2024/11/11، 01:16 PM
درود عرض ادب خدمت خانواده بزرگ smcfx
من هادی هاشمیان 3سال در ارز دیجیتال فعالیت داشتم در کانال های سیگنال هم عضو بودم/چندین دوره آموزشی هم شرکت کردم با مبلغ های مختلف
ثمره این دوران جز از دست دادن پولم چیز دیگه ای نبود حتی کانال سیگنال که الان کلی هم ادعاشون میشه
دوره ای که همیشه همراه باشن و تاریخ انقضا نداشته باشن باورم نمی شد دوره ای که لولتونو ببره بالا دید شمارو نگرش شگارو آبدیت ککنه
1_در جواب سوال حسم در کنار انجمن باید بگم:
احساس میکنم سالهاست همدیگرو میشناسیم<دوستان برای پاسخ به سوالات دوستان تمام تلاششونو میکنن
2_تجربم از آموزشها که بدست آوردم:
یاد گیری لایه ایه/استمرار در یادگیری بهترین روش یادگیریه/برای رسیدن به چیزی اسرار نکنیم فقط تلاش کنیم/
3_چه نمره ای به سیستم محتوا آموزش میدم از1تا5
من بشخصه 6دمیدم آموزش عالی پشتیبانی محشر و مهمتر از همه نداشتن تاربخ پایان آموزش
4_نمرره به منتورینگ
چون فعالیت من بخاظر فشارهای رندگیم خیلی کمه نمیتونم در اینباره نظر بدم
5-چند وقت دیکه 3 ستاره میشم
به زودی فقط چون تو فشار و مشکل اقتصادی قرار دارم باید تمرکزمو بزارم به سیستم
6_بزرگترین هدفم
شروع به ترید منظم
من هادی هاشمیان 3سال در ارز دیجیتال فعالیت داشتم در کانال های سیگنال هم عضو بودم/چندین دوره آموزشی هم شرکت کردم با مبلغ های مختلف
ثمره این دوران جز از دست دادن پولم چیز دیگه ای نبود حتی کانال سیگنال که الان کلی هم ادعاشون میشه
دوره ای که همیشه همراه باشن و تاریخ انقضا نداشته باشن باورم نمی شد دوره ای که لولتونو ببره بالا دید شمارو نگرش شگارو آبدیت ککنه
1_در جواب سوال حسم در کنار انجمن باید بگم:
احساس میکنم سالهاست همدیگرو میشناسیم<دوستان برای پاسخ به سوالات دوستان تمام تلاششونو میکنن
2_تجربم از آموزشها که بدست آوردم:
یاد گیری لایه ایه/استمرار در یادگیری بهترین روش یادگیریه/برای رسیدن به چیزی اسرار نکنیم فقط تلاش کنیم/
3_چه نمره ای به سیستم محتوا آموزش میدم از1تا5
من بشخصه 6دمیدم آموزش عالی پشتیبانی محشر و مهمتر از همه نداشتن تاربخ پایان آموزش
4_نمرره به منتورینگ
چون فعالیت من بخاظر فشارهای رندگیم خیلی کمه نمیتونم در اینباره نظر بدم
5-چند وقت دیکه 3 ستاره میشم
به زودی فقط چون تو فشار و مشکل اقتصادی قرار دارم باید تمرکزمو بزارم به سیستم
6_بزرگترین هدفم
شروع به ترید منظم