نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
درود وعرض ادب خدمت دوستان
بنده حامد اختری هستم 40 ساله اهل شیراز و شغل اصلی من در حوزه ساخت و ساز مسکن که حدود 4 سال پیش بازار را از طریق باینری اپشن شناختم و خیلی ضرر در بازار باینری دیدم و حدود2 سال پیش با فارکس اشنا شدم و دوره های خیلی زیادی دیدم ولی هیچ کدام نتونست راه درست کارکردن و اصول بازار را به من یاد بدهد و باز هم ضرر و کال مارجین را خیلی تجربه کردم تا اینکه خیلی اتفاقی در اینستاگرام پستهای استاد سجادی فر را دیدم و از تریدهاشون چیز دیگری دیدم و اول با خود گفتم این همه راه رفتی این یکی هم امتحان کن . قسط اول را دادم و بعد از دیدن چند قسمت در اسپات پلیر فهمیدم دنیای متفاوتی از اموزش را شروع کردم و برای پرداختهای بعدی خودم زودتر پیام میدادم و متوجه شدم جای درست را خدا جلو راهم قرار داده......

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟

واقعا از بودن در انجمن و در کنار این خانواده بزرگ لذت میبرم و احساس میکنم جای درست را پیدا کردم و خدا را شاکرم بابت بودن در انجمن

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟

اگر کسی میخواهد اموزش را اصولی شروع کند فقط با این انجمن میتواند راه درست را پیدا کند و با تجربه ای که از دوره های قبل داشتم هیچ کارگاه اموزشی را انقدر کامل و جامع ندیدم

از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟

همانطور که در صحبتهای قبلیم عرض کردم واقعا اموزشها کاملا جامع و کامل هست و از همینجا به استاد ارمان یک خسته نباشید و خدا قوت میگم که مطالب را بسیار روان و زیبا بیان میکنند و نمره 5 شایسته این سیستم اموزشی هست

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟

جناب سجادیفر هم با وجود مشغله های زیاد تا الان همه جوره پاسخگو بودند و بنده فکر نمیکردم که خودشون مشاوره بدهند و من همینجا ازشون تشکر میکنم و نمره 5 برازنده تیم منتورینگ اقای سجادیفر میباشد

سپاس از همه دوستان بابت نگاه زیباشون
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Hamed63 - 2024/12/27، 06:57 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست