2024/07/03، 03:42 PM
سلام الیاس هستم 27 سالمه از مشهد . از سال 97 تقریبا توسط یکی از دوستان که به من پیشنهاد داد یک ازر دیجیتالی رو بخرم و بعد از اینکه رشد کرد بفروشم و منم هم چون هیچ اطلاعی نداشتم مبلغ کمی خریدم و بعد از 4/5 ماه رشد خوبی کرد و فروختم خیلی بهم مزه داد و با خودم گفتم این چه حرفه ای است که یاد بگیرم و بتونم به عنوان یک شغل انجامش بدم و خلاص بشم از کاری که آب و هوا . بازار خرید . نوسانات دلار . حمایت کردن یا نکردن بخش های خصوصی دولت . و از این جور داستان ها خلاص بشم ( کار کشاورزی) این شد که شروع کردم به تحقیق کردن و با بازار فارکس آشنا شدم تقریبا سال 98 بود دوره هایی رو شروع کردم در یوتیوب به دیدن دوره های کلاسیک - عرضه تقاضا - اسمارت مانی -RTM - و این اخری هم NDS که درک خوبی نسبت به دوره های قبلی به من داد ولی خیلی خیلی گنگ بود برام حس کردم وسط یک اقیانوسی افتادم و نمیدونم میخوام کدوم طرف برم چارت رو که باز میکردم ده مدل تحلیل میکردم و هیچ فایده ای نداشت تصمیم گرفتم یک حساب ریل باز کنم و یک استراژی برای خودم با هرآنچه که میدونم بنویسم و شروع کنم به معامله کردن با همان استراژی مکتوب خوب نتیجه ای جز ضرر و یا هرچی که از مارکت میگرفتم رو پس میدادم نداشت تنها چیزی که بهم یاد داد این بود که خفن ترین استراژی هم داشته باشی 1 دلار هم سود نمیتونی بگیری وقتی ذهنت رو نشناسی وقتی درکی از مدیریت سرمایه نداشه باشی وقتی هنوز سعی میکنی بازار رو صد در صد پیش بینی کنی وقتی فکر کنی همه چیز منطقه ورده خلاصه که بیشتر از قبل گیج شدم و واقعا نمیدونستم دیگه باید چیکار کنم
تا اینکه خیلی اتقاقی در اینستا با جناب آقای سجادی فر عزیز آشنا شدم حرف هایی که میزدن رو بیشترشو بهش رسیده بودم مثل باقی افرادی که راجب ترید در اینستا صحبت میکنن خیال بافی نبود واقعیت هارو داشتن میگفتن از نا امیدیم کم شد انگار که یک نشونه بود با خودم گفتم نمیتونه اتفاقی باشه این شد که وارد انجمن شدم
الان با انگیزه و مسمم تر از هر دوران دیگه ای هستم چون دیدم اینجا صرف یک دوره آموزشی منطقه ورود یا فلان الگو و بحث های تماما مکانیکی خشک رو یاد بگیریم و بریم توی لایو مارکت پیاده کنیم و نتیجه ای نگیریم و فکر کنیم که مشگل از این سیستم ورود این استراتژی و... بوده دیدم بحث ها جدا از سیستم مکانیکی که خوب لازمه هر سبکی است در مورد ذهن کتاب هایی که معرفی شد در مورد عدم قطعیت و واقیت هایی که در این بازار هست در مورد ساختن شخصیت تریدر به جای اموزش یک نقطه ورود و خیلی چیز های خوب دیگه که واقعا لازمه این حرفه است مطرح میشه
99.9 درصد الان مطمعن هستم که جای درستی هستم و نشانه ها اتفاقی نبوده و این مدت که از این شاخه به اون شاخه پریدم منو برای رسیدن به این نقطه آماده کرده بود پس حسرتی از گذشته وجود نداره و تمام تلاشم رو میکنم که با ایمان به خدایی که من رو در این مسیر قرار داده به هدفم برسم
1- حسی که در کنار SMCFX خانواده داری؟
احساس میکنم جای درستی وارد شدم و تمام تلاشم رو میکنم که در کنار خانواده شاگردی باشم که باعث افتخارتون بشم
2-تجربه ای که از آموزش ها بدست آوردی ؟
خیلی از مواردی که پایه و اساس این مارکت بود رو شناختم و متوجه شدم که واقعا استراژی معاملاتی چیست و خیلی مسیر داره برام واضح تر میشه
3- از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره ای میدی؟
5
4- اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادی فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟
4
5- فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
همه تلاشم رو میکنم تا درک درستی از مارکت بدست بیارم با آموزش ها استاد و بتونم موثر باشم در انجن و امیدوارم تا 3 ماه دیگه بتونم به این نتیجه برسم
6- بزرگ ترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمعنی بهش میرسی؟
تجربه سود مستمر تجربه یک شخصیت منظم و موثر