2024/12/02، 05:04 PM
عرض ادب و احترام خدمت استاد آرمان و همه اعضای انجمن
متین عمویی هستم فارغ التحصیل رشته شیم . حدود یکسال پیش با بازار ارزهای دیجیتال آشنا شدم و چند ماه در بازار کریپتو معامله می کردم که همیشه برایند معامله هایم منفی بود و مدام با خودم فکر میکردم به شناخت و درک مناسبی از بازار نرسیده ام تا این که از اینستاگرام با آقای سجادی فر بزرگوار آشنا شدم و صحبت های ایشان تلنگری بود برای من که میتوانیم با تلاش و پشتکار و تغییر نگرشمان در این راه به نتیجه مثبتی برسیم البته این اتفاق بدون حضور استاد آرمان میسر نبود و همیشه قدردان ایشان خواهم بود .
ا1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
مثل یک خانواده واقعی همه اعضا زیر نظر استاد آرمان بدون چشم داشت به یکدیگر کمک میکنند .
متین عمویی هستم فارغ التحصیل رشته شیم . حدود یکسال پیش با بازار ارزهای دیجیتال آشنا شدم و چند ماه در بازار کریپتو معامله می کردم که همیشه برایند معامله هایم منفی بود و مدام با خودم فکر میکردم به شناخت و درک مناسبی از بازار نرسیده ام تا این که از اینستاگرام با آقای سجادی فر بزرگوار آشنا شدم و صحبت های ایشان تلنگری بود برای من که میتوانیم با تلاش و پشتکار و تغییر نگرشمان در این راه به نتیجه مثبتی برسیم البته این اتفاق بدون حضور استاد آرمان میسر نبود و همیشه قدردان ایشان خواهم بود .
ا1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
مثل یک خانواده واقعی همه اعضا زیر نظر استاد آرمان بدون چشم داشت به یکدیگر کمک میکنند .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
در این چند ماه از آموزش های استاد یادگرفتم که بدون قضاوت بازار را نگاه کنم و به هیچ سبک و ارزی تعصب نداشته باشم و اگر بتونم مقداری از این بازار را بفهمم برای به نتیجه مثبت رسیدن کفایت میکند.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
بنده به سیستم و محتوای آموزشی انجمن نمره 5 میدهم . و خوشبختانه هرروز سیستم آموزشی کامل تر می شود.
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
با این که هرروز اعضای جدیدی به انجمن اضافه می شوند به تیم منتورینگ و پشتیبانی ایشان نمره 5 می دهم .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
من سعی میکنم فقط به آموزش ها و انجام تمرین ها توجه کنم و برای خودم ضرب الاجل زمانی تعیین نکرده ام و هروقت که از نظر استاد لازم باشد به مرحله بعدی انجمن خواهم رسید .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
مطمئنم هرروز ارتباط اعضای این خانواده بهتر می شود و درکنار هم میتونیم به درک بهتری از بازار و ذهن خودمان برسیم.