2025/01/18، 08:34 PM
درود، من فرید هستم و 48 سال دارم. 5 سال قبل ، به دنیای ترید و بازارهای مالی وارد شدم و حس کردم به دنبال یک فرصت واقعی برای رشد و پیشرفت در زندگیام هستم. روزهایی که به سختی میگذشت و حس میکردم هیچ راهی برای تغییر وجود نداره، به دنیای بازارها و ترید روی آوردم. وقتی به اینجا آمدم، حتی فکرش رو نمیکردم که این مسیر به چنین جایی برسه. اما اینجا، در خانواده بزرگ نخبگان ترید، نه فقط یاد گرفتم که چطور در بازار حرکت کنم، بلکه به معنای واقعی یاد گرفتم که چطور در زندگی حرکت کنم.
برای اونایی که الان میخوان وارد دنیای ترید بشن، باید بگم که این مسیر هیچ وقت راحت نبوده، اما هیچ وقت هم تنها نیستید. وقتی وارد این خانواده میشید، حس میکنید که هم راستا با افراد دیگری هستید که انگیزه و هدف مشترک دارن. اینجا، شما نه تنها مهارتهای ترید رو یاد میگیرید، بلکه ارزشهای انسانی و تصمیمگیریهای درست رو هم میآموزید. اینکه هیچ وقت در این مسیر تنها نیستید، برای من بزرگترین هدیهست.
من به عنوان یک تریدر 48 ساله، به هیچ عنوان در این مسیر عجله نکردم، بلکه با صبر و پشتکار، آموختههایم را در زندگی شخصی و حرفهای به کار گرفتم. به همگان توصیه میکنم که اگر خواهان موفقیت و پیشرفت هستید، هیچ وقت از یادگیری دست نکشید. اینجا، در این خانواده، هر قدمی که برمیدارید، به سوی موفقیت نزدیکتر میشوید.
پس اگر تصمیم گرفتید که وارد این مسیر بشید، بدونید که جای درستی اومدید. اینجا، شما میتونید رشد کنید، با چالشها روبرو بشید، و در نهایت به هدفهاتون برسید.
1. حسی که در کنار خانواده SMCFX داری؟
وقتی وارد این خانواده شدم، حس کردم مثل یه سفر جدید رو شروع کردم، جایی که هر قدمم با همراهی دوستانی برداشته میشه که انگیزه و هدف مشترکی دارن. انگار وارد یه تیم کوهنوردی شدم که همه دارن کمک میکنن از مسیرهای سخت بالا بریم. این حس دلگرمی و انگیزهای که از این جمع میگیرم، باعث شده مطمئن بشم که هیچوقت تنها نیستم و حتی روزهایی که ناامیدی سراغم میاد، یه تلنگر کوچک از این خانواده منو دوباره به حرکت در میاره.
2. تجربهای که از آموزشها به دست آوردی؟
از زمانی که این آموزشها رو شروع کردم، دیدگاه من به بازار و حتی به زندگی تغییر کرده. حالا دیگه وقتی به بازار نگاه میکنم، میبینم که هر حرکت و هر نوسان قیمت، یک دلیل پشتش داره که قبلاً نمیدیدمش. این آموزشها به من یاد دادن که هر چالش در ترید، یک فرصت یادگیریه و من باید از هر تجربهای به عنوان ابزاری برای رشد استفاده کنم. این دیدگاه، نه فقط در بازار بلکه در زندگی روزمره هم به من کمک کرده تا نگاه عمیقتری به مسائلم داشته باشم.
3. از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی؟
به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره کامل 5 رو میدم. هر جلسه و هر مطلبی که ارائه شده، باعث شده که سطح درکم از بازار و رفتار قیمتها به شکل چشمگیری بالا بره. سیستم آموزشی این دوره طوری طراحی شده که هیچ نقطه ابهامی برات باقی نمیمونه و میتونی به راحتی مفاهیم رو در عمل پیادهسازی کنی. محتوای آموزشی هم به شدت کاربردی و به روزه که واقعا به من کمک کرده که حرفهایتر عمل کنم.
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمرهای میدی؟
به تیم منتورینگ نمره 5 میدم. واقعاً با راهنماییهای آقای سجادیفر و تیمش، اعتماد به نفس من بالا رفته و دیدگاه من به بازار به طور کامل تغییر کرده. همه چیز دقیق و واضح بیان میشه و هیچ وقت حس نمیکنم که تنها هستم. تیم همیشه آماده هست تا هر سوال و چالشی رو پاسخ بده.
5. فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
3 ستاره شدن برای من اصلاً هدف اصلی نیست. برام این مهمه که هر روز چیزی جدید یاد بگیرم و به خودم ایمان داشته باشم. همین که در کنار این خانواده یاد میگیرم و پیشرفت میکنم، خودش بزرگترین دستاورد من هست. اما تلاشم رو میکنم تا هر چه زودتر در این مسیر پیشرفت کنم و دسترسی به اتاق لایو ترید هم برام باز بشه.
6. بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی؟
بزرگترین هدف من اینه که بتونم به یکی از تریدرهای موفق تبدیل بشم که نه تنها در بازارهای مالی، بلکه در زندگی شخصی هم تصمیمات بهتری بگیره. امیدوارم بتونم با استفاده از تمام آموزههایی که از این خانواده گرفتم، به این هدف برسم و این پیشرفتها رو با دیگران هم به اشتراک بذارم.
هر ثانیه، فرصتی است برای دگرگون کردن زندگیتان.