نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و عرض ادب خدمت همه اعضای این خانواده دوست داشتنی.
من شیوا یوسفیان هستم. 29 ساله. مربی ورزشی (فیتنس) هستم 
 حدودا پنج سالی هست باداداشم با بازار های مالی آشنا شدم و دوره های زیادی رو تو این زمینه گذروندم. مثل اکثر دوستان عزیزم  منم به نتیجه دلخواه نتونستم برسم. تا اینکه داداشم دو ماه زود تر از من وارد انجمن نخبگان ترید شده بود و به منم معرفی کرد تا وارد بشم (مرسی داداش همیشه نور راهمی)  
از این خوشحالم که  تجربه ها و دوره های قبلی باعث شدن ارزش این انجمن و اساتید گرانقدرم جناب آرمان و جناب سجادی فر رو خیلی بیشتر متوجه بشم . از خدا ممنونم که این انجمن رو سر راه من قرار داد که عضوی از این خانواده باشم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) 
علاوه بر اینکه حس یک خانواده رو دارم، احساس میکنم یک نزدیکی از جنس رفاقت های ناب بین اعضامون هست، و خیلی برای من دلنشینه، همه دور هم جمع شدیم که خالصانه به پیشرفت هم کمک کنیم. فوق العادس این حس.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
حس میکنم یک چشم انداز ذهنی متفاوت برای من شکل گرفته با آموزش های استاد آرمان و استاد سجادی فر ، از حالت تک بعدی خارج شدم و جوری این شغل و مارکت رو میبینم که تا الان هیچ وقت ندیده بودم. و این تاثیر زیادی تو بقیه جنبه های زندگیم گذاشته. آموزش ها برای من خیلی خاص هستن و هربار انگار یه جرقه تو مغزم روشن میشه.

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا پنج 

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
بدون شک پنج

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
حقیقتا نمیدونم ، ولی میدونم که میخوام همه تلاشمو بکنم که هر وقت صلاحیت داشتم قبول بشم. 

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
رسیدن به دیدگاه درست در ترید و درک مفهومی همه مطالب آموزشی و کمک به خانواده.
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Shiva Yousefian - 2024/09/14، 05:43 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست