نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام و عرض ادب خدمت خانواده عزیزم

من رضا کاظمی 43 ساله متولد و ساکن تهران هستم

آشنایی من با بحث ترید با بورس ایران و سرمایه گذاری در آن از سال 97 شروع شد بعد از حدود یک سال متوجه شدم که در بورس ایران فقط رانت هست که جواب میدهد در نتیجه به

بازار فارکس کوچ کردم.یک دوره کامل تحلیل تکنیکال گذراندم از این رو کامل که شامل همه سبک ها بود حتی هارمونیک و الیوت (به شخصه هیچ وقت با البوت و هارمونیک ارتباط منطقی

پیدا نکردم).

بعد از این دوره یک دوره smc رایگان در یوتوب دیدم این دوره دارای گروه و پشتیبانی دیسکورد بود که متاسفانه من به آخرهای فعالیت دیسکورد رسیدم و تا آموزش ها پایان یافت دیسکورد

هم تحریم شد و تعطیل( اینجا باید بدون ذکر نام حتما تشکری بکنم از ایشون که بدون چشم داشت واقعا زحمت کشیدن و وقت گذاشتن)

بعد از این دوره اولین بار بود که به سود دهی رسیدم اما به دلیل حذف شدن پشتیبانی هنوز سوالات زیادی در مارکت ایجاد میشد که برام مبهم بود و بی پاسخ میماند

به دلیل این موضوع وین ریت پایین داشتم(البته اکثر smc ها وین ریت پایین دارند) ولی ریوارد به ریسک های جذابی میگرفتم که باعث میشد که بالانس حساب مثبت باشه

با این حال وین ریت پایین و استاپ پشت هم زیاد باعث شد که از نظر روانی ادامه کار سخت باشه به اضافه اینکه شخصیت من جوری هست که همیشه در همه چیز به دنبال یک چرا

هستم مثلا در smc  همیشه نادیده گرفته شدن OB ها برام یک چرا بود.

بعد از مدتی با جناب سجادی فر آشنا شدم  در تست شرکت کردم  و با دیدن قسمت مبانی بسیاری از سوال های من برطرف شد. فهمیدم که جای درستی را انتخاب کردم

از این بابت بسیار خوشحال هستم Heart

موردی را باید و باید تاکید کنم  دوره آموزشی با این کیفیت و با همچین انجمن قوی حداقل 50 میلیون تومان در جاهای دیگر قیمت دارد دوستان حتما و حتما بسیار از این لطفی که به همه شده نهایت استفاده را ببریم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟

دقیقا درون یک خانواده قوی و حرفه ای برای رسیدن به هدف مشترک

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟

آموزش ها واقعا لایه لایه و مباحث عمیق هستند.استاد بسیار به مباحث تسلط بالایی دارند و قدرت انتقال مطالب هم عالی هست

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟

5

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟

5

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟

آخر مرداد

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟

چند پله ارتقا در تمامی جوانب زندگی به خصوص ترید  و  خارج شدن از دسته افرادی که  لیکوییدیتی هستند
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط reza kazemi - 2024/05/29، 07:47 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست