نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با درود به دوستان عزیزم در خانواده محترم انجمن نخبگان . عمدا کلمه ترید رو ننوشتم که نخبه بودن دوستان عزیزم رو علاوه بر ترید در زمینه های بسیاری من جمله اخلاق باورمندم . درود بیکران هم نصیب علی آقای عزیز و استاد آرمان دوست داشتنی میدارم چرا که وجود این دو بزرگوار فراهم کردن چنین انجمنی را ممکن نموده است. آرزومندم در این مسیر مهم هر روز از روز پیش تواناتر و ثابت قدم تر باشند.
تجربیات و شرح حال دوستان عزیزم رو مطالعه کردم و قطعا به وسعت دیدم افزود. بر خودم لازم دیدم که چند جمله ای چشم ها و گوش های دوستان نازنینم را با حدیث نفس درونی ام شریک کنم شاید از منظر فکر و اندیشه خودشان برداشتی مناسب حال خویش غنیمت بدارند. چرا که وجود شریف مسیر شناخت و طریقت حضرت مولانا فرموده است : هرکسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من
گرانسنگ ترین درسی که تا کنون که چهل سال درازای عمر به این حقیر آموخته شاید این باشد که تنها راه نجات و سعادت آدمی در این است که بر خود پیروز گردد . بر خواهش نفس راحت طلب اگر ظفر بیابیم قدرت قدم گذاشتن در راه های تازه و فرا رسیدن روزهای روشن را کسب می کنیم و در این جدال سخت با هیولای درون تنها هستیم و این نبردی است که حتی پدر و مادرمان هم یارای استمداد ما را ندارند. خصوصا در مسیر پرپیچ و خم و تاریک معامله گری که اگر یکه و تنها پیروز این جنگ درونی نباشیم ، هیچ سیستم و هیچ انجمنی برایمان سودمند نخواهد بود. به نظر این کمترین مهم کسب این برتری بر ذهن و نفس خودمان است تا بتوانیم از وجود و معلومات دوستان ارزنده ای نظیر بانیان گرانقدر این انجمن بهره مند گردیم. سخن را با گوهری از استاد سخن سعدی به پایان میبرم
چون مرغ به طعم دانه در دام چون گرگ به بوی دنبه در بند افتادم و مصلحت چنین بود بی بند نگیرد آدمی پند مستوجب این و بیش از اینم باشد که چو مردم خردمند بنشینم و صبر پیش گیرم دنباله کار خویش گیرم
1.. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس افتخار و بالندگی
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
تکرار و تمرین کلید پیروزی است
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
قطعا زمانبره ولی شاید حدود 5 ماه
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
آماده کردن ذهن و باورها و عادت ها برای کسب آمادگی جهت انسان بهتری شدن
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط meisamkh - 2024/05/04، 11:04 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست