برای ورود به جلسه به چنل فصل مراجعه کنید

از این فایل های صوتی سرسری نگذرید
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
من سعید نیک رو هستم ۵۱ ساله و ساکن کرج.کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک هستم و از رتبه های ممتاز دانشگاه سراسری .در بازارهای مالی از بورس تهران شروع کردمدقیقا از ۸ خرداد ۹۸ . دست و پا شکسته از اینترنت یه سری آموزشها رو اینترنت دیدم مثل حمایت و مقاومت و خط روند و کندل شناسی و ... . از بهمن ماه ۱۴۰۱ با بازار کریپتو آشنا شدم وشروع دوره های کذایی آموزش از اسفند ۱۴۰۱ شروع شد . که ایکاش اون موقع انجمنی مثل انجمن نخبگان و شخصی مثل جناب سجادی فر سر راه من قرار میگرفت تا اینقدر به بیراهه نرم.دوره پشت دوره گذروندم دقیقا ۶ دورهو چندین دوره هم از اینترنت گذروندم ولی به سود مسمتر نرسیدم .مدام حساب رو شارژمیکردم و به علت عدم پایبندی به مدیریت سرمایه و نداشتن پلن معاملاتی و ذهنیت درست بارها و بارها حسابم رو کال کردم.همه اینها مربوط به ضعف دوره های آموزشی و نداشتن منتور بود. خیلی اتفاقی مثل بیشتر بچه های انجمن در اینستاگرام با جناب سجادی فر آشنا شدم . صحبتهای که از ایشون شنیدم به دلم نشست و خواستم برای آخرین بار از آموزشی جدید استفاده کنم و وارد انجمن نخبگان شدم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) 
درابتدا به دیدی که نسبت به بقیه آموزشهایی که در سطح ایران وجود داره وارد شدم و فکر میکردم بعد از آموزشها رها میشیم در بازار و مجدد ضرر پشت ضرر. خیلی خوشحالم که در این جمع هستم و به آینده مسیر تریدری خودم بسیار امیدوارم (تقریبا ۱۰۰ درصد).قصد تعریف و تمجید ندارم ولی این انجمن نامبر وان هست .منشور انجمن گویای همه چیز هست و باعث افتخاره که در این جمع هستم.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)

من در این دوسالی که بازار فارکس رو شروع کردم برای اولین بار هست که اسمارت مانی رو آموزش میبینم و برام سبکی کاملا جدید هست.مفهوم بازار و حرکتهای نقدینگی رو خیلی بهتر گذشته درک میکنم . موضوع جالبتری که برای من اتفاق افتاده تغییراتی هست  که تو این مدت در من ایجاد شده. من اون شخص اسفند ماه ۱۴۰۲ نیستم و دیدم به زندگی و اطرافیانم خیلی تغییر کرده که همه اینها رو مدیون این انجمن و جناب سجادی فر و استاد آرمان عزیز میدونم.
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا ۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)

منتورینگ جناب سجادیفر بسیار عالی است و سریعا پاسخ میدن.نمره منتورینگ ۵ هست.

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
البته من خیلی دیر این نوشته رو قرار دادم . انشاا... به زودی.

……………………………………………6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)

بزرگترین هدفم ارتقای شخصیتم چه در زندگی شخصی و چه در مسیر تریدر بودنه.بسیار امید دارم که بهش میرسم.اهداف ثانویه ام هم تسلط بر اسمارت مانی و رسیدن به سود مستمر هست.
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط saeed - 2024/09/17، 11:40

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

اشتراک‌گذاری پست