نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و عرض ادب خدمت هم انجمنی های عزیز
پیام فلاح هستم 32 ساله .من یه کارمندم و 10  سال هست ک شغل پرستاری رو شروع کردم ولی فقط ی زندگی شکست خورده موند روی دستم
من سال گذشته یه کار آزاد کافی شاپ راه انداختم که متاسفانه توی این شغل موفق نبودم و حتی ماشینمم فروختم که بتونم سر پا بشم ولی بازم باختم
با یه حساب سرانگشتی یک میلیارد و نیم پولم رفت
بگذریم....مهم آینده است ...مهم ینه که در ادامه چه هدفی دارم..مهم این که با این انجمن آشنا شدم و قراره لول آپ بشم...من از حرفای استاد آرمان الهام گرفتم و تا حدود زیادی تونستم خودمو تغییر بدم ...شاید باورتون نشه ولی من پدر یه دختر 5 ساله هستم که قراره کلی عشق و حال کنیم از این ببعد زندگی... در ضمن حین اون کافی شاپ از همسرم هم جدا شدم و ضربه روحی هم خوردم ...ولی تونستم جمع کنم خودمو ...
خلاصه اینکه بازار بیرون بهم وفا نکرد ولی میدونم با استاد آرمان و علی آقای عزیز قدم تو راه قشنگی گذاشتم و میدونم ک میتونم انجامش بدم
من از 10 ماه قبل با بازار فارکس آشنا شدم بواسطه یه بنده خدایی و اونجا هم کال مارجین شدم Cool  ولی خب خودمو نباختم و دوباره تلاش کردم و مطالعه کردم تا اینکه با انجمن از تقریبا دو هفته قبل آشنا شدم و این قول به خودم دادم که این دیگه خود خود خود جنسه Cool Cool 
من که هر روز تقریبا صدای استاد آرمان رو گوش میدم و اکثر اطلاعات دقیق و بنیادی رو ز ایشان یاد گرفتم ولی هنوز اول راهم و کلی راه نرفته دارم که میخوام تیک های تارگت های خودم کنار این انجمن و اساتید بزرگ بزنم و حتی یک ذره هم شک ندارم که میتونم انجامش بدم

. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  عمیقا خوشحالم و ای کاش زودتر با این انجمن اشنا شده بودم

………………………………………………… . . .
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)تا قبل از این انجمن فقط یک سری الگوهارو استادنماها آموزش میدادن که بدرد جرز لای دیوار هم حتی نمیخوردن ولی واقعا از اولین روزی ک اسپات پلیر نصب کردم به صدای استاد آرمان اعتیاد پیدا کردم و هر روز حداقل یک قسمت از آموز های جذابشومیبینم و هر رو هم تمرین میکنم و ترید نزدن و صبر کردن هم یاد گرفتم و همچنین اصل داستان اینجا بود که اون صحبت های استاد در مورد مدیریت ذهن رو که شنیدم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و دارم هر روز و هنوز روی این مساله کار میکنم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی
 عالی5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)حرف نداره علی آقای گل 5
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
دیگه نهایتا تا اول ماه بعد احتمالا بتونم برسونم خودمو چون دهن خودمو سرویس کردم و انقدر انرژی گذاشتم که ذهنم کامل خالی باشه وقتی دارم روش کار میکنم
خیلی واقعا سخته برام با این قاطعیت بگم ولی من اینو باور کردم که سخت تر از چیزی ک انسان تجربه میکنه فقط چیزیه که خودش با دستای خودش میسازه حالا اگه خیلی هم مهم باشه که باید تبدیل بشه به عادت و باور ذهن Heart
…………………………………………….. . . . . . 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)خب مطمئن بخوام بگم حداقلش اینه که لول آپ میشم قطعا هدف مالی رو میرسم بهش
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط payam - 2024/05/13، 12:45 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست