نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
من پویا یوسفیان هستم. ۳۴ سالمه از تهران. مهندسی صنایع خوندم و در حال حاضر کارمند بانک هستم. از سال ۹۷ با بورس آشنا شدم و توی همون دوره بورس با واژه فارکس آشنا شدم. بعد از اینکه درباره فارکس تحقیق کردم فهمیدم عجب دنیاییه و در مقایسه با بورس ایران فوق‌العاده جذاب‌تره. به همین دلیل قبل از ورود به بورس باهاش خداحافظی کردم و رفتم سمت آموزش‌های فارکس. اول با سبک تکنیکال کلاسیک شروع کردم بعد الیوت. وقتی جواب نگرفتم رفتم سمت کریپتو. تو بازار کریپتو با اینوست روی بیتکوین سود حدودا ده برابری گرفتم و برام فوق‌العاده بود. خواستم برم سمت ترید تو کریپتو دیدم دردسر خیلی داره و مجددا با سبک پرایس اکشن لنس بگز به فارکس برگشتم و در این حین اینوست روی ارزهای برتر کریپتو رو هم ادامه دادم. با پرایس اکشن سودهای جزیی می‌گرفتم ولی ضرر هم می‌کردم و تو بهترین حالت اگر یک ماه زیان نمی‌دادم سر به سر می‌شدم و سود آنچنانی نداشت برام. تو همین موقع‌های بود که با پیج آقای سجادی‌فر آشنا شدم و تیکه‌هایی از لایو تریدشون رو که تو پیج می‌ذاشت می‌دیدم. اولش خیلی بدبین بودم و فکر می‌کردم مثل بقیه پکیج فروش‌ها لایو تریداشون واقعی نیست و روی ریپلای بازاره ( علی آقا منو ببخش  Big Grin) اما بعد یه مدت همزمان با لایو ایشون توی اینستاگرام بازار هم چک می‌کردم و می‌دیدم نه واقعا ایشون لایو ترید می‌کنن و مثل اینکه قضیه جدیه. بیشتر راجع به پیج کنجکاو شدم و دیدم علی آقای سجادی‌فر با اینکه سودهای خوبی از بازار می‌گیره اما حتی یک نمونه شوآف تو پیجشون نداره و مثل پکیج فروشا نمیاد با کت و شلوار از مرسدس بنز پیاده بشه و بگه بیاید پکیج منو بخرید. خلاصه این شد که فهمیدم آقای سجادی‌فر واقعا تریدر هست و اگر قرار باشه من روزی تریدر بشم تنها جایی که می‌تونه منو به این آرزو برسونه فقط و فقط این انجمن هست.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ یادمه روزایی که مدرسه می‌رفتم تو دوران دبیرستان روزای یکشنبه ورزش داشتیم. انقدر عاشق فوتبال بودم که کل هفته رو به عشق یکشنبه‌ها و زنگ ورزش می‌رفتم مدرسه و اگه یه هفته یکشنبه تعطیل بود اون هفته مثل جهنم برام می‌گذشت. الان هم دقیقا همون حس رو دارم. کل هفته رو به عشق یکشنبه‌ها و آموزش‌های جدید می‌رم سرکار و روز یکشنبه بهترین روز هفته من هست و لحظه شماری می‌کنم برای جلسه بعدی انجمن.
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ با دیدن قسمت‌های اول آموزش حسم این بود که استاد آرمان یه پتک برداشته و میکوبه به دیوار افکار و اعتقادات من نسبت به بازار. در واقع تو چهار جلسه ابتدای آموزش‌ها هر چی تو این پنج شش سال از بازار یاد گرفته بودم تخریب شد و از نو داره ساخته می‌شه. با این تجربه‌ای که به دست آوردم الان دیگه تو زندگی به هیچی با دید صد در صد و قاطعانه نگاه نمی‌کنم
……………………………………………… . . . .
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ ۵
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟  با این صبر و حوصله‌ای که قای سجادی‌فر در مواجه شدن با بچه‌ها داره دلم می‌خواد بیشتر از پنج نمره بدم
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ به نظرم بعد از تکمیل آموزش‌ها و چند ماه تمرین تو لایو بازار می‌تونم به دیدی برسم که استاد اجازه ورود به لایو ترید رو به من بده. یعنی حدودا اواسط زمستون ۱۴۰۳
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ به مرحله‌ای برسم که بتونم سوددهی مستمر و معقول رو از بازار داشته باشم
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط pooya - 2024/06/12، 06:14 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست