نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و عرض ادب 
من حبیب ابراهیمی هستم 39 ساله از اصفهان
1سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم 
درگیر آموزشهای متعددی از جمله کتاب پرایس اکشن ال بروکز ، کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی ، کتاب معامله گر پرایس اکشن اقای لنس بگز و دوره های اموزشی اقای پورصمدی و اقای اهنگری  بودم
در واقعیت اگر از ابتدا میدانستم معامله گری اینقدر سخت و پرچالش هست شاید برای ورود به این عرصه بیشتر فکر می کردم و شاید حتی وارد نمیشدم
چون متاسفانه در جامعه، ترید و معامله گری یک راه یک شبه پولدار شدن معرفی شد و همه با این ذهنیت که میتوانند از پس این کار بر بیایند و یک شبه ره صد ساله را بروند وارد این بازار می شوند که بنظر من صد در صد اشتباه است و موفق شدن در این زمینه نیاز به تغییرات بسیار زیاد و تصمیم خیلی جدی دارد

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
بیشترین حسی که با وارد شدن به این خانواده پیدا کردم حس اعتماد کردن به خودم بود و اینکه اگر بصورت جدی و مستمر و با تلاش زیاد این مسیر را ادامه بدم قطعا به اهدافی که برای خودم انتخاب کردم میرسم
چون همه سوار یک کشتی هستیم و ناخدای این کشتی موج سواری در دریای پر تلاطم را خیلی خوب بلده 
و برای من زندگی تریدری ام با حضور توی این خانواده به دو قسمت تقسیم شد
قبل از وارد شدن به این خانواده
بعد از وارد شدن به خانواده
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
اولین موضوع اینه که از توهم اینکه ترید یک راه اسون و یک شبه پولدار شدنه بیرون آمدم
دومین موضوع اینه که برای استاد شدن اول باید شاگرد خوبی باشم و درک خودما از بازار هر روز عمیق تر کنم
سومین موضوع هم اینه که ترید یک مهارته و برای یاد گرفتنش فقط و فقط باید تمرین و تکرار درست انجام بدهم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
بدون اغراق بالاترین نمره
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
قطعا همیشه برای بهتر و کامل تر شدن کار برای انجام هست که ان شاالله در کنار هم انجامش می دهیم
ولی در حال حاضر 3/5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
قطعا جوری تلاش و وقت میگذارم که این اتفاق در ابان ماه حتما بیفته
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
تبدیل شدن به یک تریدر با سود مستمر هفتگی و ماهیانه
در صلح و آرامش باش،همه چیز به بهترین شکل خود اتفاق خواهد افتاد
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط حبیب ابراهیمی - 2024/10/16، 04:35 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست