2024/09/30، 07:09 PM
با سلام احترام سعید هستم مدت 2.5 سال هست که با بازارهای مالی اشنا شدم و دوره های مختلفی را گذراندم و چندین بار پکیج و دوره های به اصطلاح استاتید را گذراندم ولی دریغ از اینکه یه نفر یا دوره ای بتونه به من کمک واقعی در جهت آموزش درست و ریشه ای داشته باشد و بی جهت فقط زمان و پولمون به هدر رفت و دیگر هیچ تا زمانی که انگار خداوند انجمن نخبگان ترید را سر راه من قرار داد و موجب تحول من در امر یادگیری و آموزش صحیح با روش فرا سبک ترید شد که توسط استاد آرمان عزیز به ما ارائه میشود که واقعا ایشان فوق العاده هستند هم از نظر دانش ترید و روانشناسی و در کل به نظر من یک معلم واقعی هستند و همچنین موسس این انجمن علی آقای سجادی فر که یک انسان واقعی و با بینش عالی و نگرش زیبایی به زندگی و یک منتور واقعی هستند.
1-حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
بسیار بسیار خوشحالم چون به معنای واقعی مثل یک اعضای خانواده بهم کمک میکنیم و دلسوزانه به سوالات دیگران جواب میدهند.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
به نظرم که دوره های زیادی دیدم در این انجمن فرای همه سبک ها اموزش میبینیم که باعث میشود به سبک یا شیوه خاصی متکی نباشیم چون ماهیت اصلی بازار را در این انجمن اموزش میبینیم و در واقع درک حرکت بازار را متوجه میشویم که چرا و به چه دلیل قیمت از یک نقطه به نقطه ای دیگر حرکت میکند و این میتواند بسیار زیبا باشد وقتی بازار را بفهمید.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
بدونه تردید 5 چون ریشه و چرایی جرکت قیمت را میفهمیم.
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
حقیقتا جزئ 5 نمیشه کمتر نمره داد چون ایشان مثل یک برادر دقیقا مثل اعضای یک خوانواده به ما کمک میکند و پیگیری مستمر انجام میدهد .
5-بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
مهمترین هدف من لول اپ شدن در حد خودم و رسیدن به سود مستمر که یقین دارم در این خانواده به آن میرسم همانطور که در این حدود سه ماه بسیار زیاد رشد کردم و از این مسیر لذت میبرم.
بسیار سپاسگذارم از استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر که باعث تغیرات زیادی در زنگی من شدند.
1-حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
بسیار بسیار خوشحالم چون به معنای واقعی مثل یک اعضای خانواده بهم کمک میکنیم و دلسوزانه به سوالات دیگران جواب میدهند.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
به نظرم که دوره های زیادی دیدم در این انجمن فرای همه سبک ها اموزش میبینیم که باعث میشود به سبک یا شیوه خاصی متکی نباشیم چون ماهیت اصلی بازار را در این انجمن اموزش میبینیم و در واقع درک حرکت بازار را متوجه میشویم که چرا و به چه دلیل قیمت از یک نقطه به نقطه ای دیگر حرکت میکند و این میتواند بسیار زیبا باشد وقتی بازار را بفهمید.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
بدونه تردید 5 چون ریشه و چرایی جرکت قیمت را میفهمیم.
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
حقیقتا جزئ 5 نمیشه کمتر نمره داد چون ایشان مثل یک برادر دقیقا مثل اعضای یک خوانواده به ما کمک میکند و پیگیری مستمر انجام میدهد .
5-بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
مهمترین هدف من لول اپ شدن در حد خودم و رسیدن به سود مستمر که یقین دارم در این خانواده به آن میرسم همانطور که در این حدود سه ماه بسیار زیاد رشد کردم و از این مسیر لذت میبرم.
بسیار سپاسگذارم از استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر که باعث تغیرات زیادی در زنگی من شدند.