نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان انجمن و استاد آرمان گرانقدر و علی آقای عزیز دل..

بنده احسان فرزان مهر 36 ساله متولد شهرستان گنبد کاوس .ساکن گرگان . تحصیلات بنده لیسانس علوم دامی و از اونجایی که علاقه کمی به رشته تحصیلیم داشتم و فوت پدرم وارد بازار بیمه شدم و تقریبا دوسال آخر دانشجویی در رشت مشغول کار و بازاریابی بیمه شدم و بعد از اتمام دانشگاه ازدواج و نمایندگی جنرال خودمون رو استارت زدیم و اوایل همزمان دست و پا شکسته پیمانکاری ساختمان و مشاور املاک هم فعالیت داشتم.و این اواخر بدنبال شغلی بودم که از هیاهوی بازار آشفته و به قولی کاسبی سنتی بدور باشم.تقریبا 2 سالو خورده ای هست صرف علاقه ای که از طریق فعالیت دوستان وارد بازارهای مالی شدم و شروع کارم با کریپتو و بازار اسپات وتحلیل کلاسیک بود و تا قبل از ورود به انجمن هیچ آشناییتی نسبت به فارکس نداشتم.اوایل کار با شخصی که اسم پیجشون الدورادو بود شروع کردم و شبانه تمرین میکردم و هرچه یاد میگرفتم سریع معامله میزدم چونکه ساختمان سازی داشتم و به قولی میخواستم یکسری مخارج رو از این طریق تامین و جبران کنم و تا حدودی موفق بودم چون شخص محتاطی هستم وارد هر معامله ای نمیشدم و ناگفته نماند که از بعضی مواقع از کانال سیگنال رایگان یه بنده خدایی هم استفاده میکردم.تا اینکه وسوسه شدم وارد معاملات فیوچرز بشم که همزمان شد با شروع مشکلات شخصی که باعث فروپاشی مالی و خونوادگی که تمامی زحمات 12 ساله بنده شد و شروع کردن از صفر مطلق..و کنار گذاشتن ترید..

پیرو صحبتهای استاد آرمان عزیزم که فرمودند که اولویت رو در زندگی اول خودمون قرار بدیم رو میخوام بگم که واقعا صحبت ارزنده ای است و قابل تامل فراوان..چونکه متاسفانه یا خوشبختانه باخت مالی بنده در زندگی مشترک بود و هیچ کدوم از داراییها و اندوخته هام رو برای شخص خودم نمیخواستم و شخص مشترک زندگیم و دیگران رو اولویتم بود و سر آخر هم پودر شد ..و تجربه ای با بهای سنگینی شد که باعث شد بفهمم تا وقتیکه برای وجود و خواسته های خودمون(حتی وقتی که باید برای خودمون صرف کنیم) ارزش قایل نشیم هیچ چیزی جز حسرت نصیبمان نخواهد شد.. 

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  خدارو هرروز شکر میکنم که با انجمن و علی آقای عزیزم آشنا شدم که باعث شدن با استاد آرمان و تمامی عزیزانی که با نهایت تلاش بدنبال اهداف بزرگی هستند آشنا بشم.
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)اوایل حضورم برای بنده که حالت تکنیکالی(مکانیکی) و ترکیب اندیکاتورهای مختلف کار میکردم و چارت رو بدون ابزار دیدن برام سخت بود ولی الان افتخار میکنم که شاگرد استاد آرمان عزیز و عضو انجمن هستم.
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)  5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)  انشالله تا اتمام کلاسهای انجمن
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) طبیعتا رسیدن به سود مستمر هم بنده و هم دوستان انجمن( به کمک هم و باهم)

<< میان استخوانهای خورد شده ایم , اما امید تقلا میکند برای روییدن >>
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط احسان فرزان مهر - 2024/05/31، 05:25 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست