2024/09/27، 09:49 PM
سلام عرض شد
بنده سید امید موسوی یار هستم و سه ساله که شروع کردم به اموزش ترید و ترید کردن اوایل خیلی تحقیق کردم و اون زمان به این نتیجه رسیدم که توی بازار کریپتو شروع کنم خوب دوتا استاد بودن که باهاشون شروع کردم به اموزش دیدن وبعد از شش ماه به هدف نرسیدم و وقتی به پشتیبانها پیام میدادم جوابی نمیدادن و من هر روز ضرر میکردم بازار بهت یه حس برد رو میده مثل هفته اولی که روزی صد دلار بهم داد ولی بدش همش رو ازم تو یه روز گرفت و بدشم که یه پکیج میگذاشتن که میگفتن پکیج قبلیش رو کامل کرده و با اون تریدر حرفه ای میشیم خوب دوباره هزینه کردم و پکیج جدیدشون رو خریدم و دوباره تمرین و تکرار کردم و در نهایت نا امید شدم و بدشم وارد فارکس شدم اونجا هم استادهایی بودن که حالا میفهمم اونها استاد نما بودن نه یه استاد واقعی حدود یک سال و نیم هم تو فارکس کار کردم و 50تومن هزینه کلاسهام شد و بدش 150تومن هم ضرر کردم و کاملا ورشکست شدم هزار دلار دیگه پول قرض کردم و یادمه اخرین تریدی که کردم روی داوجونز بود من هزار دلار داشتم و چون با یک حجم اشتباه وارد شدم با چندکنل 5 دقیقه ای وارد 300دلار ضرر شدم یادمه اینقدر ترسیده بودم که پاهام میلرزید و نمیفهمیدم باید چیکار کنم بهر شکل در نهایت با 150دلار ضرر خارج شدم این معامله شد اخرین معامله من و یک سال از ترید دور شدم ولی همیشه این حس رو داشتم که من زاده شدم برای اینکه ترید کنم میدونید چرا چون من فقط زمانی خیلی خوشحال بودم که داشتم چارت رو میدیدم و و زمان از دستم در میرفت پس عاشقش بودم و بین 20تا شغلی که انجام دادم هیچکدومشون رو به اندازه ترید دوست نداشتم و لذت نمیبردم بعد از اون تو اینستا استاد سجادی رو پیدا کردم و از اونجایی که خیلی از استادنماها رو دیده بودم تشخیص میدادم کی داره دروغ میگه و کی راست و احساس کردم این شخصیت ( استاد علی سجادی فر)داره راه درست ترید رو جلو میبره پس شروع کردم صحبت کردن باهاشون و خوب وارد مجموعه انجمن نخبگان ترید شدم و این شد بزرگترین تجربه عمرم .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ خوب نمیتونم حسم رو بگم ولی خیلی خوشحالم خیلی و احساس میکنم بلاخره بعد اینهمه بالا پایین جایگاه درست خودم رو پیدا کردم و یک خانواده ای پیدا کردم که بدون هیچ چشم داشتی تو مسیر موفقیت بهم کمک میکنن
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ باید بگم که این اموزشها رو هیچ کجای دنیا پیدا نمیکنید یادمه اولین باری که من تو یه مساله گیج شدم تو گوگل سرچ کردم ولی هیچ منبعی وجود نداشت و واقعا ممنونم از استاد عزیزمون
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادی فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
نمیدونم چقدر وقت دیگه طول میکشه ولی مطمعنم استاد هر موقع صلاح ببینن قطعا اتاق رو برامون باز میکنن و من باید فقط تمرین کنم تا درک صحیحی از موضوع های گفته شده برسم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ تریدر شدن یعنی انجام مستمر سود از بازار مطمعنم به این هدف خواهم رسید و به انجمن خودم کمک میکنم تا بزرگتر و بهتر بشه