نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام
من سید هادی سجادی 30 ساله دانش آموخته کارشناسی روانشناسی از استان قم هستم
سه سالی هست با بازارهای مالی آشنا شدم/
تریدرو با فیوچرز باینسس و ترید بدون استاپ - مارتینگل کردن شناختم .
سبک هایی چون کلاسیک _ آلبروکس - آلفانسو -الیوت و درنهایت RTM و ICT و ترکیب الیوت و RTM  و حدود شش ماه خود اسمارت مانی مکانیکی رو مسلط شدم ، خیلی تایم و زمان زیادی برای آموزش گذاشتم درنهایت همه این آموزش و سبک هایی که ذکر شد منجر به نابودی مطلق سرمایه و وقت من شد .
تمامی این سبک ها درصددن که بازار رو با الگو و اشکال هندسی تحلیل و درک کنن ، و زمانی که بازار برخلاف انتظار و تحلیلشون عمل میکنه کلی تبصره و شیفت تایم فریم و  ... میاد وسط تا درنهایت توجیهی داشته باشن که چرا سوپرایز شدن ،
به طور کاملا تصادفی با پیج آقای سجادی فر آشنا شدم و ویدیوهارو دیدم ،خیلی ناامیدانه و خسته وارد انجمن شدم ، 
دقیقا روز تولدم 27 اسفند من وارد انجمن شدم و این رو موهبت و هدیه ای از طرف خدا دونستم/
پس از جلسه سوم بود که متوجه شدم این انجمن ، ته ته اون چیزیه که من دنبالشم ، 
هضم و درک مطالب استاد خیلی برام غیرقابل باور بود ، افشای رفتارهای بی رحمانه بازارساز (اسمارت مانی) ، تا اینکه توی چارت زمانی که خودم این رفتارها و جذب نقدینگی هارو دیدم به یقین و باور رسیدم که این سه سال جزئی از نقدینگی بودم .
ازینکه استاد آرمان با این حجم از تسلط و مهارت و فرهیختگی انقدر ساده و بی آلایش درکنار مان تمرینات مارو بررسی میکنن و کامنت میدن خیلی برام قابل افتخاره .بزرگترین افتخار من اینه که یکی از شاگردهای ایشونم و به لطف بیان و قدرت تسلطشون با قاطعیت میتونم بگم که از تمامی دوستانی که همدوره ای من هستن درک تحلیلی بالاتری دارم/چون تک تک کلمات استاد رو با جان و دل میشنوم و قدر میدونم و حتی تجربه کردم با ضرر .
به نظر من این انجمن میتونه خونه آخر و پایان آموزش های هر فردی باشه که مثل من چندین سال دور خودش چرخیده و بازنده مطلق بوده /چون اینجا شما فراسبک رو یاد میگیری
سبکی که فرای همه سبک هاست و بازار رو قرار نیست با اشکال و الگوهای هندسی درک کنی ، بازار رو قراره از دلیل و انگیزه  و چرایی حرکت قیمت درک کنی/اینجا قراره بفهمی روند و  QM و خیلی از الگوها و ساختارهای حتی سبک های جدید مثل RTM و ICT همش توهمه ، 
اینجا درنهایت میفهمی که خیلی از سبک هارو خود بازارساز به وجود اورده و اونا میخان که تو اینجوری تحلیل و فکر کنی چون به نقدینگی های شما نیاز داره
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ 
اجساس میکنم خیلی بزرگ شدم ، شخصیتی و چارتی ، و یکی از افرادی که با این انجمن به سود مستمر میرسه قطعا منم .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
ژورنال های گذشته خودم رو بررسی کردم فهمیدم تو این سه سال جزئی از نقدینگی بودم ، شکار و طعمه خوبی برای بازار بودم ، بالاتر ازین تجربه؟؟
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
چون خودم روانشناسی خوندم کاملا درک میکنم که با چه هوشمندی این سیستم آموزشی طراحی شده و اجرایی میشه
بالاترین نمره
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
نمره 3
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
برای من رقابت و ستاره گرفتن جذابتی نداره / همین که بتونم با دانش و درک و تجربم عزیزانی رو راهنمایی کنم و کمکشون کنم خیلی ارزشمندتر و حال خوب کن تره ، اینکه همه بتونیم باهم پیشرفت کنیم و کسی جانمونه خیلی قشنگ تره .اگه هدفم ستاره بود قطعا الان دوستاره میبودم .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
یبار استاد رو از نزدیک ببینم ، برام از سختی این همه سال بگن ، اینکه از کجا شروع کردن ، چیا کشیدن چیا شنیدن ، چی شد که به این درک از بازار رسیدن ، چیا خوندن ، چیا دیدن، از سبک زندگیشون به عنوان یه تریدر ، 
تو اون جلسه یه لیستی از کتاب و منابع و توصیه و حرفای ارزشمند بهم بگن من ازین توصیه ها و تجربیاتشون استفاده کنم .
اتاق لایو ترید و ستاره دار شدن خیلی جذابه ،ولی گوهر اصلی جای دیگست .
سود مستمر رو در آخر همه تجربه میکنیم ، ولی تجربیات استاد به صورت VIP شاید نصیب هرکسی نشه .
تریدر موفق کسی است که یاد گرفته مکث کند و سوال بپرسد
تریدر حرفه ای نمیگذارد ذهن ناخودآگاه ، سریع فرمان معاملاتش را به تنهایی در دست بگیرد
( استاد آرمان بزرگ )
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Hadical - 2024/05/06، 10:00 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست