نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
به نام خدا
عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان و اساتید

من شهاب شمشیری 38 ساله از تهران و تقریبا 5 سال تجربه ترید در بازار فارکس دارم و تا الان یکی دو تا حساب کوچک کال کردم و یه حساب 8000 دلاری و متاسفانه توی این 5 سال 
با آموزشهای مختلف دور خودم چرخیدم و هیچوق سود مستمر نداشتم اما با آموزشهایی که توی این مدت کوتاه توی انجمن دیدم و آموزشهای استاد آرمان عزیز و بقیه بچه ها نگاهم کلا به بازار عوض شد و بازار رو جور دیگه ای میبینم .

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ این سوال برای من فقط یک جواب داره و اون اینه که دیگه ترید برام به عنوان شغل ثابت و تنها منبع درآمدم یه آرزو نیست و مطمئنم این تیم قوی و اساتید این انجمن و همه بچه های انجمن که  برای خودشون توی تحلیل صاحب نظر هستن , باعث رشد و پیشرفت کل انجمن میشن.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟والا تجربه که چی بگم , کلا همش تجربس از اولین جلسه تا آخرین جلسه ای که تا الان حضور داشتم همش تجربه بوده و همه چیزهایی که توی جلسات گفته میشه توی زندگی و توی جامعه هم قابل استفادس .اینجا دانشگاه آدم سازیه که مثلش هیچ جا پیدا نمیشه .یه تجربه مهم که کسب کردم رو میگم شما تا آخرش رو متوجه میشین , توی این 5 سال تا حالا یکبار هم روی چارت از خودم نپرسیده بودم که هدف حرکت قیمت کجاس ,حتی یکبار هم کسی نگفته بود یا نشنیده بودم اما اینجا فهمیدم که این مهمترین و اولین سواله

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟قطعا 5 

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ والا تا الان خیلی درگیر منتورینگ نبودم که تجربه دیگه ای داشته باشم ولی تا الان همه چی برای من عالی بوده و 5 میدم

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟والا من توی یک سری مسایل یکم ضعیف عمل میکنم ایشالا اونها رو بهتر کنم 3 ماه دیگه

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟واقعا تنها هدفم فقط اینه که مطمئن بشم هرهفته سود مستمرم رو از بازار میگیرم و خرج زندگیم رو درمیارم و از کار پر استرسم استعفا بدم , مطمئنم که تا آخر امسال اتفاق میفته
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط shahab - 2024/09/23، 06:51 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست