نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه بزرگواران سعی کردم خیلی خلاصه راهی که در پیش داریم رو خدمت دوستان بیان کنم با افتخار به اینکه شاگردی جناب سجادی فر و استاد ارمان رو میکنم .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ققط میتونم بگم با عث افتخار هستش
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ به واقعیت درک بازار در بازار مالی بهتر است از زندگی روباتیک تریدری
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟4
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ اصلا اتاق لایو ترید هدف من نیست داستان برای من چیز دیگریست
…………………………………………….. . . . . . 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟تا اخر امسال نه ولی تا اخر سال 1404 هدف 1 میلیون دلاری در بازار رو دارم البته با مدیریت خیلی سخت

اول اینکه سلام عرض میکنم خدمت همه شما دوستان البته اگر قابل بدونید و باعث افتخار من هستش نه به کلام بلکه با همه وجود که عضو کوچکی از این خونواده بزرگ هستم 

کاملا بی بهانه میرم سر اصل مطلب . یک جمله ای برای استاد بزرگ جناب علی اقای سجادی فر فرستادم که میگفت تو لازم نیست تقاضا کنی بلکه تو نگفته دریافت میکنی وقتی مستحق باشی و باور داشته باشی .من هم مثل همه شما اساتید و بزرگواران مثل همه شما بچه ها حدود چند سالی هست که وارد بازار مالی شدم فراز و نشیب های خیلی زیادی دیدم . بالا پایین های زیادی رو هم دیدم و با همه وجود درک کردم و تاوان سنگینی رو پرداخت کردم . به قول معروف میگن خوبشم دیدیم بدشم دیدیم .اصل داستان از جایی شروع شد که یک روز یک تصمیم با خودم گرفتم البته اگر بگم خودم گرفتم به واقعیت مزاح کردم  قبلش لازمه که بگم واقعا قصد جسارت به هیچ عزیزی رو ندارم فقط شیرازه بیداری خودم هست و بس شاید لمس این صحبت برای خیلی از عزیزان دشوار و غیر قابل هضم باشه اما عین واقعیته . ناخود اگاه من برای من تصمیم گرفت و من هم تن به خواسته ناخود اگاه خودم دادم  . یک جمله خیلی زیبایی رو حسین آوورا میگه که موفقیت برای من چیزیه که وقتی میمیرم  هیچ توانایی توم نمونده باشه که شکوفا نشده باشه که جناب سهروردی مثال قشنگی رو میزنه که مثل یک انگور وقتی تبدیل به شراب ناب و شیرین میشه همه وجود خودش رو خشک میکنه . هیچ اهنگی درون خودت نمونده باشه که خونده نشده باشه هیچ حرفی توی دلت نمونده باشه که گفته نشده باشه  و همه اون چیزی که طبیعت درون شما کاشته بروز کرده باشه  .. یادمون باشه زندگی همیشه به نفع ما کار میکنه مخصوصا وقتی این طور به نظر نمیاد اگر با این دید به کارهامون به زندگیمون به افکارمون مگاه کنیم این باور رو پیدا میکنیم که این یعنی رسالت این یعنی بیداری ضمیر نا خود اگاه .ای کاش یادمون نره در برهه ای از زمان وارد خونواده ای شدیم که در جامعه تریدری ایران کم نیستن رویا فروشهای تو خالی که واقعا مثل یک اسمارت مانی عمل میکنن و سود و ضرر همه ما خونواده ها اصلا واسشون مهم نیست و فقط به دنبال جمع کردن نقدینگی و پول هستن از دارایی ما به صندوق  حجم بالای حرص و طمع خودشون .و این دالان حرص و طمع اینها هیچ وقت پر شدنی نیست و از مایی که اسم و رسم و شهرت خودمون رو میذاریم تریدر و قرار هستش رسالتی رو که در این مسیر برای ما تعیین شده رو به اتمام برسونیم تا به بعد تکامل  بعدی خودمون برسیم  فقط و فقط کسانی طعمه این کلاهبردار ها میشن که بخوان به قول معروف ره صد ساله رو یک شبه طی کنن . فردریش نیچه در کتاب این است انسان میگه انسان به ارزوهایی که در موردشون حرف میزنه نمیرسه بلکه به ارزوهایی که واسشون قدم برمیداری و دلت اونجوری هست میرسی . لازمیه یک زندگی خوب یک ذهن خوب یک کاینات خوب یک قدرت خوب شناختن و درک کردن هستش البته شروط خاصی رو هم داره که باید رعایت بشه . وای به اون روزی که انسان قدرتی که در ذهنش خوابیده رو بیدار کنه و بشناسه . یه خواهشی دارم ازتون به این جمله ای که میگم خوب گوش کنید شاید حتی یک نفر تاکید میکنم حتی یک نفر اون چیزی رو که گم کرده رو و سالها به دنبالش میگرده رو پیدا کنه . طبیعت یا به تفسیر خیلی از دوستان کاینات و خدا و ذهن و هر چیزی که شما اسمش رو برای خودتون گذاشتید . من به شخصه خودم کاینات رو بیشتر قبول دارم . کاینات و طبیعت به کلمات تو و حرفی که میزنی هیچ بهایی نمیده . اصلا واسش مهم نیست که تو هر روز تکرار میکنی من بنز میخوام من حال خوب میخوام من خونه خوب میخوام من زندگی خوب میخوام . اصلا واسش مهم نیست … بلکه زبان طبیعت انرژیه . پس شمایی که بیست ساله داری میگی و به چیزی نمیرسی پیش خودت نگو نه طبیعتی نیست کایناتی نیست و همه اینها دروغه بلکه گفتمان انرژیت رو عوض کن . مطمعنن همه ادما این موردی رو که گفتم هر روز و هر روز دارن تکرار میکنن . تویی که داری میگی خدایا من مریضم مریضی رو از من دور کن خدایا من هیچی ندارم منو ثروتمند کن خدایا من ماشین ندارم یه کاری کن ماشین بخرم و هزار جور از این انرژی هایی که داری دیتاهاش رو به کایناتت میفرستی  طوری که داری صحبت میکنی به طور ناخواسته داری فقر و بدبختی و نداری و همه اینها رو مثل یک فرستنده امواج رادیویی داری منتشر میکنی داری مثل یک چراغ همرو پخش میکنی . داری مخابره میکنی من فقیرم من فقیرم من نیازمندم و دنیا میشنوه و میگیره تمام این مخابره رو و اتفاقی که میوفته چیه؟ دنیا هم در جواب دیتاهات فقرتو بیشتر میکنه نیازمندیهاتو بیشتر میکنه و بیشتر از اون چیزی که هستی نیازمندت میکنه . واقعیت انرژی اینه  که چیزی رو که میخوای بهش نمیرسی بلکه چیزی که هستی رو بهش میرسی .
از نظر همه ما مادی شناسهای عالم فراوانی برای ما روی پول معنی شده در صورتی که واقعیت اینه که فراوانی بحث پول نیست بلکه بحث نگاه فراوانی به زندگی و خواسته های خودمون هستش . میگن وقتی تنها ابزاری که داریم چکشه همه مشکلاتمون رو دز زندگی شبیه میخ میبینیم فقط میتونیم بکوبیم و تخریب کنیم پس وقتی نگاهمون نگاه نیاز و فقر هستش تنها چیزی که به دست میاریم همونه . از تفسیر علم بودا همین بس که  دنیا شبیه یک آیینه هستش هر چیزی که هستیم و میبینیم همون رو میگیریم . تو نمیتونی فقیر باشی و بری جلوی ایینه خودت ایست کنی و بگی من ثروتمندم . نه . کایینات خیلی خیلی زرنگ تر از این حرفهاست . نگاه میکنه میبینه اون انرژی که داری مخابره میکنی از درونت . از کجا داره میاد؟ به خاطر همین هستش که یک نگاهی به دوروبرتون میکنین خیلی هارو میبینید که غنی هستن اما در واقعیت فقیرن و خیلی هارو هم میبینید که فقیر هستن اما واقعیت چیز دیگست . در اخر صحبت هام هم یادمون باشه رقم حساب بانکی ما مشکل ما نیست بلکه فکری که در موردش داریم و احساسی که در موردش داریم مشکل ماست . این دو تا رو از هم هر چه سریعتر جدا کنید . مقدار پول شما یک طرف و احساسی که نسبت به پول دارین طرف دیگه .ما میتونیم پولدار باشیم اما هم چنان نگران پول باشیم اما میتونیم بی پول باشیم اما نگران پول هم نباشیم . پس یادمون بمونه کاینات به انرژی پاسخ میده نه به کلمات .
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط milad sarayloo - 2024/12/25، 04:09 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست