برای ورود به جلسه به چنل فصل مراجعه کنید

از این فایل های صوتی سرسری نگذرید
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
درود وعرض ادب خدمت دوستان
بنده حامد اختری هستم 40 ساله اهل شیراز و شغل اصلی من در حوزه ساخت و ساز مسکن که حدود 4 سال پیش بازار را از طریق باینری اپشن شناختم و خیلی ضرر در بازار باینری دیدم و حدود2 سال پیش با فارکس اشنا شدم و دوره های خیلی زیادی دیدم ولی هیچ کدام نتونست راه درست کارکردن و اصول بازار را به من یاد بدهد و باز هم ضرر و کال مارجین را خیلی تجربه کردم تا اینکه خیلی اتفاقی در اینستاگرام پستهای استاد سجادی فر را دیدم و از تریدهاشون چیز دیگری دیدم و اول با خود گفتم این همه راه رفتی این یکی هم امتحان کن . قسط اول را دادم و بعد از دیدن چند قسمت در اسپات پلیر فهمیدم دنیای متفاوتی از اموزش را شروع کردم و برای پرداختهای بعدی خودم زودتر پیام میدادم و متوجه شدم جای درست را خدا جلو راهم قرار داده......

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟

واقعا از بودن در انجمن و در کنار این خانواده بزرگ لذت میبرم و احساس میکنم جای درست را پیدا کردم و خدا را شاکرم بابت بودن در انجمن

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟

اگر کسی میخواهد اموزش را اصولی شروع کند فقط با این انجمن میتواند راه درست را پیدا کند و با تجربه ای که از دوره های قبل داشتم هیچ کارگاه اموزشی را انقدر کامل و جامع ندیدم

از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟

همانطور که در صحبتهای قبلیم عرض کردم واقعا اموزشها کاملا جامع و کامل هست و از همینجا به استاد ارمان یک خسته نباشید و خدا قوت میگم که مطالب را بسیار روان و زیبا بیان میکنند و نمره 5 شایسته این سیستم اموزشی هست

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟

جناب سجادیفر هم با وجود مشغله های زیاد تا الان همه جوره پاسخگو بودند و بنده فکر نمیکردم که خودشون مشاوره بدهند و من همینجا ازشون تشکر میکنم و نمره 5 برازنده تیم منتورینگ اقای سجادیفر میباشد

سپاس از همه دوستان بابت نگاه زیباشون
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Hamed63 - 2024/12/27، 10:27

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست