نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
من بهنام صادقی هستم 39 ساله از تبریز - 13 سال مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات یک سازمان بودم.  12 سال سابقه سرمایه گذاری و فعالیت حرفه ای در بورس ایران رو داشتم. و زندگی من اساسا نه با کارمندی بلکه بر اساس درامدم از بورس ساخته شده و خانه و ماشین و ازدواج حتی تلویزیون و لوستر خونه رو هم با پول بورس خریدم. 
ده ها جلد کتاب آموزشی مختلف از جان  مورفی گرفته  در تکنیکال کلاسیک تا داینامیک تریدینگ رابرت ماینر و کتاب های اقای پرچر در الیوت و کتاب های مربوط به جناب گن و هم چنین کتاب های روانشناسی مختلف از جمله شیوه لاکپشت ها هفت گناه کبیره ، مربی معامله گری روزانه و  معامله گر منظم  و غیره مطالعه کردم. 
شاگرد چند استاد خوب کشور در حوزه سرمایه گذاری بوده ام. ( الیوت و گن )
در 4 سال اخیر تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و سبک گن و چرخه های زمانی  . . .) بودم
 4 سال گذشته شاگرد یکی از اساتید گن و چرخه های زمانی بصورت خصوصی بوده ام.  و با این اینکه تلاش های بسیار زیادی در این زمینه داشته ام بعد از 4 سال با توجه به اینکه هدف من تریدر واقعی شدن هست متوجه شدم  این سبک مناسب سرمایه گذاری است  جوابگوی نیاز بازار فارکس نیست به اصطلاح علی اقا فنجانم را خالی کردم و وارد فرا سبک شدم. و نتیجه کار من رو حیرت زده کرده و در طی این 5 ماه گذشته  بخش بزرگی از انرژی  من صرف مطالعه و تمرین نوت برداری و  تحقیق بر روی فلسفه ی فرا سبک بوده است. و از جلسه ششم به بعد برای من حجت تمام شد و گره های ذهنی و نقاط کور بازار برایم کشف شد. خدا رو شاکرم  

در آخر از استاد آرمان عزیز  کمال تشکر را دارم

بگشای لب که قند فراونم آروزست *** بنمای رخ که باغ و گلستانم آروزست *** ای افتاب حسن برون آ دمی ز ابر *** کان چهره ی مشعشع تابانم آروزست

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
حس قدرت دارم به پشتوانه انجمن ، حس آرامش که فضای اموزشی خوبی داریم. 
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
تلاش صبر - کسب مهارت 
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
2
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
1 ماه دیگر  یعنی مهر ماه 
6 .
 بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
برای من یک قدم کافی هست.  هر روز یک قدم به سمت تریدر حرفه ای دن 
In God We Trust
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط behnam - 2024/09/17، 09:41 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست