2024/11/07، 02:21 PM
بنام خالق دوست که هر چه دارم از اوست
قبل از هر چیز خدای منان رو شاکرم که جناب آقای علی سجادی فرد رو سر راه من قرار داد تا با انجمن نخبگان ترید آشنا بشم که چراغ زندگی کردن رو برام روشن کرد .به واسطه علی آقا با شخص فرهیخته با علم و مهربون استاد آرمان عزیز آشنا شدم که به خودی خود استاد ارمان با صحبت شیوا و قابل درک تحول عظیمی در زندگی من رقم زده . شخصی بسیار بزرگ که زبان از گفتن کمالات قاصره سر تعظیم کمترین کاری هستش که میتونم انجام بدم .
من علی علی شیر متولدلار استان فارس هستم ساکن بندر عباس ۳۵ سال عمر از خدا گرفتم که بهترین ثمره عمر داشتن همسر مهربان وهمراه دلسوز و فرزند دختر ۸ ساله به نام لاوین هستم .
مدت ۴ سال هستش که با بازار مالی آشنا شدم طبق معمول که اکثر افراد دیدشون به این سمت کشیده شد دوران اوج بازار بورس ایران بوده . بعد از اتفاقات که در بورس افتاد با خوب و بدیهای که پیش آمد با ارز دیجیتال آشنا شدم که در همین فصل سودهای خیلی خیلی خوب بدست آوردم که تمام به صورت شانس و اتفاقی بود و تمام کمال به بازار پس دادم هرچند به اشتباه ولی پر خیر و برکت بود که گاها با این دید که همیشه سود هستش و ضرر وجود ندارد عدم وجود علم کافی با شناخت اشتباه بازر بوده .
بعد از اون موضوع کم و بیش با فارکس آشنا شدم که بیشتر از قبل پول از دست دادم و من از بازار دور شدم با این دیدگاه که این بازار و بازار وابسته کلاه برداری و از این قبیل الفاظ بود که صد در صد نداشتن دانش و شناخت این بازار عظیم بوده که احساس بد کلاه برداری بازار در ذهنم پرورش داده بودم
تا حدود ۲ سال پیش با تمام مشقت های سخت زندگی که فشار روانی داشته از فضای مجازی باز وارد بازار شدم و میدیدم سود های کلان دلاری در کمترین زمان ممکن لذت بخش بود و دوباره وارد بازار شدم و در دوره های اساتید مختلف شرکت میکردم از این شاخه به اون شاخه باز نتیجه نمی گرفتم و باز میگفتم ممکن هست زدو بند دارن با بروکرها چطور با باز کردن معامله وارد سود میشن و من هیچ تغییر نمیکنم . ناگفته نمونه که همون زمان که از بازار دور شدم تمامی پیجهای که فالو داشتو رو حذف کردم حتی علی آقا رو هم فالو داشتم و ایشونم مثل بقیه انفالو کردم ??? کاش انفالو نکرده بودم ?? به دلیل این صحبتم میرسیم .
بعد مدتی آقای سجادی تو اکسپلور میدم و کمو بیش پیگیر بودم پستشون ذخیره کرده بودم گاهی سر میزدم . تا این که پیج آقای سجادی اعلام کرد که در حال ران کردن مجموعه ای هستیم که یک نقشه راه انجمن نخبگان ترید بود و شروع به ثبت نام کرده بودن در همون زمان روی پرایس اکشن کار میکردم با استادی...و در حال آموزش بودم حدود شش ماه هرچه جلوتر میرفتم می دیدم ضررم داره بیشتر میشه دارم چیکار میکنم سر درگم بودم . از اونجایی که آقای سجادی توی اون مسیر قسمتی داشت بنام اتاق لایو ترید ترغیب شدم که برم وارد اتاق بشم و پشت دستشون ترید بزنم و سودم کسب کنم . پیام دادم صحبت کردم آزمونی بود انجام دادم و به صورت اقساطی شهریه حضور پرداخت کردم بشدت بحران مالی داشتم و به امید لایو ترید شروع کردم . وارد کلاس شدم و حدود ۱۸ جلسه برگزار شده بود هر هفته یک جلسه و تا رسیدن به کلاس آنلاین دو هفته زمان برد که خودم رو به روز کنم تا درک مفاهیم داشته باشم . قسمت ضبط شده رو می دیدم آموزشهای استاد که میدیدم با خودم میگفتم این موضوعات کجا بودن چرا من هیچی نمیدونم چرا این دوره های که شرکت کردم در این مورد صحبت نشده بود مگه این بازار همونی نیست که تا به حال اساتید مختلف تدریس میکردن نیست پا جای گذاشته بودم که میشه گفت در دنیای دیگه رو به روم باز کرده بود مسائل فوق العاده مفهومی و منی که هیچی نمیدونستم با ادعای دونستن بسیار سخت بود هر بار که تکرار قسمت ها رو میدیدم به موضوع جدید تو دل همون قسمت پی میبردم همین الان که خدا میدونه چند بار من این ویدیو هارو دیدم باز برمیگردم موضوع جدید یه نکته خیلی کوچک ولی صد در صد کارآمد وجود داره خدارو صد هزار مرتبه شکر که خدا راهی بین تمام بیراه ها واسم باز کرد تا با انجمن آشنا بشم .
من هرچی از این مجموعه از این خانواده بگم که صمیمانه همه با هم همفکری میکنن و هر چیزی که یاد میگیرین رو در اختیار همدیگه قرار میدن کمه .
برادر من خواهر من اگه روزی وارد قسمت نظرات کاربران شدی و این پیام رو خوندی منی که ضرر های کلانی دادم ازت میخواهم دیگه نگردی اصلا نرو بمون همون لحظه به ما بپیوند که فقط فقط امروز قصد دارن جیبت رو خالی کنن اینجا خالصانه آموزش میبینی بدون هیچ چشم داشتی هرجا بری جز دور ریختن پولی که امروز به زحمت به دست میاد هیچی نیست بمون با هم موفق میشیم سخته ولی میشه اول به کمک خدا وتلاش خودمون و آموزشهای استاد ارمان و علی آقا که بدون کم و کاستی وقت میزارن رو داریم که یک تنه ایستادن تا من وتو ضررده رو با تلاش به سر منزل برسونن هیچ چیز و هیچ کس تو انجمن عقب نمیمونه لازمه به درک مفاهیم برسی دونه دونه چراغ راه روشن میشه . امروز باید حرکت کنی تا برسی
امروز که این پست رو میزام هنوز موفق نشدم وارد اتاق لایو ترید بشم هم ناراحتم هم خوش حال که این موضوع باعث شده من بیشتر و بیشتر آموزشها رو ببینم .
این موضوع رو هم گوشه ذهن داشته باشید . اگه اینجا به احتمال یک در میلیون تریدر نشی استاد آرمان محبت بزرگی رو به نام زندگی کردن رو بهمون یاد میده که خودش به تنهایی قابل ستایشه و این ارزش رو نمیتونی با مبلغ ریالی ارزشگذاری کنی . موضوعات صحبت استاد خودش روش و منش زندگی سالم توام با خوشبختی رو یاد میگیری
بیشتر از این خستتون نمیکنم ولی از من کوچکتر اینو داشته باشید اینجا اول و آخرین جایی هستش که بخواهی تلاش کنی موفق میشی.
(الان متوجه این شدید که چرا نباید علی آقا رو انفالو میکردم البته بگم اگه نکرده بودم به اینجا نمیرسیدم باید میگشتم ضرر میکردم تا از طمع وارد بشم که با غول بنام فارکس بهتر آشنا بشم ??)
سر بلند و پیروز باشید ❤️
۱. حسی که در کنار خانواده داری ؟
فکر میکنم در بالا به تمام این موضوع اشاره کردم با توضیح کامل دادم . ولی انجمن حس آرامش یک خانواده رو میده گاها لازم نیست خطاب کردن خواهر و برادر همو خون بودن باشه در طول زندگی اشخاصی وارد زندگیت میشن که لطف محبتشون از هم خون بودن بیشتر و میشه گفت اونا بیشتر خواهر و برادراتن ?
۲. تجربه که از آموزش به دست آورم
بازار واسه آدم عجول درست نشده کسی که مدیریت حساب نداره با تمام دانشی که به دست آورده بدون شک محکوم به شکست هستش
۳. از ۱ تا ۵ به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره میدم
عدد ۵ خیلی کمه ارزش این خانواده رو به مقیاس ۵ هم نمیتونم ارزش گذاری کنم
۴. اگر بخواهم به تیم منتورینگ آقای سجادی فر نمره بدم از ۱ تا ۵ چه نمره ای میدم
آقای سجادی شخص بسیار شریف و با حوصله هستش که در همه حال همراه ماست ما که بجز زحمت چیزی نداشتیم همیشه آماده همیشه در دسترس
۵. فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن ۳ ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید رو برات باز کنه
الان که اینجام دو ستاره شدم برای سه ستاره شدن باید درک مفاهم بالا به همراه انتقال مفاهیم بصورت شفاف لازمه . تمام تلاشم میکنم که سه ستاره بشم به تیم متوری آقای سجادی بپیوندم امیدوارم که تا آخر امسال به این درک برسم .
۶. بزرگترین هدف تا آخر امسال در کنار خانواده که مطمئنم که بهش میرسیم
امروز از هیچ چیز نمیشه مطمئن شد ولی بهترین دستاورد میشه سود مستمر . که بشه شرایط فعلی رو مساعد کرد.
بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست
در خود به طلب هر آنچه خواهی که تو ئی