برای ورود به جلسه به چنل فصل مراجعه کنید

از این فایل های صوتی سرسری نگذرید
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
درود 
محسن قاسمی هستم حدودا از سال 98 با بازار فارکس اشنا شدم  و بعد از یادگیری اصول اولیه یا همون ترید کلاسیک اموزش استاد سوسفی دلیری به نام مستعار خاکستر رو شروع کردم و هر اموزشش رو به جرات میتونم بگم بیشتر از 200 بار طی 6 سال دیدم و تمام سوالاتی که جواب داده بودن رو هم خوندم و خیلی کار کردم و کلی حساب رو هم به سودهای خیلی خوب رسوندم و هم کال کردم یکسال پیش هم اموزشهای استاد پور صمدی رو دیدم و یه مدت هم با اون روش کار کردم مشکل من سبک و استراتژی نبود که البته این رو موقعی متوجه شدم که چالش 200 ترید استاد سجادیفر رو دیدم و اونو کامل دنبال کردم و هیچ وقت با ریسک دو درصد ترید نکرده بودم و بعد از دیدن اون چالش باوری در من تغییر کرد و یه جمله ایشون منو به شدت زیر و رو کرد و اونم اینکه ترید یه تعریف خاص داره و تریدر بودن یعنی رعایت یک سری قوانین و یادگیری و بهبود بازی احتمالات 
و این جمله و البته دیدن نتیجه تریدهای استاد سجادیفر منو ترغیب کرد به انجمن بپیوندم و یک دلیل دیگه اینکه من ادم عجولیم و مدل فست اسکلپ رو دوست دارم انجام بدم 
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حس خوبی دارم و فقط یه مشکل دارم اون هم محدودیت 10 روزه که روی اموزشهای اسپات پلیر گذاشته شده چون من تمام وقت دارم اموزش میبینم مثلا الان که قسمت A رو تموم کردم باید حدالق 5 روز دیگه منتظر بمونم تا بخش بعدی باز بشه
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
تا اینجا که عالی بوده مخصوصا اون دید فرکتالی و دیدن بازار از دید اسمارت مانی 
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
تا اینجا نمره 3
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
صادقانه بگم نمره 4
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
نمیدونم 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
مطمنم که صد درصد یک تریدر سوده مستمر خواهم شد 
در اخر برای همه عزیزانی که برای پر بارتر شدن این انجمن تلاش میکنند ارزوی بهروزی و موفقیت دارم و از همه دوستان ممنونم که با راه اندازی و تلاش در این انجمن راهی برای بهتر شدن تریدرها ایجاد کردند و تشکر ویژه از استاد سجادیفر و استاد ارمان
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط B327 - 2026/08/02، 14:19

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست