2024/09/27، 09:45 AM
سلام ارادتمند تمام دوستان و اساتید محترم
ابوالفضل بهادری هستم حدود 3 ساله ترید میکنم و تمام این ۳ سال یک طرف این ۲ ماهی که عضو انجمن شده ام یک طرف . درحال یادگیری هستم و به لطف جناب آرمان و سجادی فر عزیز امروز ۲ ستاره شدم و ازین بابت خیلی خوشحالم . تشکر میکنم .
برای دوستانی که عضو انجمن نیستن و در حال تحقیق هستن و این متن رو میخونن مینویسم . اگر شما فرد با اراده ای باشید و علاقه به ترید داشته باشید اینجا اخرین ایستگاه در حوزه ی فارکس برای شما هست. همه ی ما که اینجا هستیم تا چند ماه قبل درگیر استادنماها بودیم و فقط زمان از دست دادیم . اما در این چند ماه نگرش من و ما کاملا تعغییر کرده و خیلی راحت تر تحلیل میکنم .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
نسبت به ۲ ماه گذشته که تردید داشتم الان ایمان دارم که در کنار اساتید و اعضای چند ستاره تعغییرات عظیمی در راه است
اولین هدفم ماندن در این بازار است. بقا در این بازار اولین هدفم هست. دومین هدفم درامدزایی ازین بازار . سوم با مقداری پول به ایران برگردم . برای مادرم یه خونه بخرم و برای خودم ماشین . خانواده ی من برام اولویت دارن و هر قدمی که برمیدارم به هدف آسون تر شدن زندگی اونهاست و خوشحال کردنشون. ممنون بابت این فضا این انجمن که تدارک دیدید و ما رو همراهی میکنین . ارداتمند شما
بهادری
ابوالفضل بهادری هستم حدود 3 ساله ترید میکنم و تمام این ۳ سال یک طرف این ۲ ماهی که عضو انجمن شده ام یک طرف . درحال یادگیری هستم و به لطف جناب آرمان و سجادی فر عزیز امروز ۲ ستاره شدم و ازین بابت خیلی خوشحالم . تشکر میکنم .
برای دوستانی که عضو انجمن نیستن و در حال تحقیق هستن و این متن رو میخونن مینویسم . اگر شما فرد با اراده ای باشید و علاقه به ترید داشته باشید اینجا اخرین ایستگاه در حوزه ی فارکس برای شما هست. همه ی ما که اینجا هستیم تا چند ماه قبل درگیر استادنماها بودیم و فقط زمان از دست دادیم . اما در این چند ماه نگرش من و ما کاملا تعغییر کرده و خیلی راحت تر تحلیل میکنم .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
نسبت به ۲ ماه گذشته که تردید داشتم الان ایمان دارم که در کنار اساتید و اعضای چند ستاره تعغییرات عظیمی در راه است
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
بزرگترین تجربه باز شدن دیدم از لحظه ای که پای سیستم میشینم و تحلیل میکنم و ترید *تمرینی* میکنم . کاملا دیدگاهم عوض شده اما همجنان نیاز به کمک دوستان و اساتید دارم. انسان آرامتری شدم. منظم تر شدم. امیدم به آینده خیلی بیشتر شده
بزرگترین تجربه باز شدن دیدم از لحظه ای که پای سیستم میشینم و تحلیل میکنم و ترید *تمرینی* میکنم . کاملا دیدگاهم عوض شده اما همجنان نیاز به کمک دوستان و اساتید دارم. انسان آرامتری شدم. منظم تر شدم. امیدم به آینده خیلی بیشتر شده
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
صد در صد ۵
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
بی تعارف ۵
بی تعارف ۵
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
امیدوارم بزودی نهایت ۱ ماه اینده با تمرین بیشتر و مشارکت در تمرین دوستان و بحث و تبادل اطلاعات با دوستان بزودی این اتفاق بیفته
امیدوارم بزودی نهایت ۱ ماه اینده با تمرین بیشتر و مشارکت در تمرین دوستان و بحث و تبادل اطلاعات با دوستان بزودی این اتفاق بیفته
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) اولین هدفم ماندن در این بازار است. بقا در این بازار اولین هدفم هست. دومین هدفم درامدزایی ازین بازار . سوم با مقداری پول به ایران برگردم . برای مادرم یه خونه بخرم و برای خودم ماشین . خانواده ی من برام اولویت دارن و هر قدمی که برمیدارم به هدف آسون تر شدن زندگی اونهاست و خوشحال کردنشون. ممنون بابت این فضا این انجمن که تدارک دیدید و ما رو همراهی میکنین . ارداتمند شما
بهادری