موضوعها: 0
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z997
سلام گرم تقدیم میکنم به این خانواده بینظیر
من حجت الله ناصری هستم 27 ساله از افغانستان. منم حدود چهار ساله که با بازار های مالی آشنا شدم و تقریبا هر سبکی رو آموزش دیدم و هر پکیجی رو تهیه کردم و سه بار حسابم رو صفر کردم. من با استاد سجادیفر از طریق انستاگرام آشنا شدم و مدت زیادی همه پست ها و استوری های ایشون رو دنبال میکردم چون بعد این همه شکست اعتماد کردن سخت بود. اما با اینکه تازه به این خانواده پیوستم و امروز تازه جلسه پنجم رو دیدم متوجه دیدگاه استاد آرمان عزیزم شدم که یک دیدگاه کاملا متفاوتی نسبت به همه استادی که تا الان میشناختم دارند امیدوارم که بتوانیم کنار هم و با یاری استادان عزیز موفق بشیم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ با اینکه فقط سه روز شده عضو شدم ولی با دیدن آموزش های استاد خیلی امیدوارم
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ بزرگترین فرق این آموزشها این است که قبلا فکر میکردم که ما در مقابل اسمارت مانی هستم و باید با او بجنگیم ولی الان میگم که ما باید در کنار اسمارت مانی سود بگیریم
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟واقعا استاد عالی هستند هم سرعت حرف زدن هم محتوای بدردبخور و فشورده و هم دیدگاه متفاوت. تا الان که برای من 5 ستاره بوده
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟هنوز به اون سطح نرسیدم
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ 72 روز دیگه چون واقعا پیگیرم و مشتاقانه درس میخونم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ هدفم یک ستاپ معاملاتی عالی که بتونم حد اقل یک استیت منت درست و منطقی داشته باشم. (همه مایی که چندین ساله داریم خاک این بازار را میخوریم تجربه های خیلی بدی داشتیم و خیلی سرکوفت خوردیم امیدوارم که بتونم سربلند بشم و بگم که آخر تونستم موفق بشم)
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z596
درود
احتمالا کسایی که نظر بنده رو میخونن تجربه چندین و چند دوره آموزشی از سبک ها و اساتید مختلف رو دارن و درصد کمتری هم ممکنه هیچ تجربه و آشنایی با بازار مالی نداشته باشن
عزیزان تجربه شخصی خود من با آشنایی ۵ ساله بازار مالی و گذروندن چندین دوره و سبک به این شکله که در بهترین حالت ممکن دوره های آموزشی موجود به شما تحلیل تکنیکالی چارت رو آموزش میدن بازم تاکید میکنم که در بهترین حالت، اما در انجمن نخبگان ترید حداقل چیزی که آموزش میبینید تحلیل رفتار مارکت از نظر تکنیکالی هست و عمده تفاوت اینجا با جاهای دیگه در آموزش نگرش صحیح به بازار و همچنین نگرش جدید به مباحث کنترل ذهن و مدیریت سرمایه واز همه مهمتر آموزش ترید کردن هست
اساتید بزرگوار ما ، استاد آرمان بزرگ و استاد سجادی فر به ما اینجا هر انچه که لازمه ورود، بقا و سود آوری مستمر هست رو بی کم و کاست آموزش دادن و از همه مهمتر له ما یاد دادن که انسان بهتری باسیم که بنظر من جز اهداف اصلی زندگی بشر هست
پس دوستی که نظر من رو میخونی درنگ نکن که جای صحیحی از زندگیت قرار گرفتی و این رو موهبتی بدون که هرکسی بهش دسترسی نداره
شک نکن و تلاش کن بهت اطمینان میدم که در طول حضورت در این انجمن به مطالبی دست پیدا میکنی که باورش برات سخته
موفق باشید
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
Farid , مهدی حسینی , مهدی حسینی , Amin_khazaee , Amin_khazaee , shahdad , shahdad , میثم دارابی , میثم دارابی , yahya , yahya , M. J. H
موضوعها: 3
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z452
با عرض سلام
سلمان صفاری هستم 21 سالمه حدود یکسال نیم داخل بازار فارکس مشغول هستم 4 5 ماهی بود که دست و پا شکسته اموزش میدیدم و ترید میزدم سود های گرفته بودم اما در کل یدونه حساب رو کال کردم تا اینکه با انجمن نخبگان ترید اشنا شدم و بسیار خوشحالم و خدارو شاکرم که زود هنگام انجمن رو سر راه بنده قرار داد
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
خیلی خوشحالم یه خانواده یه جمع دوست داشتنی دارم که باعث شده حال دلم خوب باشه و از مسیر زندگی لذت ببرم و فهمیدم که زندگی همین مسیره که داره میگذره
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
قبل انجمن دوتا دوره دیده بودم و بعد انجمن فهمیدم اصلا ترید اونی نیست که داخل بقیه دوره ها بهمون میگن اصلا یچیز دیگست
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ باید سیستم رو تجربه کرد تا فهمید نمرش چنده نمره 5 میدم
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
با توجه به حجم مطالب و تعداد اعضا بسیار عملکرد خوبی دارن بنظرم
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
خداروشکر الان دست رسی به اتاق لایو ترید رو دارم ولی درمورد سه ستاره شدن دارم تلاشم رو میکنم و نمیدونم چقدر طول بکشه فقط دارم تلاش میکنم که از وضعیت الانم کمی بهتر بشم و این چیزیه که استاد آرمان بهمون یاد داده پیشرفت پله به پله پدیدار میشود
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
هدفم اگاهی و بالا بردن مهارت و کم کردن اشتباهاتم هست که در پی این اتفاقات موفقت در تریداتفاق بیفته
<<انسان بدون خودآگاهی مجبور به تکرار است>>
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
Farid , Farid , مهدی حسینی , مهدی حسینی , Amin_khazaee , Amin_khazaee , shahdad , رضوان غازیانی , yahya , yahya , Aminebrahimi , Aminebrahimi , ahmad imani , ahmad imani
موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z899
عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان
بنده محسن محمدی هستم 34 ساله از اراک متاهل.. کارشناسی معماری..از سال 93 با بازار سرمایه ایران شروع به فعالیت کردم و حدود 4 ساله بازار فارکس اشنایی و همچنین فعالیت دارم و حدود سه سالی هم میشه در بازار کریپتو فعالیت میکنم ..فقط یه سری فیلم از دوستم گرفتم که پرایس اکشن بود و چندین بار دیدم و داخل یوتوب اموزش های افراد مختلف رو میدیدم و این پراکندگی و تمرکز نداشتن روی یک سیستم معاملاتی باعث شد هر رور سر در گم بشم و نتونم به سود مستمر برسم تا اینکه خسته و ناامید در تاریک ترین روزهای زندگیم با اقای سجادی فر و انجمن اشنا شدم و شد چراغ راهم و الان حالم بسیار عالیع و پرقدرت دارم ادامه میدم
1 . خیلی حس خوبیه که بدونی برای هر سوالی میتونی روی دوستانی حساب کنی که با دل و جان بهش پاسخ میدن و در کنارت هستن تا رشد کنی و از همه مهمتر حس صمیمیت و دوستی
[b] 2 .به نظرم فقط تحلیل تکنیکال یاد نگرفتم بلکه نحوه زندگی کردن و لایف استایل یه تریدر رو یاد گرفتم و از همه مهمتر قانون عدم قطعیت رو یاد گرفتم که داره در تمام مسیر زنگیم کمکم میکنه[/b]
[b][b]3 . واقعا از ته دل عدد5[/b][/b]
[b][b][b]4 . درسته بعضی وقتا دیر جواب داده میشه یا اصلا جواب داده نمیشه ولی وقتی جوابی داده میشه با دلو جون پیگیر میشن..عدد 5[/b][/b][/b]
[b][b][b][b]5 .به امید خدا با تلاشم سعی میکنم هر چی زودتر الان فقط هی دارم مرور میکنم اموزش هارو..ولی فکر میکنم حداقل تا 6 ماه اینده[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b][b]6 .سالهاست برزگترین روزی 1000 دلار بوده و هست ولی الان در درجه اول خوشحال کردن همسرم هست بعد حداقل روزی 100 دلار و درامد مستمر و پاس کردن حساب پراپ 5 هزار تایی تا به امید خدا به قول علی اقا لول اپ بشم [/b][/b][/b][/b][/b]
این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
مهدی حسینی , مهدی حسینی , payman rahimi , Amirebz , Amirebz , Amin_khazaee , Amin_khazaee , shahdad , shahdad , رضوان غازیانی , yahya , yahya , محمد قاسم کریمی , Amirhossein0011 , Amirhossein0011 , میثم دارابی , میثم دارابی
موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z459
درود و عرض ارادت خدمت تمامی دوستان
بنده مصطفی کارگر 40 ساله از شهر زیبای رشت، فارغ التحصیل رشته کارشناسی مدیریت بازرگانی متاهل و دارای دو فرزند دختر هستم و بابت این نعمات همیشه شکرگزار هستم. من هم مثل اکثر دوستان زندگی پرچالش و همراه با شکستهای زیاد مالی و.... داشتم و مدت یک سالی بود که از طریق یکی از اقوام با بازارهای مالی البته کریپتو آشنا شدم و به پیشنهاد او که حدود 5 سال سابقه در این زمینه داشت هر دو با تهیه مبلغی سرمایه که از طریق قرض گرفتن از یکی از اقوام درجه یک بنده برای شروع کار ترید، از شغل قبلی خود بدون توجه به عواقب این کار و بیکاری دو نفر مان و حتی استرس دادن سود ماهانه به کسی که تامین کننده سرمایه بود خارج شدیم. بنده چون آموزش خاصی ندیده بود و حقیقتا به امید اینکه شریکم در این زمینه خبره میباشد و من هم طی کار مهارت کسب میکنم شروع کردیم به کار ترید... یک دو ماهی را هردو نفر از روز دوشنبه از خانه خارج میشدیم و در یک ویلایی که مال یکی از اقوام بود و خالی بود جمع میشدیم و مشغول ترید کردن بودیم. ماه اول و دوم از اصل سرمایه سود را به تامین کننده سرمایه اولیه دادیم چون سودی نکرده بودیم و همش در حال سود و ضرر بودیم و تقریبا یر به یر بودیم. ولی استرس اقساط سرمایه امان مارو بریده بود و با روان درگیر معامله میکردیم. توی یک معامله به نزدیک تایم خبر رسیدیم 100 دلار توی ضرر رفته بودیم این دوستم یه کانال داشت که مثلا موقعیت اعلام میکرد ما هم که توی ضرر بودیم و کار از کار گذشته بود تحلیل این کانال این بود که این پوزیشن usdcad برمیگرده و توی سود میره تایم خبر ماهم که راهی نداشتیم استاپ را خیلی بالاتر بریدم و یه جورایی غمار گونه منتظر ماندیم تا تایم خبر که متاسفانه با اعلام خبر با یه کندل چند متری مثل برق و باد استاپ 300 دلاری ما خورده شد و ما دوتا دوچار بحران شدید روحی شدیم و دوباره توی همون روز برای چبران وارد معامله های دیگر شدیم و در کل 400 دلار ضرر دادیم.. کل سرمایه اولیه ما زیر 2500 دلار بود... تصمیم گرفتیم که دست نگه داریم و کمی بیشتر آموزش ببینیم...
کاری که باید اول میکردیم وقتی که هنوز شغل داشتیم بعد از درگیری و افتادن در منجلاب های مالی و روحی به فکرش افتادیم..
انجمن نخبگان ترید را خدا برایم فرستاد. در این چنین موقعیتی که از همه کس و همه چیز نا امید بودم یکی از پست های استاد سجادیفر را دیدم و در فکر فرو رفتم و با خودم گفتم من که تا به الان هزینه ای در رابطه با آموزش ندادم بیا و برای اولین و آخرین بار به یک نفر اعتماد کن.... ولی نمیدونم چرا با همون پست جذب شدم و انگار داره راست میگه و همون چیزی که دنبالش بودم هست...!
با مشاوره با جناب علی آقا شروع کردم. حقیقتش اول بصورت قسطی وارد شدم ببینم چی هست اصلا و همون جلسات اول بسیار علاقه مند شدم
خدارو شکر الان وارد فصل سوم هم شدم و با تمام مسائل مالی که باهاش مواجه هستم حال دلم عالی عالی هست و من همه این حس خوب را مدیون استاد بزرگوارم جناب علی آقا و استاد عزیز و خستگی ناپذیرم جناب آرمان بینظیر هستم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx دارم؟ حس آرامش و خانواده بودم باهم
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) مهمترین تجربه اینکه فهمیدم بازار غیر از اینکه از جایی شروع به حرکت میکنه بطرف جایی هم حرکت میکنه.
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) با افتخار نمره 5
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) نمره 5
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) بعد از سه ماه از ورودم وارد لایو ترید میشم
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) درک صحیح از ترید و بقا در مارکت.
…………………………………………….. . . . . .
من هم به نوبه خودم به پاس این عمل زیبا، خودم را ملزم به ادامه راه این بزرگواران میدانم و تا توان دارم در گسترش و پیشرفت این انجمن محترم میکوشم.
طوری به سمت مشکلات حرکت کن که مشکلات ازت بترسن
... طوری به سمت مشکلات حرکت کن که مشکلات ازت بترسن ...
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z498
دروود میفرستم خدمت استاد ارمان بزرگ استاد علی سجادی فر وتمام عزیزانی که دارند این متن رو مطالعه میکنند
من محمد رسول صادقی ساکن نجف آباد حدود یک سال ونیم بیشتر پیش شروع به فعا لیت در بازار مالی کردم با اموزشات یک استاد سر شناس پس از چند ماه اموزش دیدن توهم تریدر شدن افتاد داخل سرم (البته اون استاد تمامی نکات رو می گفت ولی من مثل اکثر شما که دارید این متن رو مطالعه میگفتم این احساسات سراق من نمیداد من با بقیه فرق میکنم و... )در اصل اون استاد از اون نکات رد میشد ولی من بودم که اهمیت اون نکات رو نمی گرفتم با فنجون پر بودم خب یک حساب 500دلاری شارژ کردم وبی توجه به حرف استاد که میگفه باید استراتژی مکتوب داشته باشی مدیریت سرمایه رعایت کنی و... معامله میزدم ومیگفتم از معامله بعدی رعایت میکنم ضرر های پشت سر هم وسود های قابل توجهی میکردم خیلی هیجانی میشدم استرس میگرفتم و... که طی 1000معامله و 4ماه حساب رو کال کردم پس از این توی فکر فرو رفتم ایا جواب میده نمیده کسی ازش جواب گرفته نگرفته و... دلم میخاست چند دوست در این راستا واموزشات پیدا کنم که باهم پیش برویم اشکالات یک دیگر را بگیریم و... و اصلا بدونم ایا واقعا کسی داره از این بازار سود میگیره ؟ و این یک رویا شده بود چون دوستانی هم داشتم که در بازار فارکس فعالیت میکردند اما هم نگرش من نبودند)دوباره نشستم به دیدن اموزش ها و یکم متوجه اشتبا هاتم شدم که دوباره با استاد جدیدی اشنا شدم اصلا اعتقادی به تغیر اموزشات واستاد نداشتم چون دید گاهی هم بود که استاد قبلی کفته بود ومیدانستم که استاد فعلی بهترین هست در این حوضه اما خب تعریف اون استاد روشنیدم وگفتم یک نگاه به اموزش های اون استاد بندازم پس از دیدن چند جلسه از اموزش های این استاد متوجه شدم که میتونه استاد خوبی باشه پس شروع به دیدن اموزش های استاد کردم اموزش هارو تموم کردم و در حساب دمو و با رعایت تمامی نکات پلن طی 86معامله یک حساب 1000 دلاری رو رشت دادم به 1506دلار و لابه لای معامله زدن اموزشات رو دوبا ره مروور می کردم حالم خوب بود ومی خاستم معاملاتم رو به 150 تابرسونم که اگر برایندش مثبت بود وارد ریل بشم در بین این معاملات بود که با بهترین علی آقا سجادیفر وبهترین انجمن دنیا آشنا شدم چیزی که از 6 ماه قبل میخاستم اشنا شدم رویام پدیدار شد اما یک مشکل وجود داشت من به احتمال موفقیت نزدیک شده بودم وباید تمام اموزشات رو کنار میگذاشتم دوباره از اول اموزش میدیدم چند ماه تلاشی که به نظر میرسید نزدیک به رسیدن هست رو باید میگذاشتم کنار و از اول 8ماه اموزش میدیدم چند روز با خودم کلنجار رفتم و گفتم این چند دلار سودی که احتمالش هست الان بگیرم رو نخاستم و اون حسی که دلم میخاد اون چیزی که با وجود میخام رو میرم سمتش شاید دور تر بشه اما 1000در100 هم میشه هم قوی تر میشه هم خوب تر میشه پس ذهنم رو خالی کرم ووارد انجمن شدم
پس از ورود به انجمن دوباره غافل گیر شدم دیدم در کنار اون همه اپشن های خوبی که داشت (یعنی آموزش تکنیکال به صورت پیوسته نه یک دوره ضبط شده وجلسه های دورهمی با افرادی که همه در یک مسیر داریم حرکت میکنیم هم فرکانسیم هم دیگه رو درک میکنیم و... وتعامل بایک دیگر و..) دیدم اون هزاران سوالی که قبل از ترید حین ترید و پس از تریدی که براش جوابی نداشتم و اگه داشتم نظر و تجربه خودم بود و جواب دستو پا شکسته ای بود وهیچ کس هیچ جا اشاره ای به انها نکرده بود(منظور سوالاتی هست که هیچ جا هیچ اشاره ای نشده نه حرف های ترند مدیریت سرمایه و مدیریت ذهن و...در فضای مجازی ) وخیلی خیلی گیج وگم بودم اما دیدم که در کنار اموزش تکنیکال داره جواب یک به یک سوالاتی که گنگ بودند برای من داده میشه هرچه آموزشات رو بیشتر نگاه میکردم آگاه تر میشدم ویک پله بالا تر میرفتم ازبالا به خود قبلم نگاه می کردم و عیب هام رو برطرف می کردم و میکنم سپاس گذار نعمت به این بزرگی شدم و درذهنم افکاری همچون ایکاش زود تر وارد انجمن شده بودم ای کاش از اول اینجا شرکت میکردم و ضرر نمیدادم و از همه مهم تر ایکاش یک سال وقتم رو طلف نمی کردم و از اول اشنا میشدم و... شروع به گردش و ازار من داد ولی پیش خودم گفتم اگه اون تجارب رو نداشتم الان قدر این انجمن را نداشتم و هرچیز در زمان خودش اتفاق می افتد
در اصل چی فکر میکردم چی شد با آموزشاتی مواجه شدم که اصلا به ان ها اگاه نبودم وشاید اگر قررار بود خودم اگاه به این مسائل بشم و خودم دنبال جواب این مسائل بگردم 10یا20سال ازعمر من می گذشت
والان بیش از سیستم مکانیکی در حال تغیر و رشد خودم هستم وهیچ هیجان وعجله کاذبی ندارم
ودر تلاش برای آگاهی بیش تر
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z694
2025/03/21، 10:59 AM
درود و ارادت خدمت همگی
من از سال 98 با بازارهای مالی اشنا شدم و وارد کریپتو شدم بعد از گرفتن کمی سود و کسب اطلاعات بیشتر وارد بازار فارکس شدم اول باینری اپشن و معاملاتم همگی بصورت شانسی یا تصادفی سود میشد برای همین تصمیم گرفتم اطلاعات بیشتری کسب کنم بعد این تصمیم دیگه رنگ سود مستمر ندیدم هرچی اطلاعات بیشتر میشد ضررها بیشتر هر اموزش و سبکی ی دوره کوتاه سود و بعد کلی ضرر بهمراه داشت 6 ماه پیش با استاد سجادی فر تو اینستا اشنا شدم و وارد انجمن شدم و با استاد ارمان و باقی دوستان اشنا شدم تا همین الان که دومین روز سال 1404 هست تریدی نزدم و به توصیه اساتید گوش دادم و در حال اموزش دیدن هستم .
حسی که از وارد شدن به انجمن دارم قابل ذکر نیست فقط میتونم ی مثال بزنم مثل جلسه انجمن معتادان گمنام برای ترید هست اگر شرکت نکنی حالت همیشه بده و تنهایی نمیشه با عادتهای بد گذشته ادامه داد.
با کمک اموزش های اساتید عزیزم در تلاش و دیدن اموزش برای پذیرش تغییر ذهنیت و تجربیات قبلیم هستم و تجربه ای که از اموزش ها بدست اوردم هم بسیار عالی و موثر بوده.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟5
نمیدونم استاد عزیزم اقای سجادی فر بدنبال چه هدفی بودن از تشکیل انجمن ولی از خدا میخام به تمام اهدافشون برسن .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
دسترسی اتاق لایو تریدبرام باز شده ولی هنوز در حال تکمیل اموزش هستم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
سود مستمر
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
موضوعها: 3
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z848
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز
من امیرحسین حسنی هستم و از سال ۹۸ با اشنایی سطحی با بازار کریپتو وارد بازار های مالی شدم یه مدت طولانی درگیر بازار و اموزش دیدن بودم و انواع سبک ها و استراتژی ها رو تو این مدت اموزش دیدم از سبک های کلاسیک قدیمی گرفته تا مباحث ار تی ام و ای سی تی اما هرچی اموزش میدیم نمیتونستم اونجوری که باید ازشون استفاده کنم و همیشه یه تیکه پازل ناقص بوده و من همیشه سردرگم بودم تا اینکه با انجمن اشنا شدم و تفاوتی که این انجمن با بقیه اموزش هایی که دیدم داشت این بود که بستری وجود داشت که هروقت سوالی برام پیش بیاد دوستانی هستن که درجا جواب منو بدن و این منو دلگرم میکرد الان حدود ۵ ماهی میشه که داخل این خانواده زیبا هستم و از اینکه وارد این انجمن شدم واقعا خوشحالم چون چیزهایی رو یادگرفتم داخل انجمن که شاید دیگه هیچ جایی نتونم اونارو بشنوم .
۱-حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ واقعا بعد از گذشت ۵ ماه افراد داخل انجمن رو مثل خانواده دوسشون دارم و خیلی خوشحالم از بودن در کنار هم
۲-از تجربه ای که از اموزش ها بدست اوردی چه نمره ای میدی؟ به طور خلاصه من قبلا خیلی استراتژی بلد بودم که پیچیده و سخت بود و فکر میکردم هرچقدر استراتژیم سخت تر باشه تریدر حرفه ای تری هستم اما با دیدن اموزشا یادگرفتم ساده تر نگاه کنم و تصمیم بگیرم و این خیلی کمکم کرد
۳-از ۱ تا ۵ به سیستم اموزشی و محتوای اموزشی چه نمره ای میدی؟ ۵ رو میدم چون همه چی حساب شده و مرحله به مرحلس
۴-اگر بخواهی به تیم منتورینگ اقای علی سجادی فر نمره بدی از ۱ تا ۵ چه نمره ای میدی ؟ با وجود بچه ها و علی اقا ۵ میدم چون همه سوالمو جواب کرفتم
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
مهدی حسینی , مهدی حسینی , mohsen.d , mohsen.d , رضوان غازیانی , yahya , yahya , dashali , dashali , Mmehdi , Mmehdi , dariush , dariush , IamirhosseinI , IamirhosseinI
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z189
سلام و درود به همه عزیزانی که درحال خواندن این متن هستن.
اول کمی از خودم و مسیری که طی کردم بگم تا به نظرم درباره انجمن هم برسیم
من نجیب الله نوروزی هستم ۲۲ سالمه و ساکن شهر قم هستم
۴سال قبل با توجه به اینکه مشکلات مالی داشتم و زندگی نسبتا خوبی هم نداشتم یک فرد افسرده و ناامید از زندگی،دیگران و خودم بودم
در سال ۱۴۰۱ در فضای اینستاگرام با شخصی اشنا میشم که محتوایی با رشد و توصعه فردی و این مسائل داشت.
با حرف اون شخص باور های غلطی که سال ها با اون زندگی میکردم کم کم رو به تغییر رفت. عادت هام رو با اون حرف ها تغییر دادم ،شروع به خواندن کتاب کردم و دیدم چقدر در ناآگاهی به سر میبردم و از چه چیز هایی بی خبر بودم، متوجه شدم من تنها کسی نیستم که فکر میکردم در زندگی مشکل دارم فقط من نیستم که با این اوضاع مالی رو به رو هستم،فقط من نیستم که فک میکردم افسرده ترین ادم دنیام و فقط من بد شانسم
در کنار درسم کار میکردم درواقع فک میکردم دارم تلاش میکنم ولی واقعا نمیدونستم در چه راستا و برای چی و چه کسی دارم تلاش میکنم،با حرف های اون شخص باور ها و سپس زندگی من دگرگون شد، شاید اگر اون روز با اون شخص اشنا نمیشدم الان در انجمن نبودم و الان شما این نوشته را نمیخواندید
از طریق اون شخص با بازارهای مالی اشنا شدم فهمیدم دارم در جای اشتباه و در مسیر اشتباه کار و سخت کوشی میکنم ، باور نداشتم که منم میتونم یه روزی از این بازار چیزی بفهمم یا بتونم درامدی داشته باشم
کم کم شروع کردم به وقت گذاشتن برای خودم،دیگه وقتش رسیده بود که خودم رو دوست داشته باشم کمی به خودم اعتماد کنم و روی خودم سرمایهگذاری کنم خودم رو رشد بدم و برای خودم زندگی کنم،اینده ای بسازم و شخصی شوم که آرزوش رو داشتم.
دوره ای رایگان پیدا کردم و شروع کردم به اموزش دیدن، با اندکی سرمایه معامله کردم و از دستش دادم فهمیدم مسیرش اینطوری نیست .دوره شخص دیگه ای رو خریداری کردم و باز هم سرمایه ای رو از دست دادم و همین طور دوره های دیگه. در این میان پستی از اقای سجادی فر رو ذخیره کرده بودم که میگفت هنگام معامله ذهن شما میاد و مدام با شما حرف میزنه میگه این کارو بکن و اون کارو نکن میگه نکنه ضرر کنم میگه الان معامله رو ببند و...، گفتن ما دو تا بال پرواز داریم، استراتژی معاملاتی و مدیریت سرمایه و باید هنگام معامله ذهنمون رو خاموش کنیم.
بعد از دیدن دوباره اون پست وارد انجمن شدم، اول میگفتم مثل اون دوره های قبل بازم به سود نمیرسم،خیلی جدی نمی گرفتم بعد از چند هفته یه تصادف کردم و واقعا از ترید ناامید شده بودم دیگه دوره ها رو نگاه نمیکردم و برگشته بودم به حال قبل، به همون تلاش کردن ها و دویدن روی تردمیل گذشته، فهمیدم که دارم دوباره همون مسیر قبل رو میرم مدام در کلنجار با خودم بودم ،کلنجاری بین اراده و بهانه هایی که داشتم، ولی انتخاب کردم که ارادم بتونه اختیار رو به دست بگیره. از اول شروع کردم دوباره اموزش ها رو دیدم و الان اینجام و سعی میکنم با تمام خستگی ها ،با تمام حال ندارم ها ادامه بدم و بهتر بشم.
در نهایت با این تجربه ای که من دارم و مسیری که اومدم به این نتیجه رسیدم که انجمن نخبگان ترید برای من یک مسیر اموزشی کامل هست.
اینجا تنها جایی بود که میتونستم با کسانی اشنا بشم که باهاشون احساس نزدیکی کنم نظراتم رو بیان کنم و از توصیه هاشون بهرمند بشم.کسایی رو دیدم که تفکرات و منش هاشون در مسیریه که من دوست دارم.
من نمیگم دوره های دیگه بدرد نمیخوره اتفاقا افراد زیادی با همون دوره ها معامله گر های موفقی شدن، من میگم باید دید که کجا و با چه کسی میتونی یاد بگیری ،با کدوم سبک معاملاتی ،با کدوم استاد میتونی مأنوس بشی.
برای من انجمن نخبگان ترید جایی بود که یادگیری رو درک کردم، صبر و استمرار رو فهمیدم و اجرایی کردم.
راستش من هیچ جا این همه صمیمیت و احترام رو با وجود دیدگاه های متفاوت ندیده بودم برای من تجربه ای فوق العاده و زیبا بود من واقعا دوست دارم این همه احترام رو که به اساتید و دیگران دیده میشه و منم میخوام یاد بگیرم
استادی با تجربه و فرهیخته که این همه تجربه و دانش رو در اخیار ما قرار میده درس ها و دانشی رو در من رقم میزنه که فک نمیکنم بتونم جایی پیدا کنم تجربه هایی به دراز نای یک عمر.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
اینجا فضایی رو دیدم که میشه به جواب تمام سوالات رسید از تجربه دیگران بهره برد و حتی درد دل کرد قطعا نمره 5 رو میدم
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
اوایل بسیار عالی و سریع بود الان با افزایش پیام ها و سوالات کمی دیر میشه پاسخ گرفت اما با این حال با حوصله و دقت تمام جواب دریافت میکنم من نمره 5 میدم.
5 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
ساختن برایندی مثبت.
سپاس از همه عزیزان و اساتید محترم.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z476
سلام عرض ادب و احترام خدمت دوستان و خانواده عزیز smcfx
من داریوش دارنهال 36 ساله از استان خوزستان شهرستان اندیمشک هستم و 4 سال است که در بازار های مالی فعالیت دارم و در طی این مدت دوره های زیادی از سبک های مختلف رو تهیه کرده و گذروندم ولی تمام دوره ها باعث ایجاد ذهنیت اشتباه در مسیر معامله گری من شدند و در نهایت منجر به سودآوری من نشد تا حدود 8 ماه پیش به لطف خدا با انجمن نخبگان ترید آشنا و وارد شدم و این آشنایی برای من مثل چراغی بود در تاریکی بازار های مالی و انجمن با دیدگاه قدرتمند فراسبک باعث شد که در یک مسیر درست و کاملا شفاف و هدفمند وارد شوم و از این بابت خداوند بزرگ رو شاکرم
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
از اینکه در این خانواده با نگرش و هدفمند و دلسوز قرار گرفتم و اینکه در مسیر درست هستم خیلی خوشحالم و این موضوع برای من باعث به وجود آمدن حس اطمینان به نتیجه بخشی مسیر و رشد بیشتر در آینده هست
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
در تجربه دیدن آموزش ها تا اینجای کار اولا مهمترین موضوع این است که باعث شده از دیدگاه غلط آموزش های گذشته خارج بشم و در درجه بعد با ایجاد شناخت و درک صحیح از بازار با دیدگاه فراسبک تغییرات مثبت را در نگاه درست به بازار روز به روز بیشتر احساس میکنم
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
با توجه به تغییرات مثبت که برای من ایجاد شده بالاترین نمره رو میدم.نمره 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
با توجه به پیگیری های مداوم تیم منتورینگ و اعضای خانواده بالاترین نمره رو میدم.نمره 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
به امید خدا و با وجود اساتید عزیزم تا 3 ماه آینده یعنی تیر ماه انشالا بتونم به این لول برسم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
هدف من تا آخر امسال اینه که درکنار ارتقای سطح دانش خود به درآمد و سودآوری مستمر برسم و بتونم حساب خودم رو رشد بدم
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
|