2024/04/28، 11:17 AM
سلام به خانواده عزیزم من پیمان رحیمی هستم 38 سال از مشهد.امیدوارم تجربه من ب دردتون بخوره.من از سال 93 توسط برادر خانومم با فارکس اشنا شدم تو این چند سال کلی دوره دیدم کلی رو اندیکاتور کار کردم حتی برادر خانوم من با یکی از دوستاشون که قبل از من شروع کرده بودند و سودهای خوبی گرفته بودند از بازار شروع ب نوشتن ربات کردند به جرات میتونم بگم بالای 500-600 تا ربات با ایده های مختلف نوشتند بعضی ها جواب نمیداد بعضی ها ی مدت خوب بود بد از 1-2 ماه حساب و کال میکرد .بعد از چند سال کار روی اندیکاتور دیدم هیچی نداره جواب نمیده تازه فهمیده بودم بعضی هاشون ری پینت دارن و رفتم رو الگوها خودتون الان بهتر میدونیند یا از بازار جا میموندی یا استاپ میخوردی ی درصد کمی سود میکردی اما با ریسک ب ریوارد کم.ی مدت فاصله گرفتم به خاطر تنبلی خودم یا اینکه کسی هست پیگیره موفق بشه ب منم میگه که برادر خانوم من هم دارایی شو از دست داد ولی کماکان پیگیر بود و من و در جریان میزاشت.باز دوباره شروع کردم با اسمارت مانی و اموزشهایی که میدیدم میگفتم به به برم بلزلر و جارو کنم اما بازم هیچ.سالیان سال دنبال مهاجرت بودم و هستم و دوست داشتم شغل من هم همراهم باشه دیدم فارکس با روحیات من خیلی سازگاره و به همین دلیل همیشه پیگیر بودم گاهی دور میشدم ولی دوباره شروع میکردم.من تو هواپیمایی ماهان با سمت خوب مشغول به کار بودم اما دیگه از کار کردن برای مردم خسته شدم دوست داشتم همیشه واسه خودم کار کنم همیشه سعی میکردم و میکنم به انسان ها و حیوانات کمک کنم ولی از اونجایی که هیچ وقت سرم و جلوی زور خم نکردم باعث درگیری من با نفرات بالا دستیم شد و بعد از دوسال به کمک غریبه و اشنا انقدر محیط کار و برای من سخت کردند و در کنار مشکلات زندگی دچار فروپاشی روانی شدم و دیدم واقعا از بین دارم میرم و با تمام همت از کارم استعفا دادم و با پس انداز کمی ک داشتم و دنبال ارامش بودم دست دو تا فرشته که همدم و مونس تنهایی های من هستندکه عکس پروفایلم هستند امدم تو روستا زندگی میکنم تو ارامش مطلق دایره ارتباط مو کم کردم ب غیر از خانواده 3-4 تا دوست خوب کس دیگه در ارتباط نبودم و تو همین موقع که تا الان باهاش درگیرم دچار فروپاشی روانی و عاطفی دوم شدم و باعث میشه یعضی مواقع کم کار بشم ویا تنبلی میکنم اما دارم روی خودم کار میکنم.تو بازار کریپتو از اول زیاد اعتقاد نداشتم چون قابل دستکاری بود فقط در حد سرمایه گذاری وارد شدم که اونم تو سقف خریدم
.بعد از شکست اخر در حال اسکرول کردم اینستا بودم که یکی از پست های علی اقا رودیدم و نمیدونم چرا ولی صحبت ها ب دلم نشست و حس مثبت گرفتم حتی تو کانال دنیای اموزش سرچ کردم چیز منفی در موردشون پیدا نکردم و وقتی دیدم که یک تیم هستند و یک خانواده خیلی بیشتر مشتاق شدم و سریعا عضو شدم.دوره اخر ک دیدم خیلی شبیه به مطالب استاد ارمان بود ولی کلی جاها گیر داشت که متوجه نمیشدم اما تو همین جلسات کم استاد ارمان به جرات دو برابر کل اموزش هایی که دیدم دید منو باز تر کردن.از اینستا ممنونم که منو با علی اقا اشنا کرد و باعث شدند من با استاد ارمان و خانواده جدید اشنا بشم.در اخر زندگی یک لحظه واسه کسی صبر نمیکنه باید همیشه تلاش کرد.
صبر /مدیریت سرمایه/اپدیت کردن خودم /چیزهایی هست که من تا الان یاد گرفتم.ببخشید که طولانی شد به هر حال خانواده جدید من هستید و یکم درد و دل و تجربیات و باهاتون ب اشتراک گذاشتم.
. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
رسیدن ب سود مستمر درصدش مهم نیست اما در کنار خانواده نخبگان و کمک کردن به دیگران که اون ها هم رشد کنن.رشد خانواده رشد منم هست
.بعد از شکست اخر در حال اسکرول کردم اینستا بودم که یکی از پست های علی اقا رودیدم و نمیدونم چرا ولی صحبت ها ب دلم نشست و حس مثبت گرفتم حتی تو کانال دنیای اموزش سرچ کردم چیز منفی در موردشون پیدا نکردم و وقتی دیدم که یک تیم هستند و یک خانواده خیلی بیشتر مشتاق شدم و سریعا عضو شدم.دوره اخر ک دیدم خیلی شبیه به مطالب استاد ارمان بود ولی کلی جاها گیر داشت که متوجه نمیشدم اما تو همین جلسات کم استاد ارمان به جرات دو برابر کل اموزش هایی که دیدم دید منو باز تر کردن.از اینستا ممنونم که منو با علی اقا اشنا کرد و باعث شدند من با استاد ارمان و خانواده جدید اشنا بشم.در اخر زندگی یک لحظه واسه کسی صبر نمیکنه باید همیشه تلاش کرد.صبر /مدیریت سرمایه/اپدیت کردن خودم /چیزهایی هست که من تا الان یاد گرفتم.ببخشید که طولانی شد به هر حال خانواده جدید من هستید و یکم درد و دل و تجربیات و باهاتون ب اشتراک گذاشتم.
. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
هر هفته منتظر یکشنبه بشه و شروع کلاس و این یعنی خانوادهsmcfxیک نقطه امن و ارام بخشه برای من
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
منشور خانواده مهمترین تجربه چ در فارکس چ در زندگی
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
5 به خاطر اینکه تا ب حال هیچ دوره ای ندیدم که اینطوری اموزش بدند ب صورت لایو و محیط سایت و ب اشتراک گذاشتن تمرینات با دوستان و رفع اشکالات
خیلی از دوره ها که میدیدم میگفتم این اخرشه دیگه ولی تو لایو بازار میدیدم کارایی نداره.شاید الان هم زود باشه واسه تصمیم قطعی به این دوره ولی تا الان کلی ذهن من باز شده و اینکه تا اخر مباحث قطعا چیزهای زیادی یاد میگیرم.اما تا الان قطعا 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
کسی که با وجود دغدغه های زندگی خودش سعی به کمک به دیگران داره و همیشه پاسخگو هستند کس دیگه ای ندیدم مث ایشون باشن همه ی دوره ظبط کردن و میفروشن.قطعا 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
از جایی که ادم پر رویی هستم تو کم نیاوردن و تلاش کردن مطمینم که جز نفرات اول خواهم بود و سعیمو میکنم که باشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)رسیدن ب سود مستمر درصدش مهم نیست اما در کنار خانواده نخبگان و کمک کردن به دیگران که اون ها هم رشد کنن.رشد خانواده رشد منم هست