2024/09/10، 07:32 AM
سلام به همه اعضای خانواده بزرگ انجمن نخبگان ترید
بسیار بسیار خرسندم از بودن در کنار خانواده بزرگ که بزرگترین مفهوم خانواده یعنی حمایت رو بهمون داده که فقط در خانواده واقعی شخص پیدا میشه و داخل خانواده انجمن نخبگان
بسیار بسیار خرسندم از بودن در کنار خانواده بزرگ که بزرگترین مفهوم خانواده یعنی حمایت رو بهمون داده که فقط در خانواده واقعی شخص پیدا میشه و داخل خانواده انجمن نخبگان
بزرگترین تجربه ای که شخصه از این خانواده بدست آوردم صبر و انگیزه و امید به آینده روشن بود
من از 1 تا 5 به سیستم آموزشی 5 میدم بخصوص جلسات پرسش و پاسخ که خیلی خیلی کمک میکنه
یکی از بزرگترین و دریا دل ترین افرادی که تو زندگیم دیدم به جرعت میگم آقای سجادی فر هستن و از نگاه من اصلا نمره دادن به ایشون و استا آرمان عزیز معنی نداره
من به دلیل مشغله بسیار زیاد در محی کار واقعا نمیرسم که سر کلاس آنلاین حضور پیدا کنم و باز هم نمیرسم که زیاد داخل انجمن فعال باشم به همین دلیل فکر کنم جزو نفرات آخر باشم که بتونم سه ستاره بشم
بعد از رسیدن به هدفم در ترید و بازارهای مالی بتونم فعالیت کاریم رو در بیرون کمتر کنم و بتونم وقت بیشتری برای خانوادم و همسر و فرزندم بزرام
بعد از رسیدن به هدفم در ترید و بازارهای مالی بتونم فعالیت کاریم رو در بیرون کمتر کنم و بتونم وقت بیشتری برای خانوادم و همسر و فرزندم بزرام