موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z162
سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان و استادان عزیز انجمن
من سامان حیدری ۳۳ سالمه و حدود یکسالو نیم که با بازارهای مالی اشنا هستم اولش کریپتو بعدش فارکس و از وقتی با ابهت و تاریخچه فارکس اشنا شدم کلا کریپتو رو کنار گذاشتم
من همیشه به خودم میگفتم با این گردش مالی بازار فارکس اگر بادش هم به من بگیره وضعیت من تغییر میکنه ولی باید یاد بگیرم
یه چند ماهی رو با یه گروهی اموزش دیدیم بعدش لایو ترید زدم دیدم فقط ضرر میده ولی مطمئن بودم این بازار همین نیست و پشت پرده ای داره
تا اینکه تو اینستا گرام اتفاقی پست اقای سجادی فر دیدم که داشت میگفت
منابعی که اونا دوست دارن ما داشته باشیم در اختیارمون قرار میدن
این شد که اول تمام پست های اینستاگرام استاد سجادی فر رو دیدم بعدش تو ازمون شرکت کردم و وارد انجمن شدم بعد از دیدن جلسات مبانی تازه فهمیدم با چی طرفم و بازار فارکس چیه.
[b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) از لحاظ احساسی من رو خوشحال میکنه و بهش عادت کردم و برام حس دوران مدرسه رو تداعی میکنه [/b]
………………………………………………… . . .
[b]2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) [/b]
آموزش ها باعث شدن صبر و حوصله من بیشتر بشه درجه تحملم بالاتر بره
فهمیدم برای یاد گرفتن هر چیزی تکرار و تمرین زیاد لازمه
و اینکه برای تغییر بیرون باید از درون خودمون رو تغییر بدیم
[b]3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) 5[/b]
[b]4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) 5[/b]
[b]5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
استاد همیشه گفتم خدمتتون ما مو میبینیم شما پیچش مو خودتون بهتر میدونید کی لایقه و کی نه ولی [/b]
انشالله تا اتمام جلسات انجمن
[b]6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) به نتیجه رسیدن تلاشم [/b]
تریدر حرفه ای کاری رو انجام میده
که
هرروز توانایی انجام دادنشو داشته باشه (استاد سجادی فر)
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , بنیامین , NavidNtwo , NavidNtwo , وحید اکبری , hossien.as , hossien.as , hosein , hosein , alisj , alisj , علی اکبر ساقی , reza kazemi , reza kazemi , payman rahimi , Amir Hosein , Amir Hosein , mehdi.sh , mehdi.sh , hamedjamali78 , hamedjamali78 , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , hossein parastar , hossein parastar , samikhah , samikhah , مهدی حسینی , javadzare051 , javadzare051 , علی علیشیر , علی علیشیر , Amin_khazaee , Amin_khazaee
موضوعها: 0
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z089
با سلام ودود خدمت خانواده عزیز
بنده امیرحسین علیمردانی هستم 27 ساله ساکن استان فارس شهرستان نی ریز تا قبل از اشنا شدن با انجمن هیچگونه فعالیتی در بازار های مالی نداشتم ولی سوال زیاد میکردم ازدوستانی که کار میکردن هرکس اولش باشوق وارد میشد ولی باضرر خارج میشد ودیگه ادامه نمیداد ولی من باور داشتم که این بازار سود اور هست ولی راهشو همه کس بلد نیستن خیلی از دوره ها بود که دوستان خریده بودن ولی جواب نداده بود منم خیلی تحقیق میکردم که یهو به پیج اقای سجادی فر عزیز بر خوردم ودیدم اصلاوارونه همه داره صحبت میکنه برا خودم گفتم این درسته ولی بازم رفتم تحقیق کردم و حرفاشونو به چند نفر که تواین بازار بودن گفتم گفتن داره حرف درستی میزنه من دیگه گفتم بزار ماهم وارد انجمن بشیم یه اتفاقی میوفته که خدارو شکر خیلی خیلی عالی بوده تا الان و براین باورم که خدا برای همه موقعیت خوب میزاره سرراهش ما باید استفاده بکنیم از اون موقعیت
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) حسی که دارم حال خوب وانرزی مثبت
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
5……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
…5………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
……به فکر این هستم که خودم اصل بازارو بفهمم ……………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
سودمستمر
اگر چرخ وجود من از این گردش فرو ماند
بگرداند مرا,ان کس که گردون را بگرداند
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , NavidNtwo , NavidNtwo , وحید اکبری , hossien.as , alisj , alisj , علی اکبر ساقی , niloofarjmz , niloofarjmz , reza kazemi , payman rahimi , mehdi.sh , mehdi.sh , hamedjamali78 , hamedjamali78 , احسان فرزان مهر , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , ali.kiandoost , هانیه , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , hossein parastar , Saeid dehghani , Saeid dehghani , samikhah , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z157
عرض ادب و احترام خدمت خانواده بزرگ SMCFX
بنده محمد مهدی نیکنام 23 ساله از استان کرمان هستم.لیسانس الکترونیک هواپیمایی از دانشگاه تهران دارم و درحال حاضر مشغول به خدمت در فرودگاه هستم.
نحوه اشنایی من با فارکس از طریق دیدن یکسری شکل و خطوط در فضای مجازی بود که متوجه شدم در دنیا از این طریق و نشستن پست سیستم درامدزایی میکنند.
تصمیم گرفتم راجب این سیستم تحقیق کنم و حتی نمیدونستم چه عبارتی باید سرچ کنم تا اینکه توسط یکی از دوستان اشنایی بنده با این بازار بیشتر شد اما چون درگیر دانشگاه بودم وقت زیادی برای اموزش نداشتم و کلا بیخیال بازار های مالی شدم چراکه هر کسی رو میدیدم از سال ها زحمت زیاد و شکست های پی در پی در این بازار میگفت.
با این شرایط و تجربه هایی که از بقیه افراد دیدم موفق شدن در این بازار رو تقریبا یک عمل نشدنی میدونستم مخصوصا وقتی در فضای مجازی هر پیج یک راه حل ارائه میداد که اصلا قابل اعتماد نبود
یک روز به صورت خیلی اتفاقی و در اوج نا امیدی پستی که از استاد علی سجادی فر در اکسپلور بود رو دیدم و مثل بقیه ویدئو ها اونو رد کردم ولی باز برگشتم و اون پست رو تا اخر دیدم چون واقعا حرف هایی میزدن اصلا حنبه تبلیغاتی نداشت و کاملا با بقیه فرق داشت. حسی بهم منتقل شد که انگار ایشون مسیر درست رو میدونند و کاملا با اگاهی صحبت میکنند.
و به این شکل بود که بنده تمام ویدئو های ایشون رو نگاه کردم و تصمیم به ثبت نام در این انجمن گرفتم و اولین دوره ی است که بنده شرکت میکنم.
1- حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ بودن در کنار این خانواده یکی از بهترین و قشنگ ترین اتفاق هایی بود که در این سال برای من رقم خورد و از این بابت بسیار خوشحال هستم.
2- تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ با اینکه اولین دوره ای است که بنده شرکت میکنم اما کاملا تفاوت این مطالب رو با بقیه مطالب احساس میکنم چون بنده زیاد با افراد تریدر برخورد داشتم و صرفا چند خط و شکل اساس و پایه سیستم معاملاتی آنها بود.
3- از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟قطعا ارزش این مطالب و محتوا با عدد قابل بیان نیست و کامل تر از این نمیتونست باشه.
4- اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ تلاش و زحمات ایشان برای انجمن واقعا قابل تحسین است و بنده با تمام وجود قدردان تمام صحبت ها و زحمات ایشان هستم
5- فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ چند ستاره شدن برای بنده در این انجمن ملاک نیست و سعی دارم تمام مطالب رو به صورت عمیق درک کنم حتی اگر بارها تمارین رو مجدد ارسال کنم چون به این درک رسیده ام که تریدر شدن یک لایف استایل و سبک زندگی است و برای موفق شدن در این مسیر باید تمام ابعاد زندگی بهبود داده شوند.
6- بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ هدف بنده تا اخر این سال پیشرفت نسبت به سال گذشته ام حتی 1 درصد در تمام زمینه های زندگی ام است.
در آخر از تمام اعضای خانوده و اساتید محترم که باعث تشکیل این خانواده قدرتمند و راهنمای این مسیر لذت بخش شدند تشکر میکنم و از بودن در کنار شما بسیار خوشحالم. با ارزوی موفقیت برای تمام اعضای خانوده.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , NavidNtwo , NavidNtwo , وحید اکبری , hossien.as , hossien.as , hosein , mohamad.takalu79 , alisj , علی اکبر ساقی , niloofarjmz , reza kazemi , reza kazemi , payman rahimi , payman rahimi , Amir Hosein , Amir Hosein , mehdi.sh , hamedjamali78 , hamedjamali78 , احسان فرزان مهر , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , هانیه , mohammad , mohammad , hossein parastar , samikhah , samikhah , مهدی حسینی , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Amin_khazaee , Amin_khazaee , F.Arasteh , F.Arasteh
موضوعها: 3
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z265
سلام عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان
ایمان ساقی هستم 29 ساله از اهواز
از سال 97 وارد بازار های مالی شدم و در ابتدا با کسب سود های کاذب بهم این امر القا میشد که من خیلی بلدم و بعد از ورود اساسی و تمام توان و داراییم به بازار ، بازار اون رو ازم گرفت اما بخاطر احساس مسئولیتم نسبت به خودم پای این کار ایستادم در ابتدا شروع کردم به آموزش دیدن و خیلی خلاصه بگم از خرید پکیج و دیدنش و آزمون خطا ها و رفتن به دوره های حضوری در تهران و همدان
و پکیج آخر که انقدر هیجان بهم داده بود که روانمو بهم ریخته بود و من یک فرد هیجانی کنترل نشدنی بودم که دیگه نمیفهمید داره چکار میکنه ،
با دادن هزینه های گزاف در این راه چه مالی و چه روانی، توی سال پنجم مسیر معامله گریم از سوشال مدیا رفتم و فعالیتی نکردم سعی کردم تمرکز کنم روی خودم و کارم ، همه چیز و همه سبک ها را بلد بودم اما از سودمستمر خبری نبود ، کم کم واسم سوال بود چرا استاپ من میخوره و بازار به همون جهت حرکت میکنه و ده ها سوال دیگه و چرایی هایی که حس میکردم نمیتونم جوابی براشون پیدا کنم انگار نقطه سیاهه مسیر تریدر شدنم بود ، دنبال کلید گمشده ایی میگشتم بنابراین شروع کردم به گیر دادن به خودم و اینکه من به لحاظ روانشناسی مشکل دارم فشار های زیادی به خودم وارد کردم
و راه دیگه ایی نداشتم دلم رسیدن میخواست تمام توانم هم وسط بود ، مجبور به اعتماد هم بودم به پکیج فروش ها چون فکر میکردم این کلید و بفهمم دیگه همه چی حل میشه ، اما همچین خبری نبود
[b] تا جایی توان قدم بعدی رو نداشتم و همه چیز واسم سیاه شده بود [/b]
تا اینکه یک روز برادر بزرگم (ما 4 نفر برادر معامله گر هستیم)با اقای استاد سجادی فر عزیز آشنا شد و دوجلسه سر کلاس استاد آرمان بزرگ هم رفته بود به من اصرار میکرد که استاد آرمان عزیز فرق میکنه با بقیه این شم و حس ششم اینکه از دیدن دو جلسه بفهمیم این استاد با بقیه اساتید فرق میکنه از تجربه این شش سال و دیدن آموزش های فراوان ایرانی وخارجی هست که خیلی زود متوجه میشیم استاد آرمان بزرگ با بقیه اساتید خیلی فرق میکنن
بنابراین با مشورت بین برادرهام تصمیم گرفتیم باهم در انجمن شرکت کنیم
من [b]در دوره های حضوری غیر از انجمن خودم را یک فرد ابتدایی نشان میدادم تا کلید گمشده ام را پیدا کنم و صادقانه بگم ادعایی برای خودم و در دنیای خودم داشتم که من همه چیز را بلدم فقط یه چیز را باید بفهمم تا سود ده شوم ادعام هم بی اساس نبود خیلی آموزش شبانه روزی دیدم درا ین سال ها و میدیدم این ها اشخاص به ظاهر استاد حرفی برای گفتن ندارند و اطلاعات خودم خیلی بالاتر هست[/b]
[b]ولی بعد از حضورم در انجمن و در محضر استاد آرمان بزرگ حقیقتا احساس کردم هیچی نمیدونم و هرآنچه که میدونستم و ادعا میکردم برای خودم همه پوچ بوده [/b]
[b]اون لحظه صفحات ذهنم رو خالی کردم از هر آموزشی که در گذشته دیده بودم و پذیرای دیتا و اطلاعات از طرف استاد آرمان شدم [/b]
[b]تمام اون سوالات مبهم و اون چراهای بی پاسخم پاسخ داده شد و دلیل و منشا حرکت برام مشخص شد [/b]
[b]دلیل خوردن استاپ و حد سودم مشخص شد [/b]
[b]مباحث روانشناسی استاد آرمان التیام دهنده زخم های ذهن و روان گذشته ام شد [/b]
[b]و این انجمن جایی بود که من خودم را شناختم و دریچه های نور برام پدیدار شد و من با نظم صحیح [/b]
[b]سعی ام به این هست که بهترینِ خودم در دنیای معامله گریم بشم نه پولدارترین [/b]
[b]ورژن بهترِ من ثروت رو به همراه خودش میاره [/b]
[b]پس به دنبال ساختن شخصیت معامله گریم پشت دست استاد سجادی فر عزیز[/b]
[b]و به دنبال ساختن مهارت معامله کردن به سبک نوین فراسبک استاد آرمان بزرگ هستم[/b]
[b]من تریدر نیستم من یک انسان هستم که ترید هم میزنه[/b]
[b]این جمله استاد آرمان پس و پیشی داره که ذهن معامله گر را از مسئولیت و فشار روانی خارج میکنه تا بتونه بهتر همه چیز را کنترل کنه[/b]
[b]همین یک جمله با این بینش عمیق گفته میشه [/b]
[b]درود به استاد آرمان بزرگ و استاد سجادی فر و خانواده عزیز SMCFX[/b]
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
خیلی خوشحالم و امید در من زنده شده در این چند ماه خداروشکر
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
بزرگترین تجربه ام این هست که تمام سبک ها یعنی پرایس اکشن و اسمارت مانی و غیره فقط برای جذب نقدینگی برای بازار هستش
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ 5
[b]4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
با نظم و تلاشم میدونم تا آخر امسال این اتفاق میوفته اما همونطور که بالا گفتم من دیگه هدفم اتاق لایو ترید نیست و به دنبال ساختن ورژن بهتری از خودم در معاملات هستم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
ایجاد یک شخصیت معامله گر که بلده چجوری از توانایی هاش استفاده کنه تا بتونه به سودمستمر برسه[/b]
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , NavidNtwo , NavidNtwo , وحید اکبری , hossien.as , hossien.as , hosein , hosein , hamedjamali78 , mohamad.takalu79 , alisj , alisj , علی اکبر ساقی , niloofarjmz , reza kazemi , payman rahimi , Amir Hosein , Amir Hosein , mehdi.sh , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Morteza GHelichi , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , mohammad , mohammad , آزاده , hossein parastar , samikhah , مهدی حسینی , مهدی حسینی , ماهان , Amirabass.fz , علی علیشیر , علی علیشیر , Saeid dehghani , Saeid dehghani , علی احمدی , Amin_khazaee , Amin_khazaee , ehsan. , M.fouladgar , M.fouladgar
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z144
به نام خدا
نیلوفر جمشیدی هستم,29 ساله,ساکن کرج.
تا قبل از اشنایی با خانواده ی smcfx,اشنایی خیلی کمی با بازارای مالی داشتم و چند ماه قبل از این که با خانواده ی جدیدم اشنا بشم استارت اموزشای اولیه رو توی یوتوب زدم.از خدا خواسته بودم ادمای خوب و با معلومات بالا توی این حوزه رو سر راهم قرار بده چون که متوجه شده بودم ترید همون مسیریه سالها دنبالش بودم و تنها یه شغل نیست و همه ی جنبه های زندگیم رو در بر خواهد گرفت.یکی از پستای استاد سجادیفر عزیز رو توی اینستا دیدم و متوجه تسلطشون به کار و اعتمادشون به خودشون توی کار شدم,احساس کردم ایشون ادمه خوبیه که خدا سر راهم گذاشته پس قدم برداشتمو وارد خانواده ی جدیدم شدم و از اینکه وارد انجمنی میشدم که متشکل از ذهن هایی با یک هدف مشخص بود خوشحال بودم.
وقتی توی انجمن دوستانی رو دیدم که سالها متضرر بودن توی این مسیر متوجه شدم واقعا این اشنایی برای من و همه ی کسایی که اولین باره به صورت حرفه ای اموزش میبینن یه معجزست. و وقتی با استاد ارمان عزیز اشنا شدم و هفته ها که میگذشت متوجه پرباری,دانایی ,ذکاوت و خردشون میشدم برام مهری به این معجزه بود.
من 20 هفته ست که عضوه کوچیکی از این خانواده ی بزرگ هستم و باید بگم هرروز خدارو شکر میکنم که همونطور که ازش خواسته بودم منو با ادمای خوب و با خرد و با معلومات بالا همسیر کرد و از استاد ارمان,استاد سجادیفر و همه ی خانواده ی عزیزم نهایت قدردانی رو دارم بابت انرژی که هدیه میکنن به انجمن.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ حس یه قطره اب توی یه اقیانوس پر از دانش و انرژی خوب برای ساختن یه ادم جدید رو دارم.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟اینکه توی این بازار باید دیدگاهی فرا تر از هر سبک معاملاتی داشته باشیم و سبکهای معاملاتی همه زیرمجموعه ی این دیدگاه هستن و با توجه به تجربه ی خودم هروقت تغییر کوچیک یا بزرگی درون خودم ایجاد کردم چیز جدیدی از این فراتر از سبک متوجه شدم!
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟قطعا 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ قطعا 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ میدونم خیلی از دوستان دیگه ام مثل من هر سری که درس ها رو دوره میکنن چیزه جدیدی یاد میگیرن پس نمیتونم بگم از یه جایی اموزشای قبلیم تکمیل و تموم میشه و سه ستاره میشم اما امیدوارم بتونم تا نهایتا اواسط شهریور وارد اتاق لایو ترید بشم.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟قطعا تا اخر امسال به لطف خدا و کمک استادای عزیزم و دوستای گلم توی انجمن به سود مستمر میرسم.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , بنیامین , NavidNtwo , Masoud , وحید اکبری , hossien.as , hossien.as , hosein , hosein , hamedjamali78 , hamedjamali78 , mohamad.takalu79 , alisj , alisj , ایمان ساقی , SAEID_H , SAEID_H , reza kazemi , reza kazemi , payman rahimi , payman rahimi , Amir Hosein , Amir Hosein , mehdi.sh , mehdi.sh , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Morteza GHelichi , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , هانیه , mohammad , آزاده , آزاده , hadisajjadi , hadisajjadi , hossein parastar , محمد عباسی , محمد عباسی , payam , payam , samikhah , samikhah , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Saeid dehghani , Saeid dehghani , علی احمدی , علی احمدی , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
میزان اخطار:
کد کاربری: z276
سلام خدمت استاد بزرگ و استاد سجادی فر عزیز و دوستان گرامی
بنده امیر عباس رمضانی هستم ۲۶ ساله از تهران از سال ۹۹ در بازار مالی فعالیت دارم تو خیلی از دورههای مختلف شرکت کردند از جمله پرایس اکشن کلاسیک یا پرایس اکشن تکنیکال انواع و اقسام سبکهای معاملاتی و … بیانصافی نکنم سودای خوبیم به دست آوردم اما هیچ منطقی پشتش نبود اما بعد از اینکه جلسه چهارم انجمن خودمونو دیدم تازه متوجه شدم که ۹۰ درصد مشکلات من چه تو استاپ خوردن چه تو تیپی خوردن از کجا بوده و همین که الان بازار رو میفهمم خیلی حس خوبی دارم
……………………………………………… . . . .
حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حس اینکه در کنار خانواده خودم در حال تلاش برای رسیدن به هدفی مشخص هستیم برای رسیدن به این هدف با همدیگه همکاری میکنی ایرادات وجود در کار خودمون رو یگیریم و از نظر من هر کاری که برای خانوادهمون انجام میدیم وظیفه ماست و هر کاری که خانواده برای ما انجام میده لطف خانواده در حق ماست و من در بودن در این خانواده حس خیلی خوبی دارم و ی جورایی نقطهای امن من شده
تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
اینکه بازار فارکس یک چیزی فراتر از مهارت داشتن در ترید هست ما نیاز
به طور مثال سلامتی به طور مستقیم به روی میزان تمرکز ما و خستگی و توانایی انجام ترید کردن موثر است
اینکه ترید کردن یک سبک زندگیه و نیاز داره همه جوانبو برای اینکه بتونیم یه تریدر با سود مستمر باشیم در کنار هم داشته باشیم اینکه ما بتوانیم برنامه روزانه واسه خود داشته باشیم ورزش کنیم بتونیم ارتباطات مفید و سالم بگیریم برای سلامتی خود ارزش قائل باشیم و مجموعه این رفتارها و عملکردها یتونه از ما یک تریدر موفق بسازه
از 1 تا 5 )به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟)
با افتخار 5
…………………………………………… . . . . .
اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از( 1 تا 5 ) چه نمره ای میدی ؟
قطعا 5
فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
من تمام تلاش خودم رو میکنم با عمیق شدن و دقیق شدن در سیستم آموزشی و اگر ما کاری برای خانواده خود انجام میدهیم وظیفه ما هست و هر کاری خانواده برای ما انجام میدهد یک لطف است
بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
تلاش برای رسیدن به یک سود مستمر با یک شرایط روحی درست و تا زمانی که به این هدف نرسیدم باید با تمام جون تلاش کنیم در این راه خستگی وجود دارد ناراحتی وجود دارد پس نباید دست از تلاش برداریم
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , بنیامین , NavidNtwo , NavidNtwo , Masoud , Masoud , وحید اکبری , hossien.as , hossien.as , alisj , alisj , ایمان ساقی , ایمان ساقی , niloofarjmz , niloofarjmz , reza kazemi , reza kazemi , payman rahimi , payman rahimi , Amir Hosein , mehdi.sh , mehdi.sh , hamedjamali78 , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , ali.kiandoost , هانیه , هانیه , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , hossein parastar , payam , payam , samikhah , samikhah , مهدی حسینی , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Saeid dehghani , علی احمدی , علی احمدی , Amin_khazaee , Amin_khazaee
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z120
مهدی سلطانی هستم 18 سالمه آموزش به 3 سبک آموزش دیدم سمارت مانی و سبک کلاسیک و آر تی ام و با دیدن این آموزش ها فکر میکردم الان میتونم به سود مستمر برسم ولی خب چیزی که فکر میکردم نشد ولی ادامه دادم تا اینه تقریبا 5 ماه پیش توی اینستاگرام کلیپ استاد سجادی فرو دیدم و حرف خیلی قشنگی زدن گفتن وای به حال تریدری که از اشتباهات خودش سود بگیره و از اونجایی که من ضرر میکردم یا سودی میکردم وقتی وارد یک معامله میشدم زیاد با دلایلی که وارد یک معامله میشدم قانع نمیشدم و همش با خودم میگفتم یه چیزی کمه و همین حرف استاد سجادی فر باعث شد که من بهشون پیام بدم و وارد انجمن بشم
و وقتی وارد اولین جلسه انجمن شدم با استاد آرمان عزیز آشنا شدم واقعا من از صحبت ایشون لذت میبرم چون با علم بالایی داشتن آموزش میدادن فقط درکم از ترید زیاد نشده و ذهنمم بزرگ شده چون از تجربیات این خوانواده دارم استفاده میکنم و هرچی از استاد آرمان و لطف این خوانوده بگم واقعا کم گفتم فقط بچه های انجمن حرف بنده رو درک میکنن و یکی از دلایلی که من وارد انجمن شدم شبیه یک دانشگاه یا بهتر بگم یک خوانواده بزرگی هستیم و درکنار هم تمرین میکنیم و اینکه بدون اینکه همدیگرو از نزدیک دیده باشیم داریم در این مسیر به هم کمک میکنیم که به یک هدف بزرگ برسیم و از همه این اعضای خوانواده و استاد سجادی فر و استاد آرمان عزیز تشکر میکنم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) حس خوبی دارم چون خیلی به من کمک کر دن و همه ی اعضا مثل برادر و خواهر برام میمونن
مهم ترینش این هستش جوری که ما فکر میکنیم بازار حرکت نمیکنه بازار به غیر از اینکه حرکت میکنه به سمتی هم حرکت میکنه
فقط میتونم بگم آموزش های خیلی حرفه ای هستش (5)
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
واقعا آقای سجادی فر خیلی دارن برای این خوانواده تلاش میکنن (5)
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
2 ماه دیگه ولی خب اصلا به اتاق لایو ترید فکر نمیکنم چون باعث میشد تمرکزم بهم بخوره و اول که وارد انجمن شدم بیشتر اینکه میخواستم وارد اتاق لایو ترید بشم و همین باعث شدکه خوب به آموزش هایی که داده میشد تمرکز نداشته باشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) هدفم الانم فقط این هستش که خودم وارد یک معامله با دلیل بشم بعدش میرم دنبال هدف دیگم.
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , بنیامین , NavidNtwo , NavidNtwo , وحید اکبری , وحید اکبری , hosein , mohamad.takalu79 , alisj , ایمان ساقی , ایمان ساقی , niloofarjmz , niloofarjmz , payman rahimi , payman rahimi , Amir Hosein , Amir Hosein , mehdi.sh , hamedjamali78 , hamedjamali78 , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Mahdi Sadat , AMIRHOKMABADI , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , هانیه , mohammad , mohammad , آزاده , M. J. H , M. J. H , hossein parastar , hossein parastar , payam , payam , samikhah , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Saeid dehghani , Saeid dehghani , علی احمدی , علی احمدی , Amin_khazaee , Amin_khazaee , علی نوری , علی نوری , amir.sah12 , M.fouladgar , M.fouladgar
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z167
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی دوستان
من حسین اصحابی هستم 42 ساله از تهران و حدود 4 سال کم و بیش با بازار های مالی آشنا شدم که از طریق دوستان و شبکه های مجازی بود و من هم با دیدن اینکه تو فضای مجازی میومدن و معاملاتی میکردن و سود های خوبی رو بدست میاوردن به این فکر افتادم که خب من هم وارد بشم و سود کنم شروع به آموزش دیدن کردم ولی متاسفانه نتونستم سودی بدست بیارم و اومدم با دیدن چند تا دوره پول وارد بازار کردم ولی باز هم سود نکردم و ضرر هم کردم و همینجور مونده بودم و حالم خیلی بد بود طوری که اصلا از این بازار زده شدم و به این داشتم میرسیدم که اصلا همش دروغه ،( این به نظر من مشکل از آموزش بود چون یه جورایی بزن دررویی بودن )
یه روز که تو اینستاگرام داشتم میگشتم به استوری استاد عزیزم آقای سجادی فر برخوردم و دیدم که با چه آرامش زیاد و اطمینان خاطری معامله انجام دادن و چقدر روی چارت تسلط دارن ، چیزی که تو هیچ کدوم از استاد نماهای مجازی ندیدم و وارد پیجشون شدم و دیدم که چقدر ایشون حرف های درستی میزنن و انجمنی دارن که واقعا تریدر تربیت میکنن باهاشون صحبت کردم و فهمیدم که دوره ی آموزشیشون چیزی نیست که بهت بدن و خداحافظ و واقعا پیگیرن و نوع آموزشی که در پیش گرفتن واقعا متفاوت از هر دوره ی آموزشی هست وارد انجمن که شدم دیدم جای درست همینجاست و من بخوام تریدر بشم و تربیت بشم همینجاست و نه هیچ جای دیگه
یه چیزی رو صادقانه بگم چیزایی که تو این انجمن و این خانواده آموزش داده میشه و پیگیری هاشون رو از نظر من تو هیچ دوره ای در هیچ جایی پیدا نمیکنیدو باید ارزش این نعمت رو دونست
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ حس اطمینان و آرامش و ارزشمند بودن
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ به طور قطعی بگم هیچ جایی همچین آموزشی نمیدن و پیدا نمیکنید
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ با درک و دیدگاهی که بهت این محتوا و سیستم آموزشی میده قطعا 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ عاااااالی هستن ، 5 کمه
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ تمام تلاشم رو میکنم که جزء اولین نفرات باشم
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ اول از همه دوست دارم خودم رو بهتر بشناسم و تریدر خوبی باشم و با درآمدم جبران کاستی هام رو کنم و در کنار خانواده خودم انجمن نخبگان ترید بمونم
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , NavidNtwo , مهدی سلطانی , مهدی سلطانی , وحید اکبری , وحید اکبری , hosein , hosein , alisj , ایمان ساقی , ایمان ساقی , niloofarjmz , niloofarjmz , reza kazemi , reza kazemi , payman rahimi , payman rahimi , Amir Hosein , Amir Hosein , mehdi.sh , mehdi.sh , hamedjamali78 , hamedjamali78 , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , mohammad , mohammad , hossein parastar , hossein parastar , payam , payam , samikhah , samikhah , مهدی حسینی , مهدی حسینی , علی علیشیر , علی علیشیر , Amin_khazaee , Amin_khazaee , F.Arasteh , F.Arasteh
موضوعها: 1
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z130
با سلام و احترام
من سعید حسینی هستم تقریبا حدود 4 سال با فارکس آشنایی دارم و هر بار با یک آموزشی وارد میشدم و به شکست منتهی می شد یعنی سودی که نمیکردم هیچ، ضرر هم داشتم. یک مدت با آموزش فارکس و کندل شناسی رفتم جلو و نتیجه نداد. یک مدت با رفتارشناسی کندل و پرایس اکشن در آلپاری روی کندل های ثانیه ای ترید میکردم که یک سود میداد و پشتش از دست میدادم. عضو چندین کانال سیگنال دهی بودم ولی با هر سیگنال خود مدیر کانال تو سود بود ولی من تو ضرر و نمیشد. یک مدت روی طلای داخلی در اتاق معاملاتی ترید کردم اونم نشد بعد با یک آموزشی آشنا شدم که رفتم به مشهد و از اون آقا خریدم که اونم با روش ترید خودش مهاجرت کرد که فقط روی طلا و داوجونز و نفت ترید می کردم اونم نشد و منو به درآمد نرسوند. توی این چند سال هر بار دلزده و ناامید میشدم رها میکردم، دوباره با یک آموزش جدید برمیگشتم. پول برای آموزش به ریال به دلار زیاد دادم ولی نمیدونم چرا هر چی که اونا می گفتند در عمل برای من نمیشد. یک مدت وارد بورس ایران شدم آموزش دیدم و پول گذاشتم و در سیر نزولی بازار ایران من ضرر کردم. یک دوره ترید روی طلا فارکس شرکت کردم و برای من نمیشد. یک مدت وارد ارز دیجیتال شدم ولی نتیجه نداد. یک روش دیدم که با توجه به جهت بازار لندن، بازار نیویورک را ترید میکرد ولی نتیجه خوبی نگرفتم. دنبال یکی بودم که کنارش بشینم و ترید زدنشو ببینم ولی پیدا نمیکردم.
چند ماه پیش تو اینستا همزمان دو تا استوری دیدم یکی آموزش اسمارت مانی و اردربلاک در ده روز بود که هر روز یک جلسه روانشناسی داشت و یک جلسه نحوه ترید بود که در دوره بیشتر شرایط یک اردربلاک معتبر و نحوه معامله روی اردربلاک و با bos , choch آشنا شدم و این روش را دنبال کردم اما ..
و یکی استوری دیگری که اون موقع دیدم از آقای سجادی فر بود و پیگیر شدم و دوره های رایگان مبانی معامله گری را دیدم و در ادامه به انجمن نخبگان ترید جذب شدم ببینم این چه روشی هست. سرانجام علاقه پیدا کردم و دیدم روششون با بقیه فرق داره و منطقی به نظر میرسد و داره در بازار جواب میدهد الان که چند هفته هست دارم با این انجمن پیش میام. با توجه به اینکه من از صبح زود میرم سرکار و تا عصر سرکارم و اونجا هم نمیتونم فعالیتی داشته باشم عصرها فعلا دارم تمرین میکنم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حسم خیلی خوبه و روحیم خیلی بهتره چون میدونم روش درستی را دارم آموزش میبینم و اشکالاتم گرفته میشود.
چون آموزشها هفتگی هست و کم کم در ذهن ما مینشینند این آموزشها کمک کرد به من صبور باشم و نگران استاپ خوردن نباشم اون بخشی از ترید هست و باید بپذیرم و تلاش کنم و بیشتر یاد بگیرم.
5 را میتونم از من داشته باشند
این مورد هم 5 را میتونند از من داشته باشند
بر اساس تمریناتی که انجام میدهیم امیدوارم بتونم هر چه زودتر با آموزشهای جدید توی لایو ترید باشم.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
چون باید هدفی که تعیین میکنیم منطقی باشد و به آن برسیم و دست یافتنی باشد، امیدوارم تا پایان سال 1403 از نظر مالی به درآمدی برسم که به خانوادم کمک کنم و خانوادم نگران افزایش قیمت ها و خرید مواد غذایی، پوشاک، وسایل و لوازم منزل نباشند. وقتی از نظر ذهنی راحت ترشدم در سال بعد خانه ام را تکمیل کنم و با راحتی بسازمش و اونجور که دوست دارم بسازمش و وارد خانه جدید بشم و در سال بعد ماشین مورد علاقه ام را داشته باشم و سفرهایی که دوست دارم را بروم و در ادامه به عنوان یک خیر به نیازمندان کمک کنم.
سپاس خداوندا که یکی یکی اهدافم دست یافتنی می شود. 
اگر تغییر میخواهی،تصویر ذهنی ات را تغییر بده
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , NavidNtwo , NavidNtwo , وحید اکبری , وحید اکبری , hossien.as , hosein , hosein , hamedjamali78 , alisj , alisj , ایمان ساقی , niloofarjmz , niloofarjmz , reza kazemi , reza kazemi , payman rahimi , Amir Hosein , Amir Hosein , mehdi.sh , احسان فرزان مهر , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , هانیه , mohammad , mohammad , آزاده , آزاده , hossein parastar , hossein parastar , payam , payam , samikhah , samikhah , محمد عباسی , مهدی حسینی , Amirabass.fz , علی علیشیر , علی علیشیر , Amin_khazaee
اعتبار:
0
میزان اخطار:
کد کاربری: z234
ضمن عرض ادب خدمت استاد آرمان دلسوز و آگاه و همچنین استاد علی سجادیفر که روشنگر راه زندگی هستند.
بنده دبیر زبان انگلیسی و دانشجوی سال اول دکترای زبان شناسی با رتبه 31 هستم و 26 سال سن دارم.(پشت کنکور نموندم و بکوب خوندم)
نزدیک 5 سال سابقه دارم در بازار و در طی این پنج سال هرروز نزدیک 5 الی 6 ساعت وقتم رو پای چارت گذروندم و هردوره که ای که بگید دیدم.در طول این سال ها گلی پول از دستم دادم کلی افسرده شدم ولی دوباره بعد مدت ها سرپا شدم بازهم شکستم.به قول شاعر که میگه خراب شد رو سرم هرجوری که ساختم...بعضی اوقات با خودم فکر میکردم که واقعا این بازار برای من ساخته نشده و اون افرادی هم که از سودشون ویدیو میزارن در شبکه های مجازی هیچی بلد نیستند و الکی هستش همشون.واقعا دیگه به لب رسیده بودم شب ها با کلی فکر و عذاب میخوابیدم برای جبران اون ضررم مدام از بازار انتقام میگرفتم خودسر میپریدم در معامله یهویی و کمی ک سود میکردم میومدم بیرون و این شد که بلایی سرم اورد که اینبار نتونستم بلند شم.سال چهارم بود که با یک دوره ای از مدرس خارجی اشنا شدم در اون یک سال بعد تمرین تونستم ده الی 15 روز به سود مستمر برسم اما اما اما بعد اون 15 روز گیج شدم چارت رو که نگاه میکردم نمیفهمیدم از کجا شروع کنم چیکار باید بکنم چون به من درک بازار رو یاد نداده بودن و صرفا گفته بودند این شکلی شد بازار وارد معامله شو و با این نمیشه معامله گر شد
روزی که با این انجمن اشنا شدم گفتم این هم مثل بقیس بزار تاس بندازم ببینم شانسمو.ولی بعد چند هفته فهمیدم که استادی که به من منت میزارن درس یاد میدادن شخصیتی نیستن که بخوان الکی یه چیزیو بگند چون از جدی بودن صدا و رفتارشون(استاد ارمان) فهمیدم این انجمن خودساختس این انجمن یه چیزی میدونه.اون گنجینه ای که به دنبالشم همینجاست..به جد میگم روحیه ای که استاد سجادیفر میدن روحیه کاذب نیست این روحیه از سر منطق و دلیل هست.نمیتونم بگم انگیزشی چون جملات انگیزشی بیشتر باعث خیال پردازی میشه و این موضوع کمک کمی میکنه به پیشرفت ولی حرفایی که استاد سجادیفر بیان میکنند عین واقعیت است و من واقعا حرفای ایشون رو حجتی میدونم برای خودم تا الگوی خودم قرار بدم گرچه در حد و توان ما نیست قدم روی جای قدم های ایشون بزاریم
در این انجمن شما میفهمید که هرچی که یادگرفتید پوچه اینو از ته قلبم میگم یک عمر آزگار خسته کردیم چشمامون رو پشت چارت ولی ایتجا همونجایی هست که نتیجه میگیریم.و این بستگی به تلاش ما داره که روز و شب پر قدرت ادامه بدیم.
قدردان زحماتتون هستیم
رفتار خودرا بر اساس کیفیت فرایند تصمیم گیری تغییر دهیم نه کیفیت نتیجه!
زندگی مثل بازی پوکر هست نه شطرنج!
سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاسها
بنیامین , NavidNtwo , NavidNtwo , Masoud , وحید اکبری , hossien.as , hosein , hosein , alisj , alisj , ایمان ساقی , niloofarjmz , niloofarjmz , payman rahimi , payman rahimi , Amir Hosein , Amir Hosein , mehdi.sh , احسان فرزان مهر , احسان فرزان مهر , Morteza GHelichi , Mahdi Sadat , Mahdi Sadat , Mahdi , Mahdi , ابراهیم اردبیلی , mohammadrezafx63 , mohammadrezafx63 , ali.kiandoost , ali.kiandoost , هانیه , mohammad , mohammad , آزاده , hossein parastar , hadisajjadi , hadisajjadi , payam , payam , samikhah , samikhah , محمد عباسی , محمد عباسی , مهدی حسینی , علی علیشیر , Saeid dehghani , Amin_khazaee , Amin_khazaee , Ali.R.A.77 , علی نوری , علی نوری
|