نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام و عرض ادارت...
بنده مسعود ناصحه 34 ساله از شهرکرد حدود 7 ساله داخل بازار های مالی فعالیت میکنم نحوه آشنایی من با بازار های مالی از طریق یکی از دوستانم بود صورت گرفت تو این چند سال سود های خوبی بدست اوردم که به دلیل رعایت نکردن اصول مدریت سرمایه-انتقام گرفتن از بازار -نداشتن استراتژی -طمع و.... تمامی اون سود ها تبدیل به ضرر و در نهایت کال مارجین شدنم میشد و این خیلی برام سخت بود دوره های زیادی هم دیدم هم شرکت کردم دوره افلاین آقای پورصمدی و دوره RTM یکی از همشهریام که یه کلاش بیشتر نبود.اواخر اسفند 1402 بود که با آقای سجادی فر تو اینستا اشنا شدم و داخل یکی از پست هایی که گذاشته بودن صحبت از نقدینگی بود و من چون دوره تریدینگ هاب 3 خان رو دیده بودم خیلی واسم جذاب بود که بدونم نحوه آموزش جناب اقای سجادی فر چطوریه تو چندتا از سمینار هایی که برگزار میکردن شرکت کردم و مجذوب شخصیتشون شدم و تصمصم گرفتم که واسه کلاس هاشون ثبت نام کنم خیلی خوشحالم که خدا شمارو جلوی پای بنده گذاشت و با استاد ارمان و استاد سجاد اشنام کرد خیلی خوشحالم و از خدا می خوام که بهترین ها واستون رقم بخوره

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
حسی که دارم قابل وصف نیست و فقط این رو یه موهبت از طرف خدا می دونم که تونستم تو یه همچین خانواده بزرگی عضو بشم
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
اگه قراره کاری رو انجام بدیم باید به نحوه احسنت انجام بدیم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
نیست در جهان
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
من جز جایی نیستم بخام نمره بدم همچی تماما واقعا
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
سعیمو میکنم زودتر انجام بشه
…………………………………………….. . . . . . 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)بتونم با موفقیت دورمو به پایان برسونم و کسب سود در کنار همه بچه های انجمن
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط masoud.n - 2024/09/09، 08:43 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست