2025/01/27، 09:15 AM
من رحمت صادقی هستم 36 ساله از تهران. حدود 6 7 سال دست و پا شکسته با بازار کرپیتو آشنایی دارم. الان حدود 2 سال با فارکس آشنا شدم. در ابتدا با شوق و ذوق فراوان و به امید یک شبه پولدار شدن تمام وقتمو برای یادگیری فارکس گذاشتم چندین دوره رایگان و پولی رو دیدم و نمیگم دوره های بدی بودن و برای من خوب نبودن فقط به قول استاد آرمان یکی که با خط روند کار می کنه و به سود میرسه بخاطر خط روند نیست بخاطر اینه که تجربش زیاده و بازار رو میفهمه و خودش فکر میکنه بخاطر کشیدن اون خط روند هست که سود کرده.
من در بهار 1403 بطور کاملا اتفاقی با آقای سجادیفر آشنا شدم ولی پیش خودم گفتم این دوره هم مثل بقیه دوره هایی هست که تا حالا دیدم و چیز زیادی یاد نمیگیرم. من هر دوره ای رو که باهاش آشنا میشدم بدون تحقیق میخریدم ولی پیج آقای سجادیفر رو حدود 6 ماه زیر نظر داشتم صحبتاشون، معاملاتشون، آرامش و خونسردی حین معامله و... همه رو میدیدم. حتی با بیش از 10 12 نفر که عضو انجمن بودن صحبت کردم که همه منو به عضویت انجمن تشویق کردند. پیش خودم گفتم نهایتا هزینه این دوره هم مثل بقیه دوره ها میره اینم مثل بقیه.
پس از تهیه دوره در آبان 1403 و دیدن چند قسمت اول دوره تازه فهمیدم ترید یعنی چی. تازه فهمیدم هر چی در مورد ترید و پولدار شدن یه شبه و بازار شنیدم همش یه شوخی بوده.
الان پس از حدود 3 ماه و با دیدن 20 قیمت از آموزش ها، دید من نسبت به ترید و معامله گری کاملا تغییر کرده و شاید بگم تا اینجای کار درک و فهمم از بازار خیلی خیلی درست تر و منطقی تر شده است.
تنها پشیمانی من این هست که چرا همون اول که با آقای سجادیفر آشنا شدم وارد انجمن نشدم و چندین ماه بعدش وارد شدم.
1- حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
انجمن مثل یه عصا هست برام که خستگی راهی که شیب تند و سربالایی هم داره رو برام کم کرده و به منو به طی کردن مسیر کمک و منو از بیراهه به سمت راه اصلی برده
استاد آرمان و آقای سجادیفر و همه دوستان انجمن هم مثل کسایی که قبلا دردهای منو تو مسیر تریدر شدن کشیدن و الان زخم هاشون خوب شده دست منو گرفتن که تو چاله های این مسیر نیفتم
2- تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
تجربه ای که به دست آوردم اینه که تو همه کارها باید قدم به قدم پیش رفت با صبر و حوصله. فقط باید پیش بریم
3- از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
5
4- اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
5 . البته پیام که میدیم چند روز بعدش جواب میدن که قطعا بخاطر حجم بالای پیام هاست.
5- فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
تو این انجمن ستاره دار شدن یا نشدن برام زیاد مهم نیست. مهم اینه که طبق آموزش ها قدم به قدم پیش برم و محتوایی که استاد آرمان بیان می کنن رو درک کنم و خودم متوجه تغییراتم بشم.
البته ستاره دار شدن یا نشدن بستگی به نظر استاد آرمان داره و هر وقت تشخیص بدن ستاره میدن یا کم میکنن
6- بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
رسیدن به درآمد مستمر و قطعا هم بهش می رسم