرم زیر شش ماه و البته با توجه به رکود فعلی که در کارهای ساختمانی رخ داده است و.. البته فعلا به ترید فکر نمی‌کنم چون هدف بالاتری پیدا کردم.
۶. راجع به هدفم که تا آخر سال در کنار این خانواده ام مطمئن هستم بهش میرسم این هست که( تا اون قسمتی که میتونم با همه در میان بزارم )، چنان رشدی پیدا خواهم کرد که در تمام زمینه ها به تعادل دست پیدا کنم (به خاطر اینکه از وقتی که شروع به ترید کردم جنبه هایی از خودم را شناختم که ..) و بعد ادامه مسیر پیشرفتم را با تمام قدرت در آرامش فکری و روحی و مالی در سال آینده طی خواهم کرد.
  پاسخ

من مرتضی اطمینان هستم 41 ساله از تهران 4 سال تجربه ترید در بازار فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و . . .) بودم ، سردرگم تا با  جمع بندی آموزش ها  شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم و خسته از ضرر های متعدد تا زمانی که با پیج استاد سجادی فر آشنا شدم و بعد انجمن نخبگان ترید آشنا شدم 

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
تا کنون در هیچ کدام از دوره های اینقدر خاص و راحت مطالب را درک نکرده بودم همینطور صمیمتی که بین اعضا وجود دارد 
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
من در انجمن نخبگان حرفه ای شدم و معنای بقا را درک کردم 
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
بالاترین نمره یعنی 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
شاید میشه گفت تنها دوره ای که دیدم منتورها مرتب در حال پاسخ دادن هستند 
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
در حال حاضر من عضو اتاق لایو ترید هستم اما تک ستاره هستم بدلیل مشغله زیاد که نمیتونم د رانجمن فعالیت زیاد داشته باشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
انشالله بتونم از بقا به سود دهی برسم و یک روتین زیبا و جذاب تریدری داشته باشم 
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
(خلاصه ای از زندگیه تریدری‌تون) 

درود وقت بخیر خدمت همه عزیزان 
اینجانب علی سبزواری هستم 19 ساله از خراسان رضوی (سبزوار) بنده یکی دوسالی سابقه ترید داشتم ولی از جایی که به اشتباه با استاد نماهای فضای مجازی آشنا شده بودم دوبار حساب ریل خودمو از دست دادم و واقعا از ترید و بازار های مالی متنفر شده بودم تا اینکه یهو اتفاقی یکی از پست‌های آقای سجادیفر عزیز رو داخل اینستا دیدم اول با خودم گفتم ایشون هم همانند چندین نفر قبلی فقط استاد نماست ولی وقتی وارد پیجشون شدم و کل پست ها و استوری هارو دیدم متوجه شدم که ایشون با بقیه خیلی فرق داره انگاری یه آرامش خاصی حین معامله داره و به لطف خدا من با این خانواده بزرگ اشناشدم و خیلی حس خوبی دارم نسبت به بازار های مالی 
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حس آرامش (انگاری همیشه یکی باهام هس و تنهام نمیزاره تو اقیانوس بزرگ بازار) 
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
بنده جدای از اینکه کنار این خانواده ترید رو دارم یاد میگیرم نحوه درست زندگي کردن رو هم یاد گرفتم از زمانی که وارد انجمن شدم احساس میکنم یه آدم جدیدی شدم 
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 
5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ 
بنده به این دلیل که شغل اصلیم تعمیرات خودرو زمان زیادی برای نشستن پای چارت و آموزش دیدن ندارم برای همین خیلی آهسته ولی پیوسته این مسیرو طی میکنم و پارامتر زمان رو در نظر نمیگیرم 
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
من میلاد مشهدی هستم 38 ساله از المان و 4 سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و کمی فارکس دارم من هم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و . . .) بودم ، سردرگم تا با جمع بندی آموزش ها شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم تا زمانی که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم . . . . . .

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
لذت میبرم و یاد میگیرم و رشد میکنم.
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
یک دیدگاه تازه به بازار چه از نظر روانشناسی و خودشناسی و چه ترید بدست اوردم.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
1 سال
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
خودشناسی بیشتر و درامدزاییه درست و اصولی و مستمر
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
با سلام خدمت خانواده جدیدم کمتر از یک هفته عضو شدم امروز مصادف با روز پدر و آغاز سال جدید میلادی ۲۰۲۶ هستیم امید مروج هستم ۳۶ ساله اوایل امسال با بازار فارکس آشنا شدم و تقریبا آموزش خاصی ندیدم اما کلیات روند ها حمایت مقاومت اصطلاحات با جست جو خودم شناخت پیدا کرده بودم معاملات اصول خاصی نداشت و بعضا با سیگنال دیگران بود هم سود بود هم ضرر اما از اونجایی که خودم متوجه حرکت قیمت نمی شدم یه حس احمق بودن به دست می‌داد به صورت خیلی اتفاقی در یوتیوب مصاحبه آقای سجادی فر دیدم و کنجکاو شدم آدرس کانال تلگرام از داخل پست برداشتم سرچ کردم یک ماهی درگیر بودم بعد با سایت آشنا شدم داخل سایت آموزش مقدماتی و رایگان دیدم ۲۰ قسمت بود با لحن و کلام استاد آرمان خیلی ارتباط گرفتم و از سطح دانش تقاضای عضویت و الان درخدمت دوستان هستم امیدوارم سال بعد ۲۰۲۷ همه در جایگاهی که براساس استمرار یادگیری و لیاقتمون هست باشیم با آرزوی موفیقت
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس سرباز در یک گردان که برای یک هدف تلاش میکنن و هرکسی باید دیگران رو به جلو هل بدهد و کمک به بالارفتن بکنند تا گردان به هدف خودش برسه
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
تازه جلسه اول فصل اول دیدم ولی یه حس شوق به امید آینده بهتر دارم
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای
بدون اغراق ۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
من هنوز ابتدای راهم ولی قطعا ۵ میدم چون از فیدبک بچه همه چیز مشخص
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
چیزی که تاالان از ذهنیت استاد آرمان و آقای سجادی فر متوجه شدم این مسیر زمان نداره و نمیشه براش زمان مشخص معین کرد اما هرچه زودتر بهتر از ما حرکت و تلاش فقط لازم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
فراگرفتن آموزش ها و گرفتن نتیجه مطلوب که نشان دهنده کیفیت مطالب استاد آرمان هست
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
اگر در محدودیت های اینترنتی هستین بخونین...

در ایامی داریم ادامه میدیدم که یک هفتس چارت رو ندیدیم، ارتباط ها قطع هستند ....

یادمه دفه پیش که این اتفاق افتاد خودمو باخته بودم، استرس داشتم، برای حساب پراپی که حتی پاس هم نشده بود.. استرس داشتم، حس میکردم تو ی جای تنگ گیر کردم و دارم دست و پا میزنم...

این تجربه دوباره تکرار شد

با این تفاوت که اینبار عضو خانواده SMCFX هستم، 

جالبه این هفته که گذشت تمرکز بیشتری روی اموزش ها داشتم، تونستم مطالعاتم رو عمیق تر کنم و قبل از این اتفاق کتاب های خوبی رو از جمله کتاب هایی که استاد آرمان معرفی کرده بودن رو خریداری کرده بودم...مطالعه با کیفتی رو تجربه کردم.

یادمه روز هایی رو که عضو این خانواده نبودم ، عصر از خواب پامیشدم، دو سال بود که لایو معامله میکردم و سر به سر بودم، میگفتم چرا نمیشه چرا ... چرا... 

و الان اروم،صبور و در این موقعیت ها در این ایام تمرکز بیشتری رو قرار دادم روی اموزش، روی مشاهده مجدد قسمت های مختلف که حس میکنم عمق کمی دارم روشون

از فرصتش استفاده میکنم.

دوستای خوبم، رفقای نازنینم، هر موقعیتی یه فرصتی ایجاد میکنه، از اون فرصت استفاده کنین، گاهی اتفاقات منفی یا بهتره بگم بشدت منفی حتی، زمینه ای ایجاد میکنه برای رشد، برای تقییر های درونی، تقییری در عمق وجود.

حتی از دست دادن ها میتونن تقییرات عجیبی رو در شما بوجود بیارن که با هیچ مکتبی نمیتونین اینچنین ویژگی هایی رو در خودتون بسازین.

ادامه میدیم باهم تمرکز میکنیم قوی میشیم و راه رو باز میکنیم. مهمه که توی این روزا توی تاریکی های دیجیتالی مراقب روح و روان فکر و اندیشه های خودمون باشیم، از قدرت کلمات آگاه باشیم و قدرت حرف هایی که به خودمون میزنیم و توی سرمون میچرخه رو دست کم نگیریم

به امید روز های بهتر
در اجرای قوانین سختگیر باشیم
اما توقع از بازار ،انعطاف پذیر، هرچیزی ممکنه رخ بده
از خودمون بپرسیم که آیا درسته طبق پلنه؟ گفتی آره ، پس وارد شو و بزار پلن کار خودشو کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
سلام ابوالفضل خلعتبری هستم 29 ساله ساکن مازندران تنکابن بعدحدودو 6سال و دیدن حدود30دوره ایرانی و خارجی وقت گذاشتن ده ها هزار ساعت برای اموزش و ازدست دادن حدود صد اکانت پراپ و کال کردن چند ده هزار دلار و نابود کردن بهترین دوران جوانی و سرافکندگی بی اعتبار شدن و حتی افسردگی شدید وارد انجمن شدم 
1 .

حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  

سیستم انجمن طوری طراحی شده که افراد و مجبور ب تلاش تغییر و پیشرفت میکنه و بهترین قسمت اینه نمیشه باکسی درارتباط شخصی بود حاشیه و حس منفی و ناامیدی 
معنایی نداره و همه ب یک چشم دیده میشن من حالم اینجا عالیه
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
عالی و قابل دفاع اینجایادگرفتم ترید کنم ن گذشته بازارو تفسیر کنم 
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
4
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
همین الانم هستم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
من میخوام کل معاملات و ژورنالمو ب صورت چاپی دربیارم یه عشق خاصی دارم حرفه ای اتاق کارمو بسازم و از ترید و سود هام لذت ببرم
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها
محمدرضا خوش قلب هستم 45ساله.یک دوره اسمارت مانی دیدم و توی دمو ترید زدم و به توهم تریدر شدن دو بار حساب ریل باز کردم و با اطلاعات کم و محدود و عدم کنترل ذهن و عدم مدیریت سرمایه کال شدم .و دیگه حساب شارژ نکردم تا اینکه با اقای سجادیفر عزیز توی اینستا اشنا شدم و واقعا لذت میبردم از ترید زدن ایشون.تصمیم گرفتم توی راهی که ایشون قدم گذاشته و به اینجا رسیده وارد بشم و هر چقدر که لازمه زمان بگذارم و روزی برسه که بشه اسمم رو تریدر گذاشت.به امید اون روز 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)من حس بسیار خوبی در کنار این مجموعه دارم و واقعا لایق عبارت خانواده هست این مجموعه 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)من کوچکترین و تازه واردترین عضو این خانواده هستم وتازه به جلسه 5ستاب معاملاتی رسیدم ولی تا همینجا از ساده بودن اموزشها و عمیق بودن ان لذت بردم4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)قطعا باید نمره5 رو داد5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)من سرباز خانواده خودم هستم و باور میکنید با تمام مشکلات مالی و وقت کم باز هم یه تایم رو هر روز برای اموزشها میگذارم و اگه توی انجمن اونطور که باید فعال نیستم فقط بخاطر مشکلات و وقت کم هست و نه اهمال کاری ولی امیدوارم برسم به اتاق لایو ترید6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)هدف نهایی درک 30 تا 40 درصد بازار و معامله توی اون قسمت از بازار که میفهممش هست
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست