2024/09/13، 09:47 PM
به نام بی نام او
عرض ادب و احترام خدمت استاد آرمانِ جان ، جناب علی آقای سجادیفر عزیز و همه عزیزان داخل انجمنمحمدجواد لاجوردی هستم متولد 1362
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
من هم خوش شانسم هم خوشحالم که مثل خیلی از دوستان داخل انجمن طعم تلخ تجربیات آموزشهای بی سر و ته رو نچشیدم
من تجربه زیادی توی بازار فارکس نداشتم خداوند رو شاکرم که این راه رو با نظارت این انجمن قراره پیش برم
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
به نظر من هر مسیری و هر راه و روشی برای هموارتر شدن و آسونتر شدن نیاز به یک همراه یا یک بلد داره
تا گاهی سرعت بهمون بده گاهی مانعمون بشه گاهی نشونمون بده و گاهی نشانی برایمان بگذارد تا کمی بگردیم و پیدا کنیم (تلاش برای درک مطب)
من توی مرحله شناخت و ارزیابی هستم تا امروز که 44 روز از ورودم به انجمن میگذره زاویه دیدم بازتر ، ذهنم پذیراتره و خیلی آرومتر
شدم و عجله برای رسیدن ندارم تلاش من و مسیر قراره منو به درک برسونه مخصوصا اینجا با انجمن، لذت میبرم از اینجا بودن حس
میکنم جناب استاد آرمان تمام تلاش خودشون رو دارن میکنن تا آرمانی رو در ما رشد بدن و ما رو به باوری برسونن
و من تشنه تر و مشتاق ترم تا ببینم که نتیجه این همراهی و شاهدی با من چه میکنه
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
من تقریبا از صفر با انجمن اومدم و تجربه آموزش در این مسیر رو جایی تجربه نکردم ولی با مشاهداتم و اندک پیشرفتم و نظرات دوستان داخل انجمن قطعا 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
واقعا دلسوزن واقعا پیگیرن و نمره 5 نمیتونه بیان کنه حس ارادت منو
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
من اهل پیشبینی و حدس و گمان نیستم یک هفته هست که تو جلسه 10 و 11 گیر کردم
هر وقت درکش رو بگیرم به کسری از ثانیه دسترسی من رو باز میکنن
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
من اینجا توی مسیر درستم و دوستانی دارم که بی دریغ کمک میکنن اینجا بودن و موندن مطمئنا هدفهای بزرگی رو برای من به ارمغان میاره
تا الان که عالی بوده
هدف بعدیم بتونم خودم رو به جلسات بروز جناب استاد برسونم به امید خدا
طلب خیر دارم برای همه همراهان داخل انجمن