2024/04/26، 10:19 AM
الهی خلق تو شکر نعمتهای تو کنند و من شکرتو (نعمت بودن توست )
(به امید موفقیت و پیروزی همه بچه های انجمن)
عرض سلام ادب خدمت اساتید محترم و دوستان عزیز
منّت خدای را عزّ و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت
در ابتدا تشکر زیاد دارم از جناب آقای سجادیفر که محبت کردند و این بخش رو برای انجمن فراهم کردند تا همه امکان اشتراک گذاری تجربیاتشون رو داشته باشند وقتی وارد بخش شدم و تجربیات دوستان رو دیدم فهمیدم من هیچ تحربه ای ندارم که گرانبها تر باشه ولی با این حال با خودم گفتم ممکنه یک جمله من هم بتونه به کسی کمکی کنه.
من محمد مهدی شعبانی هستم متاهل دارای دو فرزند و زمینه اصلی فعالیتم کامپیوتر و اینترنت بوده . از سال 1395 جسته و گریخنه در بازار فارکس بدون اموزش ی کارهایی میکردم ولی از سال 1398 اموزشهای زیادی چه آنلاین و چه اینترنتی و همچنین دوره های زیادی خریداری کردم و تا جایی پیش رفتم که دوره های خارجی رو می نشستم و به انواع روشها ترجمه میکردم ، کتاب های مرتبط و مقاله میخوندم اندیکاتور ها و اوسیلاتورهای مختلف و حتی ربات ترید رو تست کردم و چندین بار پولم از دست رفت و در حال حاضر دو سال و نیم هست که کامل همه چیزم رو کنار گذاشتم و روی فارکس متمرکزم بگذریم علت اصلی اینکه این آموزشها نمیتونست من رو کامل کنه یا ساده تر بگم درک نمیکردم این بود که درصد بازده ای کمی داشت و دیگه اینکه اکثرشون یا دیدگاه مکانیکی زیادی داشت (مثلا اگر اینجای بازار این شکلی شد وارد معامله شو و... ) یا مدرس نمیتونست اموزش رو خوب انتقال بده و یا خود مدرس هم اصل موضوع رو درک نکرده بود و بر اساس تجربه کار میکرد و هزار دلیل دیگه که از همه مهمتر برای من این بود که بازار رو درک نمیکردم .
نتیجه تجربیات 5 ساله من :
* دنبال درک حرکت بازار باشیم و با ذهنی قدرتمند و قوی کارمون رو انجام بدیم
* فارکس جایی ست که به درامد رسیدن در اون مستلزم خودسازی و خودآگاهی و کمال در غیر اینصورت اگر هر چیزی یاد بگیریم و به درامد هم برسیم باز هم مکانیکی یاد گرفتیم و بدون درک .
* از یک شبه پولدار شدن دوری کنیم چون فارکس جایی فراتر از این چیزاست و باید بفهمیش.
* نود درصد دوره های موجود در بازار و فضای مجازی جنبه کسب درامد فروش پکیج رو دارن .
* با عرض پوزش از اساتید واقعی اکثریت استاد نماها و پکیج فروشهای موجود در ایران خودشون هم نمیدونن چه خیانتی به مردم کشورشون میکنند چون بنده و خیلی از دوستان هم خسارات زیادی از اونها دیدیم .
نتیچه کلی اینکه فهمیدم باید در جایی آموزش ببینم که اون مجموعه بتونه تمام شرایط رو داشته باشه و در زمینه های اصلی از جمله ذهن سازی و خود سازی و همچنین درک کامل حرکات بازار چه از دید مکانیکی و همچنین تحلیلی فرا تر به من کمک کنه .
کلا هم تمام زمانم را در روز متمرکز روی بازار و تدریسهای استاد و تمرینات دوستان عزیز انجمن قرار دادم و هیچ کار دیگری انجام نمیدم تا رسیدن به هدف.
1-حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
بزرگترین و بهترین حسی که جدای از اینکه یک خانواده در رسیدن به هدف کمک میکنه اینه که این انجمن با داشتن استاد بزرگی چون استاد ارمان که با اشراف کامل بر مفاهیم اموزش رو به صورت کامل انتقال میدند (حق مطلب رو ادا میکنند) که بنده توی هیچ کدوم از دوره هایی که تا به حال دیدم نداشتم و داشتن منتوری قوی و با دیدگاه باز و آینده نگر (جناب علی اقای سجادی فر) قطعا مسیر رو درست پیدا کردم .
2-تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
اگر منظور از سوال اموزشهای قبلی باشه که در کل کنارشون گذاشتم و در بالا تجربیات مثبتش رو بیان کردم و اگر هم اموزشهای انجمن ملاک سوال باشه درک بنده نسبت به بازار بسیار بالا رفته و خوشحالم که تازه دارم با توجه به اینکه استاد فرمودند تا اینجا 15 درصد گفته شده با این دید باز بازار رو میفهمم.
3-از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
قطعا 5
4-اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
اگر دیدگاه بزرگی که من درک کردم از از تشکیل این انجمن از اقای علی سجادیفر نبود این مجموعه هم نبود و ما هم اینجا نبودیم 5
5-فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
در ابتدا دیدگاه فعلی من از اتاق لایو یادگیری عملی صحیح از روی دست اساتید ارزشمند است چون تا چیزی که تدریس و تمرین شده بصورت لایو و عملی نبینیم تکمیل نمیشه و در مرحله دوم با توجه به شرایط فعلی خودم و با توجه به زمانی که در روز بصورت فول تایم کامل برای درک بازار و اموزشها و انجمن قرار دادم امیدوارم و ایمان دارم به زودی و در اوایل صف .
6-بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
قبلا شاید هدفم شخصی بود ولی الان هدفم به درامد ثابت رسیدن خودم جهت رفاه خانواده خودم و رسیدن به درجه منتورینگ برای کمک به هموطن های عزیزم و رشد سریع و پر قدرت بچه های انجمن در کنار هم و با هم .
من رو ببخشید که زیاده گویی کردم.
(به امید موفقیت و پیروزی همه بچه های انجمن)

دقت کنم : اشتباه کردن طبیعی است ، ولی در اشتباه ماندن قابل بخشش نیست .