نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با عرض سلام
سلمان صفاری هستم 21 سالمه حدود یکسال نیم داخل بازار فارکس مشغول هستم 4 5 ماهی بود که دست و پا شکسته اموزش میدیدم و ترید میزدم سود های گرفته بودم اما در کل یدونه حساب رو کال کردم تا اینکه با انجمن نخبگان ترید اشنا شدم و بسیار خوشحالم و خدارو شاکرم که زود هنگام انجمن رو سر راه بنده قرار داد

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
خیلی خوشحالم یه خانواده یه جمع دوست داشتنی دارم که باعث شده حال دلم خوب باشه و از مسیر زندگی لذت ببرم و فهمیدم که زندگی همین مسیره که داره میگذره
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
قبل انجمن دوتا دوره دیده بودم و بعد انجمن فهمیدم اصلا ترید اونی نیست که داخل بقیه دوره ها بهمون میگن اصلا یچیز دیگست
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ باید سیستم رو تجربه کرد تا فهمید نمرش چنده نمره 5 میدم

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
با توجه به حجم مطالب و تعداد اعضا بسیار عملکرد خوبی دارن بنظرم

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
خداروشکر الان دست رسی به اتاق لایو ترید رو دارم ولی درمورد سه ستاره شدن دارم تلاشم رو میکنم و نمیدونم چقدر طول بکشه فقط دارم تلاش میکنم که از وضعیت الانم کمی بهتر بشم و این چیزیه که استاد آرمان بهمون یاد داده پیشرفت پله به پله پدیدار میشود

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
هدفم اگاهی و بالا بردن مهارت و کم کردن اشتباهاتم هست که در پی این اتفاقات موفقت در تریداتفاق بیفته
<<انسان بدون خودآگاهی مجبور به تکرار است>>
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Salman1269 - 2025/02/15، 02:23 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست