نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
وقتتون بخیر من فاران امیری هستم 25 ساله از دیار نصف جهان. 5 ساله که توی بازار های مالی کار میکنم و بعد ار 5 سال میشه گفت ضرر دادن با آرمان و علی جان و این انجمن آشنا شدم و تازه دارم بعد ار 5 سال مکافات و تو در و دیوار خوردن میفهمم توی بازار چخبره و باید چه نگرشی نسبت بهش داشت.                                                                                حسی که در خانواده smcfx داری؟    من حسم به طور خلاصه میشه گفت انگار دوباره از اول و از نو دارم بازار یاد میگرم با این که 5 سال هم توش مداوم با تلاش زیاد بودم اما حسم الان اینه انگار تازه دارم آشنا میشم با بازار به صورت درست.                                                                                                                                                                     تجربه ای که از آموزش ها بدست آوردی؟                     اینه که بازار فرمول عجیب و غریبی نداره و ذاتش القا و زدن نقدینگی هست یعنی در بیشتر مواقع داره شکل و شمایل و ستاپ میسازه و میگه بیا تو معامله ای که دارم بهت نشون میدم و بعدشم استاپتو میزنه. کافیه فقط بفهمیم که ذات بازار القا و نقدینگیه یعنی گول شکل و شمایلی که بهم نشون میده تا بپریم تو معامله نخوریم و خلاف اون عمل کنیم یعنی دقیقا کاری که بازار با ما انجام میده.                                                                                                                                      از 1 تا 5 به سیستم و محتوای آموزشی چه نمره ای میدی؟         من 4 میدم چون هیچ چیزی کامل نیست و باید منطقی نسبت بهش نگاه کرد 4 نشونه ایننیست که مشکلی وجود داره نه!! بلکه بخاطر اینه که باید نمره ای رو داد که انجمن و کسانی که دارن کمک میکنن به صورت پویا در حرکت به سمت بهتر شدن و بهترین شدن باشن.                                       اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر از 1 تا 5 نمره بدی چند میدی؟             من بازم نمره 4 مدم چون فکر میکنم جای بهتر شدن و کامل تر شدن داره همه چی.                   فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید رو برات باز کنه؟         فکر میکنم تا هفته آینده باید این اتفاق بیوفته چون شرایطش رو انجام دادم حقیقتا
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط فاران امیری - 2024/09/21، 12:40 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست