نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با عرض سلام و خسته نباشید
من اشکان مرادی هستم 30 ساله ازکرج حدود یک سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو  و فارکس دارم درگیر آموزشهای زیادی بودم از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی  rtm و . . .) بودم ، به دلیل سخت توضیح دادن خیلی از استاد ها و بیشتر انها به کلیات بازار ها توجه میکردن و نکات مهم را در اموزش ها نمیگفتند دچار شک در ترید و پوزیشن های که میتوانستم انجام دهم میشدم به خاطر توضیحات خوبی که در قسمت مقدماتی گقتع شد تصمیم گرفتم ادامه اموزش ها را بدهم
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حسی خوبی دارم به خاطر این که دارم با افراد با تجربه ای کار میکنم و اموزش میبینم که دیدگاه خوبی نصبت به بازار دارن
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
تجربه من این بوده که تا الان اشتباه داشتم به بازار و نحوه رفتار قیمت داشته ام را اصلاح کرده ام
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
قطعا 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
کمتر از شش ماه
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
درک کردنبهتر بازار و فهمیدن بازرا برای این که تا ایجا خیلی سر در گم بوده ام و اصلا دوست ندارم اینجوری در بازار باشم
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط 09108413707 - 2024/10/07، 06:21 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست