2025/01/03، 05:20 PM
به نام خداوند جان آفرین حکیم سخن در زبان آفرین
سلام دارم خدمت استاد آرمان عزیز و استاد سجادیفر و تمامی عزیزانی که دارند این پیامو از بنده میخونند من محمد قاسم کریمی هستم 20ساله از قم از سال 1400 آشنا شدم به بازار های مالی در اولین قدم از آشنایی من به بازار های مالی (کریپتو کارنسی ) به این شکل بود که من همیشه دنبال این بودم چطوری میتونم موفق بشم یکی ازین روز ها رفتم پیش یکی از دوستانم بهش گفتم چطوری میتونم سریع پول دار شم ؟
اونم در جواب بهم گفت کریپتو بخر بهش گفتم کریتو چیه ؟ اون در جواب بهم گفت من رفتم تهران درس هاشو خودندم بلدم کلی همم ازین بازار سود گرفتم میخاهی برای تو هم پول دربیارم ؟اون زمانی بود که دوج کوین سود خیلی زیادی داده بود با توییت های ایلان ماسک منم بهش گفتم اره پول بهت میدم تو برای منم ترید بزن سود شد بهم بده خیلی نگذشت که این دوست من اومد بهم گفت لیکویید شدم ! بهش گفتم لیکویید چیه دیگه ؟ گفتش که کل سرمایه تو و خودم رو بر باد دادم منی که کلی بابت اون پولا زحمت کشیده بودم اینو شنیدم خیلی حالم بد شد و بعدش گفتم من باید خودم این بازار رو یاد بگیرم حد اقل اگر قراره پولی از دست بدم خودم از دست بدم تاا اینکه دیگران خلاصه بعد از اون ماجرای تلخ برای من به خودم قول دادم تا زمانی که خودم کامل یاد نگرفتم ترید نزنم و از 1400 تا الان همش در حال دیدن دوره های مختلف بودم و هیچ تریدی نزدم تا الان از هرکی میپرسیدم که ترید رو ازکجا باید یاد بگیرم منو مسخره میکردن و منو میپیچوندن همش دعا می کردم خدایا یکی رو سر راهم قرار بده که راه درست رو بهم نشون بده در دل تاریکی با استاد سجادیفر عزیز آشنا شدم و این شد که مسیری خودم رو پیدا کردم .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
اینجا واقعا معنی خانواده رو میده هیچ کسی تورو قضاوت نمیکنه که بلد نیستی و همه عزیزانی که از تو سابقه بیشتری دارند دستت رو میگیرند و کمکت میکنند باهاشون رشت کنی
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
تجربه ای که بدست آوردم اصلا نمیتونم به زبونم بیارم میتونم بگم کل این سه سال یک طرف آموزش های استاد آرمان عزیز یه طرف بسیار مطالب مفیده و ارزنده هستش و من تاحالا هیچ جایی ندیدم و نشنیدم این مطالب رو جای دیگه تمامی این ها برمیگرده که این آموزش ها به معنی واقعی کامله
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
بدون شک سیستم آموزشی که من دیدم عدد 5 کمه برای این محتوا ها
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
تیم منتورینگ استاد سجادیفر عزیز خیلی زحمت میکشند برای ما من شخصا بخام نمره ای بدم بالای هزارر میدم
خیلی ممنونم از عزیزانی که این پیامو میخونند و تشکر بیسار وژه از استاد آرمان عزیز دارم و استاد سجادی فر
تک تک شماهارو از صمیم قلبم دوستون دارم