موضوعها: 0
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z281
2024/07/30، 08:29 AM
(آخرین ویرایش: 2024/07/30، 11:04 AM، توسط امین پورفرزاد.)
با سلام و عرض احترام خدمت اعضا محترم انجمن نخبگان ترید
امین پورفرزاد هستم، ۳۵ ساله از تهران، در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مدیریت مالی تحصیل کردم و به اقتضای رشته تحصیلی با بازارها و نهادهای مالی آشنا شدم.
از سال ۱۳۹۶ تا سال ۱۴۰۲ بیشتر در نقش یک سرمایه گذار در بازار سرمایه ایران حضور داشتم؛ دوره های تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال کلاسیک را در قالب دوره های دانشگاهی و دوره های آنلاین گذراندم. به لطف خدا و با اتکا به آموخته های مذکور سرمایه ای اندک من به طرز قابل توجهی رشد کرد؛ که البته با فراز و فرودهایی جدی همراه بود؛
متاسفانه بازار سرمایه در چهار سال گذشته دچار گسست های جدی شد. از سوی دیگر در تمام این سال ها با مشاهده ی نزدیک بازارهای جهانی (از رهگذر تجربه محدود سرمایه گذاری و ترید در ارز دیجیتال و فارکس) و مقایسه آن با بازار سرمایه ایران به این نتیجه رسیده بودم که از منظر پویایی، عمق و مولفه های دیگر به معنای واقعی کلمه بازار هستند! در نتیجه قلبا مایل بودم که برای سرمایه گذاری یا ترید به این بازارها مهاجرت کنم.
فرصت درگیری با بازارها با سرمایه اندک و مشاهده تجربیات اطرافیان مرا به این نتیجه رسانده بود که این بازارها بازارهایی تخصصی هستند و درگیر کردن سرمایه قابل توجه در این بازارها بدون داشتن مهارت لازم به خصوص با هدف ترید نتیجه ای جز از دست رفتن سرمایه و مهم تر از آن به هم خوردن تعادل روانی! نخواهد داشت. در نتیجه با هدف یادگیری، دوره های چندین دوره آموزشی را گذراندم اما کیفیت محتوا و سطح مهارت اساتید (استادنماها) هیچ گاه راضی کننده نبود.
در انتهای سال ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم تا امسال وقت و انرژی بیشتری برای آموزش و کسب مهارت اختصاص دهم که به لطف خدا با SMCFX آشنا شدم. آنچه که در ابتدا توجه مرا جلب کرد شخصیت متفاوت آقای سجادی فر، وجود یک نقشه راه برای تبدیل شدن به یک تریدر سود ده و نگرش و بیان شیوای استاد آرمان عزیز در دوره های آموزش مبانی معامله گری بود. در ادامه با شرکت در دوره آموزشی ستاپ معاملاتی و عضویت در انجمن نخبگان ترید سطحی از کیفیت را تجربه کردم که فراتر از هر سطحی بود که شاید قبلا تصور می کردم؛
از صمیم قلب ممنون زحمات این عزیزان بوده و برایشان آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون دارم.
۱. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حس اطمینان از اینکه در مسیر درست کسب دانش و مهارت لازم برای تریدر شدن قرار دارم؛ (چرا که استاد آرمان عزیز به معنای واقعی کلمه با تمام اساتید دیگری که در سال های گذشته دیده ام یا در دوره های آموزشی آنها شرکت کرده ام متفاوت هستند و آرامش و تسلط ایشان در تدریس فوق العاده است)
حس امید در راه رسیدن به مقصد در حالی که این مسیر با راه نمائی های آقای سجادی فر بزرگوار و در کنار اعضای انجمن نخبگان ترید طی خواهد شد.
۲. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی؟
احساس میکنم درک عمیق تر و بهتری از ماهیت بازار و علت حرکت قیمت پیدا کرده ام. صد البته این تازه ابتدای راه است ...
۳. از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی؟
محتوای آموزشی قطعا ۵
در خصوص سیستم آموزشی به نسبت به هزینه ی پرداخت شده قطعا بیشتر از ۵ از ۵! فراتر از انتظار ماست.
۴. اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
روحیه، رویکرد و تلاش ایشان در به دوش کشیدن بار سنگین انجمن و راهنمائی های فرد به فرد ستودنی ست؛ از زحمات ایشان بی نهایت سپاسگزارم.
۵. فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
تمام تلاش خود را خواهم کرد که اولا درک من از آموزه ها و تحلیل رفتار قیمت مورد تائيد استاد قرار بگیرد. هر مقدار که زمان بگیرد؛ با توجه به میزان شناختی که از شاخصه های مد نظر ایشان برای سه ستاره شدن داریم برآورد مدت زمان کمی مشکل است؛ اما امیدوارم، با کوشش، ظرف ۳ تا ۶ ماه آینده از زمان نگارش این متن حائز سه ستاره شدن باشم.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی؟
دستیابی به حداقل دانش و مهارت مورد تائيد در زمینه های ستاپ معاملاتی، مدیریت سرمایه و مدیریت ذهن
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , بنیامین , NavidNtwo , NavidNtwo , مهدی سلطانی , مهدی سلطانی , alisj , alisj , ایمان ساقی , ایمان ساقی , علی اکبر ساقی , علی اکبر ساقی , niloofarjmz , reza kazemi , عبدالرضا سِرپوشان , عبدالرضا سِرپوشان , payman rahimi , payman rahimi , Amir Hosein , وحید اکبری , mehdi.sh , mehdi.sh , Morteza GHelichi , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , hamedjamali78 , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , yahya , hossien.as , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , هانیه , mohammad , mohammad , hossein parastar , hossein parastar , hadisajjadi , مهدی حسینی , مهدی حسینی , علی علیشیر , Asgharkazemi , Asgharkazemi , Amin_khazaee , Amin_khazaee , مرتضی , مرتضی
موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z053
به نام خدا
محمد سرپناه هستم 28 سالمه از استان گیلان
من از سال 94 با بازار فارکس آشنا شدم و شروع کردم به دیدن آموزش و رفتن به کلاس ها و دورهای متعدد تقریبا سبکی نمونده بود که باهاش کار نکرده باشم.
چون دانشجو بودم زیاد نمیکردم که خودمو درگیر بازار کنم و استارت جدی بازارو از سال 98 زدم..بعد از گذروندن چندتا کلاس مثلا حرفه ای پیش این استادنماها با هزینه های سنگین 4بار حسابمو کال کردم.البته اینم بگم سود میکردم اما برایند میگرفتم ضرر بودم بعدشم که کال کردم حسابمو.
دیگه به این بازار و به اینایی که میومدن لایو ترید میذاشتنو کلی پست این چیزا بدبین شده بودم...یه شب خیلی اتفاقی علی آقای سجادی فرو تو اینستا دیدم حرفش به دلم نشست و یه وبیناری گذاشتن و گفتم برم ببینم چی میگن توی وبینار علی آقا طوری صحبت کردن مثل اینکه یه برادر میخواد برادرشو نصیحت کنه یا یه رفیق میخواد رفیقشو نصیحت کنه یه همچین حسی بهم دست داد، دلم گرم شد گفتم شاید این یکی فرق کنه دیگه باداباد این همه کلاس و منتور رفتیم اینم روش دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست که بعد از اینکه ثبت نام کردم و کلاسارو نشستم تازه فهمیدم تو این مدت چه کلاهی سرم رفته تا الان، دیدم نسبت به همه چیز عوض شد این آموزشارو هیچکس در اختیار آدم قرار نمیده هیچکس.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
به لطف خدا میتونم بگم مهمترین احساسی که دارم احساس اطمینان به آینده هستش، اطمینان دارم که با آموزشایی که اساتید عزیز میدن حتما به موفقیت میرسم همین باعث آرامشم شده.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
مهمترین تجربه ای که بدست آوردم دیدگاه فرا سبک بود، دیدگاهی فرای تصور بقیه معامله گرا، استاد آرمان عزیز نه تنها راه تریدر شدنو بهمون آموزش دادن راه و رسم خوب زندگی کردن هم بهمون گفتن.. خیلی پکیج کاملی بود هم تریدری هم روانشناسی هم زندگی شخصی هم اجتماعی من هرچیزی از این تجربه بگم کم گفتم کل زندگی من متحول شد.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
قطعا بالاترین نمره
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
قطعا بالاترین نمره ، خیلی زحمت میکشن همچین تیمی با این دلسوزی و پیگیری نداریم اصلا
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
با توکل به خدا تمام تلاشمو میکنم که جز اولین ها باشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
بزرگترین هدفم تریدر درجه 1 شدنه و درآمد روزی 100 دلار
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , NavidNtwo , NavidNtwo , مهدی سلطانی , Masoud , وحید اکبری , وحید اکبری , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , hossien.as , hossien.as , hosein , فردین وصالی , فردین وصالی , mohamad.takalu79 , mohamad.takalu79 , alisj , alisj , ایمان ساقی , علی اکبر ساقی , علی اکبر ساقی , niloofarjmz , niloofarjmz , reza kazemi , reza kazemi , علی قاهری , علی قاهری , عبدالرضا سِرپوشان , Amir Hosein , mehdi.sh , mehdi.sh , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Morteza GHelichi , Morteza GHelichi , ابراهیم اردبیلی , hamedjamali78 , hamedjamali78 , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , yahya , yahya , محمد مهدی آل سعدی , محمد مهدی آل سعدی , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , mohammad , آزاده , hossein parastar , hadisajjadi , hadisajjadi , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Amin_khazaee , Amin_khazaee , F.Arasteh , F.Arasteh , M.fouladgar , M.fouladgar
موضوعها: 2
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z047
با سلام خدمت به خانواده عزیزم استاد ارمان و علی اقا سجادی فر
امیرحسین ساقی ۲۵ سالمه از مشهد خیلی علاقه به بازار مالی دارم و این باعث شد از ۱۷ ۱۸ سالگی دنبال بازار های مالی بیوفتم از بورس ایران شروع کردم بدون هیچ اموزشی وارد بازار شدم از عرضه اولیه صندوق شروع شد کم کم اموزش دیدم و متوجه شدم بورس ایران یک جورایی تحلیل نمیشه یا من متوجه ش نمیشدم?♂ و با ریزش سال ۱۳۹۹ کلا از این بازار حذف شدم مثل خیلی های دیگه
اینقدر ضربه بزرگی این موضوع بهم زد که دو سال سمت هیچ بازار مالی نتونستم برم دوباره با داغ شدن بازار کریپتو سعی کردم قبل از اینکه دوباره سرمایه رو درگیر کنم این دفعه آموزش ببینم از اواسط سال ۱۴۰۱ تا اواخر سال ۱۴۰۲ اموزش های چندین استاد داخلی و خارجی رو دیدم خیلی وقت گذاشتم و به این نتیجه رسیدم که من نمیتونم بازار مالی رو متوجه بشم
اخرشم که معلومه آشنایی با انجمن و استاد ارمان توسط علی اقای سجادی فر که
از این موضوع خیلی خوشحالم
.
1-به دلیل علاقمند بودن به بازار و اینکه کلا حس خوبی میگرفتم ازش خیلی دنبال یک منبع درست حسابی بودم و این دنبال گشتن طولانی و بعد بهش رسیدن خیلی حس خوبی به من میده و جدا از این اینکه تقدیر جوری چید که علاوه بر این، یک خانواده درجه یک بهم داد این موضوع میتونه از بهترین اتفاق های زندگیم باشه
۲.فک میکنم همه بچههای انجمن با من این اتفاق نظر داشته باشن که اموزش ها و نحوه تدریس کاملا متفاوت هست من ندیدم چه در مدرس های خارجی و چه ایرانی این چنین تدریس رو برای من بشخصه خیلی کم پیش میاد متوجه صحبت های استاد نشم و موردی که خیلی جالب بود برام این هست که نکاتی که تدریس شد در مارکت و لایو جواب میده
۳. من امتیاز ۵ رو میدم چون تا به الان سیستم اموزشی که به این صورت کامل باشه ندیدم
۴.نمره ۵
۵.فک میکنم دو الی سه ماه دیگه
۶.ما هدفی داریم که بار ها بهش تاکید شده ما وارد انجمن شدیم تا تبدیل به یک تریدر حرفه ای بشیم و بتونیم سودی مستمر از مارکت بگیریم، در حال حاضر هدف من بیشتر عمیق تر شدن در مطالب هست و تا اخر سال هم منوال پیش میرم
« اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها / ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند » (مولانا)
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , ایمان ساقی , ایمان ساقی , علی اکبر ساقی , niloofarjmz , علی قاهری , علی قاهری , عبدالرضا سِرپوشان , عبدالرضا سِرپوشان , payman rahimi , بنیامین , بنیامین , وحید اکبری , mehdi.sh , mehdi.sh , احسان فرزان مهر , Morteza GHelichi , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , hamedjamali78 , hamedjamali78 , mohammadrezafx63 , hossien.as , محمد مهدی آل سعدی , محمد مهدی آل سعدی , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , هانیه , mohammad , آزاده , hossein parastar , مهدی حسینی , ماهان , ماهان , علی علیشیر , علی علیشیر , Saeid dehghani , Amin_khazaee , Amin_khazaee , M.fouladgar , M.fouladgar
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z344
با سلام خدمت همه عزیزان
بنده صادق محظوظی هستن48 ساله اهل کرمانشاه سه سالی هست که در مورد بازارهای مالی مطالعه میکنم سبکهای کلاسیک مثل خط روند پترنها و اسیلاتورها را اموزش دیدم ولی هیچ کدام نتونستن که در معامله کمکم کنن حتی سیستم معاملاتی فیبو ناچی هم نتونست کمکم کنه
قبلا در فارکس معامله انجام دادم ولی خیلی وقتها منجر به ضررم شد
در این مدت بدون با اموزشهای استاد فقط در بحث القا وارد معامله شدم حدود 200 دلار سود کردم ولی متوقفش کردم تا درسهای استاد کاملا تموم بشه مطمعنم اینجا همون جایی هست که باعث میشه موفق بشم
[b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) [/b]
بسیار خوشحالم که با این گروه اشنا شدم و امیدوار به اینده
[b] 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)[/b]
در این مدت که با کلاسها همراه بودم دیدگاهم نسبت به بازار کاملا تغییر کرده وخیلی بیشتر از قبل بازارو میفهمم روش اموزش بسیار عالی هست و جای هیچ انتقادی نداره از همه عزیزان که این شرایط رو برای ما فراهم کردن بسیار سپاسگزارم
[b]3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)[/b]
5
[b]4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)[/b]
4
[b]5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)[/b]
تا دو ماه دیگه انشاالله
[b]6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)[/b]
بزرگترین هدفم اینه که این بیزینس رو کاملا بهش مسلط بشم و زندگیمو از همه لحاظ بسازم
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , ایمان ساقی , ایمان ساقی , علی اکبر ساقی , niloofarjmz , niloofarjmz , reza kazemi , reza kazemi , علی قاهری , عبدالرضا سِرپوشان , عبدالرضا سِرپوشان , payman rahimi , Amir Hosein , بنیامین , وحید اکبری , mehdi.sh , mehdi.sh , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Morteza GHelichi , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , hamedjamali78 , hamedjamali78 , mohammadrezafx63 , hossien.as , محمد مهدی آل سعدی , محمد مهدی آل سعدی , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , هانیه , mohammad , Saeid dehghani , hossein parastar , hossein parastar , hadisajjadi , مهدی حسینی , مهدی حسینی , علی علیشیر , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z294
با سلام فراوان به دوستان عزیز و کسانی که بفکر خودشونن
علی قاهری هستم 30ساله شغل تراشکار و کوچیکه همه دوستان و خحانواده گلم
من با امسال نزدیکه دوساله با ترید و بورس اشنا شدم بصورت جدی قبلش فقد می شنیدم ولی توجه نمیکردم تا که بفکر اینده شدم
تو این چند سال خیلی سختی کشیدم و به هر راهی میزدم تا این حرفه ررو بفهمم و اموزش های مختلف و پول هایی بود که از دست میدادم تا که با انجمن اشنا شدم که علی اقا دربارش و استاد ارمان صحبت میکرد و گفتم با خودم این رو هم امتحان کنم ببینم چی میشه که از وقتی وارد انجمن شدم مراحلی رو دیدم که منو خیلی اروم کرد خیلی صبور کرد من خیلی خیلی هول بودم وبفکر این بودم که ترید یک بانکه برم ازش کلی پول درارم و هر موقع میرفتم کلی پول از دست میدادم
وقتی وارد انجمن شدم طبق برنامه های استاد و با کنترل علی اقا من خودم رو تازه دارم می فهمم احساس ارامش میکنم اصلا برای موفقیت عجله نمی کنم برای اموزش درست عجله دارم و تلاشمو بیشتر میکنم خیلی از برنامکه های زندگی عوض شده من شب ها فقد بفکر گذر زمان بودم که فردا بیاد ولی الان میگم خدا کنه وقت بیارم بیشتر تمرین کنم چرا چون وقتی وارد انجمن شدم دیدم به اینده و خودم و زندگی روز مره ام عوض شده
من وقتی اموزش های دیگه رو میدیدم فکر میکردم استاد شدم ولی وقتی وارد انجمن شدم تازه فهمیدم هیچی بلد نیستم و باید خیلی تلاش کنم از قسمت اول تا جای درس هر هزاز بار هم ببینی بازم میتونی یه چیزه جدید از کلمات استاد در بیاد مخصوصا سخنرانی اول علی اقا با اون دلسوزی برادرانش و سخنان پدرانه استاد ارمان من واقعا به ارامش فکری برای خ0انوادم رسیدم چون با این انجمن خیالم راحت شد از اینده خودم و خانوادم شما با وارد شدن به انجمن یاد میگیرین برنامه ریزی کنید .یاد میگیرید برا خودتون ارزش قایل بشید و هدف داشته باشی پس اگر به این چیزا رو می خوای به انجمن احترام بزارید و طبق مراحل انجمن برید جلو و حتمی موفق میشید
اگر بخوام به سیستم و انجمن نخبگان ترید عدد بدم نمی خوای خود شیرینی باشه ولی واقعا عالیه و از 10 بهش 10 میدم چون واقعا برای اموزش اومدن جلو نه از سر کردن خودشون سختی کشیده هستن پس میدونن ماها چه سختی هایی داریم درکمون میکنن منم به همین خاطر خیالم راحته
از تیم علی اقا سجادی بسیار تشکر میکنم برای این همه وقتی که میزارن . علی جان میدونم اصلا نیازی نداری به این کارا نه شما و نه استاد گلمون ولی برای خیر خواهی و لطف این کاری میکنید میدونم و صمیمانه ازتون تشکر میکتن انشالا بتونم جبران کنم در اینده نچندان دور به اغگر عدد دادنی باشه 10 میدم از 10 و ممنونم
برای 3ستاره شدن عجله ای ندارم من هنوز باید خیلی بیشتر از اینها تلاش کنم تا درک درست از مفاهیم رد پیدا کنم و درک درست از دوستاره رو داشته باشم بعد برسم به 3 ستاره من اگر دو رو نفهمم 3 بدردم نمی خوره
هدفم اینکه تا اخر سال بتونم اموزش هایی که استاد میده رو درک کنم و کتاب بیشتر بخونم تا ارامش بیشتری داشته باشم چون این حرفه ارامش زیاد می خواد و مهم ترین هدفم اینه که خانوادم بهم پشت ببندن از این حرفه منظورم خانومم و پسره 1 سالمه وقتی من درک کنم جلسات رو خانوادم هم امید وار میشن بهم پس این هدف خیلی مهمیه برام هدف های جوزیی خب سیستم بهتر می خوام برای کار کردن بیشتر و بهتر و خوشبختی و لول اپ کردن خودم
با این حال از شما تشکر میکنم متن رو خوندید و از استاد ارمان گل و علی اقا هم تشکر میکنم که برای تک تک بچه ها ارزش قایلن
ممنونم خدا نگهدار
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , ایمان ساقی , علی اکبر ساقی , علی اکبر ساقی , niloofarjmz , niloofarjmz , hosein , hosein , reza kazemi , reza kazemi , عبدالرضا سِرپوشان , payman rahimi , Amir Hosein , Amir Hosein , بنیامین , وحید اکبری , وحید اکبری , mehdi.sh , mehdi.sh , احسان فرزان مهر , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , Masoud , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , hossien.as , محمد مهدی آل سعدی , محمد مهدی آل سعدی , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , mohammad , آزاده , hossein parastar , hadisajjadi , hadisajjadi , مهدی حسینی , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Amin_khazaee , Amin_khazaee
موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z093
با عرض سلام و ارادت .
حسی که من در کنار این خانواده دارم یک حس تولد دوباره است چون بعد از چند سال سرگردانی در بازار به یک مسیر درست و مطمعن گام گذاشته ام و در کنار استاد عزیز و سجادی فر عزیز و بچه های انجمن روز به روز بر دانش خود در این بازار میافزایم . و امیدوارم بتوانم مسیر ترقی و پیشرفت را در انجمن ادامه دهم .
تجربه ای ک من در این انجمن تا اینجای کار بدست اورده ام قابل مقایسه با هیچ سبک اموزشی دیگری نیست در این انجمن صرفا بجای استفاده از الگو ها و الگوریتم های مختلف ب درک درستی از حرکت قیمت و ماهیت کلی این بازار میرسیم که نگرش بنده را از این بازار نسبت به قبل بسیار تغییر داده است . تجربه ای که من سال ها سر درگم در یافتن آن بودم و در این انجمن به درک درستی از ان رسیدم این است که باید با گردانندگان این بازار همسو بود و به خط و خطوط و الگو ها صرفا بسنده نکرد .
حقیقتا و بدون اغماض نظیر این نوع اموزش را در جای دیگری ندیده ام و تا اینجای کار نمره ی 5 را به عقیده خودم این انجمن دارا میباشد .+
در مورد تیم منتورینگ و همراهی استاد عزیز و جناب سجادی فر عزیز به دلیل پاسخ گویی رفع اشکالات و نحوه ی صحیح آموزش ها هم از بنده بالاترین نمره را دریافت میکنند .
بنده از زمانی که وارد این انجمن شدم تمام فکر و تلاشم این بوده که به یک تریدر با نگرش و درک درست از این بازار تبدیل شوم و در این مسیر تمام تلاش خود را بکار خواهم گرفت فارغ از هر نتیجه ای با تمام توان پیش خواهم رفت و الباقی مسایل با نظر و صلاح دید اساتید میباشد .
بزرگترین هدف بنده تا اخر امسال درک درست این بازار و تبدیل شدن به یک شخصیت جدید با ذهن جدید و لایف استایل درستی همگام با مسیر معامله گری است
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , ایمان ساقی , ایمان ساقی , علی اکبر ساقی , علی اکبر ساقی , niloofarjmz , hosein , reza kazemi , reza kazemi , علی قاهری , علی قاهری , عبدالرضا سِرپوشان , عبدالرضا سِرپوشان , payman rahimi , Amir Hosein , بنیامین , بنیامین , وحید اکبری , mehdi.sh , mehdi.sh , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , hossien.as , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , mohammad , آزاده , آزاده , Saeid dehghani , Saeid dehghani , hossein parastar , hadisajjadi , mohammadrezafx63 , مهدی حسینی , علی علیشیر , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z157
عرض ادب و احترام خدمت خانواده بزرگ SMCFX
بنده محمد مهدی نیکنام 23 ساله از کرمان هستم و لیسانس الکترونیک هواپیمایی از دانشگاه تهران را دارم . درحال حاضر مشغول به خدمت در فرودگاه هستم
نحوه آشنایی بنده با بازار های مالی از طریق دیدن چارت و خط وخطوط در فضای مجازی بود تا اینکه توسط یکی از دوستان آشنایی اولیه(درحد معرفی) را با فارکس پیدا کردم
به دلیل درگیری زیاد در دانشگاه و مسائل دیگر از جمله عدم موفقیت افراد علی رغم سال ها تلاش زیاد، آشنایی بنده با بازار در همان حد باقی ماند و علاقه ای به ادامه مسیر به عنوان کسب درآمد نداشتم
از طرفی هر فرد در فضای مجازی از یک سبک تبلیغ میکرد و فقط قصد فروش یک پکیج را داشت که از نظر بنده چیزی جزء عدم اعتماد و وقت تلف کردن رو به همراه نداشت
در همین حین، به پست جناب سجادی فر که در اکسپلور بود برخورد کردم و واقعا حرف های ایشان برای بنده منطقی و با اگاهی کامل بود.
بعد از تماشا کردن تمام ویدئو های ایشان حس اعتماد کامل و درست بودن مسیر در بنده ایجاد شد و تصمیم به ثبت نام در انجمن گرفتم و این اولین دوره ای است که من در زمینه بازار های مالی شرکت میکنم و از این بابت بسیار خوشحالم
1- حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ همانطور که از اسم پیداست این انجمن واقعا مانند یک خانواده برای بنده است و عضو این خانواده شدن بهترین اتفاق امسال برای من بود چراکه به طور کامل دیدگاهم نسبت به تمام مسائل تغییر کرد.
2- تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه) به طور کلی متوجه شدم حتی سخت ترین کارها که اکثر افراد در آن دچار مشکل میشوند، اگر پایه و اساس درست رو بلد باشیم از فراد موفق خواهیم بود و مطالبی که در این انجمن بیان شد کامل ترین و بی نقص ترین و اساسی ترین اطلاعات هستند که هیچ کجا مطرح نمیشوند.
3- از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ قطعا ارزش مطالب بیان شده با یک عدد قابل بیان نیست و از نظر بنده این مطالب کامل ترین هستند.
4- اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ زحمات و تلاش های ایشان برای انجمن واقعا قابل تحسین است و بنده قدر دان وجود ایشان در این خانواده هستم چراکه همیشه راهنمای ما در این مسیر بودند.
5- فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ بنده به این درک رسیده ام که ستاره ملاک پیشرفت نیست. ما تا زمانی که مطالب رو به طور کامل و عمیق درک نکنیم، حضور در اتاق لایو ترید سودی برای ما ندارد. برای تریدر شدن تمام ابعاد زندگی باید مورد توجه قرار بگیرد.
6- بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ هدفم پیشرفت در تمام ابعاد زندگی(حتی 1 درصد) از جمله دیدگاهی که به اتفاقات دارم نسبت به سال گذشته خودم است و تا الان کاملا متوجه این تغییر شده ام که نتیجه عضو بودن در این خانواده است.
در آخر از تمام دوستان عزیزم و استاید محترم که برای پیشرفت یکدیگر تلاش میکنند صمیمانه تشکر میکنم و زندگی پر از پیشرفت و تندرستی برای همگی ارزومندم.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , hosein , hosein , mehdi.sh , وحید اکبری , AMIRHOKMABADI , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , hamedjamali78 , hamedjamali78 , mohammadrezafx63 , Amir Hosein , Amir Hosein , hossien.as , ali.kiandoost , هانیه , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , hossein parastar , hadisajjadi , مهدی حسینی , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Saeid dehghani , Saeid dehghani , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z199
باسلام و عرض ادب و احترام خدمت خانوادهی عزیز و بزرگ SMCFX
بنده عبدالرضا سرپوشان هستم ۲۸ ساله از تهران، برنامه نویس و مهندس کامپیوتر هستم، ۲ سال هست که با بازار مالی آشنا شدم و در طی این دوسال همواره در تلاش برای کسب سود در بازار مالی بودم روشهای زیادی رو امتحان کردم چه در زمینهی کلاسیک و RTMو اسمارتمانی اما به سود مستمر نرسیدم به دلیل اینکه آموزشهایی که میدیدم درک درستی از بازار مالی به من نداده بودند همواره درگیر توهمات و فرمولسازی ها بودم خب این داستان باعث شده بود که کاملا دلسرد بشم از بازارمالی...
چون یک وقتی رو گذاشته بودم و زحمت کشیده بودم و بخاطر خواستهام که سوددهی در این بازار بود خیلی از پلهای پشت سرم رو خراب کرده بودم...
تا با این انجمن از طریق علیآقا در اینستاگرام آشنا شدم و وقتی طرز دید ایشون رو به مارکت دیدم متوجه شدم که یکجای کارم میلنگه و بسیار کنجکاو شدم و عضو این خانوادهی بزرگ شدم در طی این مسیری که باهم داریم میریم دیتاهایی که استاد آرمان عزیز در اختیار ما میگذارند به جرئت میشه گفت که خیلی دیتاهای لول بالایی هستند و میشه گفت در هیچ دورهای در ایران شما این دیتای ناب رو نمیتونی ببینی و همهجا بحث از فرمول و ستاپ و غیره است که خب اصلا نمیشه اینطوری معاملهگری کرد اصلا تعریف معاملهگر چیز دیگریست...
1- حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ من تلاشهای زیادی کردم در زمینهی یادگیری بازار مالی اما حس میکنم اینبار واقعا این انجمن سطحش بسیار متفاوت هست و بسیار حس میکنم قراره که به یک تریدر حرفهای تبدیل بشم در این خانواده و خیلی خوشحال هستم ازین جهت که در این خانواده دوستان زیادی پیدا کردم و دیدهای مختلف و پویایی رو تجربه کردم و حس میکنم این مسیر آخرش همهمون رو به مقصد نهایی میرسونه
2- تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ تقریبا میتونم بگم هرچی دیده بودم رو مجبور شدم بریزم دور و این خیلی اولش برام سخت بود که شکست رو بپذیرم ولی وقتی این رو پذیرفتم و با یک دید فراتر به مارکت نگاه کردم و آموزشها رو دیدم تازه مفهوم فراسبک رو درک کردم، و دارم هرروز متعجب تر میشم ازینکه چه قدر همه چیز رو غلط غلط یاد گرفته بودم و این برام خیلی خیلی جالب بود که الان در لایو مارکت میتونم با یک دید فراسبک تحلیل کنم که خیلی خیلی این امر بنیادی و مهم هست چیزی که تقریبا هیچجای دیگه اش نیست.
3- از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟به نظرم نمره دادن به این سبک آموزش پایین آوردن سطحشه چون این پازل و چالشهایی که استاد بزرگ بر سرراه یک تریدر قراردادند چیزیه که واقعا انگار ۵سال تجربه رو طرف تو طی این آموزش ها کسب میکنه من خودم باورم نمیشد در این زمان کمی که گذشت تا این حد بتونم پیشرفت کنم و درگیر خیلی چیزای دیگه که حاشیههای ترید بوده نشم
4- اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ نمرهی کامل رو میدم. علی آقا مثل یه برادر بزرگ همیشه هم دلسوز ما بوده هم پیگیر بوده من زحمتهای ایشون رو میبینم که همه جا هستند پیگیری میکنند و همهجوره تلاششون رو گذاشتند که خانواده رو روز به روز به هدف اصلی نزدیک کنند.
5- فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ حقیقتا حس میکنم تا زمانی که مبانی رو عمیق یاد نگیرم در خودم نمیبینم که وارد لایو مارکت بشم چون اتاق لایو یه چاقوی دولبه است که میتونه علاوه بر کارامد بودنش بسیار برای ادمی که سیستم رو سطحی درک کرده و عمقی درک نکرده خطرناک باشه، اصلا میتونم بگم که تا الان هرچی ضرر دیدم از همین لایو تریده بوده اما شاید تا دوماه دیگه بتونم عمیق بازار رو درک کنم که بتونم وارد لایو بشم.
6- بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ هدفی که مطمئنم بهش میرسم اینه که به معنای واقعی تریدر میشم چون با توجه به عمق آموزشها و نگرش های صحیحی که در این خانواده وجود داره اگر انسانی واقعا طالب به دست آوردن تریدر شدن باشه قطعا بهش میرسه
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
alisj , alisj , ایمان ساقی , ایمان ساقی , Masoud , Masoud , علی اکبر ساقی , علی اکبر ساقی , niloofarjmz , hosein , hosein , reza kazemi , reza kazemi , علی قاهری , علی قاهری , payman rahimi , payman rahimi , Amir Hosein , Amir Hosein , بنیامین , بنیامین , وحید اکبری , وحید اکبری , mehdi.sh , mehdi.sh , hamedjamali78 , hamedjamali78 , احسان فرزان مهر , Morteza GHelichi , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , AMIRHOKMABADI , AMIRHOKMABADI , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , hossien.as , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , mohammad , آزاده , M. J. H , M. J. H , hossein parastar , hadisajjadi , hadisajjadi , مهدی حسینی , Amirabass.fz , علی علیشیر , علی علیشیر , Saeid dehghani , Saeid dehghani , Amin_khazaee , Amin_khazaee , علی نوری , علی نوری , M.fouladgar , M.fouladgar
موضوعها: 2
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z209
بانام و یاد خدا
با عرض سلام خدمت همه دوستان
علی اکبر ساقی هستم ۳۷ ساله از اهواز
سال ۹۷ وارد بازارهای مالی شدم شروع کردم به خرید و فروش ارزدیجیتال اما سودهای کوچک وضررهای بزرگ هر بار با توهم اینکه یک اطلاعات و دانش جدیدی کسب کردم و شروع می کنم به سود کردن مستمر پول وارد مارکت میکردم و از دست می دادمش اموزشهای زیادی تهیه کردم از دوره های غیر رایگان حضوری و غیرحضوری از افراد مطرح این شش سال کوه اطلاعات و تجربه بودم با تمام بک تست هایی که می گرفتم اما سود مستمری نداشتم به جایی رسیدم که حس میکردم از لحاظ روانشناسی مشکل دارم از ابتدای کار روی موارد روان شناسی کار می کردم و به اصطلاح برخی رفتارها در جهت ایجاد شخصیت معامله گر در تلاش بودم با توجه به اینکه یک گروه چهار نفره بودیم و روزانه حدود 8 ساعت برای نگاه کردن اموزش و معامله کردن وقت میزاشتیم و این موضوع که هیچ کدوم ازما سود اور نشدیم برام خیلی عجیب بود خیلی تلاش کردیم و سختی زیادی کشیده بودیم ولی نتیجه ای نداشت
تا اینکه با اقای سجادی فر اشنا شدم و با مشاوره ایشون دوست داشتم در انجمن شرکت کنم از شرکت در انجمن احساسم می گفت این جا هم مثل بقیه جاها هست اما از همون جلسه اول متوجه تبحر استاد آرمان شدم و حسم می گفت این بار اعتماد کن الان پنج ماه هست داخل انجمن هستم و خدا را هزار مرتبه شاکر هستم که تصمیم گرفتم وارد انجمن بشم اقای سجادی فرعزیز برای من دست خدا بود برای رسیدن به استاد ارمان بزرگ
بابت تمام زحمات که میکشید ممنونم
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ حس خیلی خوب از اینکه یک استاد بزرگ با این اطلاعات و دانش زیاد کنارم هست وخانواده دوست داشتنی که با کمک کردن باعث پیشرفت هم میشوند
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ دیگاه متفاوت نسبت به تمام اموزشهایی که دیده بودم معنی واقعی کلمه نقدینگی که داخل هیچ دوره ایی ندیده بودم
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ نمره پنج رو میدم محتوای اموزشی بسیار با ارزش و بادقت بالا
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟نمره پنج رو میدم اقای سجادی فر مربی واقعی که دلسوزانه کنار اعضای انجمن هستن
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟تمام تلاشم رو میکنم انشاله تا اواخر شهریور وارد اتاق لایو ترید بشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ پیدا کردن درک درست نسبت به مارکت و سود مستمر
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
Morteza GHelichi , Morteza GHelichi , بنیامین , بنیامین , Mahdi Sadat , hosein , hosein , abolfazlx2 , abolfazlx2 , وحید اکبری , وحید اکبری , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , ایمان ساقی , ایمان ساقی , hamedjamali78 , hamedjamali78 , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , Amir Hosein , hossien.as , ali.kiandoost , هانیه , payam , mohammad , آزاده , hossein parastar , hossein parastar , hadisajjadi , hadisajjadi , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Saeid dehghani , Amin_khazaee , Amin_khazaee , علی نوری , علی نوری , F.Arasteh , F.Arasteh , M.fouladgar , M.fouladgar
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z259
سلام و احترام خدمت همه اعضای خانواده محترم . بنده سید محمد شریفی هستم 43 ساله . محل زندگی تهران . تحصیلاتم اول در رشته مهندسی عمران بود و از سال 88 در حال کار هستم پروانه مهندسی نظارت و اجرا رو از سال 88 در پایه یک دارم ولی مجددا در سال 92 دانشجوی رشته حقوق و موفق به کسب پروانه وکالت دادگستری شدم . در بازارهای مالی حدود 12 سال به صورت ناپیوسته فعالیت داشتم و بعد از شکستهای پیاپی باز از نو شروع کردم . آموزشهای متعددی رو پشت سر گذاشتم از چمله روشهای کلاسیک و کنترل حدود 1000 اندیکاتور و زیر نظر گرفتن آنها و ضررهای متعدد و عدم کسب نتیجه از تمام آنها و روش ict و روش rtm به صورت ناقص . با تمام این تفاسیر از هیچ کدام هیچ نتیجه خاصی نگرفتم و در نهایت عدم کسب ذره ای سود . چه برسد به سود متوالی
1- از زمان شروع به آموزش در کنار خانواده عزیزم و بخصوص زیر نظر دو استاد گرانقدر ، این رو درک کردم که دنیای بازارهای مالی متفاوت از آن چیزی است که ما درک کردیم و سالهای سالمون رو تلف کردیم . این رو متوجه شدم که بازار مالی درک عمیق می خواهد و کار هیچ اندیکاتوری نیست پس کار با این موارد ( اندیکاتورها و روشهای دیگر ) جز اتلاف وقت چیز دیگری نیست
2- در آموزشها این رو دریافتم که نگاه این سبک متفاوت از سایر سبکهاست و نگاه آن نگاه عمیق و فراسبک به بازار است و روشهای دیگر توان رقابت با آن را نداشته و ندارند
3-با تمام وجود بالاترین امتیاز رو به این سیستم آموزشی میدهم و ای کاش زودتر با این عزیزان آشنا میشدم و عمرم رو تلف نمیکردم
4- بالاترین نمره منتورینگ رو به استاد عزیزم جناب سجادی فر میدم و حقیقتا در قالب عدد و رقم قابل استناد نیست
5- بنده واقعا و با تمام وجود آموزشها رو چندین و چند بار دیدم و به این ایمان دارم که هر بار تکیمل تر از سری قبل خواهم شد و به یاری خدا و پشتکار خودم اطمینان دارم که شاید تا چند ماه آینده افتخار حضور در لایو ترید رو داشته باشم .
6- بزرگترین هدفم این است که به امید خدا بتونم در کنار خانواده عزیزم و تحت نظر دو استاد گرانقدرم به سود مستمر برسم که به این موضوع ایمان دارم
یک نکته پایانی برای عزیزانی که شک و شبهه ای دارند. دوستان نازنینم من کسی هستم که هر آنچه که فکر میکنید از اندیکاتورها و سیستمهای معاملاتی کنترل و تست کردم . آن چیزی که در فراسبک دیدم در هیچ کجا ندیدم و نتوانستم پیدا کنم . از همینجا دست دو استاد گرانقدرم رو با تمام وجود می بوسم و جلوشون سراپا تعظیم میکنم .
ادارتمند تک تکتون سید محمد شریفی
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , ابراهیم اردبیلی , ایمان ساقی , ایمان ساقی , hamedjamali78 , hamedjamali78 , mohammadrezafx63 , مرتضی قلیچی , Amir Hosein , Amir Hosein , hossien.as , hossien.as , هانیه , Mahdi Sadat , mohammad , mohammad , وحید اکبری , علی اکبر ساقی , علی اکبر ساقی , آزاده , hossein parastar , hadisajjadi , hadisajjadi , مهدی حسینی , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Saeid dehghani , Amin_khazaee , Amin_khazaee , علی نوری , علی نوری , F.Arasteh , F.Arasteh , Muzafari , Muzafari
|