نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
من محمد ایمانی 32ساله از اصفهان هستم .سال 1400 از طریق دو تن از دوستان که سبک پریس اکشن کار میکردند با فارکس آشنا شدم و خیلی سریع و با اشتیاق آموزش را شروع کردم . یکی از این دوستان که مدعی بود 18 سال سابقه ترید دارد و سود مستمر از بازار گرفته در ازای درییافت مبلغی قرار شد تا به من پریس اکشن لایه سوم آموزش بدهد . آموزش ها تمام شد و از طریق اینستاگرام با آموزشهای آقای پورصمدی آشنا شدم و متوجه شدم دوست عزیزمون مطالب دوره جامع پورصمدی را به عنوان تجربیات خودش به ما قالب کرده بودند . خوب بعد از چند ماهی که اوقات فراغت از کارم را برای آموزشهای آقای پورصمدی قرار دادم با توهم دانش کارم را رها کردم وحساب را شارژ و وارد دنیای فارکس شدم . دو سه ماهی طول کشید تا ضرر 40 درصدی روز اولم را صفر کنم ولی تنها چند روز بالانسم مثبت بود و حسابم کال شد . مجدد دو برابر مقدار قبل شارژ کردم و اون هم تو یک هفته از دست دادم .
دست از پا درازتر سر کار سابق برگشتم . مضطرب افسرده و شکست خورده . همه رویاهام از دست رفته بود و به این سوال رسیده بودم که : آیا تا ب حال کسی از فارکس سود گرفته؟ جوابم هم مشخص بود اینکه همه ش واسه گرفتن پولهای من و امثال من همچین بازارهایی تشکیل شده.
نزدیک به 8 ماه حسابی کار کردم ولی توجهم معطوف بازار بود . تو این حین آموزشهای آقای آهنگری را دیدم که انصافا خدا خیر بهش بده کل نوهمات قبلی که توی سرم نقش بسته بود تو 4 جلسه اولش شسته شد . اما یه جایی از پازل خالی بود .
توی اینستاگرام یه پست از علی آقای سجادی فر دیدم واقعا از تسلطش لذت بردم . بعد از یک ماه دنبال کردن ایشون به این نتیجه رسیدم که وارد انجمن بشم
هدیه تولد 32 سالگی م به خودم ثبت نام در انجمن بود و فکر کنم بهترین هدیه ای بود که توی تمام عمرم دریافت کرده باشم. از این بابت خیلی خوشحال و سپاسگزارم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
من در ابتدا که وارد انجمن شدم حدود 4-5 ماهی از آموزش ها عقب بودم و چون شغلم فوق العاده ازم زمان میگرفت خیلی سخت میتونستم خودم را برسونم. احساس یاد نگرفتن و عقب ماندگی داشتم و چند باری خواستم انجمن را رها کنم ولی سعی کردم زمان بیشتری واسه آموزشهام بذارم و الان هم یکی دو ماهی میشه کاملا در حال آموزش و عمیق شدنم و تازه حس هراهی و همدلی توی انجمن را دارم تجربه میکنم
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
آموزشها عالی و بی نقصن و تنها لازمش تکرار و تمرین در جهت عمیق شدن در لایه های اونه
همین جا جای داره از جناب استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر بزرگوار تشکر کنم . من از آموزشهایی که این دو عزیز ارائه کردن نه تنها فهم خوبی از فارکس کسب کردم بلکه نگرشم به زندگی و سبک زندگی م بسیار تغییر کرد
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
اگر نسبت به برنامه و پلن روزانه م پایبند باشم تا 30 -40 روز آینده این اتفاق میفته
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
این که با دلی قرص و اطمینان خاطر بگم : من انسانی هستم که مهارت ترید کردن را بلدم و میتونم از این شغل کسب درآمد کنم
عقل گوید شش جهت حد است و بیرون راه نیست//*//عشق گوید راه هست و رفته ام من بارها
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Mohammad71 - 2024/11/20، 03:45 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست