برای ورود به جلسه به چنل فصل مراجعه کنید

از این فایل های صوتی سرسری نگذرید
مشاهده بیشتر

نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
(خلاصه ای از زندگیه تریدری‌تون) 

من هادی پوررضا هستم حدود 3 تا 4  سال میشه که بازار های مالی آشنا شدم و اوایل در بازار کریپتو شروع به فعالیت داشتم و بعد از سود و ضرر های متوالی و شرایطی که بازار کریپتو داشت تصمیم گرفتم وارد بازار فارکس بشم. قبلا حدود 6 سال پیش یک مختصر آشنایی پیدا کردم اما ادامه ندادم . اما اینبار تصمیم جدی گرفتم و دوست داشتم از بازار فارکس به درآمد مستمر مالی برسم. از همون تقریبا 3 سال پیش دوره و پکیج های مختلفی چه پولی و چه رایگان شروع به دیدن کردم. دوره هایی که هزینه های هنگفتی داشت و تقریبا به چشمم میدیدم که هزینه دارم میکنم اما وسط دوره یا همان اوایل دوره متوجه میشدم که این دوره ، اون چیزی نیست که منو به اهدافم برسونه و بتونه منو به درآمد مستمر دلاری برسونه تا اینکه اتفاقی توی اکسپلور اینستا ، استوری لایو آقای علی سجادی فر رو دیدم و برای اولین بار که دیدم بدون استرس و نگرانی و با تسلط کامل وارد معامله شدن و از معامله خارج شدن. بعد از چند وقت که استوری های ایشون رو زیر نظر گرفتم دیدم خیلی مسلط هستن. پیگیر آموزش شدم که ایشون منو با انجمن آشنا کردن . از اون موقع به بعد من وارد انجمن شدم و شروع به آموزش دیدن زیر نظر بهترین و به نظر من مسلط ترین استادی که در تمام طول عمرم دیدم شدم و خدا رو شکر هر روز بهتر از دیروز دارم پیشرفت میکنم و این پیشرفت رو مدیون این انجمن و آقای سجادی فر و استاد آرمان عزیز هستم. 

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟   
حسی که من در کنار این خانواده با نگرش و مثبت دارم حس خیلی خوبی هست . اینکه بعد از تمام سختی ها و رنج هایی که در طول مسیر تا به الان کشیدم دارم احساس میکنم روز به روز دارم به موفقیت و سود مستمر در بازار مالی نزدیک و نزدیک تر میشم.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ 
تجربه من در طول این هشت ماهی که کنار این انجمن هستم این هست که مطالب که در سایر دوره ها گفته میشه الان در بازار فعلی کاربردی نداره و باید مطالب به روز در کنار اساتید به روز یاد گرفت .
3 . 
 از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
بهترین نمره ای که میشه  داد و لایق این انجمن هست بالاترین نمره یعنی 5 هست
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
استاد سجادی فر عزیز بهترین منتور و تیم منتورینگ رو برای رشد افراد داخل انجمن تشکیل داده و گمون نکنم کسی داخل انجمن بیاد و هدف داشته باشه و آموزش ها را عمیقا یاد بگیره و در لایو تکرار بکنه و بعد موفق نشه . وقتی صحبت از تیم میشه واقعا من تنها تیم منتورینگ که داخل ایران دیدم با پشتیبانی فوق العاده عالی، تیم آقای سجادی فر هست. 

5 .
 فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
هدف من داخل انجمن ، در ابتدا کسب درآمد دلاری برای خودم بود اما وقتی داخل انجمن شدم واقعا همه دارن به هم کمک میکنن . دوست دارم وقتی استاد عزیز تشخیص دادن و لیاقت اتاق لایو رو داشتم دسترسی رو برام باز کنن . چون به این دید رسیدم که استاد صلاح ما رو میخان. پس ایشون بهتر میدونن کی و چه زمانی من آماده اتاق لایو ترید هستم. 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
دوست دارم جمع افراد داخل انجمن خیلی بزرگ بشه و بتونیم در کنار افراد فعلی ، افراد هدفمند دیگری را هم تا آخر سال عضو انجمن بشن و حتی دسترسی به اتاق لایو ترید اونا هم تا آخر سال اوکی بشه . 
در آخر میخام این صحبت دلی را با دوستانی که پیام من رو میخونن داشته باشم اگه اومدی و دنبال موفقیت در بازار مالی هستی و تا الان به این مورد دست نیافتی لطفا فقط یکبار و برای همیشه بیا توی این انجمن و شروع کن به یادگیری و بعدش خودت قضاوت کن . از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن .
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط hadi - 2024/09/10، 13:24

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

اشتراک‌گذاری پست