نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
درود من علیرضا سعیدی هستم 35 ساله 4 ساله مداوم تجربه بازار مالی و دارم و ۴ باٰر با اساتید ترید آ«وزش دیدم از جمله ۳ ماه هفته ای یک بار حضوری میرفتم شیراز برا آموزش ولی نهایتا ۱ ماه سود اور بود بعد تمام استراتژی که یاد گرفتم برعکس بازار انجام میداد خدا رو شکر همشون price action بود اسمارت مانی اولین بار با انجمن نخبگان ترید شروع کردم نتیجش خیلی عالی بود امیدوارم همه این حس رضایت و خوشحالی و تجربه کنن

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)

حس خیلی قشنگیه که تو یه خانواده همه با کمک هم بیشرفت میکنن کسی اینجا عقب نمیافته

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)

به جرات میتونم بگه تو ایران و چیزهایی که من تجربه کردم شما ۱ آموزشها خیلی قوی در حین بیچیدگی خیلی آسون

3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا ۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)

آقای سجادیفر زندگی منو عوض کرد قطعا بیشتر از ۵

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
یکی از قویترین ها تو لایو ترید و زمان خیلی بیشتر تو انجمن کمک به بقیه برای رسیدن به تیک خوردن هدف هاشون
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Alireza - 2024/09/29، 01:16 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست