2024/09/24، 09:30 AM
سلام به همه دوستان
علیرضا هستم 37 ساله تهران از دنیای ترید فقط شنیده بودم پول خوبی داره هرکسی که میبینی میگه من تریدر هستم ولی بعد از اینکه یکم در این باره خوندم متوجه شدم اینجوری نیست و این هکش فریب برای فروختن پکیج تا بعد از گشتن های زیاد با انجمن اشنا شدم و تازه درک کردم تریدر بودن یعنی چی و خدا رو شاکرم که در این مسیر از همون اول با انجمن اشنا شدم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ وقتی تلاش استادها رو میبینم اونم برای اموزش ما و بعد دوستان که دارن برای پیشرفت تلاش میکنن حس رقابت و سر خوشی دارم
علیرضا هستم 37 ساله تهران از دنیای ترید فقط شنیده بودم پول خوبی داره هرکسی که میبینی میگه من تریدر هستم ولی بعد از اینکه یکم در این باره خوندم متوجه شدم اینجوری نیست و این هکش فریب برای فروختن پکیج تا بعد از گشتن های زیاد با انجمن اشنا شدم و تازه درک کردم تریدر بودن یعنی چی و خدا رو شاکرم که در این مسیر از همون اول با انجمن اشنا شدم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ وقتی تلاش استادها رو میبینم اونم برای اموزش ما و بعد دوستان که دارن برای پیشرفت تلاش میکنن حس رقابت و سر خوشی دارم
………………………………………………… . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
تریدر بودن به معامله کردن نیست سود گرفتن نیست راز کار در مستمر بودن و حفظ سرمایه هستش
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
میشه بگم 100 چون 1 تا 5 خیلی کم
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
100 واقعا همیشه در سریع ترین وقت ممکن جواب گو بودن
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
باید تمرین کنم من دوست دارم زودتر از چیزی که هست به این درجه برسم و تلاش میکنم
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
که در کنار خانواده و استادان به سود مستمر برسم
…………………………………………….. . . . . .
چون عاقبت کار جهان نیستی است
انگار که نیستی چو هستی خوش باش
انگار که نیستی چو هستی خوش باش