نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
به نام خدا
با عرض سلام و وقت بخیر
من سجاد سیاری 27 ساله از تبریز هستم و میتونم گفت اولین سبکی که آموزش دیدم مثل اکثر بچه ها سبک پرایس اکشن بود که چندتا دوره دیدم که میشه گفت دوره های خوبی بودن ولی هرکدوم به نحوی کامل نبودن. بعد از اون درگیری درس و دانشگاه باعث شد از این محیط یکم دور بشم تا اینکه یک سال پیش به صورت جدی شروع کردم و دوره های اسمارت مانی و معامله گری مختلفی دیدم که میشه گفت ابتدای کار نتیجه هم میگرفتم ولی خب بعد از مدت کوتاهی یا حساب کال میشد یا اکانت پراپ خریداری شده از دست میرفت. الان چن وقتی میشه که با به وسیله آقای سجادی فر با خانواده SMCFX آشنا شدم و در عین حال که سربازم ولی آموزش هارو دنبال میکنم و در حد توان تمرینات رو انجام میدم چون به آینده این مسیر اطمینان دارم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
همان طور که از اسمش پیداست، SMCFX واقعا حس یک خانواده ای رو بهم میده که همه برای پیشرفت و موفقیت به اینجا اومدن و توو این مسیر زیر نظر یک استاد یزرگ به همدیگه کمک میکنن.
………………………………………………… . . .
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)
تجربه ای که تا به اینجا به دست آوردم این بوده که روی تمامی مطالب هرچند کوچیک به صورت کامل ریز بشم و دقیق مفهوم مطالب رو درک کنم و به صورت منظم و دسته بندی شده مطالب رو یاد بگیرم و ازشون استفاده کنم. برای استفاده از مطالب گفته نشده عجله نکنم و صبر کنم تا زمان مناسب برای یادگیری و استفاده مطالب از راه برسه.
……………………………………………… . . . .
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
با اینکه من برخی مطالب رو قبلا هم یاد گرفته بودم ولی نحوه آموزش و دید من در این سیستم به طور کامل با گذشته فرق کرده و به نظرم بهترین سیستم آموزشی بوده که تا به اینجا در اون شرکت کرده ام.(5)
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
یکی از اصلی ترین دلایل من برای پیوستن به این خانواده نحوه منتورینگ علی آقا بود که داخل کلیپ های ایشون دیده بودم و اینکه چگونه حواسشون به تک تک شاگرداشون هست. الان که عضو این خانواده شدم میبینم که علاوه بر تدریس و رفع اشکال بخش مهمی مثل تمرین های منتخب هم هست که همه این ها نشان از منتورینگ خوب و کامل تیم آقای سجادی فر داره.(5)
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
برای خودم خیلی مهمه که هرچه سریعتر وارد  لایو ترید بشم، نه برای ترید بلکه برای تمرین صبر و روانشناسی بازار کنار علی آقای عزیز. چون از نظر من آموزش و یادگیری و تمرین یک طرف ماجراست و اینکه بتونیم اون مطالب رو توو لایو مارکت پیاده کنیم بخش اصلی ماجراست. البته من به علت مشکل سربازی که دارم نمیتونم وقت زیادی برای انجام تمرین ها بزارم ولی از کوچکترین فرصت هام استفاده میکنم تا از مطالب عقب نمونم و تمرین هارو ارسال کنم تا به لطف خدا صلاح دید اساتید محترم بتونم وارد مرحله لایو ترید همراه با اساتید و دوستان گرامی بشم.
…………………………………………….. . . . . . 

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
بزرگ ترین هدف من تبدیل شدن به یک تریدر سودده هستش چون از پشت چارت نشستن لذت میبرم و موقعی که پشت چارتم هیچ دلیل و بهونه ای نمیتونه منو از کارم منحرف و از پشت چارت دوره کنه.
…………………………………………….. . . . . . 
...Be Consistent
No Risk / No Story
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط sajjadhimself - 2024/05/04، 08:25 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست