برای ورود به جلسه به چنل فصل مراجعه کنید

از این فایل های صوتی سرسری نگذرید
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
به نام خدای نیکو سرشت

با سلام  به خانواده بزرگم  و هم چنین عرض خسته نباشید خدمت استاد آرمان بزرگ و استاد سجادی فر عزیز

بنده مهدی غلامی هستم 30 سال سن دارم از استان خوزستان از شهر ((اندیمشک))

حدود 3 سالی هست در بازار مالی فعالیت دارم  در طی این مدت آموزش های مدام دیدم سردرگم بودم و سود آور نبودم  در گیر سراب های بازارهای مالی شده بودم و از خدای بزرگم شکر گذار هستم من را مورد لطف و عنایت خودش قرار 

داد با یک دیدگاه و نگرش خاصی در این بازار اشنا شدم .

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ اول این که شکر گذار خدا هستم من را در این خانواده قرار داد به من  حس امید  و انگیزه داد تا بتونم به اهداف خودم برسم.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ در حال حاظر آموزش ها رو تکمیل نکردم ولی پذیرش گرفتن رو یاد گرفتم و دیدگاه من رو عوض کرد حتی تائثیر آن هم در زندگی شخصی خودم دیدم و این رو میتونم بگم دیدگاه من رو 

عوض کردن استاد آرمان بزرگ  و همیشه قدردان شما هستم.

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ صد درصد 5

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ صد در صد 5

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ بستگی به ظرفیت و تلاش خودم داره و تمام تلاش خودم را می کنم با قدرت و  ایشالا به یاری خدا اتفاق بیفتد .

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ اول این که زنده ماندن در این بازار است و پیدا کردن درک درست از این مارکت و رسیدن به سود مستمر و خوشحال کردن خانوادم و آرامش .
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Mahdigholami72 - 2024/10/18، 13:20

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست