نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام گرم تقدیم میکنم به این خانواده بینظیر
من حجت الله ناصری هستم 27 ساله از افغانستان. منم حدود چهار ساله که با بازار های مالی آشنا شدم و تقریبا هر سبکی رو آموزش دیدم و هر پکیجی رو تهیه کردم و سه بار حسابم رو صفر کردم. من با استاد سجادیفر از طریق انستاگرام آشنا شدم و مدت زیادی همه پست ها و استوری های ایشون رو دنبال میکردم چون بعد این همه شکست اعتماد کردن سخت بود. اما با اینکه تازه به این خانواده پیوستم و امروز تازه جلسه پنجم رو دیدم متوجه دیدگاه استاد آرمان عزیزم شدم که یک دیدگاه کاملا متفاوتی نسبت به همه استادی که تا الان میشناختم دارند امیدوارم که بتوانیم کنار هم و با یاری استادان عزیز موفق بشیم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ با اینکه فقط سه روز شده عضو شدم ولی با دیدن آموزش های استاد خیلی امیدوارم
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ بزرگترین فرق این آموزشها این است که قبلا فکر میکردم که ما در مقابل اسمارت مانی هستم و باید با او بجنگیم ولی الان میگم که ما باید  در کنار اسمارت مانی سود بگیریم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟واقعا استاد عالی هستند هم سرعت حرف زدن هم محتوای بدردبخور و فشورده و هم دیدگاه متفاوت. تا الان که برای من 5 ستاره بوده
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟هنوز به اون سطح نرسیدم
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ 72 روز دیگه چون واقعا پیگیرم و مشتاقانه درس میخونم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ هدفم یک ستاپ معاملاتی عالی که بتونم حد اقل یک استیت منت درست و منطقی داشته باشم. (همه مایی که چندین ساله داریم خاک این بازار را میخوریم تجربه های خیلی بدی داشتیم و خیلی سرکوفت خوردیم امیدوارم که بتونم سربلند بشم و بگم که آخر تونستم موفق بشم)
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Hojat Naserz - 2025/02/07، 01:24 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست