2024/10/19، 11:01 PM
به نام خدایی که همیشه حضورشو تو زندگیم حس میکنم و یه لحظه منو تنها نذاشته و شکرگزارش هستم که منو با خانواده جدیدم اشنا کرد .
ه من محمد حسین دهشیری هستم ۲۶ ساله از رفسنجان 3 سال تجربه ترید در بازارهای مالی کریپتو (ارز دیجیتال) و 2 سال تجربه فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و ار تی ام وایچیموکو و امواج الیوت و . . .) بودم ، و روز به روز سردرگم تر و نا امید تر میشدم من سرباز بودم پول سربازیم وبعدش کارگریمو جمع میکردم دوره میخریدم و ترید میکردم وهمشو تو بازار مالی از دست میدادم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم و اینو به عنوان ضرب و المثل بگم قدر زر زرگر داندو قدر گوهر گوهری منم اینقدر دوره دیده بودم دیگه اخریا با دیدن چند جلسه از هر دوره میفهمیدم همشون کلاه بردارین یا تهش چیزی که من دنبالشم نیس تا با انجمن نخبگان ترید اشنا شدم و شاید باورش براتون سخت باشه ولی با دیدن فقط دو جلسه فهمیدم زرو گوهر اینجاست و آستاد عزیزم همونیه که چندین سال دنبالشم و الان بعده سه ماه چنان تغییراتی نسبت به چارت و روان و ذهنم و زندگیم کردم که با خودم میگم اگه این حسینی که الان هستم پس اون ادم چندماه پیش کی بود؟.
رسیدن به سود مستمر و لول آپ شدن تمامی جنبه های زندگیم
.
ه من محمد حسین دهشیری هستم ۲۶ ساله از رفسنجان 3 سال تجربه ترید در بازارهای مالی کریپتو (ارز دیجیتال) و 2 سال تجربه فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و ار تی ام وایچیموکو و امواج الیوت و . . .) بودم ، و روز به روز سردرگم تر و نا امید تر میشدم من سرباز بودم پول سربازیم وبعدش کارگریمو جمع میکردم دوره میخریدم و ترید میکردم وهمشو تو بازار مالی از دست میدادم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم و اینو به عنوان ضرب و المثل بگم قدر زر زرگر داندو قدر گوهر گوهری منم اینقدر دوره دیده بودم دیگه اخریا با دیدن چند جلسه از هر دوره میفهمیدم همشون کلاه بردارین یا تهش چیزی که من دنبالشم نیس تا با انجمن نخبگان ترید اشنا شدم و شاید باورش براتون سخت باشه ولی با دیدن فقط دو جلسه فهمیدم زرو گوهر اینجاست و آستاد عزیزم همونیه که چندین سال دنبالشم و الان بعده سه ماه چنان تغییراتی نسبت به چارت و روان و ذهنم و زندگیم کردم که با خودم میگم اگه این حسینی که الان هستم پس اون ادم چندماه پیش کی بود؟.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حسی که دارم باید بگم که بی همتا همین که یه صدایی تو ذهنته و بهت میگه که تو یه خانواده داری تو دنیایه مجازی ارزشش بیشتر از خانوداه واقعیت نباشه کمتر نیست و زیباییش به اینه که هم نگرشته و تو این راه درکت میکنه و نیازی نیست این راهی که داری میریو ازشون پنهون کنی برای ترس از قضاوت شدن و حتی حرفتو میفهمن و این یکی از بهترین حسایی هست که تجربه کردم .
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
اموزش ها جوریه که نه تنها تو ترید بلکه زندگیتم دچار تغییر و تحول میکنه و همه ی ابعاد زندگی رو با هم رشد میده و نظیر نداره من که با نگاه کردن نزدیک پنجاه دوره نظیرشو ندیدم بسیار منظم و دقیق و با برنامه که من هر روز با خودم میگم من چه ثوابی یا کاری کردم که با این انجمن اشنا شدم .
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
نمره کامله ۵
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
نمره کامله ۵
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
والا زمانش اصلا برام مهم نیس و به روند یادگیری و افزایش مهارتم ادامه میدم و اینقدر به استاد ایمان آوردم میدونم هروقت زمانش برسه حتی ده سالم بگذره اون روزی که سه ستاره شدم دقیقا زمانش بوده و استاد عزیز منو بهتر از خودم میشناسه که به این نتیجه رسیدن باید این زمان بگذره و اون روزی که سه ستاره شدم دقیقا لیاقتشو دارم .
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ رسیدن به سود مستمر و لول آپ شدن تمامی جنبه های زندگیم
.
هروقت خواستی جا بزنی ؛ یاد مادرت بیوفت اون میخواد موفقیتت رو ببینه..