2024/09/17، 08:10 AM
من سعید نیک رو هستم ۵۱ ساله و ساکن کرج.کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک هستم و از رتبه های ممتاز دانشگاه سراسری .در بازارهای مالی از بورس تهران شروع کردمدقیقا از ۸ خرداد ۹۸ . دست و پا شکسته از اینترنت یه سری آموزشها رو اینترنت دیدم مثل حمایت و مقاومت و خط روند و کندل شناسی و ... . از بهمن ماه ۱۴۰۱ با بازار کریپتو آشنا شدم وشروع دوره های کذایی آموزش از اسفند ۱۴۰۱ شروع شد . که ایکاش اون موقع انجمنی مثل انجمن نخبگان و شخصی مثل جناب سجادی فر سر راه من قرار میگرفت تا اینقدر به بیراهه نرم.دوره پشت دوره گذروندم دقیقا ۶ دورهو چندین دوره هم از اینترنت گذروندم ولی به سود مسمتر نرسیدم .مدام حساب رو شارژمیکردم و به علت عدم پایبندی به مدیریت سرمایه و نداشتن پلن معاملاتی و ذهنیت درست بارها و بارها حسابم رو کال کردم.همه اینها مربوط به ضعف دوره های آموزشی و نداشتن منتور بود. خیلی اتفاقی مثل بیشتر بچه های انجمن در اینستاگرام با جناب سجادی فر آشنا شدم . صحبتهای که از ایشون شنیدم به دلم نشست و خواستم برای آخرین بار از آموزشی جدید استفاده کنم و وارد انجمن نخبگان شدم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
درابتدا به دیدی که نسبت به بقیه آموزشهایی که در سطح ایران وجود داره وارد شدم و فکر میکردم بعد از آموزشها رها میشیم در بازار و مجدد ضرر پشت ضرر. خیلی خوشحالم که در این جمع هستم و به آینده مسیر تریدری خودم بسیار امیدوارم (تقریبا ۱۰۰ درصد).قصد تعریف و تمجید ندارم ولی این انجمن نامبر وان هست .منشور انجمن گویای همه چیز هست و باعث افتخاره که در این جمع هستم.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
من در این دوسالی که بازار فارکس رو شروع کردم برای اولین بار هست که اسمارت مانی رو آموزش میبینم و برام سبکی کاملا جدید هست.مفهوم بازار و حرکتهای نقدینگی رو خیلی بهتر گذشته درک میکنم . موضوع جالبتری که برای من اتفاق افتاده تغییراتی هست که تو این مدت در من ایجاد شده. من اون شخص اسفند ماه ۱۴۰۲ نیستم و دیدم به زندگی و اطرافیانم خیلی تغییر کرده که همه اینها رو مدیون این انجمن و جناب سجادی فر و استاد آرمان عزیز میدونم.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
قطعا ۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
منتورینگ جناب سجادیفر بسیار عالی است و سریعا پاسخ میدن.نمره منتورینگ ۵ هست.
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
البته من خیلی دیر این نوشته رو قرار دادم . انشاا... به زودی.
……………………………………………6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
بزرگترین هدفم ارتقای شخصیتم چه در زندگی شخصی و چه در مسیر تریدر بودنه.بسیار امید دارم که بهش میرسم.اهداف ثانویه ام هم تسلط بر اسمارت مانی و رسیدن به سود مستمر هست.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
درابتدا به دیدی که نسبت به بقیه آموزشهایی که در سطح ایران وجود داره وارد شدم و فکر میکردم بعد از آموزشها رها میشیم در بازار و مجدد ضرر پشت ضرر. خیلی خوشحالم که در این جمع هستم و به آینده مسیر تریدری خودم بسیار امیدوارم (تقریبا ۱۰۰ درصد).قصد تعریف و تمجید ندارم ولی این انجمن نامبر وان هست .منشور انجمن گویای همه چیز هست و باعث افتخاره که در این جمع هستم.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
من در این دوسالی که بازار فارکس رو شروع کردم برای اولین بار هست که اسمارت مانی رو آموزش میبینم و برام سبکی کاملا جدید هست.مفهوم بازار و حرکتهای نقدینگی رو خیلی بهتر گذشته درک میکنم . موضوع جالبتری که برای من اتفاق افتاده تغییراتی هست که تو این مدت در من ایجاد شده. من اون شخص اسفند ماه ۱۴۰۲ نیستم و دیدم به زندگی و اطرافیانم خیلی تغییر کرده که همه اینها رو مدیون این انجمن و جناب سجادی فر و استاد آرمان عزیز میدونم.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
قطعا ۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
منتورینگ جناب سجادیفر بسیار عالی است و سریعا پاسخ میدن.نمره منتورینگ ۵ هست.
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
البته من خیلی دیر این نوشته رو قرار دادم . انشاا... به زودی.
……………………………………………6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
بزرگترین هدفم ارتقای شخصیتم چه در زندگی شخصی و چه در مسیر تریدر بودنه.بسیار امید دارم که بهش میرسم.اهداف ثانویه ام هم تسلط بر اسمارت مانی و رسیدن به سود مستمر هست.