موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z133
به نام خدا بزرگ
درود خدمت اساتید و دوستان عزیز ، اول از همه خیلی خوشحالم که در کنار شما هستم و امیدوار هستم در آینده نزدیک استاد آرمان و استاد سجادی فر رو ملاقات کنم
بنده نوید نوروززادگان 30 ساله ساکن کرج هستم ، از سال 93 با فارکس آشنا شدم و چیزی حدود 4 سال در تلاش بودم که تبدیل به یک تریدر موفق بشم ، و برای رسیدن به هدفم هزینه کردم و در کلاس های آنلاین یک شخص شرکت کردم که فقط اومد تمام چیزهایی که در آموزش های آنلاین وجود داشت رو مجدد مطرح کرد و پس از پایان دوره دیگر نه پشتیبانی داشت و نه جواب پیام ها رو دادن و بعد از 5 ماه دیدم که اسم ایشون جز افراد کلاه بردار هست .
حدود 6 ماه بعد در تلاش بودم که خودم به نتیجه برسم و به جرعت میگم بیشتر سبک های ترید رو دنبال کردم و ویدیو های آموزشی مربوط به آنها را دیدم ( مانند : ICT , Smart money , Gann , Flipping Markets , MegaTrading , Phantom و خیلی سبک های دیگه که اسم های افرادی که تدریس میکردن رو روش گذاشته بودن ) و پس از به نتیجه نرسیدن تصمیم گرفتم از دنیای ترید دوری کنم تا به خودم اجازه بدم هرچی که تا اون روز یاد گرفتم از ذهنم خارج بشه تا مانند یک فلش خالی ، جا برای اطلاعات قابل استفاده داشته باشم .
البته بنده قصد نداشتم حالا حالا ها سمت ترید بیام و همیشه در اینستا و تلگرام پیج ها و افراد مختلفی رو میدیم اما هیچ وقت نتونستم بهشون اعتماد کنم اما یک روز با پیج استاد سجادی فر آشنا شدم و حدود 1 ماه در پیج ایشون مهمون بودم تا این که در یکی از لایو های استاد سجادی فر شرکت کردم و همون لحظه حسی درونی بهم گفت الان وقتش رسید که دوباره فارکس رو شروع کنم و این سری قطعا به سود مستمر میرسم و یک تریدر موفق میشم ، و این شد که امروز به لطف خدا من در این دوره از انجمن در کنار شما دوستان و اساتید خوب هستم
1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
همون طور که در بالا بهش اشاره کردم من حس میکنم که خدا خواسته که من در این انجمن باشم در کنار استاد آرمان و استاد سجادی فر که به موفقیت و اون هدف مهمم برسم .
2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
تا به اینجا دید خیلی خوبه به من داده ، آموزش ها خیلی ساده بیان میشه که این خودش نشونه از با تجربه بودن استاد عزیز هستش
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
5
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
نمره 5 میدم ، اما یک پیشنهاد دارم و اون این هست که اگه در انجمن بشه برای تمارینی که ارسال میشه یک کادر باشه با گزینه هایی مانند ( تمرین درست ، تمرین غلط ، نیاز به دقت بیشتر ) و خود منتور ها این گزینه ها رو بتونن به تمارین بدن خیلی عالی میشه ، مثلا من تا به امروز تمام تمارینی که فرستادم بغییر از القا ها که استاد آرمان در ویدیو شماره 4 اگه اشتباه نکنم بررسی کردن ، ریعکشنی دریافت نکردم و بنده نمیدونم آیا دیدی که به مارکت دارم درست هست یا نکنه اشتباه برداشت کرده باشم
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
باید بتونم تا شهریور یا مهر ماه خودم رو به 3 ستاره شدن برسونم ، این یکی از هدف های بنده هست و باید بهش برسم و امیدوار هستم که بتونم اون شرایط لازم برای 3 ستاره شدن رو کسب کنم و از همه مهم تر دید بهتری به مارکت داشته باشم .
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
همیشه دوست داشتم بنده هم بتونم به نوعی به خانواده ام ، مردم کشورم و حیوانات بی گناه کشورم به نوعی کمک کنم ، و خیلی دوست دارم بتونم تا آخر امسال جز منتور های تیم استاد سجادی فر و استاد آرمان باشم و در کنار ایشون در اتاق لایو ترید قرار داشته باشم
صحبت پایانی
تمام دوستان که در حال حاضر در انجمن هستن مطمئن باشید که این خواست خدا بوده که امروز ما اینجا دور هم جمع شدیم تا از اطلاعات اساتید عزیزمون به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم و حتما موفقیت در این راه برای تک تک ماهایی که در این انجمن هستیم در آینده نوشته شده و اگر غیر این بود قطعا ما اینجا نبودیم و شاید مشغول کار دیگری بودیم
$ IN GOD - - - WE TRUST $
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , amir.fx.84 , amir.fx.84 , Amir , Amir , hamed_hashemabadi , alialavipour , خانم احمدی , خانم احمدی , مرتضی قلیچی , ابراهیم اردبیلی , mostafa , mostafa , AMIRHOKMABADI , AMIRHOKMABADI , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , اسماعیل اسماعیل زاده , mohamad , reza kazemi , reza kazemi , behzad rajabian , احمد فیصل توانا , Saeid dehghani , Saeid dehghani , AlirezaHeshmati , هانیه , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , mehdi.sh , farzin , pooya , tara.ab , tara.ab , احسان محمدی , sajjadhimself , sajjadhimself , yahya , hadisajjadi , mohsen.d , mohsen.d , saman , saman , وحید اکبری , Masoud , kamran , Mahdi Sadat , mohamadreza , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , rashidi , rashidi , davoodjamshidi , samikhah , samikhah , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , layakarami , layakarami , Amin_khazaee , Amin_khazaee , vahidmp , vahidmp , علی نوری , علی نوری , F.Arasteh , F.Arasteh , farshadnaderi , farshadnaderi , Jahan.Jam , Jahan.Jam
موضوعها: 0
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z147
بنام خداوند بی همتا
سلام و عرض ادب دارم خدمت استاد آرمان عزیز، جناب آقای علی سجادی فر و همه دوستان و خانواده انجمن SMCFX
________________________________________________________________________________________
بنده احمد فیصل توانا هستم، 24 ساله، از کشور افغانستان استان هرات و خیلی خوشحالم که با این انجمن که به راستی مانند یک خانواده در کنار هم، پشتیبان همدیگه هستیم، آشنا شدم.
آشنایی من با بازار های مالی حدود 1 سال میشود، ابتدا آشنایی من با بازار کریپتو بود و با فارکس آشنایی نداشتم، و خیلی زیاد به بازار های مالی علاقه پیدا داشتم و تصمیم گرفتم تا با سخت کوشی و آموزش در این زمینه به اهدافی که دارم برسم. و با شروع آموزش های کریپتو بعد از مدت کوتاهی با فارکس آشنا شدم و بعد از بررسی و مقایسه کردن بازار فارکس و کریپتو، نکات مثبت و بزرگی بازار فارکس من را به خود جلب کرد و همراه با بهترین دوستم ( محمد شعیب نیکنام که همیشه در هر شرایطی در کنار هم بودیم و خواهیم بود، بازار فارکس را هدف خود قراردادیم و با یک برنامه ریزی منظم شروع کردیم به آموزش، جستجو و تمرین.
دوره های مختلفی از اساتید مختلف را شروع کردیم و با برنامه ریزی منظم به پایان رساندیم، که تا حدودی دیدگاهی برایمان ایجاد شد اما نه بطور کافی که قناعت مانرا حاصل کند و هنوز چیزاهای زیادی برایم مان مبهم و نامعلوم بود. که همین باعث میشد ترس مان از بازار بیشتر شود.
بعد از چند وقت تمرین در حساب دمو، تصمیم گریفتیم تا یک حساب کوچک ریل باز کرده و شروع به کار کنیم تا بتوانیم خود را ارزیابی کنیم. با ایجاد حساب 200 دلاری توانستم حساب خود را تا 900 دلار در حدود 3 هفته رشد دهم، با اکثر روش های مختلف از قبیل مارتینگل کردن و... و بدون در نظر گرفتن مدیریت ریسک و سرمایه. که در هفته چهارم، اکانت من در حالیکه در حال ضرر بزرگی بود حاضر نبودم تا پوزیشن های خود را کلوز کنم تا اینکه منجر شد به کال مارجین.
که خوشبختانه این کار باعث فشار روانی در بنده نشد چون توانستم درس ها و تجربیات خوبی را در این مدت کسب کنم. که باعث شد دیدگاه من و دوستم تغییر کند تا در جستجوی راه درست در این میسر باشیم.
که بلاخره و خوشبختانه با قسمت خوبی که داشتیم با استاد عزیز آقای سجادی فر آشنا شدیم تا اینکه ما را به این انجمن هدایت نمودند. قدردان ایشان هستیم.
________________________________________________________________________________________________________________________
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری) بودن در کنار این خانواده به من حس امیدوار بودن را میدهد که میتوانم به اهدافم برسم. و خوشحالم که در اینجا میتوانم مسیر درست را پیدا کنم.
………………………………….................................
میتوانم بگم که تجربه بهترین آموزش که تا به حال دیدم را بدست آوردم، چراکه توانست دیدگاه من را نبست به آنچه چیزهایی که از قبل میدانستم، عوض کند و به من ثابت شد که مسیر درست را انتخاب کردم.
…………………………………..................................
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
- بخاطر بهترین سبک و با مفهوم ترین دروه که تا به حال دیدم و با تدریس بسیار مفهومی و قابل فهم استاد آرمان عزیز: بالاترین نمره (5).
……………………………………………… . . . .
- 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری) من خیلی خوشحالم که توانستم با اقای سجادیفر آشنا بشم و بوسیله ایشان در این مسیر درست قرار بگیرم، و سپاسپگذارم از ایشان و تیم خوب شان بابت همه زحمتات که در این زمینه متقبل میشوند. تا در کنار همدیگر به موفقیت برسیم. (5)
…………………………………………….....
- 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)این موضوع بستگی داره به تلاش و کوشش هر شخص و نظم داشتن که خوشبختانه با رعایت این قوانین قول میدم تا آخر سال 1403 حتما در لایو ترید ها اشتراک داشته باشم
……………………………………………............
- 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)طوری که در بالا گفتم من با دوستم باهم در این مسیر پاه گذاشتیم و میخواهیم به اهدافی که داریم با هم برسیم و همیشه پشتیبان همدیگه خواهیم بود. و از جمله اهدافی که داریم، باید در کنار این خانواده تا آخر امسال به سود مستمر برسیم.
ممنونم از همه عزیزانی که این متن را میخوانند.
امیدوارم همه درکنار همدیگه با تلاش و همکاری های همه جانبه به قله های موفقیت برسیم.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , NavidNtwo , Amir , Amir , alialavipour , خانم احمدی , مرتضی قلیچی , ابراهیم اردبیلی , mostafa , mostafa , AMIRHOKMABADI , AMIRHOKMABADI , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , امیرحسین ساقی , mohamad.takalu79 , اسماعیل اسماعیل زاده , اسماعیل اسماعیل زاده , mohamad , reza kazemi , Saeid dehghani , Saeid dehghani , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , هانیه , mehdi.sh , tara.ab , احسان محمدی , sajjadhimself , sajjadhimself , hadisajjadi , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohsen.d , mohsen.d , saman , saman , وحید اکبری , وحید اکبری , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , kamran , kamran , Mahdi Sadat , mohammad , mohammad , آزاده , rashidi , rashidi , samikhah , samikhah , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , layakarami , layakarami , Amin_khazaee , Amin_khazaee , vahidmp , vahidmp , علی نوری , علی نوری , Jahan.Jam , Jahan.Jam
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z246
سلام و درود به اعضای انجمن و اساتید محترم
هانیه سروش نیا هستم ۳۱ ساله از آلمان، تجربه ای که از بازارهای مالی دارم طولانی ترین تجربه مربوط به بازار بورس هست که در نهایت با ضرر خارج شدم و بعد از اون آشنایی با بازارهای کریپتو و کم و بیش بازار فارکس اما ادامه ندادم تا به الان که با انجمن نخبگان آشنا شدم و بیش از قبل علاقمند به یادگیری اصولی و از پایه هستم خوب در این بین دوستانی هستند که تجربه بیشتری دارن از همین تریبون خواهش میکنم لطفا دربرابر تمرینات افرادی مثل بنده صبوری به خرج بدین و ایرادات رو برطرف کنید ممنونتون میشم.
اینکه میدونم خانواده ی دلسوزی هست که میخواد تک تک اعضای خانواده بدون هیچگونه چشم داشتی رشد کنن حس خیلی خوبی بهم میده اینکه هنوزم آدمایی وجود دارن که از جون برای کسانی که حتی از نزدیک ندیدنشون زمان و انرژی میذارن خیلی ارزشمند و همین اتحادی که بین افراد ایجاد میشه و همه یک هدف دارند خیلی زیباست و واقعا جای شکر داره که باهاتون آشنا شدم.
………………………………………………… . . .
در حال حاضر آموزش ها رو تکمیل نکردم و برآوردم اینه که بیشتر تایم و انرژی بذارم و ویدیو هارو مجدد ببینم که قطعا آموزش ها فوق العاده ست ولی خوب همه چیز برای من نوعی تازگی داره و ممکن در ابتدا گاهی سنگین باشه گاهی درک مطلب بالا باشه و نیاز به مرور دارم.
قطعا بالاترین نمره رو میدم چون قبل از آشنایی با انجمن افرادی رو در فضای مجازی دیدم و آموزش های رایگانشون رو و اصلا با آموزش های انجمن قابل قیاس نیست.
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
واقعا پیگیری و تلاش های تیم منتور قابل ستایش و بازم بالاترین نمره رو به خودشون اختصاص میدن
هروقت هر سوالی داشتم در تلگرام پاسخگو بودن و واقعا این حجم از اهمیت قائل شدن برای انجمن و افراد انجمن قابل احترام و ستایش.
…………………………………………… . . . . .
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
امیدوارم این اتفاق زود بیفته که البته حقیقتا الان که اینجام دلم نمیخواد عجله ای صورت بگیره اولش خیلی عجله داشتم اما الان به آرامشی رسیدم که بیشتر مشتاق یادگیریم و زمانش که برسه و استاد بنده رو هم لایق بدونن اتفاق خواهد افتاد.
…………………………………………….. . . . . .
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
الان که از خانواده خودم دورم خیلی خوشحالم که با انجمن آشنا شدم و الان با خانواده ای هستم که با من هم قدم و هم سو و هم مسیرن و امیدوارم بتونم عضوی از انجمن باقی بمونم.و قطعا بخش مالی اهداف رو نمیشه در نظر نگرفت. امیدوارم امسال اون سالی باشه که آخرش از خودم خیلی راضی باشم.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
mostafa , AMIRHOKMABADI , alisj , alisj , وحید سپهسالار , امیرحسین ساقی , ابراهیم اردبیلی , اسماعیل اسماعیل زاده , اسماعیل اسماعیل زاده , mohamad , reza kazemi , reza kazemi , احمد فیصل توانا , احمد فیصل توانا , Saeid dehghani , Saeid dehghani , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , mohammadrezafx63 , احسان فرزان مهر , مرتضی قلیچی , مرتضی قلیچی , mehdi.sh , mehdi.sh , tara.ab , tara.ab , Amir.s , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , NavidNtwo , NavidNtwo , hadisajjadi , mohamad.takalu79 , mohsen.d , mohsen.d , Amir Hosein , saman , saman , وحید اکبری , Masoud , Masoud , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , kamran , kamran , niloofarjmz , سید رضا , سید رضا , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , rashidi , rashidi , samikhah , ربیعی , ربیعی , مهدی حسینی , hossein parastar , layakarami , layakarami , Amin_khazaee , Amin_khazaee , vahidmp , vahidmp , علی نوری , علی نوری , F.Arasteh , F.Arasteh , Hossein khan Abadi , Hossein khan Abadi , farshadnaderi , farshadnaderi , M.fouladgar , M.fouladgar , Jahan.Jam , Jahan.Jam
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z025
خوش باش که هر که راز داند
داند که خوشی خوشی کشاند
شیرین چو شکر تو باش شاکر
شاکر هر دم شکر ستاند
با سلام و احترام خدمت استاد ارمان عزیز جناب سجادیفر و دوستان گرامی
علی علوی پور هستم 37 ساله متاهل ساکن شیراز
خدا را شاکرم که من رو توی مسیر درستی قرار داده
از سال 1391 با بازار فارکس و بعدها با کریپتو اشنا شدم ولی بیشتر توی فارکس بودم با پرایس اکشن شروع کردم کلی حساب رو کال مارجین کردم و بعد از اون کل دستاوردی که داشتم این بود که حسابام تو ضرر میرفت ولی فقط کال نمیشد
اوایل اشنایی با تریدچندین بار هم حسابم رو به دست اکسپرت های مختلف سپردم که هیچ کدومشون نتیجه نداشت حتی توی سایت mql هم حساب رو متصل کردم که اونا هم فقط باعث ضرر بیشتر میشدن
توی اتاق های مختلف لایو ترید هم شرکت داشتم و بعد از ورود به انجمن به این اگاهی رسیدم که حتی اگر داخل اتاق لایو شخص برگزار کننده هم سود ده باشه اگر ذهن من اماده نباشه نمیتونم از بازار سود کسب کنم
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
حس میکنم الان توی جای درستی هستم و این پاداش این همه مسیر سخت طی این چند سال بوده
- 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)
اموزشهایی که در ابتدای هر جلسه در مورد ذهن استاد بیان میکنن اگربتونیم پیاده سازیش کنیم میتونه زندگی رو دگرگون کنه
در مورد تکنیکال که حرفی برای گفتن ندارند استاد همین که مار رو از توهم روند بیرون اوردند و با القا و نقدینگی اشنا کردند برای من دستاورد بزرگی به حساب میات
- 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)
سیستم اموزشی رفع اشکال در سایت به نظر من با بزرگتر شدن خانواده و شلوغ تر شدن صفحات وب دچار یه باگ بشه که کمی سردرگمی داره نمره 2
سیستمی که استاد ارمان دارن لایه به لایه مفاهیم رو به ناخوداگاه ما میرسونن عالیه و سپاسگذارم نمره 5
محتوای اموزش که بینظیره و رو دست نداره خیلی خوبه نمره 5
- 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)
ممنون از همگی دوستان نمره 5
- 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)
با اینکه وقتم کمه ولی دارم تلاشم رو میکنم هر موقع خودشون صلاح بدونن بهترین زمانه
- 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)
تریدر کلمه مقدسیه این که ارزومه مطمئنم همه به همدیگه کمک میکنن تا با هم بهش برسیم
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
AMIRHOKMABADI , AMIRHOKMABADI , alisj , alisj , وحید سپهسالار , amir.fx.84 , ابراهیم اردبیلی , اسماعیل اسماعیل زاده , اسماعیل اسماعیل زاده , mohamad , reza kazemi , reza kazemi , احمد فیصل توانا , احمد فیصل توانا , Saeid dehghani , Saeid dehghani , AlirezaHeshmati , خانم احمدی , هانیه , هانیه , مرتضی قلیچی , mostafa , mostafa , mehdi.sh , mehdi.sh , tara.ab , tara.ab , Amir.s , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , NavidNtwo , NavidNtwo , hadisajjadi , احسان فرزان مهر , mohsen.d , saman , saman , وحید اکبری , وحید اکبری , امیرحسین ساقی , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , rashidi , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , samikhah , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , layakarami , layakarami , Amin_khazaee , Amin_khazaee , vahidmp , علی نوری , F.Arasteh , F.Arasteh , Jahan.Jam , Jahan.Jam
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z128
به نام یزدان پاک
ازاواخر تابستان 1402 با بورس ایران شروع کردم و بعد از یکی دو ماه ویدیوهایی درباره بازار فارکس دیدم و به شدت جذبش شدم.بعد از دیدن دوره اموزشی استاد آهنگری 100 دلار وارد بازار کردم و 100 دلار و به 1200 دلار رسوندم!! حس غرور کاذب بر من غلبه کرد و با حجم بالا معامله کردم و 1200 دلار شد 2400 دلار! در چند معامله بعدی و یک معامله در خبر صفر شدم!!!
توی سرم پر از سرزنش، گره و سوال، ابهام ، ترس و ناامیدی بود، مغزم مثه خونه به هم ریخته ای بود که نیاز داشت کسی بیاد و مرتبش کنه و از اونجایی که خدا در قلبهای شکسته حضور داره ،مثه همیشه توی این لحظه حساس هم، از لابلای ترکهای قلبم مثه نوری تابید و راه رو برام روشن کرد.
من با دیدن پست استاد سجادی فر و بعد شرکت در سمینار، با صحبتهای گرم و دلنشین ایشون گرمای امید و انگیزه رو تو دلم احساس کردم و بعد از گذشت جند جلسه آموزشی و کسب علم از محضر استاد آرمان به درستی مسیر ایمان آوردم.
1- حسی که در کنارخانواده smc fx داری؟(اجباری)
همه با هم برای رسیدن به یک هدف مشترک تلاش میکنیم و در این مسیر از علم استاد بزرگ و تجربیات دوستانی که خاک این بازار و خوردن بهره میبیریم
دلم کنار این خانواده بسیار به آینده روشنه
از همه عزیزان سپاسگزارم
اینکه باید سعی کنیم درک صحیحی از حرکتهای بازار و رفتار قیمت پیدا کنیم تا با نشانه ها و رد پایی که از خودش به جا میذاره بتونیم وارد مارکت بشیم.
محتوای آموزشی که قطعا بی نظیره اما من شخصا فضای اموزشی در محیط فروم رو دوست ندارم
من خودم با شنیدن بهتر یاد میگیرم و فهمیدن تصاویری با کلی متن نوشته و خط و خطوط برام خسته کننده هست.
استاد سجادی فر یک پدر مهربان و دلسوز برای بچه ها هستن و آینده و نتیجه گرفتن تک تک بچه ها براشون خیلی مهمه.
بهترین منتقل کننده ی حال خوب و سرشار از انرژی مثبت. قطعا 5
در المپیک ۱۹۶۸ ، جان استفان آکواری، دونده ای از تانزانیا تو مسابقه دو استقامت شرکت می کنه و در نهایت به یکی از اسطوره های المپیک تبدیل می شه. دوندگان اون مسابقه باید ۴۲ کیلومتر می دویدن. اواسط راه، پای استفان، آسیب می بینه. پاشو بانداژ می کنن و همچنان ادامه می ده. سرعتش به شدت کم می شه ولی همچنان ادامه می ده. همه ازش جلو میزنن، چند ساعت می گذره و نفر اول و دوم و سوم به خط پایان می رسن. می خوان مراسم اهدای مدال رو برگزار کنن که خبر می رسه، دیوانه ای با یک پای مجروح، بیست کیلومتر تا خط پایان فاصله داره ولی از مسابقه و تلاش دست نمی کشه.
بهش خبر میدن که مسابقه تمام شده و دست از دویدن برداره. اما همچنان ادامه می ده.
نیمه های صبح، خبرنگارا جمع میشن که ببین این دونده کیه و چطور داره همچنان ادامه می ده و اون بالاخره صبح روز بعد به خط پایان می رسه و نفر ۵۷ ام، بین ۵۷ نفر می شه. کی یادشه که تو اون مسابقه، کی اول، دوم و یا سوم شد؟ اما همه یادشون موند که نفر آخر اون مسابقه چه کسی بود. چون اون تا آخر ادامه داد.
زندگی هم همینه! ما باید تا لحظه آخری که سهم ماست، ادامه بدیم.
گاهی به هدف می رسیم و گاهی نمی رسیم!مهم اینه که در انتها بتونیم به خودمون بگیم:
من ، همه تلاشم رو کردم! مستقل از نتیجه بیرونی!
رضایت استاد از عملکردم و رسیدن به سود مستمر
.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , امیرحسین ساقی , امیرحسین ساقی , AMIRHOKMABADI , amir.fx.84 , amir.fx.84 , ابراهیم اردبیلی , اسماعیل اسماعیل زاده , اسماعیل اسماعیل زاده , mohamad , alialavipour , Saeid dehghani , AlirezaHeshmati , هانیه , shahdad , مرتضی قلیچی , mostafa , mostafa , hamed_hashemabadi , tara.ab , tara.ab , Amir.s , Amir.s , احسان محمدی , sajjadhimself , sajjadhimself , NavidNtwo , mehdi.sh , mehdi.sh , hadisajjadi , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , mohsen.d , mohsen.d , saman , saman , وحید اکبری , وحید اکبری , Masoud , سعدون دستوانه , kamran , kamran , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , آزاده , rashidi , mohammadrezafx63 , Mohammad sadeghi , samikhah , samikhah , محمد عباسی , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , layakarami , layakarami , Amin_khazaee , Amin_khazaee , vahidmp , vahidmp , farshadnaderi , farshadnaderi , Jahan.Jam , Jahan.Jam
اعتبار:
1
میزان اخطار:
کد کاربری: z169
2024/04/22، 08:00 AM
(آخرین ویرایش: 2024/04/22، 10:42 AM، توسط اسماعیل اسماعیل زاده.)
- اسماعیل اسماعیل زاده هستم، 32 سالمه و خیلی علاقه مند به ترید و بازارهای مالی
- من تو زندگیم، کلا یه عقیده ای دارم، اونم اینکه در راستای هر هدفی قدم برداری، خدا و کائنات، طوری مسیر زندگیتو عوض می کنن که در راستای اون هدفت چیزایی ببینی که اگه اونا رو نگیری و ازشون استفاده نکنی، کم کم هدفت دور میشه و روز به روز از انگیزت کم و کمتر میشه.
- بیش تر از 4 ساله که با بازارهای مالی آشنا شدم، ابتدا با بورس، بعد با فارکس، بعد با کریپتو و تقریبا زیرو بم همه رو فهمیدم، اما متاسفانه سبک و اون راهنمایی های درست رو نداشتم، چون کسی از اطرافیانم از این چیزا سر در نمیاوردن.
- اتفاقات عجیب و جالبی واسم افتاد در این راستا و با افراد زیادی آشنا شدم که تعدادی مخرب بودن و تعدادی هم راهگشا، اما مهم اینجا بود که تونستم در نهایت، به این درک برسم که چی درسته و چی غلط.
- خدا رو خیلی شاکرم که به صورت کاملا اتفاقی با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم، به صورت اتفاقی در سایت ثبت نام کردم و آزمون رو نمره بالای 70 آوردم و در راستای برنامه های این گروه فوق العاده قرار گرفتم، جلسه میت اولیه رو شرکت کردم و از اونجایی که با تجربه ای که دارم، تقریبا تونستم بفهمم کی راست میگه کی امید واهی میده، بلافاصله بعد از میت، در این انجمن شرکت کردم و واقعا هر هفته، یکی از انگیزه های زندگیم، دیدن آموزش های اساتید عزیزمونه، چون نه تنها در راستای ترید صحبت میشه، بلکه شخصیت آدم رو تغییر میده
- امیدوارم روزی برسه که قله های موفقیت رو سپری کرده باشیم و دست بقیه دوستانمون رو برای بالا اومدن بگیریم.
……………………………………………………………
حس داشتن یک خونواده که روز به روز در راستای پیشرفتت بهت کمک می کنن قابل توصیف نیست، بهترینید، چون دلسوزانه مسائل کار رو میگید و دلسوزانه تر راهکارش رو جلوی پامون میذارید. 
……………………………………………………………
انگیزتو از دست نده، آموزش ها لایه به لایه اتفاق میفته و هر روزمون قراره یک لایه جدیدی از آموزش ها سپری بشه، فهمیدم ساختار بازار بر چه اساس اتفاق میفته و این دنیای پرهیاهوی ترید، چقدر میتونه در کنار اساتید، لذت بخش بشه.
……………………………………………………………
صد درصد نمره ی 5
……………………………………………………………
صد درصد نمره ی 5
……………………………………………………………
خدا رو شکر آموزش ها رو به خوبی درک می کنم و تا الان چیزایی که استاد بزرگمون گفتن، چند بار دیدم و حس می کنم تسلط خوبی روشون پیدا کردم (این رو هم بگم همیشه ظرف ذهنیم خالیه و این صحبت هام، نشان از غرور نیست، چون همیشه نظرم اینه یادگیری تموم نمیشه) به همین خاطر احساس می کنم بتونم تا الان هرچیزی که آموزش دیدم رو برای دوستان رفع اشکال کنم (البته صد البته با کمک اساتید عزیز)
……………………………………………………………
مسیر این زندگی، ته نداره، آموزش هاش بی نهایته و درآمدی هم که میشه ازش داشت، حد و مرز نداره، هدف اصلی من به دست آوردن اون چیزیه که حقمه، چون واسش خیلی تلاش کردم و چه بی خوابی هایی که نکشیدم، الان که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم، رسیدن به هدف واسم دست یافتنی شده، این رو هم در ادامه بگم، هدف لزوما مادی نیست، چون نظرم اینه وقتی در راستای یه درآمدی گام برداری، پول خودش میاد، چه ترید، چه هر بیزنس دیگه ای
……………………………………………………………
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , امیرحسین ساقی , امیرحسین ساقی , AMIRHOKMABADI , alialavipour , alialavipour , خانم احمدی , خانم احمدی , Saeid dehghani , AlirezaHeshmati , هانیه , هانیه , مرتضی قلیچی , مرتضی قلیچی , mostafa , mostafa , hamed_hashemabadi , hamed_hashemabadi , mehdi.sh , mehdi.sh , tara.ab , tara.ab , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , NavidNtwo , mohamad , hadisajjadi , احسان فرزان مهر , mohsen.d , mohsen.d , saman , saman , وحید اکبری , وحید اکبری , Masoud , Masoud , سعدون دستوانه , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , rashidi , rashidi , mohammadrezafx63 , samikhah , samikhah , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , layakarami , layakarami , مظفرشاه احمدی , مظفرشاه احمدی , Amin_khazaee , Amin_khazaee , vahidmp , vahidmp , علی نوری , علی نوری , F.Arasteh , F.Arasteh , Muzafari , Muzafari , M.fouladgar , M.fouladgar , danialsalehi , danialsalehi
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z096
با سلام و درود خدمت تمامی عزیزان و اساتید محترم smcfx
وحید سپهسالار هستم 35 ساله از تهران ، خیلی خوشحالم که در انجمن smcfx هستم و این آشنایی و عضویت رو هدیه ای از جانب خدای بخشنده میبینم که بعد از 4 سال سردرگمی و زیان در مارکت فارکس توانستم به دیدی فراسبک و نوین به واسطه استاد آرمان و علی آقا سجادی فر آشنا بشم که الله وکیلی تا به الان در هیچ جایی از منابع داخلی و بین المللی مشاهده نکرده بودم.انجمن نخبگان ترید برای من توصیف شده در موفقیت محض به این معنا که باید خودت رو بشناسی و با تغییر باورها و تلاش در مسیر یادگیری در کنار منتورها ، چیزی که لایق تو هستش رو با دستات خلق کنی..در مارکت فارکس وقتی 99% آدمها به امید رسیدن به نوک قله و در باغ بهشت ،مسیر رو دارن با سرعت طی میکنن ، شما در انجمن اول جلوی پاهات رو نگاه میکنی و قدم به قدم مسیر رو طی میکنی ولی وقتی میرسی میبینی جز خودت کسی موفق نشده به مقصد برسه پس همه چی به خودت و تلاشت در کنار منتورها بستگی داره.
اینارو دلی گفتم هم وطن ، ما خیلی سوخت دادیم و سختی کشیدیم ولی اینجا اگر 100 خودت باشی موفقیتت تضمین شده هست.
اینکه در دام پکیج فروشای وطنی افتادم ، اینکه ضررهای زیادی دادم ، گذشت
فقط میتونم بگم شاید نشود به گذشته بازگشت و آغازی تازه داشت ولی میتوان هم اکنون شروع کرد و پایانی زیبا ساخت.
1. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
خانواده smcfx جایی هست که تا حالا هیچ تردیدی به خودم راه ندادم و ایمان دارم در مسیر درستی هستم و به هدفم خواهم رسید
………………………………………………………
2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
مفاهیم آموزشی با تدریس استاد آرمان بسیار عمیق ، پربار و قابل فهم هستن و حقیقتا برای شروع جلسات لحظه شماری میکنم چون پازلی جذاب و کلید راه موفقیت هستن. استاد آرمان واقعا نابغه هستن و قدردان زحماتشون هستم.
.......................................................................
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟
آموزشی 5 – محتوایی 5
……………………………………………………
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟
نمره 5 – بنده آقای سجادی فر رو به عنوان جادوگر ذهن یاد میکنم و با کسی که تلاش نکنه و 100 خودش نباشه با جدیت برخورد میکنه
……………………………………………………
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
دوست دارم زمانی دسترسی واسم باز بشه که یک هنرمند کامل شده باشم.این رو می سپارم به استادان گرامی تا وقتی که بهشون اثبات شده باشم.فعلا اول راهم
……………………………………………………
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟
بزرگترین هدف من رسیدن به دانش مدیریت ذهن – مدیریت سرمایه - پیاده سازی دیدگاه تحلیلی و مکانیکی هستنش
مثل یک نوازنده پیانو بلد باشم نت ها رو بخونم ، پیاده سازی کنم و بعد بنوازم.
با تمام وجودم قدردان تمام زحمات شما هستم.باتشکر
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
AMIRHOKMABADI , AMIRHOKMABADI , ابراهیم اردبیلی , اسماعیل اسماعیل زاده , alialavipour , alialavipour , خانم احمدی , خانم احمدی , Saeid dehghani , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , هانیه , هانیه , shahdad , shahdad , mehdi.sh , tara.ab , tara.ab , Amir.s , احسان محمدی , sajjadhimself , sajjadhimself , NavidNtwo , mohamad , hadisajjadi , احسان فرزان مهر , mohsen.d , mohsen.d , saman , saman , وحید اکبری , وحید اکبری , Masoud , سعدون دستوانه , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , میثم دارابی , rashidi , rashidi , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , samikhah , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , layakarami , مظفرشاه احمدی , Amin_khazaee , Amin_khazaee , vahidmp , vahidmp , F.Arasteh , F.Arasteh
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z134
سلام به استاد ارمان و اقای سجادی فر
بنده سعدون دستوانه هستم 37 سال سن دارم و متاهل هستم متولد شهرستان سقز هستم .از 1400 به تهران مهاجرت کردم ودر بیمارستان در قسمت خدمات مشغول به کار شدم . برگردم به زمان دبیرستان و از اینجا شروع کنم .تحصیلات رو تا پیش دانشگاهی در رشته تجربی ادامه دادم وکنکور هم قبول شدم ولی چون به رشته م علاقه نداشتم ومشکلات مالی داشتم وارد دانشگاه نشدم وارد کار های ساختمانی شدم ودر کارسقف کاذب استاد شدم چند سالی کار کردم باز هم به دلیل بی علاقه گی به کارگری سه بار کار را ول کردم و باز شروع کردم تا سال 1400.
من کلا به تکنولوژی خلی علاقه داشتم زمانی که در دوران دبیرستان تابستان ها میامدم برای کار کردن در تهران همیشه مجله ماشین وتکنولوژی میخریدم وبعضی وقتی ها چند بار مجله رو میخوندم در سال 1390 یک سیستم خریدم و در محله ما فقط اینترنت کارتی شبکه مخابرات بود که در مورد بیت مقاله میخوندم ولی نمیدونستم ازکجا وچگونه شروع کنم گذشت تا سال 1399 که صرافی نصب کردم و با بازار های مالی اشنا شدم کم کم .سال 1401 یک دوره شرکت کردم خوب بود چون دیدگاهم رو نصبت به بازار تاحدی روشن کرد ولی باز نمیتونستم با اطمینان نقاط ورود وخروج رو مشخص کنم درک میکردم که خیلی چیز ها کم دارم و دنبال یک جای یا کسی برای اموزش میگشتم و چون تجربه کمی داشتم میدونستم بیشتر اموزش ها مناسب نبود تا با اقای سجادی فر اشنا شدم چند بار دنبال کردم و بنظرم خوب بود وارد انجمن شدم و تا بیشتر جلو میرم حس بهتری دارم
احساس میکنم باید در این انجمن خودم رو کامل کنم و اینجا رو بهترین فرصت میبینم
بنظرم دید کاملتر و واضح تری به بازار دارم پیدا میکنم
4
4
نمیدونم چون خیلی عقب هستم این یک ماه به زور تونستم داخل انجمن فعال باشم بخاطر اینکه فروردین مهمان داشتم یک ماه کامل رو
انسان کاملتری بشوم از لحاظ علم و ذهن و رفتار
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
AMIRHOKMABADI , AMIRHOKMABADI , mohamad , alialavipour , Saeid dehghani , خانم احمدی , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , وحید سپهسالار , وحید سپهسالار , هانیه , هانیه , mehdi.sh , tara.ab , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , sajjadhimself , NavidNtwo , hadisajjadi , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohsen.d , mohsen.d , saman , saman , وحید اکبری , وحید اکبری , Mahdi Sadat , mohammad , میثم دارابی , میثم دارابی , rashidi , rashidi , rashidi , rashidi , mohammadrezafx63 , samikhah , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , layakarami , layakarami , Amin_khazaee , Amin_khazaee , vahidmp , vahidmp , farshadnaderi , farshadnaderi
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z150
سلام خدمت خانواده بزرگ و توانمند SmcFX و انجمن نخبگان ترید
من ابراهیم اردبیلی 44ساله از تهران، سال 97 توسط یکی از دوستان خیلی نزدیک که شریک کاری هم بودیم با ترید و فارکس و متاتریدر آشنا شدم. دوستم هر وقت از کلاس فارکس برمیگشت شروع میکرد تمام چیزی که یادگرفته بود رو به من یاد میداد. سبکی که یاد میگرفت پرایس اکشن کلاسیک و اندیکاتورها بودن. منم یه حساب دمو ساخته بودم بیشتر با برنامه متاتریدر سر و کله میزدم و چون از ساز و کار ترید سردر نمی آوردم و درک نمیکردم جدی نبود برام همیشه نگاه قمار و بازی داشتم برای همین میترسیدم با پول واقعی وارد بشم. جلوی چشمم دیدم که دوستم هزار دلار رو در یک هفته رسوند به 3هزار دلار و بعد 2ماه 5هزار دلار، اینم دیدم که 5هزار دلار رو در عرض 2روز کامل از دست داد و این بیشتر روی من تاثیرگذاشت با اینکه فارکس رو فهمیده بودم رها کردم. 3سال گذشت و من بیخیال فارکس بودم ولی همیشه بهش فکر میکردم و برام جذاب بود و در موردش تحقیق میکردم تا اواخر سال 1399 که توی شبکه های اجتماعی و اکثر جمع ها ترند شده بود، داستان بیت کوین و کریپتو هم داغ بود. زمان کرونا بود و کسب و کارها داغون، دوباره تصمیم گرفتم فارکس رو شروع کنم اما بصورت اصولی و با آموزش درست، با توجه به سرچ هایی که کردم رسیدم به سبک های معاملاتی جدید، اون موقع آموزش های استاد خاکستر رو خیلی تعریف میکردن. شروع کردم به دیدن اما چیزی نفهمیدم
بعد رفتم سراغ RTM چندتا دوره آموزشی دیدم و میرفتم روی چارت و دمو جواب نمیگرفتم، رفتم سراغ ICT ترجمه های فارسی شو دیدم دوره منتورشیپ رو کامل دیدم روی یوتیوب زبان اصلی رو با زیر نویس فارسی میدیدم، چون آدم پیگیری هستم کاری که شروع کنم رو باید به سرانجام برسونم خیلی وقت میذاشتم روزی 6_7 ساعت فقط برای آموزش، ولی باز جواب نمیداد بعدش رفتم سراغ اسمارت مانی، هرچی ویدیو آموزشی رایگان روی اینترنت و یوتیوب بود میدیدم. اما یه جای کار درست نبود، کسانی که به اسم استاد آموزش میدادن یکسری کلیات رو که همه میگن تکرار میکردن. یه دوره اسمارت مانی پولی هم شرکت کردم در درک بازار کمک کرد اما هیچ همراهی بعد از آموزش وجود نداشت، هیچ استادی حاضر نبود روی لایو چند روز اجازه بده که ببینی خودش چطوری ترید میکنه یا وقتی عکسی از ترید موفق خودش میذاشت متوجه میشدی بیشتر از آموزش ها تجربه داره ترید میکنه. خلاصه با آزمون و خطا و 1سال و نیم تمرین و ترید روی دمو، حساب واقعی باز کردم شروع کردم به ترید. تازه متوجه شدم فشار روانی با پول واقعی موقع ترید یعنی چی 
فهمیده بودم شاید با آزمون و خطا و تجربه ممکنه بشه به یک سیستم سودساز رسید، احساسم این بود که ترید یه تبحر و توانایی بازی با احتمالات باید باشه.
هرچقدر هم میگشتم یه مجموعه آموزشی اکادمیک که سیستم آموزشی درست داشته باشه و بتونم برم از ریشه و اصولی یاد بگیرم پیدا نمیکردم.
چون تجربه دیدن از دست دادن 5هزار دلار دوستم بخاطر عدم رعایت مدیریت سرمایه داشتم 3تا قانون داشتم که از روز اول رعایت کنم، شخصیتم بخاطر تجربه و نظم شخصیم جوری هست که پایبند باشم و رعایت کنم(به هیچ عنوان بدون استاپ وارد معامله نشم و استاپ رو جابجا نکنم. بیشتر از 1% سرمایه در هر ترید ریسک نکنم. اگر 2تا استاپ پشت هم خوردم تا روز بعد ترید نکنم) اما مشکل نگهداشتن ترید داخل سود داشتم. این باعث شد من هیچ وقت کال نشم اما سودی هم نمیکردم. اینطوری 1روز سود 1روز ضرر بود مارپله بازی میکردم 3تا سود میکردم 5تا ضرر، بعد چند وقت پیش خودم میگفتم نکنه کل این 2-3سالی که وقت گذاشتی اشتباه بوده کلا ترید جواب نمیده؟ این احساس خیلی سخته فکر کنم با تجربه ها همه تجربه کردن.گذشت تا اینکه با حساب های پراپ آشنا شدم گفتم شانس خودمو امتحان میکنم یه اکانت گرفتم اما چون محدودیت زمانی 1ماهه داشت نتونستم در زمان مناسب پاس کنم و حساب رو از دست دادم.
خلاصه خیلی اتفاقی یه ویدیو از آقای سجادی فر روی اینستاگرام دیدم اون حس و حال و صداقت رفتار و گفتار جناب سجادی فر باعث شد رفتم داخل پیج و آدرس سایت انجمن رو دیدم و وارد انجمن شدم، یه تست ورودی داشت که انجام دادم و اجازه ورود به سایت نخبگان ترید رو گرفتم. با دیدن فیلم های آموزشی مبانی معامله گری و سطح سواد و دانش استاد آرمان پیش خودم گفتم این مجموعه همون جایی هست که دنبالش میگشتم.
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟جایگاه انجمن برای من بالاتر از خانواده است، همه چیز در جهت بهتر شدن، تکامل و پیشرفت حرکت میکنه، این انسجام و سیستم آموزشی درست از لحاظ روانی به من آرامش و اعتماد بنفس میده، افراد خانواده بخاط مدیریت درست مجموعه در مسیر درست قرار گرفتن. جایی که سیستم و نظم برقرار باشه من حالم خوبه
2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)
درک درست از کل مارکت فارکس. شناخت رفتار و نوع نگاه اسمارت مانی در مارکت. آموزش لایه لایه و نوع تمرین ها و آموزش باعث فهم بهتر شده.
3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟
تا به این لحظه 5
تسلط و دانش بالای استاد آرمان همراه نظم و انظباط درست، باعث انسجام فوق العاده آموزش ها شده.
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟
تا به این لحظه 5
شخصیت والا و مدیریت قوی جناب سجادیفر عالیه، این نظم و وقت شناسی و ارزش و احترام گذاشتن به دانشجو ها بی نظیره.
تمام کلاس ها سر وقت بدون ثانیه ایی تاخیر انجام میشه، موقع برگزاری جلسات نگرش 2-3ساعت وقت گذاشتن باحوصله برای شنیدن حرف دانشجو ها بسیار ارزشمنده.
5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
قسمتی که مربوط به من میشه رو سعی میکنم درست انجام بدم. با دقت تمرین کنم، اکثر تمرین های دوستان رو نگاه میکنم، بحث های آموزشی که شکل میگیره رو میخونم و فیلم های آموزشی رو بادقت چندبار نگاه میکنم، من نمیدونم چه چیزهایی باعث گرفتن ستاره میشه تنها نکته ایی که ممکنه ضعف داشته باشم نظر ندادن روی تمرین بقیه دوستان باشه. همیشه تلاش میکنم وظیفه خودم رو که انجام دادن صحیح تمرینات و رسیدن به فهم درست آموزش هاست درست انجام بدم،
در نهایت هر وقت اساتید صلاح بدونن،
6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟
رسیدن به درآمد مستمر از فارکس، سود ماهیانه حداقل 8%
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
AMIRHOKMABADI , AMIRHOKMABADI , mohamad , reza kazemi , alialavipour , alialavipour , Saeid dehghani , Saeid dehghani , خانم احمدی , AlirezaHeshmati , AlirezaHeshmati , وحید سپهسالار , هانیه , هانیه , shahdad , shahdad , mehdi.sh , mehdi.sh , tara.ab , Amir.s , Amir.s , احسان محمدی , sajjadhimself , NavidNtwo , NavidNtwo , hadisajjadi , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , mohsen.d , mohsen.d , Amir Hosein , saman , وحید اکبری , وحید اکبری , Masoud , Masoud , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , آزاده , rashidi , rashidi , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , سعدون دستوانه , سعدون دستوانه , samikhah , samikhah , M. J. H , M. J. H , مهدی حسینی , مهدی حسینی , hossein parastar , Amin_khazaee , Amin_khazaee , vahidmp , علی نوری , علی نوری , F.Arasteh , F.Arasteh , farshadnaderi
موضوعها: 2
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z070
درود بر خانواده بزرگ SmcFX ، استاد آرمان و علی آقای عزیز
من محمدمهدی کریمیان هستم 36 ساله از اصفهان. نرم افزار خوندم الان هم مشغول انجام امور اداری و حسابداری ام (هیچ کس سر جای خودش نیست)
من یک سالی هست که به بازار مالی علاقه پیدا کردم ولی بخاطر دید خانوادم به این مسائل (مسائلی که کنترلش از دست شخص خارجه) و عدم ریسک پذیری خودم و عدم اعتماد به فیلم ها و کلیپهایی که داخل اینستا میدیدم هیچ موقع وارد بازار مالی نشدم تا اینکه دیماه 1402 داخل یه پیج اینستا آموزشی دیدم به اسم گرگهای فارکس (رایگان بود) یه اپلیکیشن داشت نصب میکردی و آموزش ها اونجا بارگذاری میشد. من آموزش ها رو دنبال میکردم سبک خاصی نداشت از هر مبحثی در حد یک ساعت آموزش داشت خلاصه سرتون رو درد نیارم جدا از آموزش یه کانال سیگنال هم داشتن که سیگنال های سوده هم ارائه میداد. مشکل من جایی شروع که بدوم مدیریت ذهن و سرمایه و بدون آموزش کاربردی خودم پوزیشن باز میکردم و همه ضرر میشد خیلی جالب بود هر جا پزیشن باز میکردن بازار در جهت عکس حرکت میکرد انگار فقط من توی بازار بودم و میخواست من ضرر کنم به نظرم داشت به من نگاه میکرد که هرجا وارد شدم جهت خلاف من حرکت کنه خلاصه کل بالانسم صفر شد. (خانوادم بفهمن کلی توسرم میزنن  ) بعد از این قضیه یکی دوتا از ویدیو های علی آقا رو دیدم و تنها کسی بود که هشدار میداد که این بازار بیرحمه یه پست توی اینستا دارن که میگند وای بحال تریدری که از اشتباهاتش سود بگیره . خدارو شاکرم که متوجه اشتباهاتم داخل بازار شدم و همه اشتباهاتم منجر به ضرر شد.
از روزی که علی آقا لطف بزرگی به من کردن و وارد انجمن شدم رسیدن به درآمد مستمر هدفم هست ولی بیشتر دنبال لول آپ شدن توی زندگیم هستم
دمه همه اعضای خانواده بزرک SmcFX گرم
- 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری) حس میکنم بستری که آماده شده دقیقا مثل یه خانواده که همه پشت هم هستن ، باعث اتفاق های خوبی توی زندگی من میشه
………………………………………………… . . .
- 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟(به صورت خلاصه)(اجباری)آموزش های استاد خیلی هدفمند و جالب طراحی شده به قول خودشون باعث ایجاد چالش در ذهن میشه به نظرم استاد درک عمیقی از ذهن دارن
- 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری)به نظرم 4 نه به خاطر اینکه سیستم بهتری سراغ داشته باشم به خاطر اینکه جای پیشرفت داشته باشه
- 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)علی آقا همین که یه نفری به اندازه یه تیم زحمت میکشه نمرش بیسته من 5 میدم
…………………………………………… . . . . .
- 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)به نظرم لایو ترید پیش نیاز هایی لازم داره که حداقل باید دو سوم مسیر آموزش طی شده باشه احتمالا 3 یا 4 ماه دیگه
…………………………………………….. . . . . .
- 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری)هدفم رسیدن به سود مستمره ولی چیزی که بتونم مطمئن در موردش صحبت کنم تا پایان امسال کنترل احساساتم در ترید ، مدیریت ذهن در ترید و زندگیم و لول آپ شدن در زندگیم
سپاسگزارم،سپاسگزارم،سپاسگزارم
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , ابراهیم اردبیلی , هانیه , هانیه , shahdad , shahdad , mehdi.sh , mehdi.sh , tara.ab , tara.ab , Amir.s , احسان محمدی , احسان محمدی , sajjadhimself , NavidNtwo , hadisajjadi , AlirezaHeshmati , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , mohsen.d , mohsen.d , Amir Hosein , saman , وحید اکبری , وحید اکبری , Masoud , سعدون دستوانه , Mahdi Sadat , ali.kiandoost , ali.kiandoost , mohammad , mohammad , آزاده , میثم دارابی , rashidi , rashidi , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , Mohammad sadeghi , Mohammad sadeghi , samikhah , مهدی حسینی , hossein parastar , hossein parastar , Amin_khazaee , Amin_khazaee , vahidmp , vahidmp , farshadnaderi , farshadnaderi , M.fouladgar , M.fouladgar
|